Eine Nacht in Berlin

autor: Fee

Novinka pro vás, slečny. Samozřejmě, že se věnuje našemu páru. Pusťte si skvostnou píseň Anise, Kaye a Flera, oslavující  město, jemuž se nevyrovná  žádné jiné, a užijte si čtení. : )
pairing: Bill/Bushido

Z pohledu na půlnoční oblohu až bolely oči. Nebe bylo posypané neuvěřitelným množstvím třpytivých hvězd a každý musel nad tou podívanou jen vydechnout úžasem a cítit respekt z tajuplnosti galaxie. Noční Berlín působil sám o sobě jako vesmír. Anis ho neskonale miloval, a tak, když se s Kayem řítili v jeho bouráku městským centrem, obdivně hypnotizovaly vše, co se mihlo za okénkem. Minuli nasvícenou Brandenburskou bránu a pokračovali rovně přímo k Potsdammer Platzu.  
Kay zpomalil a rovněž zamžoural ven. Ač k nelibosti policie, náměstí se v tyto hodiny stávalo útočištěm prostitutek. Držely se v hloučcích a pokuřovaly, zatímco jiné z nich na své laciné vzezření lákaly potencionální zákazníky. A Kenneth, ačkoliv se o nich vyjadřoval celkem nevybíravě, se přesto rád podíval.

„Zastav,“ poručil z ničeho nic jeho kumpán očarovaným hlasem, a když šlápnul na brzdu a zmateně se na něj kouknul, viděl, jak zaujatě hledí skrz kouřové sklo.
Tam venku, stranou od skupinky postarších žen, které na ni vrhaly záštiplné pohledy, stála vychrtlá bytost s rovnými černými vlasy. Její výrazné čokoládové oči překypovaly plachostí, jak se nervózně objímala pažemi a vypadala, že by chtěla být kdekoliv jinde než zde.
Kennethovi se to příliš  nezamlouvalo.

„Anisi, ser na to. Vim, že máš slabost pro chlapečky, ale tohle… Znáš ty pouliční štětky. Ještě něco chytíš. Pojedeme se radši pobavit na prověřenou adresu, ne?“

„Ne. Chci jeho,“ odsekl nesoustředěně. Nemohl od něj odpoutat zrak.  „Měním plány. Hodíš mě s ním ke mně, fajn?“ nečekal na odpověď a stáhnul okénko.

„Hej, ty!“ křiknul na něj s nečitelným výrazem. Chlapec polekaně vzhlédnul.  „Pojď sem.“
Děvky kolem něj žárlivě  zasyčely, zatímco on získal v obličeji ještě křídovější barvu. Viditelně bojoval sám se sebou, aby se donutil udělat těch několik kroků k exkluzivní černé káře.

Anis ho najednou měl na dosah ruky. Požitkářsky si olízl rty a důkladně si ho prohlížel. Oblečení, které měl na sobě – černá bunda, kraťásky, punčochy a vysoké boty – neskrývalo přednosti jeho postavy. Měl jemné rysy ve tváři, útlý pas, úzké boky, jeho zadeček byl drobný, stehna hubená a nohy nekonečně dlouhé. Skvostný kousek. Raper natáhnul ruku a pozvedl mu hlavu, přejel palcem po rtech.

„Nastup si.“
Ale to, co Bushido postřehl v těch hlubokých pralinkách, nebyla radost ze získání klienta; byla v nich bázeň, strach a zoufalství, jež nedokázal potlačit, a když s námahou polkl, snad až náznak slz.

Chlapec nasednul a schoulil se do zadního sedadla. Oba jej sledovali ve zpětném zrcátku. Vlasy mu visely přes obličej a bojácně se díval do země. Z toho, že se ocitnul v autě se dvěma muži, byl ještě vyděšenější, protože si myslel, že bude muset podržet oběma. Kay jízlivě odfrknul a nastartoval své Audi.
„Takže do tvého bytu?“
Anis beze slova přikývl.
***
„Jsme na místě,“ vyzval ho, když zastavili, a otevřel mu dveře. Za celou cestu z něj nevypadlo ani písmenko, jen seděl jako zařezaný. Stejně jako teď. Nehnul ani brvou, pouze uhnul očima a se sklopenou hlavou vystoupil. Bushido kývnul na Kaye a chytil černovláska za ruku.  
Rozšířily se mu zorničky, jak viděl vozidlo s druhým mužem odjíždět, a trhaně se nadechl. Věděl, že by se měl přestat chovat takhle, pokud si chce něco vydělat; že by se měl prodat a nabídnout a předvést to nejlepší, čeho je v tomhle ohledu schopný. Nešťastně se nechal dovést do domu a vydal se jako první do schodů, aby mu poskytl příležitost zírat na jeho zadek.  
Anis se díval, samozřejmě. Když se před ním tak provokativně a roztomile kroutil… Ten kluk ho odrovnával. Jak vyčkával, než odemkne dveře bytu, Anis nechtěl nic jiného, než slisovat ho do zdi a probít si cestu mezi jeho rty. Ale protože viděl, jak je rozhozený a napjatý, a protože byl překvapivě člověk a ne žádné hovado, neudělal to a místo toho mu pokynul rukou a nechal ho vstoupit.

Chlapec ve tmě instinktivně  došel do obývacího pokoje. Raper následně rozsvítil tlumené  světlo, zapřel se předloktími o pohovku a chvíli si ho tiše prohlížel. Měl potrhané punčochy, oloupaný lak na nehtech a líčením maskované kruhy pod očima, a on ho přesto shledával spanilým.

„Posaď se.“
Poslušně klesl na kraj křesla.
„Dáš si něco k pití?“
Překotný němý  souhlas.
„Umíš ty vůbec mluvit?“ otázal se zády k němu, nalévajíc do skleniček kvalitní koňak.  „Jak se jmenuješ?“
„…Bill,“ dostalo se z něj váhavě přiškrceným hlasem a přijal z poloviny plnou sklenku. Bez dlouhého zvažování ji do sebe obrátil. Bushido si nenuceně přisednul na opěrku pro ruce a pouze smočil rty v nápoji.
„Kolik je ti let?“ přišel s další otázkou. Krásný Bill z nich byl očividně nesvůj.
„Osmnáct,“ kuňknul a polknul, zašilhal po nedaleko stojící láhvi.
„Ještě jednu skleničku?“
„Ano… díky.“

Anis byl zvědav, jak dlouho se ještě bude takhle povzbuzovat, avšak chlapci tohle stačilo. Odložil sklo na stolek a zůstal sedět s rukama v klíně, nervózně je mnul. Muž povzdechl a postavil se před něj. Vzhlédnul.

„Chceš to, Bille?“
Bill byl šokován upřímností  toho dotazu. Neexistovalo, že by se ho zákazník ptal na jeho pocity! Prohrábnul si vlasy a skrz pootevřené rty se slyšitelně  nadechl.
„Ne. Ale udělám to.“
Anisovi to začínalo být proti srsti.
„Proč? Nelíbí se mi, že bych tě měl mít proti tvojí vůli.“
Bill si bezmocně promnul obličej.
„Potřebuju peníze…“ zašeptal a rozhodně se postavil.  „Kde je ložnice?“

Bushido zdráhavě ukázal správný směr a nyní to byl on, kdo byl vzat za ruku a odveden.
Stáli u sebe tak blízko, že mohl cítit vůni jeho vlasů. Ale Anis stále ještě rozvažoval. Proč jen musel být takovým pokušením? Prala se v něm prostá lidskost proti touze vzít si ho, dotknout se, ochutnat, prožít s ním onen prchavý okamžik potěšení. Pozvedl ruce a zachytil zip jeho bundy a rozepnul ji. Jak mu spadla z ramenou, přesunul dlaně na jeho křehké boky a pohladil je. Chtěl jej políbit. Ovšem než se tak mohlo stát, Bill uhnul a trpitelsky před ním klesnul na kolena. Potlačit svou hrdost. Nechat se zprznit.

Hbité prsty rozepnuly raperův opasek, mezitím co jejich majitel potlačoval zhnusení. Ne snad z Anise, to naopak. Za normálních okolností by Bill dokonce řekl, že je atraktivní. Cítil odpor sám k sobě. Nechápal, že tohle dokáže dělat. Anisovy kalhoty sjely ke kotníkům. Jeho prádlo hned po nich. Podíval se dolů a vyhrnul si triko výš po břiše, rty semknuté. Byl téměř kompletně tvrdý. Aby ne, sakra.

Chlapce píchlo u srdce, když  viděl, jak je velký. Každý sex jej vždycky bolel, protože klienti si ho brali hrubě, sobecky a bezohledně, ovšem pokud je tenhle navíc ještě takhle vyvinutý… Nahrnuly se mu slzy do očí, a aby to Bushido nepostřehl, sklopil hlavu a uchopil ho do ruky. Pevně kolem hebkého údu omotal prsty s černými nehty a hýbnul zápěstím. Zcela automaticky ho třel. Jak by mohl spočítat, kolikrát už tohle dělal? Za okamžik přejel palcem po špičce, a jelikož zjistil, že už je zvlhlá, pustil jej a tlakem na mužovy boky jej donutil ustoupit dozadu a sednout si na okraj postele. Klekl si na všechny čtyři a se stisknutými víčky přejel rty po straně jeho vzrušení, aby nakonec vzal do úst jedno jeho varle.

Anis se narovnal díky příjemnému pocitu tepla a neochvějně ustálil svůj pohled na Billa. Načerněné  řasy se mu třepotaly a olizoval ho jako kočička. Byla to pěkná podívaná – růžový jazýček, klouzající po snědém údu. Černovlásek krátce vzhlédnul, olíznul si rty a ochutnal preejakulát z měkkého vrcholku. Předkožku stahovat nemusel. Raper měl obřízku. Pootevřel ústa a mučivě pomalu penis pohlcoval. Slabě ho skousával, hladil jazykem a opatrně ho pouštěl hlouběji do krku. Pevně jej obepínal svými plnými rty a začal jemně sát. Anis slastně přivřel oči. Prohrábl Billovi vlasy, promílal sametové pramínky mezi prsty.

Bill začal pohybovat hlavou. Snažil se překonávat dávicí reflex a polykal ho až po kořen. Musel být co nejlepší, musel mu to udělat jako ještě nikdo. Když bude spokojený, jistě za jeho šikovnost připlatí. Bill potřeboval peníze. Dlužil za nájem, a jestli zítra nezaplatí, domovník ho vyhodí a on skončí na ulici. Ale teď se nutně musel nadechnout. Pozvolna ze sebe čnějící vzrušení vysunul a hltavě lapajíc kyslík, nesměle pohlédl na svého momentálního chlebodárce.  
Anis se usmál jeho velikým panenkovským očím a pohladil jej klouby prstů po tváři, načež chlapec zaraženě vysunul spodní ret a raději si zase všímal své povinnosti. Soustředěně se mračil, zatímco hladově sál žalud a dráždil prohlubinu v něm svým piercingem. Raper povzbudivě zasténal, a proto opět sjel hlavou dolů a tvrdě si bral jeho penis. Byl mu vděčný, protože se nesnažil ojet mu pusu, jako to běžně dělali všichni.

Po několika minutách Bill zaznamenal uspokojivé zapulzování a s Bushidovým hlubokým zavrčením sebou jeho penis cuknul prudce vpřed a začal chrlit husté teplé semeno, které okamžitě polykal. Někdo měl sice rád, když si nechal postříkat obličej, ale on to rád neměl, tak to dobrovolně nedělal. Uzarděle si čistil jazykem rty, když se jeho hrdlo uvolnilo, a hned jak to udělal, zalovil ukazovákem za okraj své vysoké boty a vytáhl na svět několik jednotlivě zabalených prezervativů. Každý měl jinou barvu a také jinou velikost. S knedlíkem v krku shledal, že budou muset využít ten největší. Už se chystal muže znovu vzrušit a nasadit mu ho, když ho arab chytil za ruce.

„Nespěchej… chci tě mít na zbytek noci, takže tohle zatím opravdu nemusíš dělat,“ poznamenal zlehka, vytáhnul překvapeného černovláska k sobě a sám si kleknul před něj, takže si vyměnili pozice.

„Na celou noc?“ promluvil váhavě a jeho hlas vibroval nevěřícností.

„2 000 euro. Dobrá nabídka, ne?“ zasmál se a Bill málem padnul nazad. Tolik peněz! Z toho si zaplatí ubytovnu a možná ani nebude muset několik dní šlapat! Anis se mile usmál a vysvlékl to útlé tělíčko z tílka. Potom začal rozvazovat jeho šněrovací kozačky. Každý dotek a pohyb vedl pomalu. Vychutnával si, že může sahat na něco tak delikátního a unikátního. Navíc se s ním teď jednodušeji manipulovalo, když byl tak užaslý. Rozdělal knoflík na jeho šortkách a pak ho něco napadlo.

„Svlékni se a přijď za mnou,“ hlesnul a vydal se do dveří, které napojovaly ložnici na rozlehlou přepychovou koupelnu. Zažehl tlumená světla a otočil kohoutek s horkou vodou, který ji okamžitě začal napouštět do obrovské kruhovité vany, zapuštěné v podlaze. Za několik chvil byla karmínově vymalovaná místnost prostoupená párou. Vypnul přívod a s blaženým zamručením se ponořil do vody. Bill ho nechával dlouho čekat. Znuděně opřel paži o okraj a prstem rozčeřil průhlednou hladinu, když jeho pozornost upoutaly tichoučké kroky.
Zastavil se v průchodu a nejistě si odhrnul vlasy z krku. Nebyl zvyklý na takovou pozornost ze strany svých klientů. Neprohlíželi si ho tak zevrubně, prostě ho jenom ojeli. Zato Anisovy zkoumavé a dychtivé oči… Připadal si ještě víc nahý, než byl. Celý nesvůj, přiblížil se blíž a přemístil svoje dlaně na boky, protože by bylo opravdu nemístné, aby se zakrýval. A tehdy dal raperovi příležitost k tomu, aby se nadchl.

„To je ale krásná hvězdička…“ usmál se potutelně a Bill se potěšeně začervenal.  „Půjdeš mi jí ukázat?“

Ani nevěděl jak, ale v tu ránu ho vlastní nohy dovedly až k vaně. Sednul si na kraj a spustil je do příjemné lázně. Stydlivě se usmál, když se muž posunul k němu mezi stehna a nadšeně mapoval obrysy tetování prstem. Líbilo se mu, když si někdo všímal jeho malé hvězdičky. Byla to jeho pýcha. Anis ho chytil v pase, svaly na jeho pažích se napnuly a sundal si chlapce dolů k sobě. Zatetelil se. Začínalo to vypadat, že se konečně uvolňuje.

„To je ale velká vana,“ zašvitořil a rozpustile cáknul do vody. Bylo by ideální moct si tu pohovět a pak se jít zavrtat do postele a spát až do druhého dne. Žel, musel mít na programu něco docela jiného. Váhavě si skousnul nehet. To ho má umýt, nebo je tady pouze proto, že to s ním chce dělat v koupelně? Ovšem bez kondomu rozhodně ne! Bushido prolomil jeho dilema, když kývnul na skupinku sprchových gelů na poličce.

„Vyber si nějaký.“
Minul několik značkových, s orientálním kořeněným aroma a uchopil průhlednou tubičku se světle zeleným obsahem, odklopil víčko. Vůně čerstvých zelených jablíček. Sednul si na paty a hodlal začít svého zákazníka umývat. Anis mu však gel vzal.

„Tohle si chci užít sám,“ pousmál se.  „Dovolíš mi to?“
Chlapec byl opět příliš vyjevený tou udivující ohleduplností, a tak jen krotce přisvědčil a sledoval, jak si sprcháč napěnil v dlani a přejel jí po jeho rameni. Arab si pohledem uchváceně měřil každý milimetr pokožky, které se dotýkal.

„Ty modřiny, které máš na bocích… kdo ti je udělal?“ otázal se se zkrabaceným čelem a nenápadně Billovi mydlil bříško. Trochu se červenal.
´Kdo asi?´
„Jiní muži… každý není tak… citlivý jako vy,“ špitnul a spolknul vypísknutí, které mu téměř uniklo, když Anis sklouznul rukou ještě níž.
„Tykej mi. Jsem Anis.“
„Já vím.“

Na Billův vkus věnoval raper jeho klínu péči až přehnaně dlouho. Velice rozpačitěl ze zjištění, že se mu to zamlouvá a s jeho penisem to cosi dělá, a Anis se evidentně bavil jeho ruměncem a roztěkanýma očima. V krátkosti se postaral o jeho hladké oholené nožky. A ačkoliv ho pokoušelo nesmírné nutkání zasunout prst také do toho lákavého prstýnku stažených svalů, nechal to být a rozhodl se kvůli tomu malému ještě několik minut vydržet.  
Poté byla řada na Billovi. Svého úkolu se zhostil ochotně. Za pár minut byla všechna voda vypuštěná. Zatímco se pečlivě sušil hebkou osuškou, muž otevřel okno, aby z místnosti vyhnal horko. Černovlásek se vytratil zpátky do ložnice a naaranžoval se na posteli. Jindy by očekával obvyklé potupné přetočení na břicho, tíži na zádech, oplzlé doteky, nešetrné proniknutí, hrubé osouložení a bezmocně zadržovaný pláč. Ale teď to určitě bude jiné. Jakmile na něj padnul stín, zvednul karamely a hmátnul po připraveném prezervativu.

„Pořád spěcháš.“ Bushido se oslnivě usmál a připojil se k němu, přesouvajíc se nad něj. Billova kůže v tom šeru zářila jako mléčná perla v černém saténu. Pohladil dlaní jeho stehno a sklonil se mu k oušku.
„Jsi nádherný,“ zamručel, jeho dech ovanul tu ušlechtilou pokožku. Políbil jej na krk. Pomalu po něm putoval rty. Nikam nepospíchal, chtěl jej navnadit. Polaskal jeho klíční kost a sehnul se k levé bradavce, k té malé pikantní bobulce, a lačně jí vsál do úst. Delikátně onen hrbolek hladil jazykem a lehce skousával mezi zuby, mezitím, co ten druhý mnul prsty. Bill zakňoural a prohnul se v zádech. S něčím takovým tedy skutečně nepočítal. Opravdová předehra! Pro děvku!

Anis teď klesal s polibky dolů po jeho plochém bříšku a konečky prstů ho škádlil v tříslech. Chlapec cítil, jak jeho vzrušení reaguje na přítomné pocity blaha a skoro až provinile stisknul v dlaních pokrývku. Podíval se dolů a dobře viděl raperovy měkké rty, zkoumající jeho intimní tetování. Rázem byl donucen obrátit oči do stropu, když chytil do ruky jeho penis a začal ho masírovat. Tohle už bylo moc.

„Anisi, ne, já…“ zakoktal a nedobrovolně cuknul pánví proti. Muž se zaculil, pokračoval v pravidelném stiskávání.

„Co, nelíbí se ti to? Mám zkusit něco jiného?“ nečekal na odpověď a sáhnul do deky pro tubu lubrikantu. Bill mohl za zlomek chvíle vnímat chladivé prsty u svého vstupu. Kroužily kolem a masírovaly jeho svaly.

„Co?“ kníknul zmateně, než byly dva z nich zatlačeny do jeho zadečku. Padnul hlavou zpátky na polštář a zadržel dech v hrudníku. Opatrně se v něm hýbaly a roztahovaly, hledaly to kouzelné místečko, schované hluboko v záhybech. Bill se téměř rozplakal vděčností. Takhle hezky se k němu ještě nikdy nikdo nechoval. Nemohl tomu uvěřit, on si ho opravdu uvolňoval a připravoval! Všichni na to srali, bylo jim úplně fuk, že je stažený a v křeči, a díky tomu při sexu trpí ještě víc.  
Hlasitě zasténal, když  ukazovák úspěšně zatlačil na jeho prostatu a rozeslal tak vibrace do každé jeho buňky. Bushido se radostně usmál a otřel se rty o jeho spánek, přidávajíc třetí prst. Nyní už věděl, kam má mířit svoje přírazy, a činil tak, způsobujíc, že se jeho mladý společník svíjel a potil a vzdychal. Sám byl z té podívané velmi vzrušený, a konečně tedy usoudil, že může dojít k tomu, kvůli čemu si Billa našel a zaplatil. Vytáhnul z něj prsty a hbitě rozbalil prezervativ a nasadil si ho. Svůj plně ztopořený úd potřel štědrou dávkou gelu. Bill se podepřel na předloktích a zadýchaně promluvil.

„Jak mě chceš?“ položil typickou otázku. Anis ho pohladil po tváři.
„Takhle. Můžu?“ roztáhnul mu nožky víc od sebe. Černovlásek nedočkavě přikývl. Opřel se dlaněmi vedle jeho trupu a zvolna vtlačil vrcholek dovnitř dírky. Šlo to krásně, a proto pokračoval. Slast byla nebeská. Bill byl těsný a horký jako nikdo. Přivřel víčka a zasténal, překonával další centimetry.
„Pohni se víc, nerozpadnu se,“ pobídnul jej maličký šeptem a prudce zaklonil hlavu, když jej raper poslechnul a přirazil na doraz. Bushido se hned vyplašil.
„Kurva, neudělal jsem ti nic?“
„Oh, silněji!“ fňuknul frustrovaně a hýbnul pánví proti němu. Muž si dovolil jeden úšklebek, než se usilovně pustil do plnění téhle žádosti.  
Chlapec mu obtočil paži kolem krku a tiskl se k němu, žádostivě se o sebe otírali a sdíleli rozkoš. Noc, která začala tak nenadějně a zakřiknutě, finišovala s vášní. Anis si bral vše, co mu bylo se vší smyslností nabízeno a doloval z jejich hrdel steny. Postel protestně úpěla, horkost stoupala. Protáhl ruku mezi jejich sálajícími těly a zmáčkl Billův penis, rychle po něm přejížděl. Potřeboval spatřit jeho extázi, ještě než první paprsky světla protnou oblohu. Bill étericky pohodil svými vlasy a celý se napjal, blízkost orgasmu jej připravovala o dech.  
Temno se mu mihlo před očima, než pevně stisknul víčka k sobě a zanaříkal s první mohutnou vlnou vyvrcholení. Kousnul se do rtu a trhaně sténal, jeho semeno protékalo Anisovi mezi prsty. Třesouc se, stáhnul zadeček, jak nejvíc mohl, a ještě jednou přirazil proti svému milenci v posledních záchvěvech své slasti. To poslalo přes okraj i Bushida.
Když se svět zase uklidnil, něžně z něho vystoupil a stáhnul plný kondom. Pohodil ho na podlahu a objal rozechvělého chlapce, který se k němu docela spontánně přitulil a položil mu hlavu na prsa. Přehodil přes ně deku.
„Děkuju ti,“ řekl pak a Bill se s niterním dojetím zadíval do tmy.
„Já děkuju.“
„Spi…“ políbil ho do vlasů.

A bylo jen na nich, do jakého rána se tahle noc přehoupne…

autor: Fee
betaread: Janule

15 thoughts on “Eine Nacht in Berlin

  1. Ježíííši, to bylo tááák úžasné…♥♥♥
    Vůbec jsem nečekala, že by tady na mě dneska mohlo čekat něco tak božského =)
    Vílečko moje, to byl hotový skvost, napsala jsi to nádherně, ten noční Berlín jsem úplně viděla před sebou…
    A Anis se ti teda fakt povedl, ani jsem nedutala, když si Billa přivedl domů a hlavně, když se k němu tak něžně choval, jako k lidské bytosti a ne jako ke kusu špinavého hadru, jak vycítil Billovu křehkost, strach a přes to všechno, čím se živil, jeho ještě nezkaženost, prostě nádhera ♥
    A ten krásný sexík byl opravdovou třešničkou, Anis jako něžný a milující milenec, přesně takhle nějak vypadá dokonalé Billshido podle mých představ ♥
    Fee, děkuju ti za tuhle skvostnou věc, bylo opravdovou radostí a blahem to číst =)
    A to mě dneska ještě jedno B+B čeká, já snad dneska ani neusnu =D

  2. Tak toto bolo priam dokonalé, ja osobne tento pár moc nemusím ale práve som asi zmenila názor 🙂
    Celé to bolo tak niako krásne jemné a pritom bol Billov osud tak krutý…veľký obdiv k autorke 🙂

  3. Oh, Terezka moja 🙂 Ty si jednoducho úžasná ♥♥♥ Ak by si niekto mal hovoriť autor, tak práve TY! 🙂 Ale čo by autor…ty si hotová spisovateľka 🙂
    Ty vieš, že ja som sa trochu obávala, pretože ja sex na jednu noc nemám moc v láske 😀 Možno kedysi, teraz už nie. Ale ty si ma nesklamala 🙂 Anis sa zachoval ako človek, chcel, aby si to užil aj Bill  🙂 Ja som nemohla z toho, ako bol Bill vyplašený a Anis bol k nemu taký pozorný 🙂
    A myslím, že všetko, čo som chcela napísať, už napísala Janča, takže ja skutočne neviem 😀
    Musíš mi ale porozprávať, ako to bolo potom, dobre? 😀 🙂
    Inak ten začiatok…awwwww 🙂 keď som si predstavila to mesto. Víla moja, ty si skutočne skvelá 🙂 Bože, na čo ja vôbec píšem? 😀 No načo? 😀 xD
    Ja keď vidím túto nádheru, musím iba ticho závidieť a tešiť sa na ďalšie tvoje Billshido ♥ 🙂

  4. [3]: Ywi, já jsem prostě příšerný a nenapravitelný romantik, takže já jsem přesvědčená, že Anis už Billa odejít nenechal =)♥

  5. [4]: Tak to sme na tom rovnako 🙂 ♥ Nepáčila by sa mi predstava, že by Bill od Anisa ráno odišiel 🙁 nie, nie, to by určite ani naša Fee nechcela 🙂 ♥♥♥

  6. Bože, tak tohle bylo opravdu dokonalé 🙂 Miluju tento pár a musím říct, že tohle byl stejný skvost jako tvoje úchvatné vícedílovka. Úžasné 🙂
    PS: taky se přidávám… nevěřím, že by Bill jen tak ráno  odešel 🙂 a když už tak s číslem 😀

  7. Pokorně přiznávám, že jsem si to prostě MUSELA přečíst podruhé, protože takovou nádheru nejde číst jenom jednou =)♥
    Je to prostě božské ♥♥♥

  8. Oh!
    Četla jsem spousty a spousty povídek, ale tahle bude rozhodně patřit k těm, které si s úsměvem přečtu znovu! 🙂
    Moc krásné 🙂

  9. Naprosto úžasné! 🙂 Obvykle tenhle pairing nečtu, ale zaujalo mě hned prvních pár řádků, tak jsem se do toho pustila a zastavila se až na konci… Vážně skvělé, moc se mi to líbilo 🙂

  10. rozlil se mi na rtech spokojený úsměv. 🙂
    pro mě je představa Billa jako laciné děvky stále trochu nepřirozená, protože tohle stvoření by se svým přitažlivým tělem, porcelánovou pletí a magickým pohledem mohlo těžko chodit jen za 10éček, jako jsi psala ve své poslední povídce.. o něj by se totiž high society ještě poprala a 2tácy by byl pakatel. 😀 ale tahle role se k němu prostě neuvěřitelně hodí. 🙂
    a máš u mě bod za skutečně originální odpověď na Bushidovo: "Tykej mi. Jsem Anis." 😉 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics