Mirror me

autor: Made-Chan
překlad: Ketty
betaread: Janule
(pozn. překladatele..;)) Na tuhle povídku jsem narazila na jedněch anglickejch stránkách a naprosto mě uchvátila..je to námi tak zvaný Billcest, prostě pairing Bill/Bill … Možná to zní divně, ale mě to naprosto fascinuje..a konkrétně tenhle nápad.. Je to přeložený z angličtiny, takže chápete, že něco není úplně přesně, protože v češtině to prostě nezní dobře, ale jinak jsem se snažila zachovat to tak, jak to napsala autorka, které chci mimo jiné poděkovat za svolení zveřejnit tenhle příběh tady u nás..x)) Takže, užijte si tuhle úžasnou ffku, doufám, že se vám bude líbit aspoň tak, jako mě..x) )
°°°°
Jasně ozářená tichá koupelna se zdála být úplně prázdná, dokud si člověk nevšiml černovlasého chlapce, jenž klidně seděl na nízké skříňce před zrcadlem, soustředěně se na sebe díval a co chvíli na sebe svůdně zamrkal. Obdivujíc svůj odraz, tiskl prsty na zrcadlo, dlaní přejížděl přes identické stvoření za skleněnou stěnou a zanechával na ní nepěkné šmouhy. Vydržel by tohle dělat celé hodiny…
Zamkl se v koupelně a svlékl se. Vlezl si do sprchového koutu; závěsy nechal roztažené, aby mohl v zrcadle nerušeně pozorovat linii svého těla. Mydlil se tak dlouho, dokud nebyl porcelánově bílý. Mokrými prsty si zajížděl do klína, dotýkal se svého vzrušení, sténal své vlastní jméno a ani na okamžik přitom neodtrhl oči od svého odrazu.
Neexistoval žádný možný způsob, jak by mohl ze sebe samotného získat víc, přestože doopravdy chtěl. Chtěl víc tak moc, až to někdy bolelo. Byla to doopravdy úmorná bolest, procházející z jeho hrudi přímo dolů až k jeho penisu a většinou mu způsobovala erekci na dlouhé hodiny.
Byly okamžiky, jako právě tenhle, kdy se vší silou snažil vymyslet jiné způsoby, jak být se sebou. Jak ovinout ruce kolem toho krásného těla, těch útlých boků, té nádherné tváře…

A jednoho dne ten způsob našel. Napadlo ho to, když se mu Tom přiznal, že k němu nejspíš cítí něco víc, než bratrskou lásku. Toho dne Bill došel k závěru, že by mohl mít sebe. Mohl dělat přesně to, co si přál dělat celé ty roky a odpověď byla celou tu dobu hned vedle něj – identické dvojče. Bill nemohl uvěřit svému štěstí.
Vyhledal tehdy bratra, sotva hodinu po tom, co se mu Tom svěřil se svými city. Usmál se na něj a do ucha mu zašeptal několik slov.
„Oh, Tome, mohl bys mi prokázat malou laskavost ?“
Tom byl zcela bezmocný proti těm hebkým prstům, co přejížděly po jeho tváři, jemně nanášejíc make-up na jeho pleť. Udělal by pro Billa cokoliv, doopravdy cokoliv.
Bill sčesal bratrovy dredy dozadu, takže je prakticky nebylo vidět a potom zkrášlil obličej svého dvojčete svým obvyklým make-upem. Teprve když byl Tom dokonale nalíčený, byl převlečený do Billova upnutého oblečení a jeho dredy byly skryté pod kšiltovkou, pak teprve mohli souložit, nemilosrdně. Tvrdě, hrubě, surově, jak tomu chcete říkat. Vím, že to nenazvete láskou.
Později, když byli oba uvrženi do světa extáze, prožívající jejich orgasmy, oba sténali Billovo jméno, pokaždé. Tom vždy předstíral, že si toho nevšiml a pokoušel se tomu i věřit.
A Bill tohle zkrátka zbožňoval. Miloval pozorovat sebe zmítat se pod ním…alespoň většinou.
Jindy to bylo naprosté blaho, řídit sám sebe, slyšet se vzdychat, sténat, cítit své nehty, zarývající se do jeho kůže. Tolik se mu to líbilo.
Billovi nezáleželo na tom, co si o tom všem myslí Tom, proč by se něčím takovým měl zabývat ? Takže když jednou Tom znenadání řekl tomuhle jejich malému rituálu „ne“, Billa to naprosto zarazilo. Ale přiznejme si, Bill není zrovna ohleduplný člověk a moc dobře ví, jak dosáhnout svého.
A dosáhl, několika jednoduchými slovy.
„Copak už mě nemiluješ, Tomi ?“
To Toma pokaždé zbavilo odvahy, nikdy už se neodvážil Billovi odporovat, po téhle otázce. I když se stalo, že to Bill doopravdy přehnal, když dokonce zapomněl, že je to Tom, s kým je. Dobrá, vlastně na to zapomínal pokaždé, nikdy to ale nedával tolik najevo. Tentokrát to ale zašlo trochu daleko.
Leželi spolu na široké posteli, oba ještě prudce oddechovali po dalším kole jejich vášnivého zuřivého sexu, když se Bill obrátil k Tomovi. Pozoroval krůpěje potu, stékající po jeho těle, gratuloval sám sobě za práci s voděodolným make-upem, když tiše a láskyplně zašeptal do Tomova ucha:
„Miluju tě, Bille.“
Po tomhle musel Tom zkrátka vstát, opustit místnost a dát si horkou sprchu. Bill se mezitím spokojeně ponořil do hlubokého spánku, ani nezaznamenal lehký polibek, který mu Tom vždycky vtiskl na rty, předtím, než odešel.
Bylo doopravdy smutné, jak moc Tom svého bratra miloval.
°°°°
(Teď si poslechněte, jak to vnímal Tom.)
Nerada bych, abyste si o tom udělali špatné mínění, protože Bill svého bratra miloval. Tím bratrským způsobem, víte ? Pro něj zůstane Tom zkrátka navždycky rodinou, kterou může využít pro získání některých… výhod, možná ?
Tom se jen Billovi přiznal, že ho miluje o trochu víc, než by měl a získal tak tohle všechno. Neměl by být šťastný ? Užívat si fakt, že může mít Billa kdykoliv se mu zachce ? Všechno, co pro to musí udělat, je nanést si trochu stínů a zůstat sedět. Jen trochu nezvyklého make-upu a show mohla začít… Show. To byla jediná věc, co Tomovi vadila. Celé to byla jen show pro Billa, mohl ho sice objímat a líbat, mohl ho milovat, ale nebylo to skutečné. Nikdy to nebylo skutečné, ale přesto to bylo nejvíc, co mohl dostat.
Někdy, poté co ho Bill celého pokropil svým spermatem a po tom, co usnul s tím uspokojeným úsměvem na tváři, potom nechával Tom svou mysl zabývat se tímhle vším. Nemohl si ani smýt make-up, když tu leželi vedle sebe. Jednou jedinkrát to zkusil a opravdu se mu to vymstilo. Bill se tehdy doopravdy rozzlobil, nařkl ho, že se vůbec nestará o jeho pocity a vyčetl mu kdeco… Bolelo to, hodně…
I přesto si Tom říkal, že to byla ta nejlepší možnost, jakou mohl získat. Nikdo jiný nikdy nebude Billovi takhle blízko. I když tu příležitost získal jen proto, že ho Bůh obdařil stejnými rysy. Tak či tak – dostal tuhle šanci a snažil se jí využívat jak nejlépe uměl. Vy byste to snad neudělali ?
Udělal by pro něj za tuhle možnost všechno. I navzdory tomu, že se mu některé věci příčily, jako třeba pravidla jejich sexu.
  1. Musíš nosit make-up
  2. Nenech mě vidět tvé dredy
  3. Nemluv
  4. Nelíbej mě
  5. Nebuď na mě opatrnej
  6. Ubližuj mi
Ta pravidla se přehrávala v Tomově hlavě stále dokola a dokola, byla to dokonalá ironie. Všechna mu připadala tak podivná a nesmyslná, nechápal, že se to někomu může líbit takhle.
Občas zatoužil po tom být tím iniciativním také ! Někdy nechtěl akceptovat všechna Billova hloupá pravidla a v takovýchto situacích si na pokoj vodil dívky. Pěkné dívky s milým úsměvem, občas dokonce nějaká vypadala jako jeho bratr, takže se s ní mohl zašít kam jen chtěl a šoustat ji tak dlouho, dokud nekřičela jeho jméno, nahlas a zřetelně.
Žádná z nich nikdy nekřičela své vlastní jméno, zatraceně, on ani neznal jejich vlastní jméno. Byl to zkrátka takový koloběh. A Tom se s tím spokojil.
Nikdy ho nenapadlo, že by se to mělo nějak změnit, že by Billa prostě nechal jít. Nemohl to udělat; on Billa potřeboval.
„Tomi, podívej, co jsem přinesl !“
Bill vtančil neohlášený do místnosti, po tom, co proseděl hodiny před zrcadlem a pozoroval svůj odraz. Byl čerstvě osprchovaný a přinesl Tomovi svůj make-up. Jakmile byli hotovi, show mohla začít.
„Bille !“
Jediný případ, kdy měl Tom povoleno mluvit bylo, když sténal bratrovo jméno. Když vyvrcholil a lepkavá tekutina pokropila světlé prostěradlo.
„Miluju tě, Bille.“
To bylo to, co Toma pokaždé nakonec zlomilo, poslední kapka. Moment, kdy věděl, že to celé prohrál. Poté, co Bill po sexu usnul, se Tom převalil na svou stranu postele a jeho tvrdý zevnějšek byl rázem ten tam, aby ho mohly nahradit dlouho zadržované slzy.
Takhle to nemělo být, Bill byl vždycky ten slabší a Tom byl velkej brácha.
Tak to je, bylo a bude. Tak to končí.
Celé to tak bylo proto, že se Tom neodvažoval riskovat, co získal, Bill miloval to, co měl, protože o tom nikdy nikdo neměl ani tušení, a protože ani jeden nechtěl přijít o to, co měl.
Pozoruji a čekám na tebe, kopíruji každý tvůj pohyb…
Ta jediná věc, které se dá porozumět je, že oba byli doopravdy zamilovaní.

autor: Made-Chan

16 thoughts on “Mirror me

  1. zajímavý….pěkný…ale nějak sem nepobrala jestli ten Tom toho nechal nebo ne…vysvětlíte mi to někdo pls?? .(.:-)

  2. Tak…tohle je hodně zajímavý, dost mě to fascinuje. Vím, že bych měla možná říct, že Bill je prevít ale…když to tak vezmu…je prostě jen zamilovanej. Hodně sobecky a hnusně, ale pořád zamilovanej. Nevím no, zajímavý, a proti své vůli o tom budu jistě celý večer přemýšlet…

  3. jooo, billcest <3…..povídka je zajímavá a celkem se mi líbí….i ten billcest mám ráda :D…ale já nevím o_O….nějak mě neokouzlila….jakože skvěle přeložený a tak…..ale nevzalo mě to …. 😀

  4. JÁ BYCH STRÁÁÁŠNĚ MOCINKY CHTĚLA DALŠÍ TAKOWÝ FFKY!!!!! ((= NWM PROČ, AE MUSIM SI JI ČÍST FURT DOKOLALALA ((= TENHLE PAIRING MĚ NĚJAK NA ZAČÁTKU NEOSLOWIL, AE TAHLE FF MÁ NĚCO DO SEBE!!! ((=

    ČETLA JSEM SI JÍ JEŠTĚ O PŮLNOCI A KDYBY SE MI NECHTĚLO SPÁT, TAG JÍ SJÍŽDIM DOTEĎ!!! ((=

  5. Opravdu zajímavé! Ale když se nad tím člověk zamyslí, je to to nejkrutější, co se Tomovi mohlo stát. A Bill? Je krásné, když člověk miluje sám sebe, ale nemělo by se to přehánět. Vlastně ta poslední věta povídky byla naprosto přesná. Jen, kdybych byla Tomem, tak tohle bych asi neunesla. A myslím, že povídkový Tom to taky moc dlouho snášet nebude.

  6. zaujímavé ale chudák Tom   si to nemal nechat páčiť. neviem ale pár Bill-Bill ma moc neoslovil ale aj tak to bolo dobre napísané

  7. Tak tohle stálo za to… Myslím, že sem ztratila slova… Halooo, kde jste…

    Tohle je extra… Četla sem jenom jeden billcest a ta byla dobrá, ale tohle… prostě wow!

    Je to úžasnej nápad, úžasně napsaný a takovej jinej styl… A je tam přímo řečeno, co se vlastně stalo, jak to vzniklo, a že to není nic pěknýho…

    Ale nejvíc se mi líbila ta poslední věta s tím, že oba byli zamilovaní…

    Celkově je to strašně… Sobecký, drsný a bezohledný, ale prostě nářez… !

  8. Tak to je fakt neskutečné :-O Kde začít… od toho, že je to šílená myšlenka milovat nadevšecko jen sám sebe? Nebo že Tom by tohle pravděpodobně nakonec nevydržel a zničilo by ho to? Nebo že si to opravdu nedovedu vůbec představit?

    No, ale Billcest už jsme nějaký četla, nebyl by tam i Tomcet? Jen tak pro porovnání… 😛

  9. No tedy !!!!! Tak něco podobného jsem nikdy nečetla, ale opravdu se mi to líbí !!!!!!!!!!!!!!

    Dokonalá myšlenka ….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics