Jeden zradí

autor: illyrias

Takže takže, tuhle povídku bych chtěla věnovat PaTh, která to měla slíbené, že? No i když nevím, za toho arogantního Toma xD Taky ještě Nicool, užasný holčině, s kterou je o zábavu postaráno (och ta naše hra xD) Dále Ještě Kiki, na oplátku, jsem ráda, že jsme se potkaly i na chatu x) A na konec BlackAngel, nezapomenutelná hysterka Bill, ale mně se děsně líbí xD Hysterka jedna. Pak taky vám, čtenářům, vy, co moje povídky čtete a i komentujete, jsem ráda, že se vám líbí to, co sesmolím xD
Um, doufám, že se vám bude líbit i tahle jednodílovka. illy =*

Tom šel na povinnou párty, kde měli být jako skupina. Byli už hodně slavní a žádoucí. Bill s Tomem mezi sebou udržovali tři roky tajný vztah, jen poslední dobou to šlo s nima z kopce.
Bill začal hledat radovánky i jinde než jen v Tomově náručí, a právě tím byl jejich vztah narušen.
Z Billa všechna ta láska k Tomovi vyprchala, měl ho rád, ale už by si netroufl říct, že jej miluje, naposledy mu to řekl tak před rokem.
Tom i přes to všechno jej miluje pořád bláznivě, odpouští mu každou nevěru, jen netuší, že Bill už ho nemiluje, aspoň ne tolik jako dřív.

Tom se porozhlídne po davu lidí, co je narvaný v klubu, vidí Billa, jak šeptá něco do ucha Davidovi, ten jen nevěřícně kroutí hlavou, vypadalo to opravdu vážně.
Tom si mezitím sedne k ostatním členům kapely. To už jde i Bill ke zbytku bandy.
„Čau.“ Šeptne smutně a napije se likéru, který má divnou barvu.
„Nějaká blbá nálada ne?“ Zachichotá se Georg.
„To rozhodně.“ Odpoví Bill.
„Co se stalo, vole?“ Zeptá se tentokrát Gustav.

„Odcházím.“
„Kam? Vždyť si teď přišel.“ Podotkne Tom.
„Nemyslím jen odsud, myslím celkově, z celé kapely, končím z Tokio Hotel.“ Tohle je pro všechny podpásovka.
Jsou zrovna na vrcholu a on to utne? To nedává rozum.
„Proč prosím tě?! Zrovna teď?!“ Tom to nedokáže pochopit.
„Né, já to nezvládám, nemůžu už, je toho moc, nebaví mě to! Nebavíte mě vy! Tokio Hotel byla největší chyba mého života!“ Prudce se postaví a všichni na něj koukaj, cože to řekl? Tak oni jsou chyba?
„Jak tohle můžeš říct? Uvědomuješ si, co to říkáš? O to hůř co děláš?! Prober se!“ Vyjede po něm Gustav.
„Řekni nám, že si z nás děláš jen dobrý den!“ Nevěřícně kroutí hlavou.
„To bych lhal, kašlu na vás, najděte si někoho jinýho.“ Namyšleně odkráčí z baru.
Všichni přítomní se na sebe podívaj, tak tohle byl výstup. Nemůžou uvěřit, že to byla pravda. Bill se změnil, hodně.

*Flashback*

Bill s Tomem leželi na velké posteli, právě prožili další krásný milování mezi sebou, tenkrát to bylo jiný, oboustranný.
„Miluju tě, Bille, neskutečně moc.“ Zamilovaně se pousmějě Tom. Bill mu úsměv oplatí. „Já tebe taky, lásko.“ Políbí jej na naběhlé rty.
„Slib, že nikdy nepřestaneš.“ Naléhavě zašeptá Tom.
Bill přikývne. „Nikdy tě nepřestanu milovat.“ Myslel to vážně.
„Já, asi bych se zabil, tedy určitě, kdyby to mělo skončit.“ Oplatí Billovi Tom polibek.
„Ale Tomí, to potom budeš žít věčně.“ Zasměje se zvonivě Bill.
„A co když jeden zradí?“ Tom má obavy, bojí se budoucnosti, a právem.
„Ne, neboj.“ Jeho ústa zaplní ty Billovy, on jen přijímá, užívaj si té chvilky, té zamilovanosti.

*Konec flashbacku*

Bill jde domů, když na něj křikne velmi známý hlas.
„Bille, počkej!“ Zakřičí Tom a doběhne jej v polovině mostu, na kterém stojej.
„To kvůli nám? Mně?“ Šeptne Tom a chce pohladit Billa po tváři, ten mu však ruku odstrčí.
„Jo, kvůli tobě. Nehodlám se dál přetvařovat a dělat, jak tě miluju, já tě totiž nemiluju. Hnusí se mi tvoje doteky! Hnusí se mi, když mě líbáš! Víš, ze začátku to bylo hezký, byl jsem do tebe poblázněný, ale už mě nudíš, myslel jsem, že pochopíš, když tě podvádím, že mi na tobě už nezáleží, a ani jako na bratrovi, nechci s tebou mít už nic společnýho! Tak mi pořád nestůj za zadkem! Nech mě být!“ Slova, co použil Bill, se Tomovi vryla hluboko do srdce, byla to neskutečná bolest. Snažil se pobrat to, co mu jeho láska řekla.
„Bille, neopouštěj mě, co jsem ti udělal? Já tě miluju.“ Plačitivě, nemohl už dál vydržet, bez slz, Billovi je to však jedno.
„Ty to nechápeš?! Já tě nemiluju! To je ten problém! Promiň.“ Otočí se a dál kráčí ke svému domu. Nechává za sebou plačícího Toma.
Nemyslel to až tak moc zle, možná chce jen chvíli pauzu. Tomovi dochází význam Billových slov. A je mu zle, on se mu hnusí, proč mu to neřekl dřív? Byl tak bláhový, když si myslel, že by to mohlo vydržet věčně. On se snažil, všechno mu odpustil. Vždyť Bill mu slíbil, že ho bude milovat věčně, a že jejich vztah vydrží.
Pomalu kráčel k zábradlí mostu, samy nohy ho tam nesly. On nezapomněl, pamatoval si všechno. Nedokázal by se smířit s tím, že už ho Bill nemiluje. Přelezl zábradlí. Ani nezvažoval, zda to udělat nebo ne, on byl už dávno rozhodnut. Skočil.

Bill se zarazil, když uslyšel ránu, otočil se za sebe, Tom tam však už nestál, zamrazí ho u srdce, když si vzpomněl, co si slíbili, a co řekl Tom. „Tome?“ Šeptne do chladné noci. Žádná odezva, hrobové ticho.
Dojde na kraj k jednomu zábradlí, zalapá po dechu, když dole uvidí nehybné tělo, které patří Tomovi, přikryje si ruku ústy, on to udělal, a kvůli němu. Bill si teprve teď uvědomil, jak jednal, měl postupovat šetrnějc. V klidu si to doma vyříkat, tohle přeci nechtěl. Rychle po schůdkách seběhl dolů k Tomovi, přiklekl si k jeho tělu.
„Tome?“ Natočí Tomovu hlavu, aby na něj viděl, na dlani okamžitě ucítí krev. Snaží se nahmatat puls, nic.
„Tomí, tohle jsi neměl, já… promiň, mám tě rád. Nenechávej mě tady! Slyšíš?! No tak! Prober se! Tohle mi nedělej! Vždyť víš, jaký jsem, když jsem naštvanej! Melu nesmysly.“ Bill čekal náznak toho, že by Tom ještě žil, mít rád a milovat, jsou dvě rozdílný věci, proto Tom už nikdy neotevřel své oči.

Byl to Bill, kdo zradil…

autor: illyrias
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

14 thoughts on “Jeden zradí

  1. mmm většinou to byl tom kdo zradil … moc pěkný … :-* by mě zajímalo jestli je bill takovej parchant doopravdy … nejspíš ne :D:D fakt moc pěkný :-*

  2. nádherný,,smutný,,dojemný,,depresivní x__X
    ahh..Chudák Tom.Takovou oběť mu přinesl,když mu odpouštěl.Bill to mohl alespoň říct dřív a nějak šetrně! Tohle je odporný.Jinak nádherná povídka<3

  3. Nedávno si tady někdo stěžoval,že ve všech povídkách je ten špatný Tom,tak teď se dočkal!!!Ale já si prostě Billa jako hajzla představit neumím……i když Toma asi taky ne xD!

  4. [5]: mě se zas líbí když je tom ten chudáček….když je bill ten kdo zradí….:-(…jinak tohle je krásná povídka a smutná….

  5. [5]: Jé, tak to jsem byla asi já. xD Máš pravdu, teďka jsem byla konečně potěšená i překvapená. Illy má vždycky něco jinýho než ostatní… xP
    *.*.*.*
    Je pravda, že na Toma jsem v tý špatný roli zvyklá víc, ale tady mi to připadalo úplně přirozený, když se Bill změnil na toho ďáblíka… x)) Wow… Gratuluju…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics