Jezdec 2/2

autor: KaKiNkAaA ^_^

Byli sami v hale, takže tady na ně taky nikdo neviděl. Tom Billa následoval těsně za ním na tribunu. Když došli nahoru, hned Billa namáčknul na jednu ze zdí. Bill ztěžka vydechl, ale pro tuhle chvíli nenamítal a ihned začal Toma zuřivě líbat. Ten se pro sebe značně usmál a hned mu polibky oplácel. Rukama mu mezitím mnul boky.
 „Mmm…“ Ujede Tomovi mezi polibky, když ucítí Billovy ruce na své hrudi mířící pomalu níž a níž, až se zastavily u jeho kalhot. Nečekal na nic a začal mu je rozepínat.
„Hřebeček je vzrušený.“ Vydechl tiše Tom a zatahal Billa za spodní ret. Dál se jej dotýkal všude, kde mohl a pomalu mu rozepínal knoflíčky u košile.
„Tak mu pomůžeme.“ Vzdychnul Bill. Když Tomovi rozepnul kalhoty, šly okamžitě díky své velikosti k zemi. Rasta kluk si trošku přešlápl, aby si tak kalhoty sundal úplně a na to už cítil, jak mu ten sexy kluk stahuje i spodní prádlo.

„Oh.“ Vzdychnul Tom, když ucítil Billův nepatrný dotek přes své mužství. Mezitím mu rozepnul košili, a hned ho jí zbavil. Kus látky odhodil na zem a okamžitě jej dlaněmi začal hladit po hrudníku a bocích. Bill si Tomovy doteky užíval. Měl pocit, že se rozpustí jako čokoláda pod jeho dlaněmi. Působily na něho tak silně. Zvlášť, když cítil, jak mu Tom mezi prsty mne bradavky.

„Ah…“ zavzdychal tiše černovlásek, aniž by Toma přestal líbat. Jednou rukou jej hladil ve vlasech a druhou mu mnul bok. Pomalu mu zajížděl pod tričko a hladil jej na bříšku. Už jen z doteků cítil, že Tom značně posiluje, což o Billovi se říct nedalo. Nikdy nebyl na tohle nebo nějaký sport. Až na jízdu na koni. To miloval. Stejně, jako měl rád sex.  
Tom dráždil prsty Billovy bradavky tak dlouho, dokud neztvrdly. Pak jej jednou rukou pohladil přes krk a chytil jej za týl, aby sis Billa udržel pevně u sebe. Jazykem se mu dostával hluboko do úst a ten mu polibky se stejnou oplácel. Volnou rukou Tom sjížděl Billovu odhalenou hruď, když nakonec zavadil o jeho kalhoty. Usmál se pro sebe a pomalu mu rozepnul knoflík. Dlaní sjel o něco níž a silně Billa pohladil přes bouli. Odezvou mu bylo hlasité zafunění a tichý sten černovláska.
„Máš tak těsný kalhoty. Vypadáš tak moc sexy.“ Špitnul tiše Tom a zase se vrátil rukou výše a konečně Billovi rozepnul i zip.
„Oh… tak už je sundej,“ vzdychnul černovlásek vzrušením a mírně zaklonil hlavu dozadu. Tom využil situace a rty přesunul na Billův dlouhý a štíhlý krk. Laskal jeho kůži a sál. Mezitím Billa pomalu začal opravdu zbavovat kalhot. Sám byl už vzrušený a nehodlal to nějak protahovat. Nejraději by ho už teď do Billa vrazil a ošukal ho jako děvku. Proto hned po jeho kalhotách stahoval z Billa opět těsné spodní prádlo. Bill se mu snažil pomoct, aby už na sobě neměl nic. Když po chvíli konečně před Tomem stál tak, jak ho bůh stvořil, začal Toma zbavovat jeho posledního kusu oblečení a to velkého trička. Rasta zvednul ruce nahoru a tím mu Bill přetáhl v rychlosti tričko přes hlavu. Následovalo hned za zbytkem oblečení na zem. Oba byli nazí a vzrušení.
Bill si skousnul spodní ret, když uviděl Tomovo vypracované tělo a svaly. Vypadal skutečně dobře.  
„Jsi tak zasraně sexy,“ vydechl Bill a následně na to Tomovi přejel prstem po hrudi. Rasta se pro sebe usmál a také sjel Billa pohledem. I jemu se kurevsky líbilo, a hlavně ho vzrušovalo Billovo tělo, i když byl značně hubený. Možná právě to na něm bylo tak moc sexy. A do toho ještě jeho tělo zdobilo pár tetování. Dlouze se na Billa podíval a pak se k němu přimáčkl, jak jen to šlo, a vzrušením k němu přirazil.
„Ah,“ zavzdychali oba chlapci zároveň, když se jejich vzrušení o sebe otřela. Tom okamžitě začal Billa zuřivě líbat na krk a znovu přirazil proti Billovu mužství tím svým. Billa to dovádělo k šílenství. Jejich vzrušení se o sebe otírala a jemu se z toho točila hlava. Chtěl mít Toma už v sobě. Chtěl ho už cítit hluboko v sobě, ale nejprve si s ním chce trošku pohrát. Proto udělal jeden prudký pohyb a teď byl Tom ten, kdo byl namáčknut na zeď a Bill se otíral o jeho hrudník.

„Oh bože.“ Zavzdychal mučivě Tom. Chtěl Billa zase a zase líbat, ale ten svými rty sjel na Tomův krk, kde mu zanechal několik malých flíčků. Opět postupoval níž, kde jazykem přejel přes Tomovu klíční kost, až sjel k jeho bradavkám. Jednu obkroužil jazykem a následně ji vzal mezi rty. Druhou mnul mezi prsty. Tom měl pocit, že už teď se neudrží a jednoduše zakročí. Slastně zakláněl hlavu a z úst mu unikal jeden tichý sten za druhým.
Když Tomovy obě  bradavky ztvrdly, Bill postupoval níž a níž, až nakonec si před Toma kleknul na kolena. Ten ztěžka zalapal po dechu.
„Oh, shit!“ Vydechl ztěžka a rukama vjel Billovi do vlasů. Bill chtěl ukázat Tomovi, že není dobrý jen v sexu, ale i v předehře. Chtěl ukázat Tomovi co je skutečně dobrý a kvalitní sex s ním. A i on si to chtěl užít a taky užíval. Vzal do ruky Tomův penis a svými štíhlými a dlouhými prsty jej chytil u kořene mezitím, co líbal Toma v podbřišku.  
„Kurva, vezmi si ho už do huby.“ Zasténal tiše Tom a snažil se Billovu hlavu tlačit přímo tam, kde potřeboval. Bill se mu ale vzpíral.
„Vydrž, hřebečku,“ usmál se Bill a lehce dlaní v Tomově klíně zapohyboval. Odezvou mu bylo hlasitý sten, vycházející z Tomova hrdla. Pomalu se sklonil níž a políbil Toma na špičku.  Vystrčil nakonec i jazyk a sjel jím jeho celou délku, až po kořen a zase nahoru, kde mezi rty vsál jeho špičku. Tom tohle mučení, tuhle slast nemohl vydržet a zprudka přirazil boky proti Billovým ústům. Ten měl okamžitě Tomův penis až po kořen v puse, snad až do krku se mu tím pohybem dostal. Málem by se jím zadusil, kdyby v tomhle už neměl zkušenosti. Ale i přesto se od Toma odtáhl tak, že mu jeho penis vyklouznul z pusy jako nic a vzhlédl k Tomovi nahoru.

„Zlobíš,“ vydechl tiše, ale hned na to si opět vsál Tomův penis do úst. Jednou rukou jej držel u kořene a pomalu ho sál. Mezitím volnou rukou sjel ke svému zadečku. Chtěl se už teď na Toma značně připravit. Vrazil do sebe jeden prst a ztěžka nosem zafuněl.
Tom stále Billa držel za vlasy a zlehka mu začal přirážet do pusinky. Měl výdrž, takže něco taky vydrží, ale musel sám uznat, že Bill byl v kuřbě vážně moc dobrý. Teď už nelitoval toho, že sem s rodiči jel, jelikož kdyby ne, tak by přišel o tohohle kvalitního kluka, který ho tolik vzrušoval.
A Bill na tom nebyl o poznání  jinak. Jeho penis byl vzrušením naběhlý. Kouřil poctivě Toma a nechával ho, aby mu do pusy přirážel. Vycházel mu pohyby vstříc a mezitím se prsty dráždil v zadečku. Už to nebyl pouze jeden, ale po chvíli v sobě měl už tři.
„Oh kurva, chci ti ho tam už vrazit,“ zavzdychal ztěžka Tom. Kapičky potu se mu tvořily na těle z toho, co mu Bill dělal. Bill sám měl co dělat, aby to ještě zvládal a udržel se. Ještě chvíli Toma zpracovával ústy, dokud nebyl tvrdý jako skála, a i sám Bill nebyl dostatečně roztažený.
Nakonec přestal a vytáhl ze sebe prsty, a také se odtáhl od Toma. Pořád ho ale pomalu honil. Ještě ho políbil na špičku, a aniž by cokoli řekl, jej povalil najednou zem, až z toho chudák Tom zaskučel.
„Kurva,“ zamračil se Tom, ale Bill se jen nevinně usmál. Nic neříkal a kleknul si na Toma obkročmo. Jednou rukou jej chytil za ruce a dal mu je nad hlavu. Lonží, co si vzal s sebou, mu je k sobě přivázal.
„Co to…“ Podíval se Tom na Billa, ale ten místo odpovědi jen přiložil ukazovák Tomovi ke rtům na znamení, aby mlčel. Když zajistil Tomovy ruce, sjel dlaní jeho hrudník. Nakonec se zastavil u stojícího mužství, které uchopil do ruky. Plivnul na něj a párkrát rukou zapohyboval. Bohužel neměl u sebe lubrikant, takže si musel vystačit svými slinami. A nejen na Tomovo mužství.  
Když byl Tomův penis dostatečně mokrý, Bill na nic už déle nečekal. Přidržel Tomovo mužství u kořene a dřepnul si přímo nad něj.
Tomovi se z toho pohledu zatmělo před očima. Tenhle kluk mu přivodí infarkt. Nejraději by Billa chytil pořádně za boky a přirazil proti němu, ale to by nesměl mít svázané ruce tím proklatým provazem, nebo čím to bylo.
Bill se předtím na Toma už  připravil, takže na jeden příraz jej nechal do sebe vniknout a prudce na něj dosedl. Oba chlapci ztěžka zalapali po dechu. Bill z pocitu toho, že ucítil Tomovu velkou kládu hluboko v sobě, a Tom z toho, že cítil kolem sebe nepopsatelné horko a Billovu úzkost jeho zadečku.

„Fuck!“ Dostalo se z Billových úst a musel si skousnout silně ret. Zaryl do Tomových boků své dlouhé nehty a zaklonil slastně hlavu mírně dozadu. Měl co dělat, aby popadnul dech, ale i přesto se na Tomovi znovu pohnul. Opět na něj tvrdě dosedl.
„Kurva, Bille.“ Zasténal hlasitě rasta. Tenhle kluk ho dováděl k šílenosti. V krku mu vysychalo. Ještě nikdy neměl tak dobrou prdelku jako teď. Tohle byl moc dobrý matroš a kvalitní.
Bill se zapřel víc o Tomovy boky a začal se po chvíli pravidelně na Tomovi pohybovat. Nadzvedával se a vzápětí na něj opět dosedal co nejtvrději.
„Bože…“ Zavzdychal ztěžka černovlásek a své pohyby na Tomovi ještě zrychlil. Tuhle jízdu si naprosto užíval a musel sám uznat, že tohle bylo mnohem lepší než jezdit na koni.
„Sakra, Bille, rozvaž mě,“ Vydechl Tom ztěžka mezi steny. Chtěl si Billa přidržet za boky, ale takhle mu to nebylo dopřáno. Teď už věděl, že si jej Bill dokáže osedlat. Tohle byl toho jasný důkaz.
„Ne,“ bylo to jediné, co Bill odpověděl, než opět začal sténat slastí, když na Toma dosedával, a tím si narážel na své citlivé místo. Na prostatu.  
Po chvíli zůstal mírně  nadzvednutý a tím nechal Toma, aby do něj přirážel, jak potřeboval. Tom ztěžka popadal dech, ale i přesto využil Billovy nabídky a začal do něj bušit, jak jen měl síly.
Oba chlapci sténali a volali jméno toho druhého snad na celou halu. Oba byli zpocení do posledního záhybu svého těla. Užívali si to. Pro oba to byla ta největší slast, kterou kdy zažili. Nechtěli ani jeden s pohyby přestat.
Bill ale potřeboval změnit polohu, jelikož mu nohy pomalu vypovídaly službu, a proto se ztěžka nahnul víc k Tomovi a rozvázal mu jedním pohybem ruce. Když Tomovi Bill ruce vysvobodil ze spárů toho provazu, využil okamžitě situace a chytil Billa za boky. Stáhnul ho jedním prudkým pohybem ze sebe a donutil si ho tak kleknout na všechny čtyři nohy. Jako pes.
Na nic nečekal a uchopil jeho boky a na jeden příraz do Billa pronikl až po kořen.

„Kurva!“ Vykřiknul hlasitě slastí Bill a prohnul se v zádech. Okamžitě přirazil proti Tomovi, a tím se na něj ještě víc nabodl. Oba zalapali po dechu. Byli zpocení a jejich dechy se zrychlovaly.
Bill se přel o lokty a tím víc vystrkoval na Toma zadek. Jednou rukou si zajel do klína a začal se uspokojovat.
„Ach, Tome,“ Zasténal Bill a skousnul si spodní ret. Tom už cítil, jak na něj samotného to jde. V dlaních doslova drtil Billovy boky a okamžitě do něj začal bušit. Nesral se s ním a nadoraz do něj přirážel. Odezvou mu byly Billovy výkřiky a steny jeho jména.
Tohle Bill už déle nemohl vydržet. Tom z něj vycházel a zase prudce do něj vnikal. Šukal ho jako děvku. Sám Bill Tomovi vycházel přírazy vstříc, a ještě se na něj sám nabodával. Tom se do něj dostával až po koule.  
Pro černovláska to byla ta největší slast, ale už déle tomu nedokázal odolávat a s hlasitým výkřikem Tomova jména dosáhl bouřlivého orgasmu a udělal se do dlaně. Zbytek spermatu mu skončil na břiše. Tom nebyl o moc pozadu. Cítil, jak i na něj samotného to už jde. Jeho dech se zrychloval a jeho přírazy byly ještě rychlejší a prudší.
Jednou rukou Billa stále držel za bok a ještě do něj přirážel. Druhou rukou jej chytil za vlasy a začal ho za ně tahat. Bill kňučel a skousával si rty. Byl zpocený natolik, že by se z něj dalo snad i ždímat.
„Yeah!“ Zasténal hlasitě Tom a silně zaškubal Billa za vlasy, ten jen tiše vykřiknul, ale ničemu nebránil. Líbilo se mu to. Líbilo se mu to, jak ho Tom šuká. Jak mu jeho zadek projížděl. Byl jeho děvkou.
Tom ale už déle nemohl vydržet, a ještě naposledy do Billova zadečku přirazil, když jej polilo horko a on se hlasitě udělal do Billa. Ten měl pocit, že se udělá podruhé, když pocítil, jak mu Tom naplňuje zadeček, který mu tak parádně projel.  
Bill i Tom ztěžka lapali po dechu. Maraton uběhnout nebylo nic, ve srovnání s tím, jakou oni zažili spolu jízdu. Oba už teď věděli, že tohle nebylo naposledy, kdy tohle zažijí. Chtěli to znovu a znovu oba dva. Tom udýchaně vyklouznul z Billa a lehnul si na podlahu vedle něj. Bill se sám konečně položil a snažil se z toho vydýchat. Motala se mu hlava, a ještě teď cítil Toma v sobě. Ještě teď cítil orgasmus kolující v každé buňce svého těla.
„Oh bože, to bylo kurevsky dobrý,“ vydechl ztěžka Tom a přitáhl si Billa o něco blíž a dlouze a vášnivě jej políbil na rty. Ten mu polibek oplatil, a pak si hlavu opřel o Tomovo rameno.
„Já ti říkal, že ti ukážu pořádnou jízdu, hřebečku.“ Usmál se lehce Bill, a přitom hladil Toma prsty po břiše.
„Tak takového trenéra si nechám líbit a už nikdy nebudu chtít jiného,“ vydechl tiše Tom s úsměvem na rtech. Nikdo neměl tak úžasnou prdelku jako tenhle černovlasý klučina. A Tom si jej mohl sám vyzkoušet.  
Ještě chvíli spolu leželi na podlaze, aby se vydýchali. Když byli už normálně  schopni, zvedli se ze země a opět se oblékli do šatů, než aby někdo přišel. Bill ještě ze země sebral lonž, kterou nepoužil na Oskara nýbrž na Toma. Oba se na sebe usmáli a pak už pomalu sestupovali z tribuny dolů. Bill odepnul Oskara od zábradlí a pomohl nakonec Tomovi nahoru na koně.
Raději se ještě pořádně  chytil, a pak už se s ním Bill rozešel. Držel Oskara za otěže a pomalu vyšel z haly ven, jako by se nic nestalo. Hodina skončila. I když v jejich očích jiná hodina, než by si každý jiný myslel.

Nakonec se Bill s Oskarem zastavil kousek u stájích, kde opodál seděli rodiče Toma a nevěřícně se na ně koukali. Ještě si sami pamatovali to, když jim Tom vynadal za to, že na žádného koně nechce, a teď ho samotného viděli. Museli se ale pro sebe usmát.
Tom suverénně z koně seskočil na zem. Tohle mu nedělalo problém tak jako nahoru. Přitáhl si Billa těsně k sobě a dlouze jej políbil na rty.
„Brzy budeme pokračovat v lekci, pane trenére,“ usmál se Tom a odtáhl se od Billa. Ten mu úsměv oplatil a jazykem si přejel před rty.
„Budu se jenom těšit a určitě spolu postoupíme dál. Jsi moc dobrý a talentovaný. Děláš mi jenom radost.“ Usmál se černovlásek, a ještě políbil lehce Toma na rty, a pak už se rozešel s Oskarem do stájí, aby ho mohl odstrojit a odvést na pastvu. Tom ještě chvíli sledoval Billova záda, až do té doby, kdy mu nezmizel a on se nakonec rozešel zpátky k Simone s Gordonem, kteří se na něj usmívali jako sluníčka na hnoji.

Od toho dne Tom navštěvoval jízdárnu poněkud často. Někteří si mysleli, že jej uchvátili koně, a on se jim teď hodně věnuje. Jenže jedině on sám a jeho trenér sami nejlépe věděli, jak to skutečně bylo. Tom nikdy skutečně neměl hodinu jízdy na koni, nýbrž ji měl Bill. Ale ne na koni…

autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

9 thoughts on “Jezdec 2/2

  1. hm, tak to bolo vážneo originálne a fakt pochvaľujem tento nápad, fakt ma to dostalo. Blahoželám, tak dobrú jednodielku som už dlho nečítala 😉 … len tak ďalej

  2. Tak to byla vážně jízda xD!!!! Na můj vkus tam mohlo být víc něžnosti a aspoň špetka nějakého citu, ale jinak perfektní a totálně sexy =)

  3. aww, to byla perfektní jednodílka <33 ta dravost byla nejlepší ^^ miluju Billa v ozici 'mám to rád tvrdě' xDD <33 nádhera, jen tak dál :))

  4. Dokonalost miluju takové povídky napiš ještě hodně takových hned po nich mám lepší náladu

  5. koně! twins! originální pojetí povídky! něžnost spjatá s vulgaritou! bože tak tohle byla dokonalost!!!
    i když já osobně bych si radši projela napřed Oskara a Pegase, a teprve pak bych si zkrotila pana trenéra, a žák by zatím mohl vykydat 🙂

  6. Oh ^^ welmi moc mě těší, že se wám powídka líbila jelikož já sama si prwně nebyla úplně tak jistá 🙂 Ae udělali jste mi radost a oprawdu mě mile potěšili :* Moc děkuju a budu se snažit snad w brzké době opět něco napsat 🙂
    Ještě jednou díky :*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics