Letadlo

autor: Mykerina
betaread: Janule
Bill seděl otráveně na svém sedadle a šíleně se nudil. Jeho pohled zakotvil na bratrovi. Sledoval, jak se Tomovi zvedá hruď a pravidelně oddechuje. Tolik mu chyběla bratrova blízkost, ale věděl, že se ho momentálně nemůže ani dotknout. Kdyby to někdo viděl, těžko by to vysvětloval. Měli sice soukromé letadlo, ale pořád tu byl zbytek kapely. Tom si ve spánku olízl rty. Bill se zachvěl. Přisedl si blíž k bratrovi. Cítil jeho vůni, kterou by poznal i na sto honů. Už to nemohl vydržet, a proto položil Tomovi ruku na ústa. Lekl se. Zorničky jeho očí byly doširoka roztažené.
„Pššššt,“ Tom kývl. Bill pomalu sundal ruku a pohlédl bratrovi do očí.
Jemně se přisál na jeho jemné rty, které zdobil piercing. Tom ho však prudce odstrčil. Bill se smutně podíval.
„Neblbni! Tady ne… co kdyby nás někdo viděl?“ zašeptal Tom.
„Ale já Tě potřebuju!!Chybíš mi!“ snažil se ho políbit na krk. Tom se však bránil a Bill pochopil, že nemá šanci. Přestal naléhat a uraženě si sedl zpět na své sedadlo. Tomovi bylo líto, že se na něj bratr zlobí. Taky potřeboval jeho doteky, ale strašně se bál, že se probudí zbytek kapely. Géčka seděli upe vpředu, ale člověk nikdy neví… Náhoda je blbec… Nakonec se ale rozhodl, že to riskne. Přisedl si k Billovi, ani se na něj nepodíval. Položil mu ruku na koleno, ale bratr ji surově sundal. Naklonil se k němu a zašeptal: „Tak už se nezlob.“

Bill byl stále stejný. Tom tedy zkusil ještě něco. Odhrnul mu vlasy z krku a políbil ho těsně pod ucho. Bill se zachvěl. Věděl, že Tom zná všechny jeho erotogení zóny. Sám mu o nich řekl a doufal, že to nehodlá teď zkoušet. Konečně na Toma pohlédl, ale nadále dělal uraženého. Měl rád, když po něm bratr toužil a snažil i ho udobřit. Tom už to ale nevydržel a tvrdě ho políbil. Vklouzl do bratrových pootevřených úst svým nenechavým jazykem. Dotýkal se Billova piercingu a to ho začalo šíleně vzrušovat. Posadil si Billa na sebe, ten chvíli protestoval, ale nakonec si na bratra sedl. Zahrnoval ho motýlími polibky na krk a dělalo mu dobře, že se mu bratr tak oddává. Prudce si přitáhl Billovy boky ke svým. Billa to trochu vyděsilo.
„Neboj,“ konejšil ho Tom. Počkal až se Bill trochu uklidní a pak začal hledat sponu od jeho pásku. Měla složité zapínání a jemu to už lezlo krkem. Škubnul s ní tak prudce, až se Bill praštil hlavou o sedačku. Byl trochu v šoku, Tom se mu hned začal omlouvat.
„Dobrý?? Promiň já nechtěl…“
„Jo v poho…“ odpověděl mu ještě krapet otřeseně. Tom mu zajel rukou pod uplé tričko.
„Dost! To stačí!“ hlesl Bill.
„Vždyť jsi to chtěl.“
„Já… tady nechci zajít tak daleko…“ řekl a sesedl z bratra. Stále zrychleně dýchal. Byl sice s Tomem už i dál, ale v letadle si na víc netroufl. Vlastně si „to“ vždycky udělali navzájem, ale k opravdovému sexu zatím nedošlo. Tom sice chtěl, ale nechtěl na bratra tlačit. Tom pomalu chladl a opadávalo i jeho vzrušení, když ucítil jak mu bratr položil ruku na stehno a šel čím dál tím výš. Slastně zavřel oči. Nechával se unášet pocitem jedinečného okamžiku. V Billovi začínala vřít touha po sexu. Druhou rukou si k sobě bratra přitáhl a vroucně ho kousal do jeho měkkých rtů. Tom se nechápavě odtáhl.
„Nechtěl jsi náhodou skončit?“
„Ale to bylo před chvílí…“ řekl a znovu si na bratra sedl a sundal mu tričko a opatrně kousal Tomovy vzrušením ztuhlé bradavky. Bratr si ho přitlačil ještě víc na sebe a čekal, jak bude Bill reagovat. Bill nahlas vzdychl. Oba ztuhli zděšením. Bylo ticho, čekali, jestli se neprobudil zbytek. Naštěstí ne.
„Nesmíš být tak hlasitý.“
„To nejde… Chci tě!“ řekl vzrušeně Bill a hledal bratrův pásek. Tom mu sundal tričko. Hladil Billa po jemné kůži na nádherně plochém bříšku. Oba byli neskutečně vzrušení.
„Tome, chci to,“ zašeptal Bill mezi polibky.
„Tady ne,“ namítal Tom.
„Fajn!“ řekl uraženě Bill a začal se oblíkat. Bratr jej však přitáhl zpět.
„Tak dobře. Jen chci, abys věděl, že tě nechci do ničeho nutit… Jo a buď pls potichu:o)“ Bill se místo odpovědi postavil ke zdi. Tom ho okamžitě následoval. Líbal ho na krku a bleskově mu sundal boxerky.
„Vážně to chceš?“ Bill chvíli váhal, ale nakonec kývl. Bratr ho přitlačil ještě víc ke zdi a pak do něj prudce pronikl. Na chvíli Billovi vyrazil dech. Tom chvíli počkal až se bratr uklidní a pak se začal pohybovat. Ze začátku to bylo Billovi nepříjemné, a proto zatínal své nehty do bratrových rukou. Tom ho na oplátku kousal do krku, kde se mu po chvíli objevily první cucfleky. Když už si Bill myslel, že to nevydrží a řekne bratrovi, ať už přestane, udělal Tom poslední prudký příraz a jemu se do očí vehnaly slzy. Bratr se opřel o jeho úzká ramena a zhluboka oddychoval. Bill měl doširoka otevřené oči a snažil se vstřebat to, co se právě odehrálo. Tom ho opatrně políbil ne rameno a zpět mu oblékl prádlo. Bill se celý klepal.
„Jsi v pořádku?“zeptal se starostlivě Tom. Bratr mu neodpověděl. Tom si ho otočil k obě a všiml si, že má Bill rozmazané oči. Jemně Billa pohladil po porcelánové tváři a ten se konečně uklidnil. Pak se mlčky oba oblékli. Sotva se otočili, stáli za nimi Géčka. Dvojčata upe oněměli. Géčka se začali mát. Twins nechápali.
„To neřešte, ale chceme repete, jasný??“ usmál se Georg.

autor: Mykerina… napsáno hodně hodně dávno

14 thoughts on “Letadlo

  1. no tak určitě letadlo má nějaaký stěny mnee?přece to nemůže být jen sedadlo a kolem vzduch xD

  2. Pár drobností tam je 😉 Ale netroufám se stavět do role kritika .Sama píšu jen zřídka, a když už , pak to nikomu nedávám přečíst 😀 .Tak trochu drzoun stydlín.

    Vratím se k  povídce : Takže myslím , že konečná hláška je dost originální , přiznávám, že mě dostala ;D , Billova urážlivost je samozdřejmě známá věc , stejně jako Tomův chtíč  .Slušně jsi to pospala 🙂 vážně dobrá povídka 😀 Tuším , že od tebe toho čtu víc , jo patříš k mým oblíbeným pisatelům 🙂

  3. Jééé! Myk, tos napsala ty? Tohle byla asi úplně první TWC povídka, když jsem ještě ani nevěděla o čem je řeč, co jsem četla a nebyl u toho autor… Tohle je vlastně takové jedno vodítko, co mě sem dovedlo, nepočítám-li tebe samotnou 😛 Už proto se mi líbit musí 🙂

  4. jo tohle už jsem taky kdysi myslím četla, ale takovýhle povídky se dají číst pořád dokola 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics