Dvojče na sex

autor: Kate

Ahojky uchyláčci 🙂
Tak přicházím s první  jednodílkou a opět prosím, nezabít mě. Užijte si to 🙂
Pa Kate
Bill už od osmé  hodiny ranní seděl ve školní lavici. Jak on nenáviděl  školu, a extra když měli chemii. Dneska se to všechno nějak táhlo, ve škole měli všichni divnou náladu a byli víceméně otrávení. Možná za to mohlo dnešní deštivé počasí. Už od rána intenzivně pršelo. Obloha byla zatažená a někdy se místy mihly i blesky. Bill si podepřel hlavu rukou a díval se z okna. Silný vítr lomcoval se všemi stromy, vzduchem lítalo listí, po zemi se šoupaly letáky, a teď se dokonce z jednoho balkonu utrhla šňůra s již promočeným prádlem. Bill se uchechtnul. To bude mít jejich úča teda radost, až se vrátí z práce. Koho taky kdy napadlo věšet prádlo za deště?
Na jeho dřevěné lavici přistál malý zmuchlaný papírek. Rozhlédl se po třídě. Všichni se dívali směrem k tabuli nebo do sešitů. Ti, co tohle nedělali, koukali, co kde lítá a nudili se. Jen jedna osoba se dívala na černovlasého chlapce. Bill rozbalil papírek.  
Čau taky tě to tak nudí? Jo a máš už něco domluveného na večer? bylo naškrábané na papíře.  
Bill vzal do ruky tužku.  
Jo nudím se, kdo by taky ne, že? Jo a na večer nic nemám.  
Načmáral, zmuchlal to a hodil zpět do zadní lavice. Učitelka se odhlédla, ale pak dál psala na tabuli. Bill si začal hrát zase se svojí tužkou, a najednou ho něco praštilo do hlavy. Sehnul se k zemi a sebral psaní.  
Mám nápad. Co si tak zašukat zase v kuchyni? Co ty na to?

Bill nadzvednul obočí. Ha, jeho nadržené dvojče má choutky.  
Klidně, ale ne v kuchyni. Ložnice rodičů bude lepší. Tam si mě alespoň nebudeš roztahovat vařečkama jako minule. Ani nevim, kolik jsi mi jich do prdele posledně narval.

Poslal to zpět svému bratrovi. Slyšel, že se Tom uchechtnul. Billovi za chvíli přišla další zpráva.  
Dobře, tak ne vařečkama, ale máminým vibrátorem. A byly tři, kdyby něco. Pak jsi začal skuhrat, že chceš něco většího!

Bill se zamyslel. Kolik že mu jich do tý prdele narval? A máma má vibrátor? Jak to asi Tom ví? No viděl už u ní pouta, tak se není čemu divit. A když ty pouta najde, tak je dnes patřičně využije. A možná i ten vibrátor.
Fajn. Naškrábal a chtěl to hodit zpátky Tomovi. Ale…  
„Kaulitz! Co to tam děláte? Dejte to sem! Uvidíme, co budou rodiče říkat na vaše psaní si s někým o hodině!“ blížila se k němu ta stará rašple. Tom zblednul a začal panikařit. Zato Bill byl úplně v pohodě. Tak, aby to úča neviděla, odtrhnul část rozhovoru o domlouvaném sexu, a dal jí tu část nepopsanou. Jediné, co na ní zbylo, bylo slovíčko ‚fajn‘, a to bylo celkem jedno, co si učitelka bude myslet. Učitelka se na to ani nepodívala, a hodila to k sobě na stůl. Bill si oddychnul, a otočil se na stále bílého Toma. Ukázal mu palec nahoru, a tím bylo vše vyřešeno.

Konečně zazvonilo a všichni se hrnuli ven ze školy. Ani dvojčata nebyla výjimkou. Venku stále pršelo, a tak valná většina žáků zamířila do nedalekého nákupního centra, aby se tam mohli schovat a počkat třeba na vlak nebo autobus. Málo lidem v jejich třídě bylo přes osmnáct a měli řidičák, naštěstí, Tom byl jeden z nich. Mířil si to ke svému černému Cadillacu, zaparkovanému na školním parkovišti. Na dálku odemknul a okamžitě naskočil dovnitř, aby se schoval před deštěm. Tašku hodil na zadní sedadlo, a už zasouval klíčky do zapalování, když v tom někdo zaklepal na okýnko u spolujezdce. Tom ho stáhnul a uviděl za ním svého brášku.  
„Vezmeš mě  domů?“ pousmál se na něj.
„Jo, nasedej.“ Zavřel zase okénko. Bill bleskurychle otevřel dveře, ladně nastoupil a rychle za sebou zase zavřel.
„Dík.“ Poděkoval a tašku si také hodil na sedačky.
„Připoutej se.“ Napomenul ho Tom, a pak se také sám připásoval. Bill udělal to samé. Cadillacu se rozběhnul motor, když rasta otočil klíčkem v zapalování. Vycouvali z parkovacího místa a po hlavní silnici jeli k jejich rodinnému domku. Cesta trvalo necelých pět minut. Silnice nebyly většinou v tuto dobu přeplněné auty s lidmi spěchajícími na různá místa po městě. Jaké to štěstí, když se konečně dostali domů. Bill popadnul svojí tašku a vyletěl z auta. Zastavil se ale u Tomova okýnka.
„Tak večer? Máma ani táta dneska nejsou doma.“ Oznámil mu a našpulil rty.
„V osm.“ Mrknul na něj a dal mu dětskou pusu na tvář. Bill se pousmál, ale nebylo to to, co chtěl. Ano, s Tomem spal dobrovolně, nevadilo mu to. Sice si připadal pomalu jak jehelníček, ale Tom myslel i na jeho uspokojení. Pokaždé mu to oplatil. Dbal na to, aby ho nic nebolelo. Ale není to to, co opravdu chce. Neříká, že by se bez ‚toho‘ obešel, ale už měsíce byl do Toma zamilovanej. Věděl, že ho má Tom rád, a že ho nemá za osobní děvku, ale věděl i, že Tom jeho cit neopětuje. Neopětuje jeho lásku. Nikdy ho nelíbal na rty. Bill mu chtěl už říct tak dvě slova, co pro něj tolik znamenala, ale nikdy to neudělal. Na poslední chvíli ho přepadly obavy. Obavy z toho, že se mu Tom vysměje. Ale dneska to změní. Všechno.
Vplul do domu a zul si boty. Okamžitě vyběhl schody do patra, do svého pokoje hodil tašku s učebnicemi, a mířil si to ke společné ložnici jejich rodičů. Začal okamžitě hrabat v mamčiným nočním stolku a doufal, že najde to, co hledá. A ano! Pod štosem papírů se skrývaly hledané věci. Vyndal je z šuplíku a schoval to pod polštáře. Narovnal peřinu a vystřelil z ložnice. Tom šel právě po schodech nahoru, ale nevšiml si, že Bill byl jinde než ve svém pokoji.
„Jdu se osprchovat.“ Zamířil Tom do koupelny. Bill jen pokrčil rameny a šel k sobě  do pokoje. Převlékl se do tepláků a volnějšího trička. Hupsnul na postel a přitáhnul si k sobě svůj laptop. Najel si na porno stránky, ať má nějakou inspiraci na dnešní večer.
(19:45)
Bill úspěšně našel to, co hledal a šel se připravit. Obléknul si svoje nejtěsnější černé džíny a k těm přidal tu nejsložitější sponu na pásku na světě. Ať s tím má jeho milované dvojče trochu práci. Přes hlavu si přetáhnul tmavě červené tričko s potiskem lebky. Shlédnul se v zrcadle. Upnuté tričko obepínalo jeho hrudník tak moc, že byl vidět i stříbrný piercing píchnutý v jeho bradavce. Úzké kalhoty ho opticky zeštíhlovaly. Už i tak byl hubený, ale tohle opravdu bylo hodně. Naštěstí to zeštíhlovalo jen opticky, neměl anorexii. Ve svojí koupelně se odlíčil, a nenesl nový make-up. Dal si černé stíny, a řasy přejel řasenkou. Vlasy si jen rozčesal a nechal je splývat na ramena. Poupravil si pěšinku, a pár neposlušných pramenů dal na svoje místo. Kouknul se na hodiny na mobilu. 19:56. Čas jít do ložnice. Přeběhnul ze svého pokoje přes chodbu do dalších dveří. Zavřel za sebou a přešel k oknu. Zatáhnul žaluzie a okno zavřel. Co kdyby je někdo viděl, že? Bill rukou zašmátral pod polštářem aby se ujistil, že vše je na svém místě. Bylo. Položil se na postel a čekal na své dvojče. Nečekal dlouho. Za pár minutek se potichu otevřely dveře.
Černá silueta vklouzla do pokoje, a světlo, které přicházelo z chodby, bylo zase pryč. Tom přešel doprostřed místnosti a rozhlédl se. Nic ale přes tmu neviděl. Bill jako obvykle zatáhl žaluzie, aby nebylo vidět. Jediné světlo, které tady bylo, byla světla pouličních lamp, která sem pronikla přes škvíry v žaluziích.
„Bille? Jsi tu?“ zkusil. Bill se na posteli neslyšně pousmál. Nejpotišeji, co to šlo, se zvednul z postele a přiblížil se k Tomovi zezadu. Tom něco slyšel, ale neohlédnul se.
„Bille?“
„Ano?“ objal ho zezadu kolem pasu. Tom trochu nadskočil.
„Jsem se tě lekl.“ Usmál se. Vymanil se z objetí svého dvojčete a zamával mu velkou skleněnou flaškou před obličejem. „Hele co mám.“ Usmál se znova. Bill na to zaostřil a úsměv mu povadl.
„Ty se chceš ožrat?“ pronesl k němu smutně. Naposledy když se jeho dvojče ožralo, pokusil se Billa i znásilnit. Nevěděl, co by dělal teď.
„Né, nechci se zlejt do němoty. Jen pár loků, do nálady.“ Otevřel flašku a loknul si.
„Fajn.“ Svěsil Bill ramena a přijal od Toma flašku. Párkrát si loknul. Nechtěl moc, nikdy moc nepil. Tom si také ještě párkrát loknul a pak flašku odložil.  
V momentě, kdy se Bill nedíval, ho povalil na postel. Tom se na Billa zcela položil a začal ho líbat na krku. Jemně sál a skousával citlivou kůži v oblasti hlavní tepny. Billovi to bylo zatím tak příjemné, že by zapomněl na svůj plán. Okamžitě překulil Toma pod sebe a obkročmo se mu usadil na vypracovaném bříšku. Zatím skrytým tričkem. Zatím. Sehnul se k Tomovu obličeji a vtisknul mu polibek na čelo.
„Dneska si to užiješ, Tome. Budeš škemrat, to ti přísahám.“ Usmál se a jednou rukou začal šmátrat pod polštářem.
„To si nemyslím.“
„Aby ses nedivil.“ Našel Bill konečně to, co hledal. Jednou rukou chytil ty Tomovy a zvednul mu je nad hlavu. Druhou rukou ho připoutal k pelesti postele. Tom na okamžik zvednul hlavu, aby zjistil, proč najednou nemůže dát ruce dolů. A zjistil důvod. Bill ho připoutal železnými pouty k posteli.  
„Co to děláš?“ zeptal se škádlivým hlasem.
„Nech se překvapit.“ Ušklíbl se a sjel zadečkem na Tomův probouzející se klín. Tvrdě na něj dosednul. Tom se zmohl jen na hlasité vzdychnutí. 
„Pusť mě.“ Zasyčel.
„Ne.“
„Proč?“
„Říkal, jsem že budeš škemrat.“ Sehnul se k němu a olíznul mu ušní lalůček, který pak skousnul.
„Stejně mi to budeš  muset sundat. Jinak mi nesundáš tričko.“ Usmál se vítězně  Tom.
„Si myslíš že se s tím budu obtěžovat?“ Zasmál se Bill. Chytil tričko pevně na obou stranách a starou ošuntělou látku roztrhl. Měl štěstí že Tom měl na sobě jen domácí tričko, litovat ho nebude.
„Ty ses zbláznil?!“ vykulil Tom oči, když už jeho tělo nezakrývalo tričko, ale roztrhaná látka.
„A když řeknu, že jo?“ Zasmál se Bill a stáhnul z Toma bývalé tričko. Toma tím usadil a už ani neceknul.
Bill se znovu sám pro sebe pousmál a začal se pohupovat na Tomově klíně. Naslinil si jeden prst a přejel s ním od Tomova krku až k lemu kalhot. Sám si stáhnul tričko a odhodil ho na zem. Znovu se sehnul k Tomovi, ale ne k uchu, ale na druhou stranu krku. Přisál se k němu, a začal mu tam dělat pořádný cucflek. Přestal, když Tom přirazil proti jeho zadečku pánví.
„Tady se někdo hodně  těší.“ Pronesl a nadzvedl se.
„Aby ne.“ Uchechtnul se a sledoval Billovo počínání. Ten zabloudil prsty k pásku na Tomových kalhotách a rozepnul jej. Následoval knoflík a zip.
„Nadzvedni se.“ Přikázal mu Bill a Tom se ochotně nadzvedl, aby mu mohl Bill sundat kalhoty. Bill stáhnul kalhoty i s černýma boxerkama najednou a hodil je také na zem. Zadíval se na Tomovo tyčící se mužství.  
„Takhle ti snad ještě  nikdy nestál.“ Zamračil se Bill
„Chce do tebe. A ty mu to nijak neusnadňuješ.“ Zasmál se Tom. Pokusil se trhnout rukama, ale bez výsledku. „Pusť mě. Ať se tě můžu dotýkat.“
„Ne. Teď jsi si zavařil těmi řečmi o svým ptákovi.“ Probleskl Billovi nápad hlavou. Popadnul slabou deku a rozhodil ji na Toma. Zakrývala ho od pasu dolů. A Tom to naprosto nechápal.
„Co chceš dělat?“ Optal se.
„Ucítíš.“ Ušklíbnul se Bill. Tohle se mu líbilo dneska měl převahu. Dneska si Tom užije. Billova střapatá hlava naproti Tomovi pod dekou. Tom jen cítil jak mu Bill roztáhnul trochu více nohy, a že mu je z části zalehnul. Nevěděl, co chce jeho dvojče dělat, ale nelíbilo se mu to. Názor změnil v tom okamžiku, kdy Billovy štíhlé dlouhé prsty obemkly jeho penis. Bill párkrát zapohyboval a políbil ho na špičku. Jazykem obkroužil kořen, a pak přejel po celé jeho délce. Tom slastně přivíral oči a sem tam mu uniknul tichý vzdech. Bill vcucnul do svých úst špičku Tomova penisu a jazykem ji obkroužil. Jednou rukou hladil Toma v tříslech a druhou stále líně klouzal po ztvrdlém penise svého dvojčete. Jazykem nakonec obkroužil jeho žalud a zatlačil do prohlubně na vrcholku. Tom prudce zaklonil hlavu a zabodnul ji do polštáře.Z úst mu vyšel hlasitý sten. Nerad to přiznával, ale Bill měl pravdu. Už teď naříká, a myslí, že bude i škemrat, aby dostal víc. Ale proč se ho nemohl dotýkat? Proč se nemohl dívat? To je tak nespravedlivé! Všechno to je jen součástí Billovy hry! A sakra dobré hry! A moc dobře ví, že Bill neskončí jen u kouření.
Vykřiknul, když ho Bill vzal celého do pusy. Dvakrát samovolně přirazil do jeho pusinky, ale pak si ho Bill chytil za pas. Jinak by ho chudáka asi udusil, a pak by holt sex nebyl. Leda tak s mrtvolou, a to by nebylo ono. Znovu se pokusil přirazit do Billovy pusy, ale to mu už nebylo umožněno. Bill pevně semknul rty kolem Tomova penisu a bral si ho do pusy, jak jen to bylo možné. Někdy si myslel, že se i udusí, ale to jen kdyby Tom teď vyvrcholil. A to nebylo teď pravděpodobné. Tom měl v téhle věci neuvěřitelnou výdrž. Sice ne jako porno herec, který to dokáže vydržet třeba hodinu, ale nikdy se neudělal jen tak. Přestal se svojí činností a vrátil se k Tomovi nahoru.  
„Líbí?“ povytáhl obočí a dal si dva neposlušné pramínky vlasů za ucho.
„A jak,“ odpověděl roztřeseným hlasem, „ale lepší by bylo kdybys mi rozvázal ty ruce.“
„Dočkáš se, ale teď  vyzkoušíme tvoje rty.“ Dořekl a přemístil se svým rozkrokem k Tomovu obličeji. „Začni se sponou, uvidíme, jak ti to půjde.“
„Cože?!“ vyjeknul. „Ty nevidíš, jak to je složitý?!“
„Dobře, se sponou ti pomůžu. Ale zbytek si uděláš sám, jinak nic už nebude!“ pohrozil a rozepnul si pásek. Tom polknul a vzal do zubů kus látky. S velkým úsilím se mu povedlo rozepnout knoflík, a zip už byl hračka. Bill se vrátil do své původní pozice a políbil Toma na čelo. „Šikovnej.“ Poplácal ho po tváři a stáhnul si kalhoty. Okamžitě letěly do kouta. Za nima letěly i boxerky. Teď před sebou stáli tak, jak je bůh stvořil. No, stáli, spíš jim stáli. Oni spíše tak nějak leželi. Bill se usadil svým nahým zadečkem na Tomově podbřišku. Mezi prsty vzal jeho bradavky a tvrdě je třel. Nezapomněl se pohupovat, a třít se o Tomův neběhlý penis, žádající si o pozornost.
„Bille…,“
„Co je zase?“ syknul naštvaně Bill a škrábnul Toma do hrudi. „Můžu klidně  přestat!“ vyhrožoval.
„Ne, ale mohl bys mi prosím už uvolnit ruce? Docela to už řeže.“ Zaprosíkoval a udělal smutnej kukuč. Bill dělal zamyšleného.
„Tak dobře.“ Slitoval se a odemknul pouta klíčkem, co ležel na stolku. Pouta i s klíčkem hodil zpět na stolek. Tom si promnul zápěstí a zadíval se do Billových očí.
„Zlobíš se?“ zašeptal černovlásek.
„To víš, že ne.“ Usmál se rasta. Posadil se i s Billem v klíně a přitáhnul si ho k sobě.
„Měl jsi pravdu.“ Zašeptal a vcucnul jednu Billovu bradavku do pusy. Jemně ji skousával, dokud nebyla úplně tvrdá.
„A o čem?“ vzdychnul.
„Že budu skuhrat, a žádat víc.“ Usmál se. Rukama zabloudil na Billův zadeček a ten stiskl.
„Tome?“ položil si Bill hlavu na jeho rameno.
„Ano?“ zašeptal a vniknul do něj jedním prstem. Bill vyheknul, protože to nečekal.
„U-uděl mi to tentokrát zezadu.“ Zavřel oči a soustředil se na Tomovy prsty v sobě. Tvrdě proti nim přirazil.
„Dobře.“ Souhlasil Tom. Vytáhnul z Billa prsty a sehnul se ke svým kalhotám. V jedné megální kapse našel to, co hledal. Roztrhnul balíček a nasadil si kondom. Bill se mezitím přemístil ke stěně. Otočil se na Toma.
„Tak pojď.“ Řekl škádlivě a lákal ho k sobě ukazováčkem. Tom se nenechal pobízet dvakrát. Přemístil se zezadu k Billovi a nasměroval svůj penis k Billovu vstupu. Bill se zapřel rukama o stěnu a čekal, až do něj Tom vnikne. Hlasitě zasténal, když v sobě ucítil Tomův pulzující tvrdý klacek. Ještě víc se na něj nabodnul, a vyheknul, když Tom narazil na jeho prostatu. Tom si Billa přidržoval za boky, a do druhé ruky vzal jeho penis. Zkombinoval své zběsilé přírazy s pohybem ruky. Za malou chvíli zjistil, že mu Bill vychází boky vstříc a přiráží proti němu. Netrvalo dlouho a oba se s hlasitým výkřikem udělali téměř ve stejnou chvíli. Tom z Billa opatrně vystoupil a svalil se na postel. Bill vedle něj a oba je přikryl dekou.  
„Miluju tě, Bille.“ Špitnul Tom a snažil se si Billa k sobě přitáhnout.
„Ne, miluješ mojí prdel.“ Odvětil bez zájmu Bill a otočil se na druhý bok s úmyslem usnout.
„Ne, miluju tebe.“ Nadzvedl se na loktech Tom. Bill nechápal. Pomalu se otočil.
„Vážně?“ Nadzvedl obočí.
„Jo. Chci ti to říct už dlouho. Už mi prostě nestačí sex. Chci tebe.“ Přitáhnul si ho úspěšně k sobě. „Řekni, že mě teď neodkopneš.“ Povzdechl si. Bill se pousmál a spojil jejich rty v jedny.  
autor: Kate
betaread: Janule

16 thoughts on “Dvojče na sex

  1. XDD nemohla jsem z toho: Teď před sebou stáli tak, jak je bůh stvořil. No, stáli, spíš jim stáli xDD to mě rozsekalo 😀 jinak super povídka! neboj se psát další 😉

  2. S tých hlášok som nemohla :D…proste úžasnééé 😀 škoda ,že je to len jednorázovka :D….ale bolo to skvelé:D ten koniec bol najkrajší 🙂

  3. "Miluju tě, Bille." "Ne, miluješ mojí prdel." Tohle zase rozsekalo mě :D:D:D Ale super povídka,vážně..jen tak dal..těším se na další ^^

  4. No ta jejich školní korespondence…..xD xD xD!!!A jejich mamka musí být pěkná erotomanka,podle toho,co má v ložnici xD!!Super!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics