Překročení hranice

Tak, tohle je můj první samostatný pokus o slash =) Snad se to povedlo, kámošky ve třídě mi to ohodnotily kladně =) Kdyžtak prosím písněte komentáře, Díkes =*
Tom ležel u sebe na posteli, hlavu podloženou rukama a jen mlčky koukal do stropu.. Po dlouhé době byl sám.. Ostatní se šli bavit do jednoho místního klubu a Tom je jen slušně odmítl v domnění, že on zůstane s ním.. Zmýlil se, Bill šel nadšeně s ostatními do klubu a jemu jen řekl, že ho nechápe..
Tom prudce vydechl a posadil se.. Nicnedělání už ho nudilo.. Nikdy se nenudil, tak proč by to teď mělo být jinak?? Snažil se vymyslet si program, ale nakonec skončil u počítače.. První zabloudil na mail, ale nic zajímavého tam nebylo, jen pár e-mailů od fanynek.. Některé náhodně otevřel, ale všechny byly stejné.. Dívky mu v nich vyznávaly lásku.. Proč to, co v něm vidí ony, v něm nemůže vidět on?? Už nějakou dobu si uvědomoval, že svého bratra vnímá jinak.. Cítil k němu něco naprosto čistého.. Poprvé poznal pocit lásky..
Náhodně zabloudil na pár stránek o nich.. Prohlížel si fotky z koncertů a musel se usmívat.. Na některých fotkách měl on nebo jiný ze členů skupiny (nejčastěji jeho bratr) zajímavý výraz.. Najednou ucítil příjemné šimrání v podbřišku.. Není divu, na monitoru se právě objevila fotka, kde Bill běží se zvednutou rukou po pódiu a má odhalené téměř celé břicho.. Nedokázal od obrázku odtrhnout oči několik minut.. Povedlo se mu to až ve chvíli, kdy se automaticky zapnul spořič..
Trochu neklidně se zavrtěl na židli a pohnul myší.. Prohlédl si další rubriky, zvolil galerii bratra.. Projel pár fotek a zastavil se na jedné, na které to Billovi obzvlášť slušelo.. Lehce se pousmál a detailně si prohlížel bratrův dokonalý obličej.. Možná se až moc ponořil do zkoumání Billa, protože se lekl, když někdo hlasitě zavřel dveře..
,,Co tady děláš tak brzo??“ zeptal se a roztěkaně se snažil obrázek zavřít..
,,Za moc to tam nestálo… Na co to koukáš??“ zeptal se se zájmem Bill, odložil si těžkou koženou bundu na postel a stoupl si za Toma.. Ten okamžitě zaznamenal jeho dokonalou vůni, kterou nepřebil ani pach cigaretového kouře..
,,Ty se koukáš na mě??“ zeptal se Bill pobaveně, nahnul se přes Toma a začetl se do komentářů k fotce.. Těšilo jej, že o něm všichni píšou, jak je sladký..
,,Aspoň někde tě chci vidět, když jsi byl pryč,“ šeptl Tom a až když se na něj Bill překvapeně podíval, uvědomil si, co vlastně řekl..
,,Jak… jak jsi to myslel??“ zeptal se Bill nechápavě a pozoroval svého bratra..
,,Nijak,“ odpověděl vyhýbavě Tom a rychle zamířil do koupelny.. Opláchl si obličej studenou vodou, aby se trochu zchladil a podíval se do zrcadla..
,,Bille!!“ vykřikl, protože se ho lekl.. Stál těsně za ním a pozoroval jeho odraz v zrcadle..
,,Jak jsi to myslel??“ zeptal se Bill znova a nespouštěl z něj oči..
,,Nijak,“ odpověděl Tom znova a chtěl odejít, ale zastavily ho Billovo ruce.. Tělem mu projel příjemně mrazivý pocit.. Otočil se na Billa a měl co dělat, aby zklidnil svůj dech..
,,Prosím, řekni mi, jak jsi to myslel??“ Bill mluvil hodně potichu a koukal svému bratrovi do očí.. Jakoby jej pohledem k něčemu vyzýval..
,,Já…já jen…“ Tom ze sebe nebyl schopný dostat jedinou větu.. Byl v rozpacích z bratrových pohledů a doteku na jeho paži..
,,Ty co??“ zeptal se Bill a postoupil o krok blíž k Tomovi.. Ten se pokusil ustoupit, ale zarazil se o chladnou stěnu.. Billova přítomnost ho provokovala a dráždila.. Nevěděl, jak dlouho tohle ještě vydrží..
,,Myslel jsi to takhle??“ zašeptal Bill, nahnul se k Tomovi a jemně se svými rty dotkl těch jeho.. Hned se od něj odtáhl.. Naskytl se mu pohled na Toma, který stál s pevně sevřenými víčky a lehce se třásl.. Už nepotřeboval, aby mu Tom odpovídal, viděl to na něm.. Když Tom otevřel oči, bál se, že to byl jen sen, že před ním nikdo stát nebude.. Ale mýlil se.. Koukal se do krásných čokoládových očí, ve kterých hořely plamínky.. Bill se na něj nepatrně usmál a chytil Toma za ruku..
,,Pojď,“ řekl mu jemně a vedl za sebou bratra zpět do pokoje.. Nikdy by jej nenapadlo, že není sám, kdo myslí na své dvojče jinak, než by měl.. Nikdy by jej nenapadlo, že i Tom může usínat s myšlenkou právě na něj..
,,Posaď se,“ poradil bratrovi, který ho omámeně poslechl.. Sám zůstal stát a jen ho tiše pozoroval..
,,Ty…ty si nesedneš??“ zeptal se koktavě Tom a pozoroval siluetu bratra.. Dopadalo na něj jen světlo z malé stolní lampičky, které mu na tvářích tvořilo dokonalé obrazce.. Než však stihl Bill odpovědět, chytil ho Tom za ruce a stáhl ho na svůj klín.. Nevěděl, co všechno si může dovolit, proto tázavě vzhlédl k Billovi.. Ten nad ničím nepřemýšlel, toužil po tak blízkém kontaktu s Tomem.. Omotal mu ruce kolem krku a jemně ho opět políbil.. Oběma jim tělem projel přímo elektrický výboj..
Tom získával jistotu a jemně přejížděl Billovi po linii zad, až zabloudil na jeho zadeček.. V tu chvíli ztratil Bill veškeré zábrany a celou svou vahou se na Toma položil.. Opustil jeho rty a svými polibky zasypával jeho krk.. Pro Toma to bylo něco naprosto nového, dokonalého a neuvěřitelného..
,,Bille,“ vydechl a opět vyhledal bratrovy rty..
,,Copak??“ Bill zasypával drobnými polibky Tomovo tváře a dlaněmi při tom bloudil po jeho rozpálené pokožce..Místo odpovědi mu Tom vyhrnul tričko a téměř okamžitě přitiskl rty na odhalené bříško..
Bill se lehce prohnul, bratrovy doteky mu byly víc než jen příjemné.. Nechtěl zůstávat pozadu, proto Tomovi stáhl triko a jazykem bloudil po celé jeho hrudi, zacházel až k pupíku a občas jemně políbil i bratrův podbřišek.. Cítil bratrovo vzrušení a chtěl jej toho zbavit.. Posunul se, co nejníže to šlo, a opatrně začal rozepínat Tomův pásek.. Ani ve snu by ho nenapadlo se bránit.. Zarazil se až ve chvíli, kdy mu Bill obratně stáhl boxerky a jemně ho líbal na vnitřní straně stehen..
,,Bille… není… není to… už moc??“zeptal se mezi steny.. Odpovědí mu byl bratrův dlouhý, jemný a procítěný polibek.. Tom se mu plně oddával.. Bill jej rozptyloval svými polibky a rukou přitom vyhledal bratrovo vzrušení.. Pomalu začal pohybovat semknutými prsty a přesvědčením o správnosti jeho počínání mu byly bratrovy slastné steny.. Netrvalo to dlouho a Tomovi se tělem rozlilo příjemné teplo, prohnul se téměř jako luk.. Billovu dlaň zaplnila teplá, lepkavá tekutina, ale ani v nejmenším mu to nevadilo.. Podíval se na Toma.. Ten jen ztěžka oddechoval, ale taky vyhledal bratrovy oči.. Vztáhl k němu ruku, kterou Bill přijal.. Položil si hlavu na Tomovu hruď, stále rychle dýchal.. Hladil jej po vlasech a občas Billa políbil na čelo.. Oba leželi mlčky.. Byla to až moc krásná a křehká chvíle na to, aby ji rušili slovy..

autor: Dádinka
betaread: Michelle M.

One thought on “Překročení hranice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics