Dirty Thirty by Vanity Blair

autor: Vanity Blair
Tom se s trhnutím probudil. Párkrát zamrkal, než od sebe víčka konečně oddělil a uvědomil si, že se nachází ve své ložnici po boku své ženy. V domě panovalo ticho. Přetočil se na posteli na záda a chvíli bezmyšlenkovitě zíral do stropu. Koutkem oka pohlédl na Heidi a zjistil, že stále tvrdě spí. Vlasy jí padaly do obličeje a s každým výdechem skrz pootevřené rty se zavlnily. Pousmál se a znovu se zaměřil na vzor na stropě. A pak to na něj dolehlo. Uvědomění. Právě se probudil po své oslavě třicátých narozenin. Po té oslavě, na které dostali ten šíleně sladký, barevný dort. Po oslavě, na kterou se už dobrého půl roku netěšil. Po té oslavě, na které se jeho bratr tak nečekaně odvázal.

Sakra.

Tom si dlaněmi protřel obličej a povzdechl si. Snažil se na to nezačít myslet, ale jeho hlava neposlouchala. Před očima mu vyskakovaly obrazy jeho malého Billa sedícího uprostřed davu, obklopeného namakanými tanečníky, jak si naprosto uvolněně užívá jejich do nebe volající blízkosti. V hlavě slyšel jeho veselý smích a vzpomínal na ty jiskřičky v očích, když se jeden z nich naklonil tak blízko, že jej Bill mohl obejmout a vsedě se vrtět s ním. Byla to od Heidi podpásovka, o které nevěděla, že ji udělala. Tom jí neřekl, že si s Billem dárky nedávají, prostě spolu slaví a tráví spolu čas, což pro ně bylo dostatečným dárkem. Nicméně ona objednala pro svého švagra partičku svlékajících se chlapíků a řekla, že je to dárek od ní a od Toma. Naprosto živě si pamatoval, jak na něj Bill nevěřícně pohlédl a v jeho očích mohl zahlédnout i záblesk mírného zklamání. Ale během malé chvíle se očividně oklepal a rozhodl se užít si svůj dárek naplno, zatímco Tom v pozadí skřípal zubama.

Věděl, že to od něj nebylo fér. A dělal, co mohl, aby se necítil ukřivděně, že Bill věnuje více pozornosti svému dárku než samotnému Tomovi. Ale nemohl si pomoct. Jeho malý bratr přece nikdy takhle veřejně neprojevoval své nadšení pro stejné pohlaví a Tom se najednou cítil ochuzený o prvenství, které by s ním mohl sdílet. Snažil se věnovat své vlastní manželce a rychle si potykal s barmanem, aby zahnal žízeň i chuť.

Dařilo se mu to celkem rychle. Pryč byly doby, kdy vysedával po klubech, klopil do sebe jeden drink za druhým a vytrénoval tak svou mysl, aby odolávala účinkům alkoholu po dlouhou dobu. Teď byl zvyklý tak akorát na občasné pivo, a tak mu pár panáků ledově vychlazeného bourbonu zamlžilo pohled i úsudek. Několikrát se omotal kolem Heidi a předvedl všem přítomným, jak skvělým je tanečníkem a užíval si svou párty.
Opar alkoholu však zmizel ve chvíli, kdy se párty blížila ke konci. Spousta gratulantů už odešla, nebo byla na odchodu, světla postupně zhasínala a hudba utichala. Ale Tom si moc dobře všiml svého bratra, který s potutelným úsměvem za ruku vedl trojici tanečníků do prázdného domu.

Do prdele!


Znovu pohlédl vedle sebe, aby se ujistil, že jeho žena spí. Potom zkontroloval čas na budíku, a přestože bylo ještě docela brzy, rozhodl se vstát. Tiše došel do koupelny, vyčistil si zuby a oblékl si volné tepláky a tílko. Druhými dveřmi vyšel na chodbu a sešel do přízemí, aby si v kuchyni dopřál šálek horké kávy. Kávovar hlasitě zasyčel a pomalu plnil připravený hrneček. Tom mezitím hltavě vypil sklenici vody, aby zahnal pulzující bolest ve spáncích. Přeci jen trochu přebral, a jak mu Georg celý večer připomínal, už nebyl nejmladší. No, to má za to, že si z Georga dělal legraci, když třicátiny oslavil on.
Sedl si ke stolu, usrkával horkého nápoje a nepřítomně hleděl z okna ven. Sotva věnoval pozornost zvuku otevírání a zavírání dveří hostinského pokoje nebo rádoby tichého našlapování několika párů obutých nohou. Vzhlédl až ve chvíli, kdy se v jeho periferním vidění objevila trojice mužů, která chtěla nepozorovaně opustit dům. Všichni ztuhli a dívali se na sebe. Potom nejmenší z nich zamumlal tiché „Nashle,“ a vypravil se ke dveřím. Tom trojici vyprovázel pohledem, a pak do sebe otočil zbytek kávy na ex.

Chvíli seděl na židli a snažil se uklidnit svou mysl a nepřemýšlet nad tím, kde se tady, kurva, vzali. Ale nevydržel to. Skřípavě židli odsunul, vstal a rozhodně zamířil do pokoje pro hosty, který byl po většinu času věnovaný jeho bratrovi. S klepáním se neobtěžoval. Otevřel dveře a vešel do zšeřelé místnosti. Dlouhé, těžké závěsy na oknech byly naplno zatažené, ale okno za nimi zůstalo otevřené a pohrávalo si s tmavou látkou. Na podlaze bylo rozházené oblečení, které měl Bill minulou noc na sobě. Jeho spodní prádlo bylo hozeno až na křeslo v rohu místnosti. Zamračil se. Jeho představivost se opět rozeběhla naplno a jemu se to ani za mák nelíbilo.

Zavřel za sebou a pro jistotu otočil klíčem v zámku. Došel k posteli, kde hluboce oddechoval jeho bratr. Vlasy měl rozcuchané do všech stran, ležel na břiše s jednou nohou pokrčenou a rukama objímal polštář, do kterého vydechoval. Lehl si k němu ze strany, na kterou byl natočený, a jemně jej pohladil po tváři.

Pousmál se, když Bill nad tím jemným dotekem nakrčil nos. Sklonil se k němu a na špičku nosu vtiskl měkký polibek.

„Mmmm…“ zamumlal Bill rozespale a zavrtěl se.
„Bibi…“ zašeptal Tom a znovu své dvojče pohladil. Přisunul se k němu blíž, podepřel se na jedné ruce a druhou objal Billa a položil mu ji na nahá záda. Bill se opět zavrtěl a ospale rozevřel oči. No, vlastně jen jedno.
„Tome,“ zašeptal a pročistil si hrdlo. Posunul hlavu, aby na něj lépe viděl, a ospale se pousmál. „Je brzy,“ řekl pak.
„Jo,“ souhlasil Tom a pohrál si zuby se svým kroužkem ve rtu. Hladil Billa po horkých zádech ve velkých kruzích a přitiskl rty k jeho čelu. „Užil sis oslavu?“ zeptal se.
„Jistě,“ ušklíbl se Bill. „Ty ne?“
„Ano,“ řekl suše Tom a odmlčel se. Bill se k němu přitiskl, omotal ruku kolem jeho tílka a stiskl jej v dlani. Nosem se zabořil do jemné kůže na jeho krku a nevědomky si třel čelo o bratrovy vousy.

„Tvá společnost odešla až před chvílí,“ ozvalo se do ticha.

Bill se pousmál do bratrova krku a cítil, jak se Tom napjal. Se zamračením se od něj maličko odtáhl, zvedl hlavu a podíval se mu do očí. Tom se na něj nedíval, spíš někam za jeho hlavu.
„Ty se na mě zlobíš,“ řekl Bill.
Tom si povzdychl a pohled mu opětoval.
„Nemáš na to právo,“ řekl Bill a začal se odtahovat ještě víc.
„Já vím, Bille,“ řekl Tom a chytil Billa pevněji, aby mu neunikl. „Nemůžu si pomoct.“
„Byl to dárek od tebe,“ obvinil jej Bill.
Tom si odfrkl. „Víš, že ne. Heidi řekla, že pro tebe má překvápko, ale neřekla mi jaké, protože věděla, že bych ti to prozradil. Kdybych věděl, co pro tebe má, nikdy bych s tím nesouhlasil,“ řekl pevně.
„A proč ne?“
„Bille…“
„Co? Proč ne? Já nemůžu mít nikoho v posteli?“ zeptal se Bill. „Protože jestli si dobře vzpomínám, ty máš ve své posteli svou ženu každou noc. Proč bych nemohl mít někoho v posteli i já?“
„Byli tři, Bille. Tři!“ vyjekl Tom.
„No a? Bylo nám třicet,“ pokrčil rameny Bill.
„Tři najednou?“ zaúpěl Tom. Jeho mysl mu zas a znovu nabízela obrazy jeho bratra, které nechtěl vidět.
„Vlastně postupně,“ řekl Bill.

„Proboha…“ vydechl Tom a otočil se na záda. Přehodil si jednu paži přes oči a snažil se soustředit jen a jen na hluboké dýchání. Třeba se uklidní.

„Mám sex, Tome,“ popíchl ho Bill. „Mám ho vlastně docela často. A mám ho rád.“
„Já vím,“ vykřikl Tom. „Byl jsem u toho,“ dodal tišeji. „Ale ta představa tebe a těch tří… šílím z toho,“ přiznal se.
„Stejně jako já, když jsi s Heidi.“
Tom se na bratra zadíval. Bill ležel ve stejné poloze jako on, ruce měl složené na břiše a mírumilovně sledoval složitý design lustru.
„Miluju jí, Bille,“ zašeptal, jako by se za to styděl.
„Já vím,“ přikývl Bill. „To je taky ten jediný důvod, proč jsem neprotestoval.“
Tom se ušklíbl a Bill si toho byl vědom.
„No dobře, ze začátku možná trochu ano,“ dodal pak. „Ale mám ji rád. Jinak bych tě nenechal udělat takovou blbost podruhé,“ usmál se nakonec.
„Jo, to byla opravdu pitomost. Ale kdo to mohl tušit?“
Bill se na něj otočil a plácl jej po hlavě. „Haló! Tady!“ zvolal a hlásil se. „Já to věděl a varoval tě.“

Tom se zasmál a rychle se překulil, aby bratra polechtal. Bill se rozesmál a sváděl souboj o nadvládu, ale Tom až příliš dobře věděl, kde zasáhnout, aby se spíš bránil, než útočil. Svíjel se na posteli a kroutil, až z něj sklouzla přikrývka a odhalila jeho nahé tělo. Tom se bleskově vtěsnal mezi jeho dlouhé nohy, chytil jej za ruce a přitiskl mu je nad hlavu k polštáři.

„Chyběl mi můj narozeninový Bill,“ řekl tiše, zhoupl se v bocích a natlačil se svým rozkrokem k Billovu.
„Vlastně máme narozeniny teprve dneska,“ zašeptal nazpět Bill a zvedl nohy, aby je omotal kolem Toma. S malým úsměvem si olízl rty a přijal nadšený polibek. Tom do polibku téměř zavrčel, stiskl jeho zápěstí s mnohem větší silou a hladově plenil bratrova ústa. Nárokoval si každičký kousíček, pohrával si s jeho jazykem a sál jeho plné rty. Odtáhl se jen na takovou vzdálenost, aby se mohl zhluboka nadechnout, a pak znovu sklonil hlavu a přitiskl rty pod Billovo levé ucho, čímž si vysloužil jeho hrdelní zasténání.
Bill se vymanil z jeho sevření a okamžitě prsty zajel do Tomových rozpuštěných vlasů. Tiskl si jej blíž k sobě a nohy kolem jeho boků zahákl v kotnících a tlačil jej více na své tělo. Tom jej nutil tiše kňourat a nedočkavě se pod ním vrtět. Tohle s ním dokázal udělat jenom Tom. Vždy jej dokázal vzrušit v tak krátké chvíli a bylo jedno, v jaké situaci se nacházeli.
„Tome…“ zasténal. „Tak dobré…“

Tom se pro sebe usmál a přesunul se z krku na klíční kost, kterou jemně stiskl zubama, olízl a putoval jazykem až k jeho oblíbené propíchnuté bradavce. Několikrát ji jazykem obkroužil, poté k ní přiložil pootevřené rty, měkce je kolem ní sevřel a zatahal za malý kroužek. Bill se slastí prohnul v zádech a vysíleně spustil své nohy na postel. Tom škádlil to citlivé místo ještě několik dlouhých chvil a užíval si reakce Billova těla. Rukama jej hladil přes boky a občas zajel až těsně pod ruce, aby jej polechtal. Pak se Billovo sténání měnilo ve smích a Tom miloval pocit, že je s ním Bill tak uvolněný.

Přesunul se svými polibky do středu jeho tetování na hrudi a vtiskl na něj pevný polibek, než se vydal pootevřenými rty dolů, kde jazykem zajel do jeho pupíku. Bill jej tlačil do ramen, aby ho dostal tak nízko, jak toužil. Tom se rukama přesunul na jeho kyčle, palci masíroval vystouplé kosti a ústy se přesunul ke kořeni jeho téměř plně ztopořeného penisu, který jej celou dobu tlačil do hrudi. Několikrát rty přejel ze strany na stranu, než se nadzvedl a pohlédl vzhůru.
Bill jej sledoval skrz přivřená víčka se skousnutým rtem a čekal, až jej Tom vezme do ráje. Ten se však jen zazubil a rychle se přeplazil zpátky nahoru, aby se znovu zmocnil jeho vyschlých úst.
Bill na protest zavrčel a mírně Toma kousl do rtu. „Vrať se zpátky, kde jsi byl,“ zavelel a silně zatlačil na jeho ramena. Tom se usmál, ještě jednou bratra políbil a sklouzl po jeho těle zpět dolů, kde jej bez váhání přijal do svých úst.

„Ah, kurva…“ zasténal Bill a položil hlavu zpět na polštář. Tom sjel svými ústy až téměř ke kořeni a mučivě pomalu zase zpátky, kde se zastavil se rty semknutými kolem žaludu, který silně sál. Jazykem přejížděl po malé štěrbině a slízával kapičky, které z ní vytékaly. „Oh, ano…“ vydechl Bill a hladil Toma ve vlasech. Tom s mlasknutím propustil špičku jeho penisu, olízl si rty a znovu jej celý pohltil, jak jen mohl. Nechal Billa, aby jej svýma rukama naváděl a určoval tempo, dokud mu nedošel dech.

„Mám pocit, že si zatím jen užíváš a nic pro to neděláš,“ ušklíbl se, když se znovu odtáhl. Bill se zasmál a zvedl se do sedu. Nechal Toma, aby si lehl na jeho místo, sám se rozkročil nad jeho tělem tak, aby dosáhl na jeho penis a svůj měl v dosahu jeho úst. Rychlým pohybem stáhl Tomovy tepláky z boků na kolena a z kolenou ke kotníkům, kde je Tom svými chodidly sundal úplně, jednou rukou se zapřel vedle jeho boku a druhou chytil jeho tvrdý penis. Vtiskl malou pusinku na jeho špičku a několikrát si s ní po rtech přejel. Tom jej hravě plácl přes obě půlky a ve stejné chvíli, kdy Bill otevřel ústa, pohltil jeho penis, Tom chytl jeho půlky, roztáhl je od sebe a olízl jeho vstup.

Bill kolem Tomova penisu zasténal, chytil jej těsně u kořene a silně sál, až Toma nutil lehce přirážet. Sám se tlačil dozadu na jeho teplý jazyk, a když do něj Tom poprvé jazykem pronikl, měl co dělat, aby udržel nejen tempo, ale i stabilitu.

„Tohle je až příliš dobré…“ vydechl, když jej Tom políbil na jednu půlku a hravě se do ní zakousl. Přelezl si na posteli tak, aby dosáhl do svého nočního stolku, a vytáhl lahvičku gelu. S tichým lupnutím ji otevřel a vymáčkl malé množství na Tomovy prsty. Odložil ji na postel a klekl si k čelu postele, počkal, dokud si Tom neklekl za něj, a opřel se rukama o zeď. Roztáhl od sebe nohy, natočil hlavu a sledoval Tomův soustředěný pohled, který věnoval jeho pozadí. Jednou rukou Tom roztáhl bratrovy půlky více od sebe a navlhčenými prsty se přitiskl k jeho dírce. Párkrát ji pohladil a promasíroval, než vzhlédl vzhůru, zachytil Billův pohled a pomalu do něj oběma prsty pronikl. Vtlačil je dovnitř až po klouby a palcem třel zpocenou kůži nad jeho otvorem.

„Mmmm…“ Bill zasténal a prohnul se v zádech, čímž na Toma vyšpulil zadeček a přiměl jej konečně svými prsty pohnout. Tom je vláčně vytáhl téměř úplně ven a znovu je zabořil do toho úzkého tepla. Kroutil s nimi a roztahoval je od sebe a s nelibostí zaznamenal, že Bill nepotřeboval příliš důkladnou přípravu vzhledem k aktivitám, kterým se v noci věnoval.

„Nejsi tak úzký, jak si pamatuju,“ zašeptal. „Roztáhli tě dost?“ zasyčel a stiskl v zubech Billův ušní lalůček.
„Ne dostatečně pro tebe,“ odpověděl Bill zastřeně. „Nikdo není takový jako ty,“ přiznal.
Tom se nadmul pýchou a přidal třetí prst, kterým Billa otvíral pro svůj nateklý penis. Přeci jen byl normální chlap a stačilo mu málo. Věděl, že se rozhodně nemá za co stydět, jeho délka i šířka byly velkolepé, ale hlasitá pochvala bylo něco, co neslyšíte každý den. Nechal Billa, aby se na jeho prstech kroutil, a sám se tak pro něj roztahoval, než se rozhodl, že už to stačí. Opatrně prsty vytáhl ven, sebral z postele lahvičku gelu, vymáčkl si do dlaně dostatečné množství a odhodil ji stranou, aby si precizně potřel celý penis.

Bill se na něj povzbudivě usmál a ještě více se rozkročil. Tom si klekl mezi jeho nohy, pohladil jej po zadku, chytl svůj penis, aby jej navedl, a jedním dlouhým vláčným pohybem do něj zcela pronikl. Přitiskl své boky k jeho zadku a rukama jej objal kolem pasu. Maličko se vysunul ven a přitáhl si jej zpátky k sobě.

Billovo tělo bylo horké a pevné, Tom miloval pocit jeho silných svalů kolem svého penisu. Ještě párkrát do něj hladce vklouzl, než jej chytil za boky a silně do něj přirazil. Během chvilky našel stálé tempo a rychlými a dobře mířenými pohyby přiváděl oba na vrchol blaha.
Bill se musel kousat do rtu, aby nebyl příliš hlasitý. S Tomem bylo snadné ztratit kontrolu, obzvlášť když mu to dělal zezadu. Tak zatraceně přesně se strefoval do jeho prostaty, že se z něj stávala malá prostopášná děvka žadonící o víc. Stále byl ale při smyslech a věděl, že není ve své posteli, a tak se zakousl do své vlastní paže, o kterou se opíral.

„Tome, Tomi…“ kňučel a vycházel vstříc bratrovým přírazům. Tom, poháněn svým vlastním chtíčem, přidal na zběsilém tempu, jednou rukou pustil Billův bok, omotal dlaň kolem jeho penisu a se stejnou intenzitou jej začal honit. Billovi se zatmělo před očima, když celým jeho tělem projelo mravenčení a on se tvrdě udělal na zeď před sebou. Několikrát se kolem Toma silně stáhnul, až se Tom se zavrčením udělal hluboko uvnitř jeho těla. Ještě několikrát do něj Tom měkce přirazil, jak plnil jeho útroby svým semenem, a pak z něj s povzdechem vyklouzl. Svalil se do rozházených peřin a stáhl jej k sobě, aby jej mohl obejmout a láskyplně políbit. Bill v jeho objetí tál, celé tělo měl znavené a tak uspokojivě bolavé, že jediné, co chtěl dělat, bylo zavřít oči a nechat se ukolébat tlukotem bratrova srdce.

Tom jej chvíli hladil po zádech a oždiboval jeho rty.
Otevřeným oknem uslyšel ruch z ulice. Dávno už se plně rozednilo a ulice venku za okny se probouzela. V dálce slyšel štěkot sousedovic psa, načež se rozštěkali i jejich psi na zahradě. Tom věnoval bratrovi poslední polibek na čelo a začal se zvedat z postele.

„Čas vrátit se k ženušce do postele,“ prohlásil Bill s úšklebkem a vysloužil si tak Tomův zvednutý prostředníček před svým obličejem. Rozpustile jej plácl po zadku, jak se nakláněl na podlahu, kde ležely jeho tepláky. Sledoval, jak si je Tom oblékl a upravil se v zrcadle. Vlasy si pročesal prsty a stáhl je gumičkou, kterou našel na komodě. Když byl se svým vzhledem spokojený, otočil se na Billa, který se stihl zachumlat zpátky do peřiny, a přešel k němu. Ještě jednou jej políbil.

„Miluju tě. Všechno nejlepší,“ zašeptal a vydal se ke dveřím. Odemkl je a otevřel, věnoval bratrovi ještě jeden pohled.
„Miluju tě, Tomi,“ ozvalo se zpod peřiny. Tom se usmál a opustil hostinský pokoj.

autor: Vanity Blair

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Dirty Thirty by Vanity Blair

  1. Awwww tak to bylo neskutečně sladký 😍 úplně bych věřila tomu, že to tak skutečně bylo 😁 díky za hezkou povídku ^^

  2. Zajímavé a moc hezké, poutavě napsané, jako by se to tak opravdu stalo 😊 Doufala jsem, že by se mohlo něco k tématu jejich narozenin objevit. Díky 🙂

  3. Díky holky 🙂 Tohle byla radost psát 😉 Kdyby mě ti dva chtěli takhle inspirovat neustále, vůbec bych se nezlobila 😀

  4. Tak přeci se nekdo nechal inspirovat chlipnym Billem z narozeninoveho strip tanecku 😈❣️ Ja to vedela, ze jeho rozvernost musela vyburcovat představivost spousty autorů 😂😂😂. Super, dekuju za tuhle hrisnou jednohubku 😊.

  5. Mmmh, doufám, že přesně takhle to nějak dopadlo 😁🤩 Bylo to milé, sladké a uvěřitelné, děkuji ☺️

  6. Jeee to bylo tak pekne a verohodne napsany. 😍😍😍 Krasny poctenicko. Jen at te inspiruji i k dalsim a mozna i delsim pribehum. 🙂

  7. Milujem tieto reálne poviedky … teda … poviedky ktoré sú based on true story …. ale zas čo my vieme , možno to tak aj bolo 😀 verím tomu 😀 vanity perfektná práca ďakujem ! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics