Tábor (3/3)

*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*
,,Billí…“ vydechl tiše Tom a bříšky prstů jemně hladil bratra po tváři.. Upřeně se mu díval do očí a svými rty se stále více blížil k těm jeho.. Zlehka se o ně otřel a odtáhl se.. Špičkou jazyka si přejel rty a usmál se..
,,Broučku,“ špitl tiše a zlehka zatlačil Billa do ramen.. Jemným nátlakem ho přiměl k tomu, aby si lehl.. Rty se jemně přisál na jeho krk a zlehka jej líbal.. Dlaněmi přitom bloudil pod lemem Billova spacího trička.. Jemně prsty hladil jeho hebkou pokožku a naprosto si užíval dokonalost tohohle okamžiku.. ,,Tommy…“ vydechl Bill tiše a zvrátil hlavu do zadu.. Počínání jeho bratra mu dělalo více, než jen dobře.. S námahou otevřel oči a zadíval se na nebe, které se jim rozprostíralo nad hlavou.. Usmál se.. Všude kolem zářily tisíce hvězd a jeden zlatý měsíc.. Přesně věděl, že dnes bude chtít Tom zajít dál, že bude chtít pokročit o stupínek výš.. A věděl taky, že mu nebude bránit.. Jestli chtěl někdy víc, než jen mazlení, tak je to právě teď, v tomhle okamžiku.. ,,Tome…“ pohledem vyhledal bratrovu tvář a s úsměvem na rtech se přisál na jeho rty.. Přímo dychtil po jeho polibcích.. Navzájem spolu vášnivě proplétali jazyky v jedné vášnivé hře.. Tom se rozhodl postoupit dál.. Opatrně chytil lem Billova trika a začal ho vyhrnovat nahoru.. Nebránil se mu.. Naopak ochotně spolupracoval.. Tom odhodil bratrovo triko někam za sebe a skoro s posvátnou úctou si prohlížel světlou pleť, která v odlesku měsíce vypadala jako sametová.. Zlehounka, jako by byl Bill ze skla, přejel prsty od pupíku, po krk až na rty..
,,Jsi nádherný, víš to??“ usmál se Tom a bříšky prstů jemně přejížděl Billovi po tvářích.. Lehce mu zčervenaly tváře..
,,Děkuju“ špitl potichu a zrudl ještě víc.. Co ho to napadlo?! Děkovat??
,,Není zač“ zasmál se Tom a opět se k němu sklonil.. Měl neustálou potřebu líbat jeho hebounké a sladké rty.. ,,Lásko…“ špital Tom tiše a dlaní mířil přes Billův hrudník stále níž.. Dostal se až k podbřišku, kde jemně Billa hladil.. Sem tam trochu přitlačil a v tu chvíli se draly Billovi z úst slastné steny.. ,,Bille??“ špitl Tom a prsty zajel lehce za okraj Billových boxerek.. Nechtěl na něj tlačit, nebo nějak spěchat.. ,,Jo,“ vydechl a sám postrčil bratrovu dlaň dál.. Tom se spokojeně usmál a zlehka přejel po Billově vzrušení.. Bratr se pod ním prohnul a zvrátil hlavu dozadu.. Líbilo se mu to.. Ještě nikdy v životě se ho nedotýkal někdo jiný, než on sám.. Byl to příjemný a krásný pocit.. ,,Líbí??“ zeptal se Tom tiše a jemně pohyboval rukou v bratrově klíně.. ,,J-jo,“ zavzdychal Bill a lehce nadzvedával pánev, určoval si tak tempo..
Tom se zapřel na lokti a dál pohyboval rukou, pozoroval přitom výraz Billova obličeje a cítil, jak se mu vzrušení rozlévá do celého těla.. Ještě nikdy nebyl Bill tak sladký, jako teď.. ,,T-To-Tome…“ Bill se sotva nadechoval.. To, co zažíval bylo zatím to nejsilnější, co kdy zažil.. Tom se slabě usmál a pomalinku se přesunul do úrovně Billových kolen.. Věděl, že to už jeho bráška moc dlouho nevydrží, byl to pro něj moc silný zážitek.. V jediném okamžiku stáhl Billovi prádlo a svou ruku vystřídal za ústa.. Billem jako by v tu chvíli proletěl kulový blesk.. Celý se prohnul a div mu srdce nevyskočilo z hrudi.. Tomovi stačilo pár temp jazykem a ústa mu zaplavila hořko-slaná, teplá tekutina.. Pro něj ta nejlepší odměna.. Když spolykal všechno, co mu Bill „nadělil“, hřbetem ruky si otřel ústa a lehl si vedle něj.. ,,To-Tommy, to bylo… Bože, to bylo nádherný… Děkuju, lásko, děkuju,“ špital Bill a drobnými, ještě trochu roztěkanými polibky zasypával bratrovu tvář.. ,,Neděkuj, to já děkuju tobě,“ usmál se Tom a jedním prstem přejel Billovi přes rty.. Pohodlně si lehl na záda a chvějící se bratrovo tělo stáhl těsně na sebe.. Bill přivřel víčka a nehtem jezdil Tomovi po hrudi.. Zamračil se.. Teprve teď si uvědomil, že on tu leží nahý a Tomovi nechybí ani jedna část oděvu..
,,Tommy??“ špitl potichu a podepřel se na lokti.. ,,Ano broučku??“ usmál se Tom a dal Billovi jeden pramen vlasů za ucho.. ,,Noo, tooo…“ Nevěděl, jak přesně říct to, co měl na srdci.. Chtěl bratrovi tak nějak vrátit to, co pro něj teď udělal, ale nevěděl jak a hlavně, bál se, že by to mohl pokazit.. ,,Tooo“ prstíkem si hrál s límcem Tomova trika a celou dobu mu hypnotizoval rty.. Tom se usmál.. Snad pochopil, o co se Bill snaží..
,,Chceš mi to oplatit??“ zeptal se Tom něžně a chytil Billa za ruku.. Ten jen kývl.. ,,Nemusíš lásko“ usmál se a chtěl si jej stáhnout zpět na sebe.. Sice po tom neuvěřitelně toužil, toužil po tom, aby se ho Bill dotýkal tak, jako on před chvílí jeho, ale nechtěl na něj naléhat, nutit ho.. ,,Ale já chci, Tommy,“ špitl Bill a opět mu lehce zrudly tváře.. ,,Jen… Jen…“ ,,Nevíš, co dělat“ dokončil za něj Tom větu a rudost v Billových tvářích byla patrná snad na míle daleko.. Připadal si tak hloupě.. Tom přeci taky nevěděl, co dělat, a dokázal ho přivést k naprosto dokonalému orgasmu.. ,,Nech se vést srdcem Billí“ špitl Tom tiše a prsty přiložil na místo, kde se nacházelo Billovo srdíčko.. Bill se usmál a sklonil se k bratrovým rtům… …
*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*
,,Billíí…“ vydechl Tom a prsty zabořil do bratrových vlasů.. Jemně se probíral tou černou změtí a slastně přitom zakláněl hlavu.. A to ještě prakticky nic Bill nedělal.. Jen si pohrával s bratrovými bradavkami a dlaněmi přitom třel jeho stehna.. ,,Lásko moje…“ špitl Tom a vytáhl si Billa do úrovně svých rtů.. Potřeboval ho políbit.. Vášnivě s ním proplétal jazyk a dlaněmi přitom kroužil po jeho zádech.. Občas sjel až na jeho zadeček.. Měl na něj hroznou chuť.. Chtěl se s ním milovat, ale bál se, že jej odmítne.. Že mu tohle nedovolí.. Proto se ho snažil pomalu připravit.. Jemně tiskl jeho zadeček a sem tam zajel prsty dál.. Bill se prohnul.. Tohle nečekal.. ,,Tome??“ zeptal se polekaně.. O co se to snaží?? ,,Pšš“ špitl Tom a opět se dlaněmi vrátil na záda.. Musí pomaleji, nesmí ho vylekat.. Bill se trochu zklidnil a opět začal bratra líbat na krku.. Nechal Toma, ať si s ním pomyslně dělá „co chce“ a užíval si tu možnost, dotýkat se ho tak, jak chce on.. Pomalu si začínal zvykat na Tomův prst ve svém zadečku, proto se polekal, když Tom jeden prst přidal.. ,,Tome??“ Zapřel se dlaněmi vedle jeho hlavy.. Pomalu začínal chápat, co Tom chce.. ,,Billí, já…“ ,,Pšš…“ špitl Bill a položil Tomovi prst na rty.. Bál se, moc se bál.. Ale tak nějak podvědomě tušil, že dřív či později by to po něm Tom stejně chtěl, a nemůže ho odmítat věčně.. A navíc, dnes je krásná noc, noc splněných přání pro oba.. ,,Bille??“ ,,Já…“ větu nedokončil, místo toho se sklonil k Tomovi a zlehka ho políbil.. Odtrhl se od něj a přetočil se na bok..
,,Ne Bille, takhle to nechci“ Tom ho přetočil na záda a zlehka ho hladil po tvářích.. ,,A jak??“ Bill si nevěděl rady.. ,,Chci, abys to chtěl i ty.“ ,,Ale já to chci.. Chci to Tome,“ špitl Bill a byl si tím jistý.. Strach se mu šířil celým tělem, ale chtěl to, nelhal.. ,,V tom případě… Chci ti vidět do očí, Bille,“ vydechl Tom a nahnul se nad bratra.. Pomalu se tělem umístil mezi jeho nohy a díval se mu upřeně do očí.. Bill se usmál.. ,,Miluju tě Billí“ špitl Tom a jemně ho políbil na čelo.. Poté ze sebe pomalinku stáhl trenky a zlehka se otřel o Billův rozkrok tím svým.. Oběma tělem proletěl přímo elektrický výboj.. Tom zlehka pohyboval pánví, snažil se sám sebe i bratra připravit na to, co přijde.. Něžně přitom Billa líbal a dlaněmi ho hladil všude, kam roztřesenými prsty dosáhl.. ,,Vážně můžu Billí??“ zeptal se hlasem zastřeným touhou.. Bill jen kývl.. Tom mu lehce nadzdvihl nohy a přitiskl se k němu ještě blíž.. Otřel se rozkrokem o Billův zadeček.. Poprvé za celou dobu Bill zapochyboval.. Je na to připravený?? Než ale stihl cokoliv říct, nebo udělat, Tom do něj začal jemně a pomalinku pronikat.. Nechtěl mu způsobit sebemenší bolest.. Nepovedlo se mu to.. Billovi vytryskly slzy do očí, ale hned je hřbetem ruky setřel.. Nechtěl to Tomovi kazit.. Nechtěl, aby přestal, neměl to srdce.. Pevně semkl víčka k sobě a snažil se nevnímat bolest, která se mu rozléhala celým tělem s každým Tomovým pohybem v něm.. ,,Lásko, lásko moje…“ špital Tom vzrušeně a líbal Billa na bříšku.. Snažil se ho nějak konejšit, dařilo se mu to.. S postupem času a přibývajícím počtem přírazů si Bill na bolest zvykl.. Už ji ani nevnímal, dokázal vnímat jen Tomovy spokojené steny a rty, které bloudily po jeho bříšku.. Tom postupně zrychloval.. Vzrušení cítil v každé buňce těla, cítil uspokojení, které se nezvratnou rychlostí blížilo.. Zrychlil nejvíc, jak jen mohl.. Přirážel tvrdě a prudce.. Až se Billovi opět do očí vedraly slzy.. V duchu se modlil, ať už je konec, bál se, že už to nevydrží.. Když najednou všechno ustalo.. Tom se zmoženě zhroutil na jeho tělo a prudce oddechoval.. Bill otevřel oči a rychle si setřel všechny slzy.. Nechtěl, aby Tom věděl, že plakal.. ,,Tommy??“ špitl tiše a pohladil bratra po tváři.. Byl to sice on, kdo tu „trpěl“, ale Bill nějak cítil, že konejšit musí on Toma.. Jemně ho přivinul k sobě a líbal ho na čelo.. ,,Lásko, já jsem… Já jsem… Promiň mi to,“ Tom se k němu otočil a vášnivě ho políbil.. Děkoval mu tak za všechno, co pro něj Bill tuhle noc udělal.. ,,Miluji tě Billí, moc,“ špitl Tom a pevně jej objal.. Bill zavřel oči a vychutnával si tenhle okamžik.. Věděl, že už nic nebude tak, jako doposud.. Z bratrem překročili poslední pomyslný stupínek, odkud už není návratu.. Dostali se do nové sféry jejich vztahu… …
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
,,Hotovo.“ Usmál se Tom sám pro sebe a zavřel blok.. Podíval se před sebe.. Nikdo už u ohně nebyl, všichni už šli nejspíš spát.. Teda, skoro všichni..
,,To bylo úžasný Tome,“ vydechl mu někdo za krk, až sebou polekaně cukl.. Otočil se.. ,,Bille…“ vydechl úlevně a usmál se.. ,,Jak to, že ještě nespíš??“ zeptal se Tom a poklepal si na kolena.. Bill se usmál a sedl si obkročmo na Toma..
,,Celý večer sis tu něco sepisoval, zajímalo mě, co.“ Vysvětlil Bill a nahl se k bratrovi.. Zlehka ho políbil na rty a pevně jej objal..
,,Vzpomněl jsem si na loňské léto“ usmál se Tom a jemně přejížděl bratrovi dlaněmi po zádech.. ,,Jo, bylo to krásný léto,“ usmál se Bill a odtáhl se od Toma..
,,Nechceš už si jít lehnout, lásko??“ zeptal se Bill a patřičně si zívl.. Tom se zasmál a vzal Billa do náruče.. ,,Tome, neblbni, někdo třeba ještě nespí,“ vylekal se Bill a rozhlížel se kolem sebe..
,,To nevadí.. Dělej, že spíš ty.. Prosím,“ zamrkal Tom a Bill se spokojeně usmál.. Přitulil se těsně k bratrovu tělu a zavřel očíčka.. ,,Miluju tě“ špitl ještě potichu a doopravdy se propadl do říše snů.. Tom se spokojeně a šťastně usmál a pomalu se vydal s bratrem v náručí do chaty… …
autor: Dádinka
betaread: Janule

7 thoughts on “Tábor (3/3)

  1. Jeeeeee!!!!!! Tuhle ffku sem četla poprví a je úžasná, doufám, že to není ještě celýýýý(=

  2. MNo ty vado…tady v tom byl Tom až po uši..po uši zamilovaný do toho našeho sladkého Billíška…nádherná povídka…hrozně procítěná a slaďoučká a přitom…tak…prostě dokonalá..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics