How dirty boys get clean (přl.)

Musel jsem uznat… když mi Tom řekl, že se mu rozbila sprcha, můj žaludek udělal pořádný kotrmelec. Už dlouhou dobu jsme před sebou nebyli nazí. A moje pocity jsou v poslední době opravdu zvláštní. A způsob, kterým se na mě díval, mi vytvářel v hlavě myšlenku, že on je všechno, jen ne nevinný. Přesně ty pohledy, které věnoval svým fanynkám. Možná to byl výraz nastálo vyrytý v jeho tváři a já jsem se do ní díval až příliš hluboko. Nebo možná…
Bylo to právě po focení pro album Zimmer 483 a my čtyři jsme měli být na přední straně všichni špinaví od bláta. Špinavé, špinavé bláto. Měli jsme tady k dispozici čtyři sprchy, které jsme použili, abychom se před návratem do hotelu mohli umýt. Sprchy byly pěkné, čisté a soukromé, ale příliš malé. Právě jsem vcházel do sprchy, když jsem uslyšel Tomův hlas.
„Bille, promiň, ale moje sprcha je rozbitá,“ zatvářil se rozpačitě. „Můžu se sprchovat s tebou?“
Měli jsme oba stejný výraz. Hladový výraz… Chvěl jsem se, ale namlouval jsem si, že za to může voda.
„Seš si jistej, že nemůžeš počkat, až bude jeden z nás hotovej?“
„Billee,“ kňoural. „Je tady zima a to bahno schne.“
Povzdechl jsem si a odhrnul mu závěs. Zahodil svůj ručník někam pryč a vlezl dovnitř. Cítil jsem se trochu hloupě, když jsem se zkoušel koukat všude okolo, jen ne dolů. Odkdy se já před ním stydím? Chtěl jsem se natáhnout pro mýdlo, ale Tom mi stál v cestě. Bylo to tu hodně malé a stísněné, takže když jsem nakonec dostal mýdlo, nebyl jsem schopný se umýt. Naše lokty do sebe pořád narážely a hrudníky se skoro mačkaly, a tak mě ani nenapadlo pomyslet na to, abych si umyl spodní část těla, když jsme tu takhle zavření. Tom si povzdechl.
„Dobře. Takhle to asi nepůjde,“ řekl. Cítil jsem se podstatně líp a odhrnul jsem mu závěs
„Dobře, tak můžeš počkat venku, než budu ho-“ zarazil jsem se, protože Tomova namydlená ruka sjela přes celý můj hrudník. Podíval jsem se na jeho ruku a zase zpátky. A pak zase dolů.
„Tome, co to-“ Zase mi skočil do řeči.
„Ššš… my dva se potřebujeme umýt, ne?“ zeptal se mě s úsměvem. „A tohle je jedinej způsob, jak to udělat.“
Moje oči jen sledovaly Tomovu ruku, která neustávala ve své činnosti – v cestě napříč mým hrudníkem. Můžu jen cítit, jak se mi rozklepala kolena, když připojil další ruku. Vnímal jsem jeho ruce a drsné bahno a nemohl jsem se přestat třást. Bylo mi jedno, že to je moje dvojče, kdo tře celé moje tělo, bylo mi to příjemné, sakra! Pocítil jsem nějaký tlak v podbřišku, podíval jsem se dolů a my oba byli vzrušení! Otočil jsem se zády k němu a cítil, jak mi ve tváři narůstá horkost. Nemohl jsem tomu uvěřit. Zavřel jsem oči, kousal se do rtu a čekal, až moje vzrušení opadne. Ale to se nastalo, zvlášť, když se Tom o mě opřel. Mohl jsem cítit jeho nos, bradu a rty, otírající se o můj špinavý krk, až mi zašeptal do ucha:
„I přes to všechno bahno vidím, jak se červenáš. Bille, my dva se přece musíme umýt. A právě teď už to není tvůj hrudník, co to potřebuje.“ Silně jsem se roztřásl, když jsem si uvědomil, jak to myslí. „Ale já tě nebudu mýt, když mi ty sám neřekneš, že to potřebuješ.“
Prudce jsem otevřel oči. Udělat to byla jedna věc, ale on chce, abych mu to řekl?! „Pověz mi, že jsi špinavý,“ jeho šepot mě donutil udělat něco bláznivého. Otočil jsem se a provokativně se na něj přimáčkl. Byl v šoku. Přitlačil jsem ho na protější zeď a opřel jeho ruku o stěnu. Když jsem mu ruku mydlil a sjel až k jeho krku, koukal se na mě s příjemným překvapením v očích. Celé jeho tělo se třáslo u toho mého. Naše polohy se vyměnily a Tom mě přimáčkl na stěnu za mnou. Popadl mýdlo a svou hladkou rukou přejížděl nahoru a dolů po mém stehně. Když přejížděl moje paže a pak zadek, bylo to víc než příjemné, ale nemohl jsem si nevšimnou lesku v jeho očích, který mi říkal, že by rád přitvrdil. Abych řekl pravdu, opravdu mi to nedělalo problém. Stékající voda s bahnem postupně odhalovala naše těla a já jsem vztáhl ruce k jeho hrudníku. Jeho svaly se pod konečky mých prstů napínaly, ale on se držel jakoby zpátky. Až do doby, než jsem to řekl. Sklonil jsem se právě, jako to udělal před chvílí on, a přiložil jsem svoje měkké rty těsně k jeho uchu.
„Jsem špinavej.“ Když jsem se zase narovnal, koukl mi do očí a naklonil se. Jeho rty se přitiskly na moje, jemně a poprvé… Ale brzy se jeho tlak zvýšil a polibky byly intenzivnější. Zajel mi rukou do vlasů. A než jsem stačil jakkoli zareagovat, otočil mě stále s rukou ve vlasech čelem ke zdi. Jeho druhá ruka hbitě sjela až k mému zadku. Jak jsem se lekl, postrčil jsem svůj zadek směrem k němu. Tohle jsem nikdy předtím pro žádného kluka neudělal. Jasně, jsem teplej, vždycky jsem byl, ale tohle jsem… Ještě nikdy, pro nikoho… A proto jsem nezabránil tomu, abych se nerozechvěl, když se Tom svým prstem dostal příliš blízko. Každý sval v mém do té doby napjatém těle se uvolnil a já jsem roztával pod Tomovým dotekem. Pomalu strčil jeden prst dovnitř. Zkusil jsem skrýt bolestné zasténání, když prstem zapohyboval a snažil se dostat hlouběji. Pak přidal další prst. Pohyboval s nimi v různých směrech, zatímco já ochutnával krev stékající z mého prokousnutého rtu, jak jsem se snažil nevzlykat. Všechno šlo ale líp a líp, až jsem se uklidnil. Byl jsem trochu překvapený, zajímalo mě, jestli to snad už dělal někdy předtím, ale rozhodl jsem se ho zeptat později. Právě jsem byl jako smyslů zbavený tím, jak pohyboval svýma prstama. Najednou je vyndal a nahradil je něčím o hodně větším. Otočil jsem k němu hlavu a bezděky jsem zakňučel. Tekoucí voda trošku tlumila mou bolest, ale já se pořád svíjel a škubal sebou, a moje oči se rozšiřovaly, jak do mě pronikal. Zkusil jsem se nasměrovat do trošku pohodlnější polohy. Bohužel to nešlo.
Právě jsem se zabýval faktem, že to za chvilku bude pekleně bolet, když si mě Tom chytnul pevně za boky a já mohl cítit každý jeho pohyb. Věděl jsem, že otisky od jeho rukou budou zřetelněji na mých bocích vidět až ráno. A ta myšlenka mě vzrušovala. Vystoupil ze mě ven a hned zase dovnitř, přírazy přicházely rychleji, prudčeji a silněji a po chvíli jsem zase cítil jeho ruku ve vlasech. Skoro všechno bahno už bylo pryč a Tom se přestával ovládat. Trochu škubl rukou, až mě zatáhl za vlasy, zaklonil mou hlavu dozadu a skousl kůži na krku. Pevně mě chytnul za boky, přirazil, až jsem reflexně zavřel oči a před nimi se mi objevila spousta malých světýlek. Z hrdla se mi vydral překvapivě hluboký sten a on znova přirazil.
Trochu jsem se poodtáhl, ale jeho ruce zůstávaly neúprosně na mých bocích. Každý jeho příraz byl kratší a silnější. Tlak v mojí hlavě se zvedal. Tom posunul jednu ruku na moje břicho, setřel poslední bláto a jeho ruka směřovala přes břicho níž. Hladil mou vytetovanou hvězdu a pak prsty obemknul mé přirození. Chytnul pevněji a já zavzdychal.
I Tom teď dělal hluk. Vzpomněl jsem si na Gustava a Georga, ale doufal jsem, že díky tekoucí vodě a skutečnosti, že jsme na opačné straně obrovské koupelny, nás nebudou slyšet. Moje myšlenky přerušil Tom, když jsem cítil, jak tam dole zrychluje.
Popadl jsem jeho druhou ruku, jež stále zůstávala na mém boku, a zvrátil hlavu dozadu. Všechny svaly jsem měl napnuté a ústa otevřená v tichém výkřiku, jak jsme oba přicházeli k vrcholu. Tomovy nárazy ustaly, jeho ruka zajela zpátky do mých vlasů a já v sobě mohl cítit teplou tekutinu. Podíval jsem se dolů a viděl bláto, bílou tekutinu a trochu krve, jak odtéká pryč. Tom se svalil na moje záda a s rukou stále v mých vlasech ze mě pomalu vyšel. Pořád ještě cítím trochu bolest. Tomovo sperma s troškou krve a bláta mi ještě pořád stéká po noze. Ale Tom si okamžitě namydlil ruce a každý kousek mého těla umyl. Bylo to od něj hrozně roztomilé gesto, až jsem se neubránil úsměvu. Zrůžověl a teď jsem mu já začal umývat celé tělo. Nakonec jsem neochotně vypnul vodu. Nechtěl jsem odsud odejít. Vůbec. Ještě jsem dal Tomovi poslední polibek a vyšli jsme ven. Tam stáli Gustav s Georgem s překvapeným výrazem v obličeji.
„Co jste tam vy dva spolu dělali?“ Cítil jsem jak rudnu, ale snažil jsem se odpovědět tím nejnormálnějším hlasem, kterého jsem byl schopen.
„Tomova sprcha nefungovala, tak my… jsme se sprchovali spolu.“ A uštědřil jsem Georgovi pohled, kerý jasně říkal ‚A tvůj problém je…?‘ Gustav přešlapoval v Tomově sprše a najednou… jednoduše pustil vodu. Všichni se otočili na Toma. Ten jen pokrčil rameny a usmál se: „Asi jsem točil špatným kohoutkem.“
Jakmile jsme měli všechny věci v autě, nachystaní k odjezdu do hotelu, mohl jsem si konečně úlevně oddechnout. Georg a Gustav se nás naštěstí už pak moc nevyptávali, což je vážně zázrak. Díval jsem se z okna a přemýšlel o tom, jak zábavné focení může být, když jsem vlevo za sebou uslyšel hlas.
„Máš tu ještě trochu bahna… tady.“ Georg mi chtěl ze zad oprášit zbytek bláta, ale rychle jsem odstrčil jeho ruku. Jeho podivený výraz si žádal vysvětlení. Nemohl jsem bojovat s úsměvem, co se mi vkrádal do tváře.
„Dám si na hotelu další sprchu,“ vysvětlil jsem. Tom zachytil můj pohled a oba jsme se na sebe ušklíbli.

autor: Kittie Ai
překlad: *Nicky*
betaread: Janule

7 thoughts on “How dirty boys get clean (přl.)

  1. moje nejoblíbenější povídka wow já se na ni taaak těšila xD

    oblíbená věta -> jsem špinavej…. upe vidím Billa jak to říka…

  2. Uff… skvelá poviedka ! 🙂 A ten záver – viem si živo predstaviť výraz Géčiek, keď zbadali ako Bill a Tom vychádzajú zo spoločnej sprchy 😀

    Ďakujem ti za preklad 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics