Kouření může zabíjet

autor: Vanity

Ahoojky,
opět další jednodílka :o) Nějak mě napadají jen krátkodobá témata a navíc se nerada pouštím do více než jedné dlouhodobější záležitosti a tou jsou pro mě teď Ledoví Králové > :o)
Jinak tahle povídka je jedna z těch mých oblíbených, perverzních :o) Njn… Vanity a perverzní povídky patří prostě k sobě :o) Občas jsem se u psaní této povídky sama červenala protože mi přišlo, že každá věta je dvojsmyslná :o) No, poznáte to sami :o)
Tak snad se bude líbit :o)
Vanity Blair…

Z úst, jemně natřených výživným leskem, vyšel obláček šedého dýmu. Víčka chlapce se třepotavě zavřela a on sám si povzdechl. Bylo už dlouho po půlnoci a on opět nemohl usnout. Poslední dobou se mu to stávalo často. Okolo půlnoci se probudil a poté dlouho nemohl usnout. Sedával proto u vysokých hotelových oken a sledoval dění na ulicích. Miloval města, která v noci ožívají. I když on sám nebyl součástí takového nočního života, rád se na něj alespoň díval. Sledoval auta projíždějící ulicí, sledoval zamilované páry sedící na lavičkách před hotelem a občas se mu naskytl pohled na platonicky zamilované fanynky, které by snad i v minus 30° stály před hotelem celou noc, jen aby zahlédly alespoň jednoho z nich.

„Opět nemůžeš spát?“

Tichý milý hlas protnul ztichlý pokoj a přinutil to černovlasé ptáče ohlédnout se. Vlastně by se ani ohlížet nemusel, moc dobře věděl, vedle koho večer usínal, ale chtěl jej vidět. Nikdy si nenechal ujít možnost podívat se na něj.

„Yeah…“ pousmál se Bill…

Tom si naoko povzdechl…

„Billy, kolikrát ti mám říkat, že bys neměl kouřit…“

Bill se zasmál… To říká ten pravý, pomyslel si. Tom byl ten poslední, kdo by mu měl kouření zakazovat, sám byl totiž jako nějaká fabrika vypouštějící jedovaté plyny.

„Vím, že ode mě to sedí, ale já se neživím hlasivkama. Já jen hraju na kytaru.“

Tom došel k Billovi a zezadu jej objal a své ruce si na jeho bříšku spojil. Políbil jej na odhalené rameno a pokračoval ve svém bezelstném kázání.

„Za to ty… živíš se zpěvem, lásko. Vlastně nás tím živíš všechny. Musíš si udržovat krásný hlas a ne si jej kazit něčím tak podprůměrným jako jsou cigarety.“

Tom si Billa hýčkal. Svá slova prokládal něžnými polibky na rameno, šíji i jeho tvář.

„Ty máš silnou vůli, dokážeš přestat kouřit.“

„Nedokážu, věř mi…“ pousmál se potutelně Bill. Kdyby se mu Tom mohl dívat do očí, poznal by, že Bill chystal nějakou zákeřnost.

„Tak… tak já přestanu taky…“ chtěl se Tom obětovat, ale…

„To ať tě ani nenapadne! Nemůžeš mě přestat kouřit…“

„Bille?!!“ vyjekl Tom překvapen tím, jaké hříšné myšlenky kolují Billovi tou jeho střapatou hlavou.

„Na co to zase myslíš?“ zasmál se a otočil si brášku čelem k sobě.

„Pořád jenom na tebe…“ přiznal se Bill.

Ovšem místo toho, aby cigaretu odložil, znovu potáhl a blaženě se usmál. Kouřit začal nedávno, ne proto, že kouřili všichni ostatní a ne proto, že by se bez cigaret neobešel, prostě jen proto, že mu to chutná…

Tom jej dokázal jen pozorovat, nechtěl mu něco zakazovat, nechtěl být tím, kdo mu bude něco upírat. Naopak. Chtěl být tím, kdo mu umožní naprosto všechno, co si jen bude přát. Opřel jej o ledové okno a lačným pohledem sledoval jeho tělo.

„Copak je?“

„Chci si zakouřit…“ zašeptal Tom tak, aby bylo jasné, co tím myslel…

Billovi naskočila husí kůže. Dál neváhal, odložil cigaretu do skleněného popelníku na skříňce u okna, nechal se Tomem vzít do náruče a odnést do ložnice.
Tom jej opatrně položil do rozestlané postele. Bez jediného slova mu sundal boxerky a sobě též. Ani jeden z nich nepromluvil. Nepotřebovali mluvit. Stačilo se dotýkat a dívat se.

Bill ležel na zádech s široce roztaženýma nohama, rukama se hladil po bříšku a očima sledoval Tomovu tvář. Vyzýval jej. Chtěl jej teď hned a nehodlal čekat. Nikdy nečekal, to ostatní čekali na něj.
Tom se nenechal pobízet. Sklonil se k Billovu oušku a zašeptal.

„Zakouříme si, oba…“

Bill začal horlivě přikyvovat. Miloval, když měl bratra v puse, stejně jako miloval, když on sám byl v té Tomově. Nechal Toma, aby si lehl pro změnu on a roztáhl nohy doširoka od sebe… Bill si klekl obráceně nad něj a začal se smát… Tom se zarazil, je na tom snad něco vtipného??

„Pamatuješ, když jsme tohle dělali poprvé? Bylo mi tak trapně vystrkovat na tebe zadek…“ řekl a vzal Tomův penis do ruky…

„Jo… děsně sexy zadek…“ přitakal Tom, zvedl trochu hlavu a jazykem přejel přes vstup do bratrova těla…

Bill vykřikl… Nečekal to… Smích jej ale rázem přešel. Začal rukou pohybovat intenzivněji a jemně políbil bratrův lesklý vrcholek… Jazykem obkroužil žalud a poté jej vsál do úst.
Tom si naslinil dva prsty a kroužil jimi u bratrova konečníku, uvolňoval jej… Věděl, že už nemusí, že Billa dávno jejich milování nebolí, že sám se na něj nepřipravený posadí a bere jej do sebe jak jen může, ale i přesto miloval, když se jej dotýkal prsty. Jazykem mezitím dráždil Billova varlata a pohrával si s nimi.

„Tome, no tak…“ kroutil se Bill pod jeho doteky a vrtěl zadečkem na důkaz jak moc je nedočkavý. Chtěl Toma v sobě, a když už teď nemohl mít jeho penis, protože jej měl v puse, chtěl alespoň jeho prsty. A Tom to moc dobře věděl.

Nechtěl dneska Billa trápit, cítil, že je vydrážděný už dost, proto dvěma prsty pronikl do jeho úzkého zadečku a zároveň vsál špičku jeho penisu do úst.
Bill se prohnul v zádech jako kočka. Takovou slast už dlouho necítil, naposledy včera večer. Sám se začal na bratrovy prsty přirážet, nepřestával ovšem sát a olizovat Tomův penis. V duchu řešil malé dilema. Chtěl jej v sobě, ale nechtěl jej pustit z pusy…

Tom mu to ovšem neulehčoval. Pohyboval prsty uvnitř jeho těla čím dál rychleji a jazykem stále olizoval špičku jeho penisu. Bill to nemohl vydržet… propustil bratra ze svých úst a soustředil se jen na své vlastní uspokojení, věděl, že Tom počká.
Stačilo pár rychlých a dobře mířených doteků a Bill se s hlasitým výkřikem prohnul v zádech, až se bříškem dotýkal Tomova.
Chvilku se vydýchával a nechal se unášet opojným pocitem uvolnění. Pak se ale nad Tomem otočil a ústy opět zaútočil na jeho penis a celý si jej vložil do úst.

Tom byl zoufale vzrušený. Nedokázal se už déle udržet. Chytl Billa za hlavu a začal do jeho úst zběsile přirážet. I jemu pak stačila chvíle a dospěl ke strhujícímu orgasmu. Podíval se na Billa právě ve chvíli, kdy mu koutkem úst vytékalo trocha jeho spermatu.

Vytáhl si Billa k sobě a objal jej.

„Zdravý kouření ti nikdy nezakážu…“

autor: Vanity
betaread: Janule

14 thoughts on “Kouření může zabíjet

  1. Andílek na to čučel jak debil s otevřenou pusou…

    Andílek zrudnul…

    Andílkovi spadla čelist…

    Andílek omdlel…

    Andílek si šel zakouřit xDD

    naprosto úžasně perverzní a dokonalé O:-)

  2. xD super.. sem dlouho nečetla takovej perverz.. njn nebyl čas xD ale tohle se fakt povedlo.. a hodí se to k designu xD

  3. WOW! Tak to je drsná povídka, věř mi, že se při některých částech, když je čtu v povídkách, nebo když je sama píšu červenám…xD Ale byla to krásná povídka, pobavila mě. :-)) Hezká práce :-)) Měj se Krásně a Veselý Vánoce a bohatýho Ježucha… xDD papa BlackFish

  4. Člověče.. I když jsem něco podobného čekala, tohle mě naprosto zaskočilo xD Právě jsem ve škole, všichni mi tu do toho čumí a hází divný pohledy xD Nevěděj, co je dobrý. Páč tohle dobrý vážně je. Je to fakt úžasné… A o tom červenání si raději neměla říct ani slovo, teď jsem určitě rudá jak nakrojené rajče. A chichtám se. A je to skvělý xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics