Dopis na rozloučenou

Milý Bille,
až si toto budeš číst, už nejspíš nebudu mezi živými. Chtěl bych Ti toho tolik říct, že nevím, kde bych měl začít. Nejlepší by bylo asi od začátku.
Bylo to asi před třemi roky, když jsem se změnil. Možná sis toho všiml. Pamatuješ si, jak jsi přišel jednou domů s rozseklým rtem a velkým modrákem kolem oka? V ten den jsem si uvědomil, jak moc mi na Tobě záleží a jak moc Tě mám rád.
K mému velkému překvapení jsem zjistil, že Tě miluju, ale ne bratrskou láskou. Přes den jsem se snažil chovat normálně, ale většinu nocí jsem probrečel, protože jsem se bál usnout. Ano bál jsem se usnout, to zní tak směšně, ale bál jsem se svých vlastních snů. A když se mi zdál nějaký ten sen o nás dvou, byl jsem alespoň v tom snu šťastný, ale po probuzení následovala opět krutá realita. Toho trápení jsem se zbavoval, kromě snů, na koncertech a většinou s nějakou dívkou.
Postupem času jsem jich měl víc a víc, ale přestávalo mi to stačit. Musím přiznat, že s některýma dívkami jsem byl pouze tělem a myslí jsem byl s Tebou. Vím, že je to nechutné, když u sexu myslím na svého bratra, ale já si nemohl pomoct. Bože, jak já se nenáviděl kvůli mým myšlenkám, citům k Tobě i činům. Někdy jsem byl tak strašně průhledný, že jsem si myslel, jestli nejsi slepý. Teď poslední rok jsem se už tak, tak udržel a to mě dohnalo k tomu, abych si vzal nůž a udělal to, co udělal. Bylo to pro mě nejlepší řešení.
Možná jsem sobec, ale lepší být mrtvý, než abys mě nenáviděl. Prosím řekni klukům a celému našemu týmu, že se strašně omlouvám, že jsem takhle opustil kapelu. Hlavně bych se chtěl omluvit Tobě a budu doufat, že mi to někdy odpustíš. Porušil jsem náš slib, kde jsme si slíbili, že nás nic nerozdělí, já něco našel.
Strašně moc mě to mrzí, ale nemohl jsem jinak. Mohl jsi tušit, že se se mnou něco děje, ale ani jednou jsi za mnou nepřišel a nezeptal se. Ani jednou. Nevyčítám Ti to, jak by to třeba mohlo vyznít. Jen mě to mrzí. Já se Ti nechtěl vnucovat. Hlavně neudělej nějakou blbost i Ty! Prosím Tě o to! Hlavně si neber život jako já! Prosím! Já na Tebe budu dohlížet, to Ti přísahám. Odpusť mi to a pamatuj si: miluju Tě a vždycky budu.
S láskou Tvůj Tom
autor: Kyynel
betaread: Janule

3 thoughts on “Dopis na rozloučenou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics