Will you marry me?

autor: Kiky

Ahoj tak tady máte můj první pokus o povídku, tak snad se vám bude líbit, přeji krásné čtení a potěší i komentáře. Děkuju a užijte si to, Kiky

Je 20. 10. 2012 sobota ráno, jsou to přesně 2 roky, co jsme spolu s Billem začali chodit.

Ten můj malý ďáblík ještě spinká, tak zatím dojdu udělat snídani, aby než se vzbudí, byla v posteli. Pro dnešní den mám pro něj velké překvapení, tak jsem zvědavý na jeho reakci.
Dojdu s vaflemi s čokoládou až do ložnice a vidím, že už je vzhůru.

„Ahoj lásko, jakpak ses vyspinkal?“ Zeptám se hned a on nasadí milý úsměv.

„Ahoj, úžasně, copak to neseš?“ Kouká tázavě na tác.
„Nesu tvoje oblíbené vafle s čokoládou.“ Usměju se a jdu k posteli, položím tác na ni a políbím tě na dobré ráno.
„Um mm, je to vynikající, děkuju.“ Pochválí mi vafle a dále papká.
„Po snídani se obleč, někam pojedeme, dobře?“ Zavolám na něj z kuchyně a on jenom souhlasně odpoví.

Když jsme oba nachystaní vyrazit, tak se přesunem do auta a já se pomalu rozjedu.

„Kam jedem?“ ptá se Bill pořád dokola, i přestože jsem mu už několikrát řekl, že mu to neřeknu, že je to překvapení.

„Říkal jsem, že ti to neřeknu, zlato, je to překvapení.“ Usmál jsem se na něj a pohladil ho po stehně. Bill jen nesouhlasně zabručel a dál se díval z okna.

Asi po hodině jízdy jsme dojeli na místo, kde jsme se poprvé potkali, a tím byl park kousek od Berlína. Vystoupili jsme z auta a Bill se usmál jako andílek, když viděl, kde to jsme. Došli jsme ruku v ruce na malou louku a roztáhli deku na piknik. Vyndal jsem z koše všechno jídlo a položil ho na deku, a pak se hned posadil vedle Billa.

„Děkuju“ Uslyšel jsem ve svém uchu a podíval se na něj.

„Za co? Nemusíš mi za nic děkovat, tady jsme se poprvé potkali, tak tady chci s tebou strávit naše výročí.“ Usmál jsem se a políbil ho. On automaticky omotal ruce kolem mého krku a já zase okolo jeho pasu. Líbali jsme se dlouho a vášnivě, až se Bill odtáhl pro kyslík.
„Jen si nemysli, nezapomněl jsem na to, mám pro tebe taky překvapení, ale to až doma, lásko.“ Řekl a zase se krásně usmál.

Celý den jsme se ládovali dobrotami z košíku, nebo líbali a hladili po celém těle a šeptali si slova lásky, až se najednou schylovalo k večeru a já bych málem zapomněl na to, co chci dneska udělat.

„Billí, lásko, strašně moc tě miluju a chci s tebou strávit cely zbytek života, tak mě napadlo… vezmeš si mě?“ Vyndal jsem krabičku s prstýnkem a otevřel ji.

„Myslíš to vážně?“ zeptal se hned a byl překvapený, měl tak sladký výraz.
„Ano, myslím to vážně,“ odpověděl jsem mu jednoduše a on se mi pověsil kolem krku a políbil mě. „Ano, ano, vezmu a moc rád, miluju tě, Tomi.“ Odpověděl a já mu nasadil prstýnek na prst a on si ho tak krásně prohlížel.

„Je nádherný, děkuju moc.“ Byl pořád překvapený a jen tak tak se zmohl na slova.

„Neděkuj, lásko, to já děkuju tobě. Pojď, pojedeme domů, a ty mi ukážeš tvoje překvapení, jo?“ Vstal jsem a složil deku, pak jsme pomalu šli do auta a vydali se na cestu domů.
Doma jsme se přemístili s polibkem do ložnice, která byla plná okvětních lístků z růží a svíček. Ani jsem se neptal, jak to udělal, a přemístili jsme se do postele.

„Krásné výročí, Tomi, miluju tě.“ Uslyšel jsem a jen se usmál.

„Taky tě miluju a nechci tě ztratit.“ Odpověděl jsem mu a začal ho svlíkat.
Když jsme byli oba nazí, tak už jsme se ani jeden na slova nezmohli, líbali jsme se po celém těle, a když přišel čas, tak jsme se začali milovat. Slyšet Billovy vzdechy, a jak vzdychá moje jméno, bylo naprosto krásné. Nakonec jsme oba vyvrcholili a já se svalil na postel, a toho malého andílka si přitulil víc k sobě. Naposled jsem ho políbil, a pak jsme oba upadli do říše snů.

autor: Kiky

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Will you marry me?

  1. Pěkná povídka, klidně mohla být více rozepsaná, i na dva dílky, abychom si to výročí ještě více užili 🙂

  2. Pekný príbeh narodeninovej oslavy. Trošku si mohla rozpísať ich pocity, aby to bolo také jemnejšie. Mne sa tento štýl zdá trochu strohý a rýchly. Ale bolo to krásne a hlavne roztomilé.

  3. Ta jednodílka je hrozně sladká :)).. Moc se mi líbila, je pravda že byla dost krátká, ale moc se ti povedla! Myslím, že se ti první pokus moc vydařil, těším se na tvá další dílka ;)!! x)

  4. Ano, krásné… na první povídku povedené, romantické… jen ten konec mohl být trošku více rozepsaný, mám-li být kritická 😀 Jinak moc sladké… tohle si hrozně moc přeji a představa někoho si vzít na místě, kde jsme se seznámili, je kouzelná :-* Děkuji za zpříjemnění večera díky tvé povídce:) Pokračuj!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics