Sexgötter 3/3

autor: Sch-Rei a Kerli

Bil: Sch-Rei
Tom: Kerli

Tom: Bill mi tu před nosem ukazuje jedno z mých obřích triček a čeká, co mu na to řeknu. V hlavě si promítnu, co se mi k tomu hodí za boty, kšiltku a kalhoty a po chvilince nadšeně přikývnu. S úsměvem si od něj převezmu to triko a nasoukám se do něj. Ze skříně ještě vyhrabu potřebný džínsy, boxerky, ponožky a kšiltku. Hodím si to na postel a začnu se oblíkat. Kouknu na Billa, stojícího ve stejné poloze jako já předtím u skříně, když se oblíknu. Zvednu se a obejmu ho kolem pasu. „Tak co vybereme tobě?“ zašeptám a natáhnu se do skříně pro šedé tričko s nějakými fialovými znaky. „Hm?“

Bill: Usměju se a lehce zatleskám. Je to moje hodně oblíbené tričko. Pamatuju si, že mi ho Tom pomáhal vybírat! Vezmu si to tričko a natáhnu ho na sebe. Ještě si oblíknu džíny s bílým páskem a jsem připravený… Ehm, nejsem! Nějak jsem pozapomněl na boxerky! „J-ještě minutku.“ Trošku se začervenám, svléknu si džíny a rychle sáhnu po boxerkách, které na sebe okamžitě natáhnu. „U-už mi snad nic nechybí!“ Usměju se, a dám ruce do kapes.  
Tom: „Super…“ přikývnu a změřím si Billa pohledem. Ah… Vypadá tak děsně SEXY! „Strašně ti to sluší, lásko…“ zhodnotím jeho vzhled a obejmu ho kolem boků. Pak se otočím a vycházím z pokoje. Bill jde za mnou. Seběhneme schody do předsíně a projdem až do chodby, kde si obujem botasky. Vyjdem ze dveří, které zamknu a zkontroluju si ještě, jestli mám všechno, co potřebujem. Mobil, klíče, peníze a SOS kondomy. Yeah. Všechno mám. Usměju se na Billa a čapnu ho za ruku

Bill: Cestou do parku se opřu o Tomovo rameno. Nechápu, proč na nás všichni tak čumej! Že bych si ty boxerky oblíkl na džíny? Zkontroluji to, ale všechno je v pořádku. „Jo, Tomí… Díky!“ uculím se.

Cestou potkáváme několik ehm, zamilovaných párů, jak se líbají v různých koutech nebo rovnou uprostřed chodníku, takže si je musíme obcházet. Ale ani jeden z těch párů není tak šťastný jako my dva s Tomem! „Zlato, a kam půjdeme potom?“ Zeptám se Toma a víc se k němu namačkám.  
Tom: „Eh, no uvidíme. Můžem být v parku, nebo někam půjdem třeba do kavárny, co?“ pootočím hlavu na Billovu střapatou hlavičku a vyčkávám na jeho odpověď. Mezitím přijdem k tomu stánku s točenou zmrzlinou a já nám vezmu dvě karamelové s kousky karamelových bonbónů. Bráška se na mě krásně usměje a jdem si sednout na nejbližší lavičku.  
Bill: Počkám než se posadí Tom a já se mu vměstnám na klín. Uculím se něj, zakroutí hlavičkou a úsměv mi oplatí. „No, budeme v parku…“ Pronesu a začnu olizovat jazykem tu karamelovou dobrotu. Vsadím se, že mám celý obličej od té zmrzliny. Tom se na mě divně culí, a tak si radši rukou otřu tváře. Trošku se na jeho klíně pohupuju, a pobrukuju si nějakou známou písničku.  
Tom: Sedíme na lavičce a já lehce houpám koleny. Rychle olizuju tu zmrzku, aby se mi neroztekla a držím si jednou rukou Billa kolem pasu. Poslouchám ho, jak si brouká a já se rozhlížím nezaujatě po parku. Mrknu na Billa a lehce se na něj uculím, když zaostřím na jeho zašpiněné tváře.  
Bill: Tom na mě divně  civí. Pozvednu jedno obočí a koukám na něj s výrazem, aby mi to pověděl. Trošku se zavrtím na jeho klíně a poposednu si blíž k němu.  
Tom: S tím jeho výrazem, který má, to už nevydržim, vyprsknu smíchy a začnu se strašně tlemit, až na mě Bill skoro skáče. No vypadá to… zvláštně. „Ehm… Billi? Máš něco tady…“ ukazuju mu na tvář a potom se sladce usměju.  
Bill: „Umh… kde přesně?“ Zasměju se a zakoukám se do jeho velkých čokoládových očí. „Hm? Tak kde?“ Usměju se.  
Tom: Ušklíbnu se a nakloním se k Billovi. „Tady…“ zašeptám a trochu ho olíznu na tváři. Pak se zaculím jako neviňátko a začnu zase lízat svojí zmrzku. Pak mrknu na Billa.  
Bill: „Mmm…“ Uculím se, a dám Tomovi na tvář letmou dětskou pusinku. Začnu si dál všímat zmrzliny, ale pořád se dívám Tomovi do očí a lehce se přitom usmívám. Sem tam sklopím pohled dolů nebo sjedu od Tomových očí až k jeho a mému rokroku, jak jsou hodně blizounko u sebe.  
Tom: Usmívám se, jak si mě Bill prohlíží a sám se na něj taky dívám. Vycucnu poslední kousek zmrzliny z kornoutku, a ten následně hodím do koše vedle lavičky. Nesnášim kornoutky… Otřu si pusu a obejmu si Billa kolem pasu, čímž si ho přitáhnu blíž.  
Bill: Zavrtím se pod jeho dotyky, které mě neuvěřitelně vzrušují. „Ah…“ Vzdychnu skoro neslyšně, a nakloním se blíž k Tomovi. Se zmrzlinou v jedné ruce mu položím ruce na ramena, a políbím ho něžně na rty.  
Tom: Přitáhnu si brášku blíž k sobě a pevně ho obejmu. Vpiju se mu do rtů a pomalu je laskám těmi svými. Když při lehkém výdechu pootevře pusinu, hned toho využiju a svým jazykem se probojuji skrz jeho bílé zoubky. Mazlíme se svými jazyky a přejíždím Billovi rukou po zádech.  
Bill: Vrtím se na Tomově  klíně, což mě nutí k tichému sténání do polibků. Pustím zmrzlinu na zem, jednou rukou vjedu Tomovi pod tričko a hladím ho po jeho teplé jemné kůži.  
Tom: Rukama zajedu Billovi pod tričko na zádech a začnu ho hladit a třít po bocích. Zavrní mi do polibků a já ochutnávám každý kousek jeho pusinky. Po chvilce se zvednu z lavičky i s Billem, který kolem mě obtočí nohy a pomalým krokem mířím za starou lípu, kde si Billa opřu o kmen a přidržuju si ho pod zadečkem, aby mi nespadl.  
Bill: Pevně se Toma držím a věnuji se jeho rtům. Párkrát mu sjedu jazykem po dvou kovových kuličkách ve rtu, jazykem zkoumám každý milimetr jeho úst a někdy mu olíznu rtíky. Vzdychám vzrušením do polibků, a zároveň ho hladím po zádech a vypracovaném bříšku.  
Tom: „Mhh… Billi, chceš to tady?“ zašeptám vzrušeně, a začnu ho laskat na krku. Rukama mu hladím zadeček a rozkrokem se jemně třu o ten jeho. Lehce mu skousávám kůži na krku, a potichu vzdychám.  
Bill: „Ehm… J-jo…“  šeptnu. Vzrušeně vzdychám, když Tom začne svůj vzrušený rozkrok třít o ten můj. Úplně mě to dostává. Rukou ho zezadu chytnu za hlavu a víc k němu ještě svůj rozkrok přimáčknu, teda, jestli to ještě víc jde.  
Tom: „Aaah, “ zasténám, když se naše rozkroky k sobě natěsno přitisknou. Na chvilku Billa pustím a začnu si rozepínat kalhoty. Oba vzrušeně zápasíme s našimi pásky, a když mi konečně spadnou kalhoty po kotníky a Billovy kalhoty už leží z jeho dosahu, zase si na sebe Billa vyhoupnu a začnu ho líbat. Třeme naše rozkroky o sebe a slastí skoro křičíme.  
Bill: Už to vzrušení  nemůžu vydržet! Stáhnu Tomovy boxerky, a mé taky. Oba táhle zasténáme, když se naše penisy o sebe otřou. „Tomi…“ Šeptnu, a políbím ho na čelo.  
Tom: „Ano…“ otřu se nosem o Billovy klíční kosti a podržím si jeho zadeček blízko mého rozkroku. Nasměruji svůj penis k jeho vstupu a lehce zatlačím. Postupně se do Billa zase nořím a já zasténám slastí. Když už jsem v Billovi celý, začnu se pomalu pohybovat a pevně ho držím.  
Bill: „Aah…“ Začnu hodně hlasitě sténat s každým přírazem.“ Ehm… Tomí… Jo…“ Skousnu si spodní ret a v rukách drtím lem Tomova trika. Mám semknutá víčka a skrz mé zuby vychází dlouhé sténání. Trochu mu pomáhám a pohybuju se proti Tomovi. Rukou si zajedu na zadeček a ukazováček s prostředníčkem dám okolo svého vstupu.  
Tom: „Oooh…“ Vzdychám a tvrdě přirážím do toho křehkého dokonalého těla. Ztěžka vydechnu a začnu Billa líbat. Prozkoumávám mu ústa, do kterých mu občas zasténám. Jednou rukou si pevně podepřu Billův zadeček a druhou zabloudím k jeho rozkroku, kde začnu jemně třít jeho penis.  
Bill: „Umm…“ Zakňučím, když Tomova ruka zaputuje ke mně do klína. Hrál jsem si jazykem s tím jeho a trochu rychleji se proti němu pohybuji. Sem tam nakouknu, jestli nás někdo nesleduje, ale dál sem věnuji Tomovi. Prsty na mém zadečku se dotýkám části Tomova penisu, když přiráží.  
Tom: „Ah… Bille!“ odpojím se z polibku, vykřiknu a tvrdě do něj přirazím. Začínám zrychlovat tempo, když už cítím, jak mnou prochází jedna vlna slasti za druhou a přicházím pomalu k vrcholu. „Mmm… já už-už…skoro…“ deru se sebe „… ah… j-jak t-y?“ zasténám a začnu ho líbat na krku.  
Bill: „Aaah… Tomí…“ zakřičím, když hodně tvrdě přirazí. „Mmm… už… emm… Sk-Skoro…“ odpovím na Tomovu otázku. Semknu zuby, přes které vychází hlasité steny. „Ahm…“ Zasténám a udělám se do Tomovy ruky. Ruku, kterou mám na svém zadečku přesunu k Tomovu obličeji, a lehce mu přejedu palcem přes rty.  
Tom: Když ucítím na své ruce teplou tekutinu, přestanu se kontrolovat a naposledy z hlasitým stenem přirazím. Cítím jak se uvolňuji a plním Billův zadeček. Vyjdu z Billa a pomalu se i s ním sesunu na zem, kde se hluboce vydýchávám. Tohle byla fakt akce. Bylo to děsně rajcovní, TO dělat takhle na veřejnosti! 

Bill: Když se Tom sesune k zemi, opřu se celý o ten strom u kterého jsme se právě milovali. Po chvilce se po stromu svezu dolů za Tomem. Rychle a těžce dýchám, ale přitom se na něj usmívám. Nějak se k němu doplazím, sednu si vedle něj a obejmu ho. Cítím jak mu rychle bije srdce. Políbím ho na krk.  
Tom: Lapám po dechu a objímám při tom Billa. Líbám ho do vlasů a šeptám mu slova lásky. „Děkuju lásko, tohle bylo něco… neuvěřitelnýho…“ pošeptám mu do ouška, které potom políbím. Po chvilce se opatrně zvedám ze země a začnu sbírat kalhoty s boxerkama. Bill udělá to samé a za chvíli už jsme oba zase oblečení.  
Bill: Když už jsem oblečený, přicupitám k Tomovi a chytnu ho za ruku. Namačkám se k němu, políbím mu ouško a pošeptám: „Nemáš vůbec za co, lásko. To já děkuji.“ Ještě se mu o něj třu, a pak ho políbím dětskou pusinkou na tvář. Položím mu hlavu na rameno a jdeme spokojeně s dalším úžasným zážitkem domů.  
Tom: Uvolněně vydechnu a přitisknu si Billa k sobě. „Miluju tě…“ špitnu, zastavím se a začnu ho procítěně líbat, abych mu to dostatečně dokázal. On sám to ví. Dal bych za něj všechno. Přeruším polibek a pevně ho obejmu.  
Bill: „Já vím…“ Usměji se, a nechám se od Toma objímat. Ah, vždycky mám u něj takový úžasný pocit. Vím, že je tady někdo pro mě, s kým se nemusím bát a kdo mě nadevšechno miluje, tak jak já jeho.  
Tom: „Navždy…“ zavrním a přitulím si ho ještě víc k sobě. Po chvilce Billa pustím a ruku v ruce odcházíme spokojení domů. Ze dneška jsem už vyčerpaný a Bill jistě taky. Když přijdeme domů, shodíme ze sebe oblečení a jen v boxerkách na spaní si zalezeme do postele.
„Dobrou, lásko…“ zašeptám a pomalu se propadám do říše snů.  
Bill: Přitulím se k Tomovi, a ještě ho políbím. Unaveně se usměju a šeptnu: „Tobě taky…“ a už jsem v kouzelném světě snílků, a hlavně… U Toma v náručí.  
autor: Sch-Rei a Kerli
betaread: Janule

5 thoughts on “Sexgötter 3/3

  1. jůůůůůůůů tak to bylo naprosto kouzelný jak billí  měl tu zmrzku rozpatlanou po kxichtíku a tomí mu to lehce olíznul prostě úža

  2. Téda, vyklubala se z toho taková krásná romantika♥
    Billovy dětské pusinky, výraz andílka – kdo by tam hledal ty růžky. Ale jsou tam 🙂
    A až doposud jsem netušila, jaké magické účinky má zmrzlina :), jaká že to byla? Karamelová? 😀

  3. Když jsem viděla, že si dávají zmrzku, hned mi to bylo jasné xD
    A do kterého parku že to kluci chodí…? xD
    Na tomhle posledním díle se mi líbilo hlavně to, že v něm kromě sexu zbylo místo i pro lásku =)

  4. Hmm, z tej vašej FF to vyznie tak, akoby okolitý svet neexistoval, akoby ľudia boli slepý a hluchý, len Tom a Bill počujú a vidia všetko… Proste dokonalý svet XD

  5. Jééééé to bylo pěkný 🙂
    S tou zmrzlinkou si je dovedu představit teda xD 😀 a když tam byla ta scénka jak se Tom zvedl z lavičky a Bill se na něm držel s nožičkama kolem pasu no…..AWWWWW ^^ ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics