Koupelna (ff)

„Bille, prosím tě, doneseš mi nějaký ručník??!“ Řval Tom z koupelny, když zjistil, že si zapomněl vzít ručník. Přemýšlel nad tím jak je neopatrný. Dneska ráno se málem prořekl, že miluje svého bratra, Billa… „No tak, Bille slyšíš??? Doneseš mi ho prosím??!!“ Nic, žádná odpověď… Tom byl nucen vylézt ze sprchového kouta nahý. Ještě jednou to zkusil: „Bille,prosím??!!“ Zase nic… Otevřel dveře a na chvíli vyběhl na chodbu a kouknul se kde jeho bratr. Seděl na pohovce a se zájmem sledoval televizi.
„Ty si neslyšel??Prosil jsem tě o ručník…!!“ Bill neochotně odvrátil hlavu od televize a začal se smát. „Co?? To jsi mě ještě neviděl nahého?? No,víš nebyl bych, kdyby jedna osoba, která je naprosto hluchá, přinesla ručník!“ Ironicky se ušklíbl a chtěl pokračovat ve svém kázání, kdyby mu Bill neskočil do řeči…
„Promiň, víš byli jsme teď v televizi a já jsem od toho nemohl odtrhnout oči… tedy od jedné osoby…!“ Vstal a utekl do pokoje a nezapomněl za sebou pořádně třísknout dveřmi. Tom nechápavě koukal za svým bratrem a vzal si ručník z kopičky u dveří.
‚Co to do něj zase vjelo?… Počkat „Od nějaké osoby“říkal?? To ne, on je do někoho určitě zamilovaný!‘ Tom sešel schody do kuchyně a smutně se díval z okna na ulici. ‚Proč?? Proč mi to tak vadí? Měl bych mu to přát… ale já ho miluju… MILUJU?? To ne, já miluju svého vlastního bratra?! To je nechutné, nezákonné… prostě nevhodné! Ale přesto…!“
„Tome, Tome, vstávej, musíme do školy…!!“ Tom otevřel oči a zadíval se do obličeje té nekrásnější osobě… Billovi.
„Hmm, jo, už vstávám, kolik je??“
„Půl osmé!“ Tom si vyděšeně sedl a Bill se začal smát. „Ne, dělal jsem si srandu, takhle se správně budí!!“
Tom se naoko zlobil, ale Bill ho vytáhl z postele a zatlačil ho do koupelny.
„Bille, proč jsi včera utekl??“ Bill se otočil na svlékajícího se bratra a trochu zčervenal, proto se hned otočil zpět k zrcadlu. Tom si toho všiml a pro sebe se usmál. ‚Že by taky cítil to samé?'(Si pro sebe říkal)!
„No, já ani nevím, prostě… no, já, no… nevím co mám říct!“ Tom se přestal vysvlíkat a jenom v boxerkách se přiblížil k Billovi, až Bill ucítil jeho horký dech na svém krku.
„Co-co to děláš??“ Bill se klepal po celám těle, Tom to vycítil a jemně si ho přitáhl za boky. „Bille, cítíš ke mně něco víc??“ Bill se rychle na Toma otočil a roztřesenýma rukama bratra pohladil po tváři.Tom přivřel víčka a vychutnával si tenhle okamžik, kašlal teď na nějakou školu. Teď byl pro něj důležitější Bill. Přitáhl si Billa za boky a jeho klín si přirazil na ten svůj. Bill vydal ze sebe přidušený sten, nechtěl, aby jeho rodiče něco věděli. Tom se doslova na bratra vrhl a Bill mu omotal svoje stehna kolem jeho boků, čímž se ještě více přitiskl na jeho klín. Tom si sedl na zavřený záchod a Billa si posadil na klín a jemně mu pohyboval boky, takže se třeli klínem na vzájem. Svoje steny částečně tlumili polibky. Tom začal Billa vysvlékat, až byl úplně nahý a nakonec si také stáhl boxerky. Vtáhl Billa za sebou do sprchy a pustil na sebe a na Billa teplou vodu…
„Kluci co jste tak dlouho dělali v té koupelně??“ Jejich matka na ně nechápavě hleděla a podávala jim bundy.
„Nic, coby, sprchovali se!“ Bill mírně zrudl, když si vzpomněl co před chvílí s bratrem dělal.
„Společně?? No, to je jedno… honem, nebo vám ujede autobus!!“ Jakmile se za nimi zavřely domovní dveře, tak oba dva se začali smát jako malí.
„Bille, copak, že jsme to dělali v té koupelně??“ Tom si neodpustil ironickou poznámku, ale taky za to pořádnou schytal. „Au, za co???“ Bill se usmál jako sluníčko a svůdně se k němu naklonil.
„Kdo se moc ptá, moc se dozví… navíc „TO“ bych rád příště zažil na příjemnějším místě!!“ Tom měl čelist až někde u kotníků, ale rychle se vzpamatoval, vzal Billa okolo pasu a lehce ho políbil.
„Ale, lásko, tobě se to v koupelně nelíbilo??? Tak víš co, dneska ti to vynahradím… a raději poběž, nebo ten autobus fakt nestihneme!!“
(A/N): No,musím se přiznat,že mi moc ty twincestní scény nejdou,ale alespoň něco!:)))

autor: Petrath
betaread: Janule

5 thoughts on “Koupelna (ff)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics