Please, be mine, darling 1/2

autor: Lenna W.K.T. & Ivetka
Nazdárek uchylovníčci, víte, myslela jsem, že tahle povídka už nikdy nespatří světlo světa, protože jsme jí s Ivetkou psaly na facebooku, a pak jsem se k tomu profilu nemohla dlouhou dobu dostat. Nakonec se mi to přeci jen podařilo a první, co jsem hledala, byla zpráva s touto povídkou. Když jsem koukala na datum… ta povídka je více jak rok stará a pamatuji si, že jsme si její psaní s Ivetkou moc užily. Kdo by si taky neužil psaní něčeho takového, že?
Moc se mi líbí, jakým stylem a způsobem Ivetka svůj úkol pojala, jakou dala Tomovi duši, povahu a za to jí moc děkuji, protože bych asi nenašla nikoho, kdo by tomu dodal takový neobvyklý šmrnc a takovou trošku… nevím ani, jak to popsat, Tom je tak strašně roztomilý trumbera mi přijde, a to je přesně to, co jsem chtěla. Takže Ti, Ivetko moje milá, moc děkuji za spolupráci a vy si tenhle znovunalezený skvost pěkně užijte!
Vaše Wolfina 😉

Tom
„Mohl bych prosím na toaletu?“ rychle jsem se zvednul uprostřed hodiny, když se mi rozdrnčel telefon v kapse. S kývnutím profesorky jsem vyšel ze třídy a mobil hned zvednul. „Prosím?“ zamumlal jsem.
„Dobrý den, mluvím s Tomem Kaulitzem?“ ozvalo se docela sympatickým chlapeckým hlasem.
„Ano, to jsem já…“ zamračil jsem se. Neměl jsem rád telefonáty od cizích čísel, a už vůbec ne od lidí, které ani neznám.
„Ach, to je dobře. U telefonu Andreas… dostal jsem na vás kontakt skrze paní Vogeltanzovou. Doporučila mi vás… Potřeboval bych pohlídat svého malého králíčka. Musím dnes na delší dobu pryč a nechci ho nechávat doma samotného, aby nevyvedl nějakou hloupost, znáte malá, roztomilá zvířátka, jen, co se zavřou dveře, stanou se z nich divocí ďáblíkové…“ usměje se.
„Ach… to se mi ulevilo,“ usměju se a poslouchám ho. „Ano… to s vámi naprosto souhlasím. Kdy byste toho drobečka potřeboval pohlídat?“ podívám se z okna ven a olíznu si rty. Aspoň budu mít další peníze…
„Už dnes odpoledne, pokud možno. Paní Vogeltanzová mi říkala, že studujete, hm, nechám vám klíče pod květníkem na parapetě naproti mým dveřím od bytu, ano? Musím odjet už teď. Peníze budete mít na stole i se vším, co byste mohl při péči o Billíka potřebovat. Kdybyste byl tak hodný a zašel se na něj podívat už dnes odpoledne po škole, byl byste moc laskav,“ vypráví sáhodlouze. Zamyslím se, to zní jako dobrý plán.
„Dobrá, a adresu?“
„Tu vám pošlu zprávou,“ odpoví hned.
„Fajn, tedy dnes odpoledne, budu se těšit.“

Položil jsem telefon a vrátil se zpátky do hodiny. Usmál jsem se – měl jsem zkušenosti s kočkami, se psy, i s opičkou. Jednou jsem hlídal i rybičky, ale králíčka jsem ještě nehlídal. Těšil jsem se, určitě to bude roztomilé stvoření, se kterým si budu celý den hrát. Hned po škole jsem vyrazil na adresu, poptal jsem se pár kamarádů, jestli jim něco neříká stanovená ulice. Andreas mi přesně vysvětlit, kde to je… a měl pravdu. Došel jsem až k domu s číslem 1609. Přesně, jak bylo napsané v mobilu.
Po malé chvilce se mi podařilo objevit i klíč. Odemknul jsem domovní dveře a tiše vešel dovnitř. Na tohle zaměstnání jsem miloval tu flexibilitu. Nemusel jsem se nijak časově omezovat. Zavřel jsem za sebou a tašku s učením a mikinu jsem si položil do rohu k botníku. Porozhlédl jsem se, měl to tu moderně zařízené, líbilo se mi to tu. Prošel jsem celým obývákem, pak mi ale došlo, že králíčka bude mít určitě v nějakém pokoji, třeba v jeho ložnici nebo tak. Vyšel jsem do patra a prošel všechny pokoje, ale ani v jednom jsem nenašel klec s malým domácím mazlíčkem… Sešel jsem schody… „Asi bych mu měl zavolat, kde to zvíře má…“ Vytáhnul jsem z kapsy svůj mobil a začal hledat Andreasovo číslo.
Až malé zašramocení v patře mě donutilo se zastavit a chvíli poslouchat… Tiše jsem vyšel schody zpátky do patra a šel za oním šumem až do ložnice. Můj pohled po pár sekundách utkvěl na skříni.
„Pane bože, doufám, že tam nemá nějakýho obřího pavouka nebo něco jinýho, hnusnýho… kdo by zavíral králíčka do skříně…“ zamračím se a natáhnu ruku k zasouvacím dveřím skříně.
Bill
Slyšel jsem nějaký zvuky, cizí hlas a tak jsem se začal vrtět. Andreas mě zavřel do skříně a bez cizí pomoci se odtud nedostanu, chvíli jsem dřímal, ale probral mě klíč v zámku. Kopu do stěny skříně, ale zase ne tak, abych ji rozbil. Otevřou se dveře a přede mnou se objeví úplně cizí kluk. Zamžourám do světla. Pěkný… Ale vidět nahého, svázaného s roubíkem v puse, ve skříni mě vidět vážně nemusí.
Pak mi to dojde, tohle jsou ty jeho sprostý hry. Zakňučím a rukama se ani nesnažím krýt. Kouká dost vyděšeně, přivřu oči a čekám, co se rozhodne dělat, třeba má už od Andrease nějaké instrukce, jak se mnou naložit.
Tom
Nasucho jsem polknul… chvíli jsem ho vyděšeně sledoval, nevěděl jsem, co mám udělat. Vážně jsem nevěděl, co se děje, proč tam je… Sledoval jsem malou čelenku s králičími oušky růžové barvy. Pak mi to došlo.
„Panebože…“ zatřásl jsem se a sehnul se k němu, trošku jsem s ním zatřásl. Pak jsem mu z pusy vyndal něco divného.
„Panebože, jste… jste v pořádku? Co tu děláte?“ řekl jsem celkem vyděšeně.
Bill
Aha, takže on nic neví, neví, kdo jsem, kdo je Andy. Slabě kývnu a pořádně se nadechnu.
„Mohl bys mě prosím rozvázat? Jsem Bill. Předpokládám, že tě poslal Andreas,“ vydechnu. Je mi to téměř jasné. Opravdu, dělám mu spíš už jen děvku.
Tom
„Bill…?“ podívám se na něj a nasucho polknu. „Mluvil jsem s Andreasem… měl jsem hlídat malého králíčka, Billa… zvířátko… ne člověka s králičími oušky, nahého…“ koktám a přitom ho rozvazuju. „Co tady děláte ve skříni? Nahý? Proč mi Andreas něco neřekl?“ koktám vyděšeně.
Bill
Začnu se smát. Chudák malej. Olíznu si rty.
„Rozvaž mě, prosím, je pro mě celkem ponižující ležet tady takhle před tebou,“ usměju se.
Je pohledný, vyděšený, absolutně vyjukaný. Asi nebude nevinný, tím lépe pro mě. Spokojeně se zašklebím, když ze mě začne stahovat provazy. Když jsem volný, jen ruce jsou spoutané pouty, vylezu ze skříně a postavím se.
„Andy je můj pán, hraje se mnou určité hry… Proto jsem byl v té skříni. Jsem malý králíček Bill, o kterého se máš starat,“ brouknu a dojdu k němu. Začnu mu na férovku rozepínat kalhoty, nemám moc času na to, abych to rozjel. „Pokud ti vadí, že jsem chlapec, zavři oči a představ si, že jsem dívka,“ šeptnu, kleknu si a ke kolenům stáhnu jeho kalhoty i boxerky. Spoutanýma rukama se opřu o jeho stehno a začnu jemně olizovat jeho penis.
Tom
Trošku jsem couval, bral to celkem rychle, neměl jsem ani možnost, spíš ani čas se bránit. Díval jsem se na něj, jak si jazykem hraje se špičkou mého penisu. Ani jsem si neuvědomil, že mi stojí. Byl tak roztomilý s těma ouškama, jak u mě klečel, olizoval mě, jako zmrzlinu. Byl to blažený pocit a dlouho jsem nic tak dobrého nezažil, tak proč bych se měl bránit?
S debilním, spokojeným úsměvem jsem trošku zaklonil hlavu a tiše si skousnul spodní ret, hluboce jsem oddechnul na znamení, aby věděl, že se mi to, co dělá, líbí. Prsty jsem mu zajel do vlasů a pohladil ho po hlavě.
Bill
Nesmím zapomenout, že se musím chovat podřízeně. Nejde o můj orgasmus ale o jeho. Jeho musím dotáhnout do konce, jemu se musím odevzdat, musím si to nechat udělat, jak se mu to líbí, já ho jen mám vydráždit k činům.
Podívám se na něj a přejedu jazykem po celé jeho délce, pak jsem sjel až ke kořeni a začal sát kůžičku u kořene, rukou jsem si pomalu pomohl a stáhl předkožku, tím jsem odhalil jeho lesklou špičku, na kterou jsem jej následně políbil.
Tom
„Oooh pane bože…“ zasténal jsem celkem nahlas. Vždycky to bylo jen dvě minuty kouření, pak nudný sex a konec, ale tohle nevypadá na nudu… Sehnul jsem se k němu, k jeho oušku, odhrnul jsem mu vlasy z ramene. „Mmh, ty můj hodný králíčku… líbí se ti, co teď děláš? Moc hodný zatím nejsi…“ vydechnu, „co s tebou, hm?“ jazykem mu přejedu těsně za uchem. „Ty mě teď hezky vykouříš, pořádně… a když budeš hodný, dostaneš odměnu…“ vydechnu a nezapomenu ho do toho ouška něžně kousnout. „Kde máš ocásek, hm?“ zamručím a pomalu se zase narovnám.
Bill
Překvapeně vykulím očka. Tak ono to nebude tak úplně nevinné, jak jsem si myslel. Pousměju se, docela dráždivě. Dám mu ruce na bok a povalím ho na postel. Dolezu mezi jeho kolena a skloním se.
„Jak si přeješ,“ pošeptám. Jen jestli to vydržíš, pomyslím si. Skloním se a vezmu ho do úst. Jen po špičku, nikam nespěcháme. Jazykem přejíždím po žaludu, zatímco ho tvrdě saju, a pak jej vsaju celého. Máš se na co těšit.
Tom
Nikdy si se mnou nikdo takhle nevyhrával, tohle je pro mě něco nepoznanýho, a ještě ke všemu s klukem. Je docela hanba, že to kluk umí líp než holka.
„Ohm, panebože, nemohl bys mě už přestat dráždit a ukázat mi, co v tobě je, drobečku? Chci, abys mě pořádně kouřil, nechci, aby ses se mnou mazlil… chci křičet tvoje jméno,“ zasyčím.
Bill
„Jedině když budeš křičet Bille, a ne bože…“ usměju se. Vyšplhám k němu, stáhnu mu tričko. Ou, yeah! To je kousek, přisaju se mu na krk a nehty ho slabě škrábu na hrudi, jeho penis mezi půlkami, začnu se o něj otírat, umím to dobře, ale pokud chce křičet už při kouření, měl bych si ho pořádně rozdráždit. Jemně skousávám kůži na jeho krku, následně klíčních kostech a hrudi, chvíli se věnuji i těm narůžovělým lentilkám. Saju je, olizuju a skousávám, pak sjíždím na bříško, podbřišek až do slabin a třísel. Skloním se ještě víc a jazykem polaskám i jeho koule. Slyším zoufalý vzdych. Chvíli tam setrvám a dávám si záležet, aby ani kousek jeho koulí nebyl suchý.
Tom
Když mě začal všude laskat, dostal jsem aspoň pár minut se ještě trošku uklidnit. Dokud ovšem nenašel moje bradavky a dokud se nevrátil zpátky ke mně do klína. Nikdy mi to, co mi dělal, nebylo od nikoho tak příjemné. Roztáhnul jsem od sebe trošku nohy a obě je pak pokrčil. Rukou jsem mu sundal ta ouška a oběma rukama mu vjel mezi vlasy a přitisknul si ho k sobě blíž.
„Pověz mi, Billy… co… co bys rád?“ vydechnu.
Bill
„Udělat ti dobře,“ šeptnu popravdě a nosem přejedu po jeho zduřelém údu. Je velký, žadonící o pozornost. „Jak se vůbec jmenuješ?“ šeptnu, zatímco se s ním snažím držet oční kontakt a olizuju jeho penis jako nanuka.
„Tom,“ vydechne a jeho oči opět ztmavnou touhou. Pousměju se, a když jsem si stoprocentně jistý, že mě vidí, přejedu jazykem po jeho špičce a zasunu si jeho penis skoro až do krku. Slyším zalapání po dechu, cuknul boky, čímž mě slabě přidusil. Dám mu ruce na jeden bok, protože je mám stále spoutané. Nevadí mi to, hodněkrát jsem byl celý spoutaný, svázaný, přivázaný dokonce za ruce ke stropu, zatímco mě Andy zuřivě projížděl. Zakňučím a začnu jej rychle kouřit, pomalu to ani nejde, Tom mi přiráží do úst a já už jen ze zvyku jej nechávám.
Když už ale jeho nářky začínají být opravdu zoufalé, odtáhnu se.
„Spíš mi pověz, co bys chtěl ty.“
Tom
„Chci… v první řadě…“ řeknu zadýchaně a natáhnu se na malý noční stolek pro klíček od pout a uvolním jeho ruce, pak je odhodím někam pryč a vytáhnu si ho k sobě, skoro až přidrzle ho líbnu i s jazykem… „Mmm… chutnám dobře…“ vydechnu, když v jeho puse cítím sám sebe… Chvíli ho líbám, oplácí mi to docela s vervou.
Rukama ho přitom hladím všude možně po těle, nepřemýšlím nad tím systémem, prostě něco dělám. Dělám to automaticky, přirozeně.
Po pár minutách ho ale hodím doprostřed postele a prstem mu sjedu od brady celé tělo až k penisu. Políbím ho na špičku brady a dvěma prsty mu stáhnu předkožku a palcem mu začnu masírovat konec žaludu.
Bill
Roztouženě vydechnu.
„To-tohle bys… dělat neměl, určitě nás sleduje, jde o… Oooooh… o tvoje uspokojení o tvrdý sex, který si musím nech-aaaaaat líbit. On hraje hry…“ polknu a prohnu se, dlouho se mě takhle už nikdo nedotýkal. Promotám ruce do kovové pelesti postele. Zatínám do kovových trubek nehty, div mi nepraskají. Jsem si skoro jist, že by tohle dělat neměl, Andymu se to nebude líbit. Alespoň ty ruce nad mou hlavou poukazují na mé místo. Nejsem rovnocenný partner, jsem hračka a vybral jsem si to takhle sám.
Tom
„On nás sleduje?“ pousměju se a podívám se po pokoji, hned během několika sekund objevím pár kamer. „Dobře, tak ať se dívá, sex provozujeme tak i tak… tvrdý možná bude… pro oba…“ dodám a skloním se k jeho krku, na který mu začnu sázet muší polibky. Chci ho tím donutit k malému třesení se… k husí kůži. Když se tak stane, přesunu se na hrudník, zaměřím se téměř okamžitě na jeho bradavky. Tenhle malý králíček je opravdu samé překvapení. Všude samý piercing nebo tetování. Je to na něm děsně sexy.
Po pár okamžicích už ho líbám na podbřišku, těsně nad penisem. Chci ho dráždit, stejně, jako on mě. Chytnu ho za třísla a pevně mu od sebe roztáhnu nohy. Zvednu je do vzduchu a dám si je na ramena. Sehnu se k němu a začnu ho líbat po vnitřních stranách stehen a po tříslech, těsně vedle jeho mužství. Chci si hrát, a přitom to myslet naprosto vážně.
Bill
Jak to dělá, že se mým tělem roznesl chvějivý pocit. Svaly se mi samovolně svírají a moje chlouba tvrdne každým dotykem víc a víc.
„Tome, budu mít zle…“ šeptnu, ale povolím ještě víc. Mozek říká ne, ale tělo křičí ANO!
„Oh, yeah…“ unikne mi z úst slaboulinké vzdychnutí, rozechvělé. Je to jako bych ležel v okvětních lístcích růží nebo mezi motýly. Šimrá to po celém těle. Cítím ho všude, jeho dlaně a rty. „Panebože,“ vydechnu a slabě zakloním hlavu.
Tom
Prsty mu vyjedu po stehně až ke koleni a celou jeho pravou nohu si přitisknu blíž k sobě. Dlouze ho líbnu na vnitřní stranu kolena.
„Mám přestat?“ oddechnu a opatrně jeho jemnou pokožku skousnu. Nechci dělat něco, co on nechce, jenže on mi tímhle dává jasně najevo, že se mu to líbí.
Rty mu sjedu po celém lýtku a líbnu ho na nárt, blaženě přivřu oči.
Bill
„Ne!“ vykřiknu afektovaně. Blaženě si olizuju rty a hladím se na hrudi. Takhle se mě nikdy nikdo nedotýkal. Připadám si, jako kdyby mu na mně záleželo, úplně jiný přístup než od Andyho. Ten mě s radostí půjčil i kámošům a tak. Nevadilo mi to, asi jsem se špatně narodil.
„Je to příjemné,“ zavrním spokojeně, jeho polibky jsou tak šimravé, tak dobré.
Tom
„Líbí se ti to?“ sám pro sebe se pousměju. Rád poslouchám, jak jsem dobrý, a teď jsem to dlouho neslyšel. Jeho levou nohu z ramene sundám a celého si ho prohlédnu. Je tak dobrý pocit vidět ho pode mnou ležel s naprosto oddaným a chtivým výrazem zároveň. Vím, že mi teď patří a že bych si s ním mohl dělat, co chci, svázat ho jak psa a vyšukat mu mozek z těla. Ale najednou bych chtěl být i trošku něžný, nechci na něj být zlý. Je to přece malý králíček, o kterého se mám teď pár hodin starat, a já svým zvířátkům dávám nadstandardní péči. Políbím ho na kotník a pohledem sjedu na jeho penis.
Je tak roztomile vzrušený, podle jeho výrazu se určitě modlí, abych se už konečně věnoval jen jeho penisu, na všechno ostatní se vykašlal. „Chtěl bys, abych tě kouřil?“ podívám se mu do očí.
Bill
Překvapeným výrazem se na něj podívám. Zamrkám. Nikdy jsem si neuvědomil, jak tahle věta dokáže znít eroticky. Teď se to ve mně pere. To strašné vzrušení se pere s vědomím, že jsme sledováni, a tohle by se Andymu určitě nelíbilo. Vstanu a položím ho do dek malým tlakem na rameno. „Chtěl, ale mám se starat já o tebe, ne ty o mě,“ vydechnu. Sednu si mu na bříško a prdelkou začnu jezdit v jeho rozkroku.
„Jsem zvyklý, že jsou na mě při sexu zlí. Proč jsi na mě hodný?“ pošeptám a začnu žužlat jeho ušní lalůček. Oh, je velkej, snad mě nepotrhá, ale ani by mi to nevadilo, je to kus a pořádnej.
Tom
Ruce si položím na jeho boky a přitlačím ho k břichu pevněji, chci ho cítit všude a pořádně.
„Vážně by ses měl starat ty o mě? Já bych řekl, že jen z poloviční části… z té druhé se mám starat já o tebe…“ pošeptám s malým úsměvem. „Líbíš se mi, chci ti oplácet ten dokonalý pocit… Aspoň jednou si to užiješ, hm, pojď ke mně…“ zatnu ruce do jeho boků a vytáhnu si jeho pánev až ke krku. Není to těžké, musí vážit tak nanejvýš 50kg.
Jednou rukou ho chytím těsně nad zadečkem a druhou chytím jeho penis u kořene.
Stáhnu mu jen předkožku, vyjedu pohledem na něj a špičkou jazyka mu začnu kroužit na špičce penisu, snažím se být něžný.
Bill
„Aah…“ vzdychnu a stydlivě odvrátím hlavu.
„Ano, ano!“ vydechnu. Můj penis sebou cukne. Zjevně je spokojený jako celé moje tělo. Jako v plamenech. Zvrátím hlavu a opět zasténám. Pohladím ho na copánkaté hlavě, tohle je tak dobré. Skoro jsem zapomněl, jaké to je. „Ano, ano, Tome!“ zasténám.
Tom
On takhle sténá, přitom jsem ještě skoro nic neudělal… Sladce se na něj usměju a rukou mu vyjedu po celém těle, začnu si hrát s jednou jeho bradavkou.
Nechci ho trápit a jsem hodně zvědavý, co udělá, až si ho dám do pusy… Sklopím pohled a pootevřu trošku rty… Nechám ho, aby mi sám přirazil do pusy. Je tak drzý… ale přitom tak roztomilý, nemohl bych se na něj za něco zlobit.
Začal jsem kouřit jenom jeho špičku, pevně jsem semknul rty k sobě a masíroval mu konec žaludu, jazykem jsem přitom všemožně kmital, kde se dalo, a spokojeně oddechoval.
Jestli se na nás teď někdo dívá, chtěl bych dostat nahrávku z tohohle sexu, musí na nás být vážně dobrý pohled.
Bill
„Mh… Sakra…“ usyknu a trošku si jeho hlavu přitáhnu do klína. Je to mužský reflex! Trošku se mi motá hlava z dávno zapomenutých dotyků. „Jsi… Jsi dobrý,“ vydechnu, jak jsem to s Andym mohl vydržet tak dlouho? Jak to, že mi tohle nechybělo?
Sklopím pohled a táhle zakňourám, je to skvostný pohled, jak moje chlouba mizí v jeho puse, a tím mi způsobuje tyhle pocity. „Vlhké a horké… Aaahm!“ vydechnu a slabě cuknu boky do jeho úst. Slyším přidušený výdech. Odtáhnu se. „Ježiš, promiň, nechtěl jsem, je to tak dobré…“ pohladím ho po tváři a sleduju jeho rudé rty, cítím ruce na mým zadečku, jak si mě přitahuje zpět, a najednou i prst u svého vstupu. Ou, yeah!
Tom
„Neomlouvej se, pokračuj,“ vydechnu zběsile, tohle se mi vážně líbí. Nikdy jsem na kluky nebyl a nikdy jsem tohle ani neudělal, ale tohle je tak zatraceně dobrý. Ani s holkou to není tak dobrý jako s klukem.
Vezmu si jeho penis zpátky do pusy, jednou rukou mu zatlačím na bederní páteř, aby se trošku prohnul a vyšpulil víc zadeček…
Spokojeně zavrním, když to udělá. Hladím ho po zadečku, trošku odvážně, já vím, ale v tuhle chvíli se asi nedokážu ovládat.
Nechám ho, aby mi do pusy přirazil úplně celý, až po kořen, snažím se to vydržet… Těžce vydechnu, když se znovu odtáhne.
„Buď hodný, Billy,“ podívám se na něj a povalím ho do postele… Vrátím se hlavou zpátky do jeho rozkroku a ruce si položím pod jeho žebra.
Bill
„Je to moc dobré,“ vydechnu, vlasy pohozené přes obličej. Odhrnu si je a cudně dám nohy k sobě a uculím se. „Ale moje prdelka stále čeká, Tomy,“ pošeptám. Když už si se mnou někdo hrál, tak si hrál s mojí prdelkou.
Tom
„Mmmh,“ sjedu mu jazykem celou délku jeho penisu a na špičku ho dlouze políbím. Nahnu se nad něj a dlouze ho políbím. „Pošeptej mi, co chceš, abych dělal… co chceš, ne, co musím dělat…“ podívám se na něj a líbnu ho na špičku nosu. Je tak nevinný…
Bill
„Co bych chtěl? Chtěl bych, abys mě ještě chvíli kouřil a pak… A pak mě chvíli dělal jazykem, dokud bych se pořádně neotevřel, a pak, aby sis mě vzal, jak nejlíp umíš,“ vydechnu mu do ucha s přivřenýma očima. Chvěju se a líce mám úplně rudé, od studu i přehršle vzrušení. Nevím, proč mám pocity studu, nejspíš proto, že jsem nikdy moc nezmiňoval moje touhy, ale spíše jsem je plnil.
Tom
Podívám se na něj a sladce se usměju… „Dobře…“ kývnu na souhlas. „Líbí se ti, když tě kouřím, hm?“ olíznu si mlsně rty. Polibky se postupně po jeho těle vracím k jeho rozkroku, užívám si to… jeho pokožka tak pěkně voní.
Bill
„Lí-líbí…“ přikývnu slabě. Zatřepotám řasami a přivřu oči. Je všude, cítím jeho doteky, polibky úplně všude. Táhle zasténám a prohnu se, když ucítím jeho jazyk na svém penisu. Sakra to je fakt moc dobré.
Tom
Chci, aby poznal, že umím být i divoký… potlačovat v sobě mou rozmanitost je skoro nereálné v téhle situaci. Začnu jeho penis kouřit pěkně tvrdě, rty se o něj pevně třu, jazykem taky. Zuby nepoužívám, nechci ho trápit tak moc. Pořád svoje tempo zrychluju a pobízím ho k té samé divokosti svým tlumeným sténáním. Líbí se mi, jak se po posteli pořád posouvá nahoru, snaží se tak dobrému pocitu uniknout, občas mi přirazí do pusy, nebo sebou cukne.
Rukama ho pevně chytím za boky a začnu ho nutit, aby mi do pusy přirážel sám.
Bill
Rozevřu rty v němém výkřiku. Oči vyvalím.
„Bože, to je… Aaah!“ začnu pohybovat boky sám. Doposud jsem se bál, aby si to třeba nerozmyslel a nezbil mě za mojí troufalost, ale teď… Nedokážu se ovládat. Projedu prsty v cestičkách mezi jeho copánky a silně mu přitlačím hlavu do mýho rozkroku. „Vem si ho… Ah, Tome!“
Tom
Kdybych byl v nějakém americkém filmu, řekl bych, že jsem úplně cítil, jak se mi rozšířily zorničky a probudilo se ve mně něco divokého, nějaký ďábel, když mi řekl, ať si ho vezmu.
Zoufale jsem zakňučel, začal si jednou rukou pomáhat, a ještě zrychlil a přitlačil. Ne, nebudu ho šetřit… chci, aby byl stejně divoký jako já, chci, aby mi říkal, co mám dělat.
Bill
Držím ho za krkem a tlačím si jeho hlavu do rozkroku. Prohýbám se a kroutím, jsem jako v horečce. Jsem uvězněný v deliriu.
„Tome, já… Já… Já chci, ne-ne-ne, já potřebuju, aby sis mě vzal, abys mě tvrdě ošukal, slyšíš? Prosím! Tome! Ach! Sakra, jo!“ kňučím, sténám, začnu i naříkat a prosit, slibovat, hlavně ať už je ve mně, já nechci být v téhle agonii sám.
„Do prdele, Tome!“ zakřičím, když mě slabě poškrábe zuby. Prohnu se v zádech a přirazím mu do úst.
Pak si ho ale odtáhnu, vyhoupnu se do sedu, vezmu ho za tváře a tvrdě políbím na rty.
„Tome, jestli mě hned nezačneš šoustat, tak přísahám, že umřu!“
pokračování

10 thoughts on “Please, be mine, darling 1/2

  1. jeeee sugoiiii 😀 to mi připomíná jedno ehm…uchylné anime 😀 byl to stejný příběh :Dsuper!:D

  2. Jako projete pres anime kopirku. Kdyby jsem to anime nevidela tak budiz. Ale tak, kdyby tady Janule nepsala, ze nemame sat tak moc podle filmu atd. (a neaudeme se ohrazovat ze sensitive pornograph neni film, ono to vyjde na stejno) tak to ani nekomentuju. Ze zvedavosti jsem to projela a udelala si na to jisty nazor. Spatne to neni. Tom je ťulik. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics