Ve škole

Tom seděl v lavici vedle svého dvojčete Billa a očima mu visel na každé části těla. Pomaličku přiblížil svoji ruku k bráškově stehnu a letmo se ho dotkl. Bill sebou zděšeně cuknul.
„Teď ne, Tome,“ pípl Bill.
„A proč ne?“ Tom ho propaloval pohledem. Vždyť seděli v poslední lavici, a protože byla menší chřipková epidemie, půlka třídy chyběla, takže vepředu sedělo pár lidí, ale vzadu byli sami.
„Ne,“ řekl Bill umíněně. Nemohli riskovat, že je někdo uvidí. Tom jakoby mu četl myšlenky. „Neboj, nikdo si ničeho nevšimne, vždyť sem nikdo nekouká!“ přemlouval Billa alespoň k letmému polibku.
„Tome, miluju tě, ale…TEĎ NE!!!“ prohlásil Bill už málem se slzami v očích, když viděl, jak se k němu blíží bratrova ruka.
„Ale, neboj se…“ Tom se ďábelsky pousmál a přisunul se k Billovi tak, že je od nich dělilo jen pár milimetrů. Bill si slabě povzdychl, protože viděl, že Toma už nic nezastaví. Poddal se své největší lásce. Objal Toma okolo krku a zasunul mu jazyk do úst. Toma nadchla takováto spolupráce.
„Tohle si dám místo těch blbejch letopočtů v dějáku líbit…“ zašeptal Tom.
„Hmmm,“ šeptnul Bill soustředěně. Oba bratři zapomněli na to, že jsou ve škole a že je tady může kdykoliv kdokoliv odhalit. Pro oba dva teď existoval jen ten druhý, nevnímali existenci kohokoliv na této planetě. Jakoby se ponořili do svého vlastního malého světa, který patřil jen těmto dvěma vyvoleným. Bill vnímal jenom Toma, své milované dvojče, Tom zase nevěděl, že v tuto chvíli existuje i něco jiného, než Bill. Oba byli stvořeni pro sebe, ale přesto se jejich láska musela potýkat s řadou překážek, jako šťouraví novináři atd.
Ani jeden z nich si nevšiml, že už zvoní, což bylo osudné… Oba je vyrušil dívčí zděšený výkřik. Okamžitě se od sebe odtrhli, ale už bylo pozdě. Jejich spolužačka Camila si jich všimla a byla v šoku.
„Tak tohle bude velký průšvih,“ řekl Tom.

O týden později:

Deník BLESK popisuje strašlivé události o incestu dvojčat Kaulitzových. Titulní článek: ŠOK! Incest v utajení! Dvojčata Kaulitzova, jak je neznáte!

Je tomu týden, co se incest Billa a Toma Kaulitzových provalil. Exkluzivní záběry z hodiny dějepisu pořídila mobilem jejich spolužačka Camila (17)…

O další týden později:

Bulvární noviny: Po provalení vztahu mezi dvojčaty Kaulitzovými to vypadalo, že se s tím fanynky Tokio Hotel srovnaly, a kapela bude beze změny pokračovat dál. Objevily se ale rodinné problémy – Bill utekl z domova! Po usilovném třídenním pátrání objevili jeho tělo v lese. Policie odhaduje sebevraždu. Jeho bratr zemřel o den později na otravu léky, které podle všeho spolykal záměrně, jak uvádí ve svém dopise na rozloučenou.

autor: Fanska-Tokio-Hotel
betaread: Lotushka

4 thoughts on “Ve škole

  1. Tak ze začátku to vypadalo, že se chystá někajá show na chlapeckých WC, kam se dovjčátka vytratí (jak jsem si domýšlela :D)…ale docela šokující, ten konec… nádhera! …Mrcha Camila!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics