Pod lampou

autor: Doris

Bill s Tomem kráčeli v tichosti prázdnými ulicemi. Nikde nebylo ani živáčka. Byly tři hodiny ráno a oni se právě vraceli z klubu. No přesněji ze striptýz baru. Chtěli si jen trochu povyrazit. Tom lehce stiskl Billovu dlaň, kterou celou cestu svíral v té své. Stejně si tuhle zábavu moc neužil. Celou dobu si místo tančících dam představoval svého Billa. Bylo to mnohem víc vzrušující. Bill kroutící se kolem tyče, zbavující se postupně svého oblečení. Tom si pod tou představou musel olíznout rty a trochu se zachvěl. I Bill věděl, na co Tom celý večer myslel. Poznal to z výrazu jeho tváře a chtivých pohledů, kterými ho zahrnoval. Billovi Tomovy představy přišly víc než vzrušující. Klidně by byl schopný to udělat, ale jen pro Toma. Cizí oči by tam neměly co dělat. I teď poznal, že na to Tom myslí. Zastavil se a postavil před něj.
„Víš, na co se domů těšim?“ šeptnul laškovným tónem. Na co jiného by se mohl Bill těšit, než na to, až s Tomem pomiluje. I když teď byl tak nadržený, že by to snad ani nemohl nazvat milováním, ale divokou jízdou. Tom se pousmál a lehce si skousl spodní ret. Ovšem, že věděl.
„Nemám ponětí. Ale já se těšim na sprchu a spánek,“ chtěl Billa trochu potrápit. Bill se na něj zamračil. Tak on se tu snaží o flirt a Tom na něj takhle. To si odskáče. Jen co bude nějaká příhodná situace. Nic teď neříkal a dal se znovu do kroku. Tom se k němu s lehkým úsměvem připojil. Byli už skoro doma, když Billovi blesknul hlavou ďábelský nápad. Proč čekat na to až dojdou domů. Zastavil se před jednou pouliční lampou a Toma tím taky zarazil v chůzi. Ten se na něj trochu nechápavě podíval. Billovi se v očích podezřele jiskřilo.

„Co je? Děje se něco?“ Udělal k němu Tom několik kroků. Bill jen zakroutil hlavou a za tričko ho přitáhl těsně k sobě.
„Na co si myslel celou tu dobu v tom baru?“ zašeptal mu do ucha a lehce ho olízl. Tom se potutelně pousmál.
„To bys chtěl vědět, co?“ šeptnul a rty mu přejel po lícní kosti
„Já to vím. Jen to chci slyšet,“ vydechl Bill Tomovi do ucha a jeho ruce sjely od Tomových boků k lemu kalhot, pod který nechal vklouznout několik štíhlých prstů. Tom se na Billa natiskl ještě víc, pokud to ještě vůbec bylo možné, a rukama mu vjel do kapes na zadečku.
„Tak když víš, tak ti to nemusím říkat. Tak schválně, na co jsem myslel?“ laškoval dál Tom. Billova reakce ho ovšem naprosto vyvedla z rovnováhy.
„Já ti to názorně předvedu,“ Billovi se šibalsky blýsklo v očích. Nechal Toma Tomem a došel až k lampě, u které stáli. Tomovi se stáhnul krk a ztěžka polknul. Snad nemá Bill v úmyslu mu to předvádět tady. Přesto ho ale nedokázal přestat sledovat. Bill došel až k lampě a opřel se o ni zády k Tomovi.
„Bi..Bille co chceš dělat?“ Tom se najednou zakoktával. Tajil se mu dech a zůstal stát jak přikovaný k chodníku. Bill se uculil, i když to Tom vidět nemohl. Nic neříkal. Chytil se lampy nad hlavou, zády se na ní natiskl a pomalu sjel dolů. V duchu se usmíval. Věděl, že Toma to maximálně rozhodí. Pomalu zase vyjel nahoru a otočil se k Tomovi čelem. Nezapomněl při tom řádně rozhodit vlasama. Tom ho jen se zatajeným dechem a pootevřenou pusou pozoroval.
„Bi..Bille nechceš dělat to, co si myslim, že ne?“ vydral ze sebe trhaně, ale v mysli si sám přál, aby to Bill opravdu udělal. Bill jednu nohu omotal kolem lampy a hlavu sklonil na stranu. Rukama sjel po ocelové tyči k místu, kde se nacházely jeho intimní partie. Momentálně těsně natisknuté na chladné oceli. Přirazil se na ni ještě silněji a hlasitěji vydechl. Tomovi se tím výdechem začal objevovat známý třas v podbřišku
„Chceš mě vidět jako ty holky v baru?!“ Vydechl Bill, skousnul si ret a nepatrně se svezl po lampě níž. Tom zalapal po dechu. Sledoval každičký Billův pohyb. Najednou, jako by mu ani nedošlo, že jsou na ulici. Že tu může kdokoliv kdykoliv projít. Chtěl to vidět.

„Jo, chci to vidět,“ řekl rozhodně a konečně se mu podařilo udělat pár kroků blíž k Billovi. Bill se jen pousmál. Věděl to. Upřeně se na Toma zadíval a sesunul se podél lampy až na zem. Nohu odmotal a ve dřepu se otočil opět zády na tyč. Kroutil po ní zadečkem a dlaněmi klouzal nad hlavu a zpět. Pořád Toma sledoval. Jeho sebemenší reakci chtěl vidět. Od nervózního přešlápnutí, až po hlasitý výdech. Chtěl vidět všechno. Chtěl vidět, jak Toma dostává do rozpaků a co víc, jak ho to vzrušuje. Rukama se pustil a položil si je na kolena. Tím, jak se pomalu zvedal se zadečkem přitisknutým na lampu, si dlaněmi vyjížděl od kolen na stehna a odsud přes bříško a hrudník, až na krk. Tím, jak si zatnul nehty do krku, se znovu trochu svezl po lampě a hned zpátky. Tom skoro nedýchal. Ani moc nemohl. To napětí začínalo být nesnesitelné. Bill si znovu omotal nožku kolem tyče a zaklonil své tělo. Začal ze sebe stahovat tričko a trochu zasténal. Vzrušovalo ho to. To, že se Tom dívá, a že to na něj tak silně působí. Tričko pustil na zem a tělo znovu přirazil na chladnou ocel. Tom si rukou sjel do klína a snažil se zatlačit bouli v kalhotách.

„Nech to,“ rozkázal Bill, roztouženě zavzdychal a olízl si rty. Tom tedy dal ruku stranou. Měl ale sto chutí si s ní vklouznout do kalhot, a okamžitě se pořádně uvolnit. Bylo mu ale jasné, že by ho Bill okamžitě zarazil. A nemýlil se. Bill ho chtěl potrápit a vydráždit. Díval se na Toma a zrychleně dýchal. Sám byl pořádně vydrážděný. Hlasitě zasténal, když znovu sjížděl lampu až k zemi, s klínem pevně přiraženým na ocel. Roztáhl kolena co nejvíc mohl a zaklonil hlavu. Rukama se přidržoval lampy. Tom z něj pomalu ale jistě začínal šílet. Právě sledoval to, co si celý večer představoval. Adrenalin z toho, že se může kdykoliv někdo vynořit zpoza rohu, mu jen dodával na vzrušení. Vzrušeně zakníkal, když Bill zasténal. Bill slastně přivřel oči a dráždil svůj klín o stožár lampy. Tom se znovu dokázal pohnout a postavil se k lampě naproti Billovi. Bill se na něj podíval a pousmál se. Trochu se od lampy odtáhl a obratnou rukou si rozepnul knoflík i zip na kalhotách, a pomalu se znovu vytáhl na nohy. Tom k němu natáhl ruku a palcem mu přejel po vytetované hvězdě. Bill zavzdychal a nohu omotal kolem Toma. Silně přitáhl a Toma tak natiskl k lampě a zároveň k sobě.
„Chceš mě?“ vydechl Bill a díval se Tomovi do tváře. Nebýt lampy mezi nimi, už by se tiskli jen jeden na druhého. Ale i tohle bylo vzrušující. Jen tak nepatrná zábrana mezi nimi.
„Co když někdo půjde?“ špitl Tom, ale při té představě, že se může s Billem pomilovat na ulici, se zatřásl touhou. Bill nic neříkal. Jen zrychleně dýchal a nepatrným otíráním o lampu Toma vyzýval. Tom mu sjel rukama na boky, kde uchopil jeho rozepnuté kalhoty a poslal je k zemi. Chtěl ho. Hned teď. Bill se usmál a vyčkával. Jen dlaněmi klouzal nad hlavou po tyči. Spustil nohu na zem a jednou rukou si Toma přitáhl k sobě. Tom se nebránil. Stoupnul si za něj a těsně se na něj přitiskl. Hned k zemi poslal i Billovy boxerky a chopil se rozepínání svých kalhot. Bill se roztouženě zachvěl. Cítil teplo, sálající z Tomova těla, jeho dech tříštící se o Billova nahá ramena. Tom zalovil v kapse a vyndal tubu s lubrikantem. Hned nato nechal svoje XXL kalhoty sklouznout k zemi následovány jeho spodním prádlem. Bill se pevně chytil nad hlavou a jednu nohu znovu ovinul kolem lampy. Dostatečně vysoko, aby se do něj Tom mohl pohodlně dostat. Tom odšrouboval víčko a na prsty si nandal dostatek gelu. Nosil ho pravidelně. Ne jednou se stalo, že s Billem z ničeho nic zaplul na nějaké záchody, nebo odlehlé uličky. Gel si rozetřel v prstech a vklouznul jimi mezi Billovy půlky. Prstem do něj vklouznul a pomalu kroužil. Postupně přidal i druhý a poctivě Billa promazával. Bill slastně vzdychal už z tohohle. Měl tendence se na Tomovy prsty přirážet a musel se zakousnout do rtu, aby nekřičel. Tom po chvíli prsty vyndal a další várku gelu si nanášel na penis. Klouzavými pohyby ho poctivě roztíral a tlumeně přitom sténal.
„Tome, už pojď. Nebo se udělám, jen z toho jak vzdycháš,“ zaprosil Bill. Dnes byl chtivý víc než kdy jindy. Po Tomovi dokázal toužit za každé situace, ale tohle, co prováděli, bylo něco zcela nového a zvrhlého. Byli uprostřed ulice. Bylo i docela možné, že za některým tím setmělým oknem někdo nespí a zaujatě je pozoruje. Tom jednou rukou chytil Billa za bok a druhou se nastavil proti jeho vstupu. Stačilo jen mírně proti němu přitlačit, a už se hladce nořil do jeho těla.
„Aah,“ Bill hlasitě zavzdychal. Nešlo to ztlumit. Tom do něj vnikl až na doraz a začal se zvolna pohybovat. Hlasitě mu vydechoval na rameno a v dlaních tiskl jeho boky. Postupně přidával na intenzitě a poslouchal Billovy steny. Bill se utápěl ve víru blaha. Vycházel vstříc Tomovým přírazům, a při tom jeho tělo přiráželo na lampu, kterou pevně tiskl a objímal nohou. Jeho vzrušení se třelo o ocel a s každou minutou se tak blížilo Billovo vyvrcholení. Tom pronikal hluboko do Billa. Třel se o Billovu rozpálenou kůži. Párkrát se pokusil jeho záda laskat rty, ale jeho splašený dech mu to neumožňoval.
„Aah, Bille,“ skoro zakřičel, když se jeho tělem začala rozlévat jedna vlna blaha za druhou a jeho dech se začal zkracovat. Už jen chvíli a uvolní se do Billova těla. Bill se chvěl po celém těle. Měl pocit, že už se nikdy nebude moct pustit, protože ho nohy už nikdy neunesou. Prudce zaklonil hlavu a hlasitě zasténal jméno svého bratra, když dosáhl vrcholu. Ten blažený pocit se v něm rozléval pořád a pořád dokola a o to víc, když se s posledním hlasitým výdechem udělal i Tom. Cítil, jak ho naplňuje a jak z něj po chvíli pomalu vystupuje. Rozechvěle se postavil na obě nohy a pustil se rukama. Tom na sebe natáhl kalhoty a hned podal Billovi jeho tričko, co se válelo vedle. I Bill se rychle oblékl a přitiskl se k Tomovi. Líbilo se mu to. Bylo to trochu zvrhlé, ale líbilo se mu to. Tom se jen usmál a objímaje Billa, zamířil domů. Musel uznat, že to, co si představoval, se ani zdaleka nemohlo rovnat skutečnosti, kterou právě zažil.

autor: Doris
betaread: Janule

10 thoughts on “Pod lampou

  1. Anooo…si vzpomínám jak mě Doris informovala že ji zničeho nic napadla povídka z lampou..konečně mám možnost si ji přečíst a Doris…jako nádhera je slabí slovo x)))

  2. Uff, tno mám dost, tyhle představy mě jednou zabijou…xD Ale představa Billa u tyče mmm…sexy…xD Skvělý, vážně moc dobře napsaný! 🙂

  3. Užasný!!! Chci být ten za oknem co je určitě sledoval! I když nechapu Toma jak se mohl udržet na nohách, když mu Bill "tančil"…

  4. no Bila jsme si vždycky chtěla představid od té doby co Monica udělal montáž s Billem u tyče jak na nějk oukal Tom.Díky za představu Doris je to úžasný

  5. Tak Doris, ale teď ses vyznamenala. Lidi, ruku na srdce – s kým to ani nehlo? Jsem zvědavá, kolik lidí se přihlásí.
    Já jsem u toho počítače seděla úplně vykulená. Za těch jedenáct dnů, co jsem byla v Turecku, tady přibylo opravdu hodně věcí – a já musela poctivě dohánět. A nejlepší pro mě bylo, že polovina článků obsahovala erotiku hlavně od Doris. Ty už jsi jak Mykerina, ta ty scénky se sexem taky dokonale popisovala. Jen se mi u ní více líbilo, že tam byla i bolest. No, každý má jiný styl popisování, já třeba nemám co říkat 😀 Za celých několik let, kdy píšu twincestní povídky, jsem se zatím neodhodlala ani k jedné erotické scéně, takže zrovna já bych měla držet klapačku 😀
    No, jak už jsem se vyjádřila – povídka přímo profesionální… 🙂 Jen tak dál…

  6. Huh, tak to je… síla? Takhle mi někdo vzdychat pod barákem, tak to rozhodně uslyším, protože mám přes noc otevřený balkon, ale kdyby to dělali před mým barákem pod lampou oni dva, tak se nebudu ani zlobit *in love* A ještě je u toho budu pozorovat. Nádherný. Mám ráda, když je Bill… takovej? Když Bill tančí =[[ Povedlo se Ti to, Doris;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics