Pornstars 3 – Toys (1/2)

autor: Doris & Lenna W.K.T.

Bill 
Probudím se. Tom přitisknutý k mému tělu. Hřeje. Spokojeně mi oddechuje do vlasů. Jemně se zavrtím. Pak mě do očí udeří sluneční svit a procitnu úplně. Už večer, když jsem usínal, se mi hlavou honil plán, jak si maximálně užít dneška. 
Pomalu se vymotávám z tvého pevného objetí a vylezu zpod deky. Mířím rovnou do koupelny. Chvíli se přehrabuju ve skřínce, až nakonec najdu, co potřebuju. Malé pouzdro a v tom malý předmět ve tvaru a velikosti křepelčího vajíčka. Taky se tomu vajíčko říká. Vibrační vajíčko. Skoro až ďábelsky se usměju a vyzkouším, zda funguje. Poté ho opláchnu a opatrně vsunu do sebe. Jemně u toho zavzdychám. Zavedu ho na to pravé místo, k prostatě a v ruce si prohlížím dálkové ovládání. Tom mě dostane jako dar. Zahihňám se nad tím nápadem. Jdu potichu do ložnice a na malý lepící lísteček napíšu vzkaz:
„Tady máš ode mě  dárek, když budeš chtít sex a nebudu u tebe, stačí zmáčknout zelené tlačítko a hned se dozvíš, kde jsem…“ Nalepím to na ovladač a dám na můj polštář, aby si jej stopro našel. 
Pak seběhnu dolů ve volných tepláčkách, bez trička. To vajíčko tak příjemně tlačí, co teprve až díky zelenému tlačítku začne ve mě vibrovat. 
Udělám nám oběma snídani a jdu zatím cvičit, než se tvoje krásná očka vzbudí.  

Tom 
Zavrtím se na posteli, když v podvědomí zaznamenám, že ode mě odešlo to hřejivý stvoření. Jen se přetočím na druhý bok a spím dál. Až moc mě vyčerpal na to, abych se teď vzbudil.
Začnu se probouzet až  asi za necelou hodinu. Zamžourám do ostrého světla a rukou zašmátrám vedle sebe. 
„Bille…“ zamručím rozespale, ale místo jeho těla pod rukou ucítím něco jiného. Vezmu to do ruky a kouknu na to. Ovladač? Přečtu si vzkaz a nechápavě nakrčím čelo. Posadím se na posteli a rozhlídnu se po pokoji, od čeho to může být ovládání. Lehce zakroutím nad tím hlavou, vyhrabu se z postele a po ranní hygieně se vrátím, abych se oblékl. Ten ovladač mi vrtá hlavou. Vezmu ho do ruky a vylezu z pokoje. Zdá se tu dost ticho. Jsi vůbec doma? Zakroutím pusou a několikrát přetočím ovladač v ruce. Ok, zkusím, jak to funguje. Třeba to je něco na princip zvonku. Zmáčknu teda zelenej čudl a čekám, co se teda stane.

Bill 
Zrovna dělám sklapovačky, když se vajíčko ve mně rozvibruje. Slastně pokrčím nohy a zasténám. Tom je vzhůru. Hned na to vibrace přestanou. Snažím se vyškrábat na nohy. Zase zavibruje. Skoro až slastně zakřičím. 
„Tome!“ vzdychnu. Se zkroucenýma nohama se snažím dostat do kuchyně. Zase zavibruje. To už mi zacuká i v rozkroku. 
„Jo!“

Tom 
Mačkám na to jak debil, protože jsem si nestačil všimnout, že by se někde něco dělo. Třeba to je rozbitý. Anebo je to něco moc potichu… zkusím zmáčknout tady to plusko. Pozorně se zaposlouchám, jestli se něco ozve. Jo něco se ozývá z kuchyně. Dal mi ovladač na nějakou kuchyňskou elektroniku? Pořád jsem z toho dost mimo a nechápu. A tak pomalu zamířím do kuchyně a koukám kolem, abych náhodou tu vymoženost neminul.

Bill 
Nečekal jsem, že bude po ránu mít takovou chuť na sex. Anebo jenom zkouší k čemu ten ovladač je. Plácnu s sebou na zem v kuchyni a hrábnu si do tepláků. Silně vzdychnu, když vibrace přidají na intenzitě. Přejedu dlaní po svém stojícím rozkroku. Asi jsem mu měl nejdřív vysvětlit, k čemu to je. 
„Oh bože… aaah!“

Tom 
Oh, jo slyším ho… ale jako… proč takové zvukové projevy? Dojdu mezi dveře do kuchyně a celkem vyjeveně na něj koukám. Honí si ho v kuchyni na podlaze? To je nadrženej už po ránu?  
„Co to tu děláš?“ vypravím ze sebe šokovaně a na chvíli tak nechám ovladač ovladačem a jen se na něj dívám. Teda jako né, že by to nebyl pěknej pohled, ale docela mě to překvapilo.  
Bill 
„Z-z-zmáčkni to červený tlačítko nebo se udělám!“ houknu rozechvěle. Boky si přirážím do ruky. Potím se, skousávám si ret a moje ruka v teplákách pracuje na plné obrátky. 
„Oh, jo… tam!“

Tom 
Mám ovladač na Billa nebo co? Pokrčím lehce rameny a zmáčknu červenej čudl. „Co to mělo bejt?“ přejdu k lince a opřu se o ni. Teda už tuším, že v tom bude nějaká habaďůra. „Máš něco v sobě?“ povytáhnu obočí a škodolibě se pousměju. Moc na tebe nekoukám. Spíše na to, jak pracuješ v teplákách.

Bill 
Na zemi se uvolním, ale rukou se pořád aspoň jemně hladím. 
„Já… oh… oh… mám v sobě vibrační vajíčko. Na dálkové ovládání, které držíš v ruce. Uch… Když to zmáčkneš, tak to začne vibrovat a momentálně to mám v sobě dost hluboko natolik, že mě to fakt rajcuje…“ vzdychnu, roztáhnu nohy. „Je to vážně pro případy, kdy budeš chtít sex a budeš si mě chtít připravit. Je to něco jako venušiny kuličky,“ chrlím ze sebe.

Tom 
Na tváři se mi objevuje pobavený a potutelný výraz. Jak milé od tebe. 
„Ale neříkej..,“ uculím se jako největší svatoušek a ležérně zkřížím nohy. „Jak moc hluboko to máš?“ upřeně na tebe kouknu a stisknu zelený tlačítko. To znamená, že tě mám totálně v moci. Můžu tě takhle vzrušovat celej den. Né, že bych teď měl nějakou chuť na sex, ale to dráždění je fajn.

Bill 
Silně se prohnu a zasténám. Roztáhnu nohy a zalapám po dechu. „Oh, kurva, jo…“ moje ruka začne zase naplno pracovat. Sténám jak největší děvka. 
„Hluboko… dráždí mě to přesně na prostatě. Oh, ještě… aah..,“

Tom 
Oh do prdele, to je rajc. Plaší mi to hormony. A hlavně mi to teda plaší něco jiného. Znovu to vypnu a kleknu si na zem k tobě. „Ty jsi vážně nadržená coura,“ zasměju se. To, jak se kroutíš, když to je zapnuté, a jak vzdycháš… snad na tu věc začnu žárlit. „Ještě to chceš?“ vydechnu ti do ucha a špičkou jazyka ho olíznu.

Bill 
„Tome,“ prohnu se proti tvojí hrudi. „Krásně využíváš svojí moci nade mnou,“ pošeptám. Zachvěju se. „Na co myslíš?“ moje ruce opustí můj klín. Ač nerady, ale přec jenom. Omotám je kolem tvého krku.  
Tom 
„Líbí se mi to moc,“ vydechnu ti na tvář a pohladím tě po vlasech. „Mmm, teď zrovna přemýšlím, co jsi tím vlastně zamýšlel. Chtěl jsi mě vzrušit už po ránu?“ zasměju se a krátce tě políbím. Ještě teď jsi rozechvělý. Mmm, možná jsem měl zůstat v ložnici a zkoumat ten ovladač jenom tam… šílel bys tu.

Bill 
„Myslel jsem to tak, že když budu někde po domě něco dělat, a ty mě budeš chtít ojet, tak to prostě zmáčkneš a já přiběhnu nadrbaný jako králíček…“ zahihňám se. „Je to jak mučírna… měl bys to taky zkusit…“ zahihňám se zas.

Tom 
„Mmm, mačkal jsem to jakou dobu a nějak ses nedostavil,“ zasměju se, „ale je kurevsky dobrý tě takhle vidět,“ usměju se a vynutím si dlouhý polibek. Ještě jsem tě od probuzení nelíbal… to musím napravit. Plením ti ústa a poslepu tu věcičku v tobě znovu zapnu. Nemůžu si pomoct… ale když tak vzdycháš, tak mě to hrozně bere.

Bill 
Spokojeně oplácím. Ale když v sobě opět ucítím vibrace. Sakra. Je to tak dobrý. Zasténám do polibku a začnu se kroutit a líbat dravě.  
„Tome…“ vzdychnu a omotám tvoje tělo nohama.  
„Tome, prosím, vyndej to ze mě a ojeď mě…“ pošeptám. Jinak to nejde. Oh, bože. Prohnu se silně. „Oh sakra… mmh…“

Tom 
„Mmmm, myslím, že na ojetí máme celej den…“ uculím se. Ale tak úplně jen tak napospas tě pochopitelně nenechám. Zajedu ti pod tepláky a přejedu přes vzrušený penis. Tepláky ti kus stáhnu a vyndám tvoji erekci.  
„Mmm to je to tak dobré?“ vydechnu a rukou párkrát rychle zapohybuju.

Bill 
„Oh shit… je to kurva dobrý…“ zareju nehty do jeho kůže na ruce. „Pokračuj, prosím, pokračuj. Už… jsem skoro… aaaaaah!“ prohnu se. Roztáhnu nohy. Oh, to je dobré. Moc dobré. Lapám slastí po dechu. Sténám fakt hodně nadrženě.

Tom 
Sleduju ty tvoje výrazy a koušu se do rtu. Prsty semknu těsněji kolem a spirálovitými pohyby tě rychle honím.  
„Ooh… jo… seš tak dobrej,“ vydechnu ti do ucha. Jak já tu tvoji nestydatost miluju. Co s tebou dokáže udělat jedna hračička. Nejraději bych tě takhle viděl se svíjet celej den.  
Bill 
Chňapnu ten ovladač a dám to nejvíc. Hned na to se s hlasitým výkřikem udělám.  
„Oh, kurva jo!“ přirazím do ruky a hned na to vláčnej padnu na zem. Vydýchávám se.  
„Tohle bylo kurva moc dobrý…“ vydechnu.

Tom 
Och ty jsi vážně tornádo. Nahnu se nad tebe a ovladač ti z ruky vytáhnu. Nechám to vypnuté a strčím si ho do kapsy. Dneska tě ovládám.  
„Příjemné ráno… “ pousměju se a zubama lehce zatahám za tvůj spodní ret. To bylo rozhodně lepší než snídaně v posteli.

Bill 
Spokojeně přivřu oči. Pak se na tebe překulím.  
„Opravdu? A to si viděl jen jednu z mých hraček…“ pousměju se a pohladím tě po tváři.  
„Už včera na place jsem ti sliboval žhavý víkend a hodlám to dodržet… “ přejedu jazykem po tvých rtech. 
„Nebo jsem tě snad včera vyčerpal tak moc, že dnes nemůžeš?“ pousměju se provokativně.

Tom 
Pevně tě chytnu za boky a hlavu nahnu k tvému krku. „Ty jsi tak zasraně dobrej, že i kdybych byl vyčerpanej na smrt, tak bych tě šukal,“ usměju se a sjedu krk jazykem. Pak ale hlavu zase položím zpátky. Jedna z hraček, ale rozhodně dost dobrá. Takový dárek jsem fakt nečekal.

Bill 
Pousměju se. „To je moc dobře. Tvůj malý Billík potřebuje přesně tohle…“ pošeptám. „Máš hlad? Udělal jsem snídani,“ ukážu na stůl. Pomalu se zvedám.

Tom 
Hlad sice nemám, ale vzhledem k tomu že asi budu na dnešek potřebovat pořádnou zásobu energie, tak se zvednu a přikývnu. 
„Stihl jsi ještě dělat i snídani?“ zasměju se. Očividně toho zvládáš hodně.

Bill 
Zamrkám. „Vzbudil jsem se o hoďku dřív jak ty. Stíhám celkem dost věcí,“ usměju se upřímně a pomůžu ti vstát.

Tom 
Když jsem pevně na nohách, přitáhnu tě k sobě a nežne tě políbím. „Dobré ráno,“ usměju se. Musím uznat, že rozhodně originální a dobré ráno.

Bill 
Aah zaplavil mě romantikou teďka. Nikdo mi nikdy tak krásně dobré ráno nepopřál. 
„Dobrá ráno, miláčku…“ šeptnu a skoro až zrudnu. Že bych fakt byl v tom až po uši? Zaženu tuhle myšlenku jemným zatřepáním hlavy. Teď není čas ani nálada řešit zrovna tohle. Líbnu tě na nos. A pak si jdu sednout. 
„Mám ti zase hačat na klíně jako včera?“

Tom 
Oh je vážně sladkej. Sednu si ke stolu a v zamyšlení zakroutím pusou. „mmm jo. Pojď,“ kupodivu v tom ani nehledám nic perverzního nebo tak. Prostě tě jenom chci u sebe. Konec konců… trochu perverznosti už jsem si dneska ráno užil. V těch teplákách vypadá naprosto rozkošně. Mám obavu, aby sis je nepřišlápl. Stáhnu si tě na klín, když ke mně přitančíš, a napiju se ze sklenice džusu. Mmm, to jsi zkoumal, co mám rád?

Bill 
Doufám, že jsem mu nepřipravil to, co nejí. Pousměju se a natáhnu se pro svůj talíř a vidličku. Žďuchnu do míchaných vajíček se sýrem a slaninou.  
„Doufám, že jsem neudělal něco, co nejíš…“ špitnu. Aww, snad prvně po orgasmu mám chuť se mazlit a tulit. Jemně se zavrtím a opřu se o jeho hruď. Natočím hlavu a líbnu ho na čelist. 
„Heeej, cos to se mnou provedl, já nikdy takovej nebyl. Byl jsem jen nadrženej, ale teď mám chuť se i mazlit,“ normálně naférovku zrudnu, jak to řeknu. Prostě, většinou jsem nebyl zvyklej se o svých pocitech zmiňovat takhle nahlas, ale tohle jsem plácnul dřív, než jsem si to byl schopnej promyslet.

Tom 
Lehce tě hladím po boku, jak si tě držím na klíně, a musím se zasmát nad tvojí náhlou změnou barvy. Líbnu tě do vlasů. Musím ti ale dát za pravdu. Většinou jsem takové něžné věci taky nevyžadoval a snad mě ani nenapadly, ale teď…  
„Mmm můžeme se klidně mazlit celej den. Otázka je, jestli bys to vydržel,“ zasměju se a strčím jedno sousto do pusy. Myslím, že od tebe bych snědl i to, co jinak nejím, ale tohle není ten případ. Vypadáš teď jako panenka. Tak nevinně. Jak zatraceně to zdání může klamat. Ale očividně miluju obě tvoje stránky.

Bill 
„Pokud bude ovladač někde zahrabaný, tak možná i jo, ale mohli bysme si mazlení doplnit živočišným sexem a pak zas mazlení, sex a mazlení. Jůůů, asi bych chrochtal blahem…“ pousměju se, nakloním se a dám si sousto do úst. Mh… povedlo se mi to.

Tom 
„To jsem si mohl přesně myslet. Chceš bejt moje přítulná děvka,“ stisknu ti bok a spokojeně pojídám. Co víc si přát, než tebe na klíně hned po ránu? To asi budeme chrochtat oba. Teda pokud mě z tebe neklepne. Zjišťuju, že jsi velice nepředvídatelný. 
„Ten ovladač si právě nechám, až budu mít chuť se na tebe dívat,“ šeptnu ti do ucha a další sousto nedám sobě, ale tobě.

Bill 
Upřímně se začnu chechtat. „Ty kanče! Dívat by ses na mě chtěl…“ usměju se a svoje sousto dám tobě. Pak se nakloním k tvýmu oušku a zašeptám: „Jen abys ten pohled vydržel…“

Tom 
Vezmu si to od tebe a oklepe mě z tvého dechu. „Nevydržím… to je mi víc než jasný,“ zakroutím hlavou. To bych lhal sám sobě, kdybych tvrdil, že jo.

Bill 
„V tom případě, jen dobře pro nás oba…“ pošeptám. „Můžu tě nakrmit?“

Tom 
Pustím vidličku do talíře. „Jistěže,“ přikývnu a olíznu se, „a pak bych mohl nakrmit já tebe…“ chlípně se pousměju a přirazím si tě víc do klína, abys pochopil, jaký krmení mám zrovna na mysli. Nemůžu za to, že jsi tak zasraně HOT.

Bill 
„Mhh…“ dělám, že přemýšlím, ale myslím, že odpověď je nám všem úplně jasná. 
„Když bude Tomy hodnej a všechno spapá, dopřejeme mu ranní orgasmus…“ olíznu si rtíky. Vezmu vidličku, talířek a začnu tě krmit.  
„Vážně ti to chutná?“

Tom 
No páni… moje přítulná děvka si mi tu určuje podmínky? Asi tě za to nechám celej den běhat se zapnutýma vibracema v zadku. „Mmm, není to lepší než ty… ale chutná,“ přikývnu a pojídám. „Jsi dobrá děvka, dobrá lolita a i dobrá kuchařka,“ takže vlastně jsi dobrej ve všem, co potřebuju. Jak to, že jsem tě objevil až teď?

Bill 
„Ooooh, tak za tenhle kompliment si zasloužíš si se mnou hrát celej den, jak jen nejlíp nám hračky dovolí,“ usměju se a pak ti pošeptám do ouška: „Vytáhnu i pouta jako prémii…“ šeptnu a dám ti do úst další sousto. Pak se jemně zavrtím a podezíravě na tebe juknu. Něco mě tlačí…  
„Ou, Tomy… jen z toho, že na tobě sedím? To ti vážně přijdu tak sexy?“ šeptnu do ouška.

Tom 
Zamručím. Nechal jsem se nějak unést svýma představama. 
„Mmm, to taky. A ještě víc jsi sexy připoutanej k posteli. Nadrženej, jak kňouráš a prosíš o pořádný ojetí,“ mmm ty moje představy mě jednou zabijou. Ale jak jsi ty pouta zmínil… úplně mi to naskočilo samo.

Bill 
Skousnu si ret. „Honem papej, už mám hlad,“ špitnu a líbnu tě na ouško.

Tom 
Zasměju se a dojím poslední zbytky. Ještě dopiju džus a spokojeně mlasknu. „Hlad… nebo chuť?“

Bill 
„Obojí…“ dám talířek na stůl a pomalu se sunu pod stůl. Pěkně si klenu a uvelebím se. Spokojeně pozoruju bouli v kalhotách. Šťouchnu do ní nosem. Ozve se nesouhlasné zamručení. 
„Mám ho vyndat?“

Tom 
Trochu se po židli svezu níž, aby se mi sedělo pohodlněji. Zase ta jeho provokace? 
„Jo… vyndej ho a vykuř mě,“ zajedu ti rukou do vlasů a prohrabuju se v nich. Sleduju tě. Chci vidět, co děláš. Olíznu si rty.  
„Jsem nadržený…“ zkonstatuju dost očividnou věc.

Bill 
„Mhh opravdu?“ pomalu rozepnu knoflíček kalhot. Uslyšíš zavrčení zipu. 
„Tomy, kdes dneska nechal trenky?“ pousměju a stahuju ti kalhoty dolů. 
„Uhh, už se na mě těší…“

Tom 
„Nesnáším zdržování s prádlem,“ ušklíbnu se a trochu si tvoji hlavu přitáhnu do klína. Jsem nedočkavý. Nutí mě vzdychat už jen to, že mě ovane tvůj dech. Celej se na tebe těším. Ne jen můj pták. Jelikož když ty se mnou cokoli děláš, tak si to užívá každá moje tělní buňka.  
Bill 
„Jsem stejného názoru…“ vydechnu horký dech, jen špičkou jazyka olíznu celou délku penisu. Jednou ručkou sjedu na koule a pěkně je prohrábnu. Vjedu na špičku a vsaju ji do úst. Ale jen špičku. Druhou rukou tě šimrám na vnitřní straně stehna.

Tom 
„Uuch…“ zavzdychám a nakloním hlavu na stranu. Zpod přivřených víček tě pozoruju a jazykem si přejíždím po rtech. Jo, to přesně potřebuju. Vykouřit po ránu. Prstama se probírám mezi tvýma vlasama.  
Bill 
Juknu nahoru. Přímo do tvých očí. Hned na to je zase sklopím a vsunu si do úst skoro celý penis. Skoro až po kořen, co to jde. Těžké oddychnutí. Spokojeně zafuním a začnu pohybovat hlavou. Tohle je tak moc dobré. Chci ti způsobovat slast. Od rána do večera tě chci svádět až do úplného vyčerpání. Chci, abys mě šukal, až budu omdlévat slastí. Jemně zavrním a vzdychnu. Vyndám ho a sjedu jazykem ke kořenu. Saju kůži přímo tam a mezi prsty jedné ruky pořád jemně probírám koule.

Tom 
Byl jsem odhodlanej se dívat, jak mi to děláš, ale pod náporem blaha mi prostě klesají víčka. O něco víc roztáhnu kolena od sebe a prsty si zatnu do stehna, zatímco druhou tlačím na tvoji hlavu. Chci cítit to horko tvých úst. Vzdychám a chvilkama se mi i ten vzdych zadrhne v krku. To zejména ve chvílích, kdy mě intenzivněji zadráždí tvůj piers. Oh, kurva, je to tak dobré.

Bill 
Ruce přesunu na tvoje kolena a ještě je oddálím od sebe. Nechám ruce na kolenou, skloním se a začnu olizovat tvoje koule. Pěkně je olizuju a saju mezi rty. „Dívej se na mě. Chci, aby ses koukal…“ šeptnu a opět přejedu jazykem po penisu až na špičku.

Tom 
„Oh, kurva, jo…“ zasténám a zadívám se na tebe. I když nevím, jestli to plně vydržím. Už jsem se o to pokoušel. „Líbí se ti to, co? Když mě kouříš,“ kousnu se do rtu a z vlasů ti sjedu až mezi lopatky. Dál nedosáhnu. Nohy se mi kroutěj v kotníku pod návalem slasti. „Mmmm, dělej. Udělej mi to… hluboko,“ zavrním a lehce zatahám za konečky vlasů.

Bill 
„Oh, kurva, moc se mi to líbí…“ šeptnu a vsunu si ho mezi rty, div se nezačnu dávit. Vyjedu nahoru a saju, v ústech kmitám po špičce. 
„Chci, abys mi postříkal obličej jako včera v šatně…“ zakňučím jako kurvička a začnu si pomáhat ručkou. Doufám, že teďka nezapneš to vejce, jinak bych snad stříkal dřív než ty. Zase zasunu mezi rty, pomáhám si rukou a spokojeně si pomlaskávám, nasadím pravidelné tempo.

Tom 
„Yeah… ještě…“ zasténám a mírně cuknu páví. Kurva, miluju to takhle hluboko. Oh, jsi tak dobrej. Dívám se na tebe, a to mě rozpaluje ještě víc. Když vidím, jak ti mizím v ústech… ne-li až v krku. Jak přivíráš oči a sám si to užíváš. „Neboj… dostaneš, co chceš… ale teď jeď,“ vysoukám ze sebe. Teď sám nevím, jestli mi stačí to, že mě vykouříš, a nebo jestli bych tě nejraději rovnou neojel. Mmm, tolik slasti najednou… začínám z toho bejt nadrženej jak stepní kozel.

Bill 
Druhou rukou ti zajedu do slabin, nakonec vyjedu na bříško a jemně ti tam zatínám nehty. Mručím. Užívám si to jak nejlépe dokážu. Chtěl bych se s ním snad udusit. Horlivě ho vezmu ještě hlouběji a pevně semknu rty. Pak opět přejedu po špičce jazykem hned na to palcem.  
„Och, kurva, šukej mi pusu!“ vezmu ho opět hluboko.

Tom 
Ze zasténáním zakloním hlavu. Bože, jeho řeči jsou tak nemístné a dráždivě. Přidržím tvoji hlavu a začnu ti přirážet do pusy. Tak, jak se mi to líbí. „Och jo… ještě… ještě,“ stisknu ti vlasy u kořínků. Svaly na břiše se mi zatínají nejen díky pohybům pánví, ale i tou slastí, co mi tvoje pusinka způsobuje. „Oh, kurva… šukal bych tě pořád,“ kouknu zase dolů, jak ochotně držíš. Na chvíli ti hlavu odtáhnu a zvednu se ze židle. Zůstanu stát s rozkročenýma nohama a znovu ti ho narvu do pusy. Za prvé se mi tak líp přiráží, a za druhé se mi líp bude kropit tvůj obličej.

Bill 
Nadrženě zakňučím. Přejedu ti rukou na prdelku a přestanu si pomáhat rukou a dám ti obě ruce na zadeček. Začnu si tě přirážet do pusinky sám. Pak pravou rukou přejedu přes boky na bříško a hladím tě na bříšku, ale levou zůstávám na tvým zadečku.

Tom 
Ten pohled ze shora je prostě dokonalej. Měl bych si to někdy vyfotit a dát jako plochu na počítač. Horko se neustále stupňuje a mravenčení nabírá na intenzitě. „Oh, ještě chvíli a dám ti to,“ zavzdychám a vysunu z tvojí pusinky ven. Dodělávám se rukou. „Zakloň hlavu,“ kousnu se do rtu. Chtěl jsi to na obličej a já ti mile rád vyhovím. Špičkou ti párkrát sjedu po rtech a bradě.

Bill 
Poslušně zakloním hlavu a jemně žužlám tvoje koule. Takový ten rajcovně ponížený pohled. Přejedu ti rukama po stehně. „Oh, jo, dej mi to…“ skousnu si ret a ještě olíznu tvoje kulky.

Tom 
Oh, to je konečná. Zalapám po dechu a za stálého honění ti skropím obličej spermatem. Pohybuju rukou už jen zvolna a srdce mi buší až v krku. „Kurva… jsi sexy,“ vydechnu. Nemůžu si pomoct, ale tvůj ponížený děvkoidní pohled, přivřené oči a moje sperma na tvých rtech a tváři, mě prostě bere.  
Bill 
Vypláznu jazyk a snažím se chytit, co se dá, na jazyk. Promnu ti kuličky. Ať mi to všechno pěkně daj. Polykám tak, abys viděl, že to polykám. Druhou tě hladím na stehnu. Spokojeně přivírám očka.  
„Ss, uh…“ skousnu si ret. Jemně vystřídám tvoji ruku a ještě tvůj penis jemně třu. Občas olíznu. 
„Připadám si teď jako kdybysme byli na place…“ šeptnu.

Tom 
No svým způsobem ti musím dát za pravdu. Bylo to perverznější než při běžných milostných hrátkách. Ale bylo to dobrý. Sehnu se a drze ti vjedu jazykem do úst, kde se nachází ještě poslední zbytky mojí nadílky. „Možná trochu… Ale na place si to nemůžu vychutnat až tak jako právě teď,“ pochvalně tě pohladím po vlasech.

Bill 
Vyšplhám se ti do klína a spokojeně si tam hačnu. Rozkročmo, abych tě mohl hladit na hrudi a mohl tě vášnivě líbat. 
„Mmmh… chutnáš báječně, víš to?“ šeptnu.

Tom 
Přidržím tě za boky a nechávám tě ve vedení. Jsi hravý a to se mi líbí.  
„Jo… cejtím se,“ usměju se a škádlivě vystrkuju a zase schovávám jazyk.

Bill 
„Mhh,“ vydechnu. Pohladím tě na hlavě a sjedu až na copánky. Pak za jeden zatahám, a když zakloníš hlavu, vrhnu se na tvůj krk. 
„Co bys řekl pár cucákům?“

Tom 
„Mmm,“ zamřením se. Nemám je rád. „Nemám je rád. Blbě se to schovává,“ vyjíždím jednou rukou z boku až na záda a jen tak jednoduše tě hladím. Zvláštní, že na mě po sexu působíš tak křehce a nevinně.  
Bill 
„Ale já nechci, abys to schovával. Chci, aby všichni viděli, že kurvičku už nepotřebuješ…“ pošeptám a chtivě se ti přisaju na krk.

Tom 
No to jsem si mohl myslet. Nahnu hlavu trochu na stranu a nechám tě vytvořit mi na kůži značku. „Ani kurvičku, ani milence,“ slabě se pousměju. Ty mi hravě zastoupíš snad všechny role, které bych mohl kdy vyžadovat.

Bill 
Kouknu ti do očí a spokojeně se usměju. Milenec, to zní tak pěkně…  

***

„Dáš si pomeranč?“ usměju se, když krájím pro sebe pomeranč. Pěkně jsme se mazlili až do oběda. Šeptali si krásná slova s nádechem vášně. Dvojsmysly to vedly, samozřejmě, ale k sexu nedošlo. I když jsme oba chtěli. Musím nad tím vším pořád přemýšlet. Chvíli to vypadá, jako že jsme spolu tady jen kvůli sexu, ale chvíli to vypadá, že i mezi námi je nějaký cit. Teď zrovna pozoruju u krájení pomeranče, jak ležérně sedí na gauči. Snad mě i pozoruje, ale tak, jak mě ještě nikdy nikdo nepozoroval.

Tom 
Nemůžu si pomoct, ale vypadá tak vábně u té linky. Nemyslím teď jen po té sexuální stránce, ale celkově. Dokázal jsem s ním jen tak proležet a promazlit celé dopoledne. To bych asi jen se sexuálním objektem nedokázal.  
„Mmmm, ochutnám ho,“ zvednu se a dojdu k tobě. Postavím se ti těsně za záda a ruce opřu kolem tebe o hranu linky. Nahnu se ti přes rameno a otevru pusu, abys mi do ní mohl vložit kus ovoce. Zhluboka při tom vdechnu vůni tvých vlasů.  
Bill 
Otočím hlavu. Pousměju se a vložím ti mez rty sladké ovoce. Sám vycucnu trošku šťávy. Pak se natáhnu a líbnu ho na nos a musím se na něj něžně usmát. Ne, takhle to nejde, neměl bych se zamilovat do spolupracovníka. I když se jedná o sex a porno, neměl bych. Sklopím oči. Jemně vyšpulím prdelku a tím se o něj otřu. Musí mi myšlenky na vztah mezi námi vyjebat z hlavy. Nasadím svůj chtivý tón. 
„Kdepak jsi nechal ten ovladač?“ šeptnu. Stále se skloněnou hlavou. Chci sex, slíbil jsem mu hračky, ale nejradši bych se mu romanticky stulil do náručí.  
Tom 
Lehce nakrabatím čelo. Přijde mi to jako návrh ne ve zcela dobrou chvíli. A možná i bez chuti. Kdo ví. Nemůžu tvrdit, že bych si nedal říct. S ním klidně nonstop, ale tohle znělo vážně trochu jinak, než když je i on nadržený. Omotám mu ruce kolem pasu. „Mám ho v kapse… proč? Máš chuť?“ vydechnu mu do ucha a těsně za ouško ho políbím

Bill 
Zachvěju se. Neskutečné, prostě neskutečné.  
„Slíbil jsem ti hračky, potřebuju trošku nažhavit,“ špitnu. COŽE? Já? Největší erotoman v Německu? Já Bill potřebuju nažhavit? Och, tohle je vážné. 
„Drž mě, prosím a už mně napouštěj…“ šeptnu rozechvěle.

pokračování

One thought on “Pornstars 3 – Toys (1/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics