Making the video 3/3

autor: Teddy
betaread: Janule
°O°
Bill se tiše vplížil do pokoje. Už z pláže viděl, že má Tom zhasnuto, takže ho napadlo, že bude asi spát. Nebo může být taky pryč. Jedním pohledem na postel se ale přesvědčil, že jeho první myšlenka byla chytřejší. Tom ležel schoulený do klubíčka ve své posteli a spal. Když si Billovy oči navykly víc na tmu, všiml si, že Tom ze spaní hladí polštář. Usmál se při představě, co se mu tak asi může zdát. Došel k jeho posteli, poklekl, položil si hlavu na polštář blízko k Tomově pohybující se ruce. Chvilku takhle ležel se zavřenýma očima, dokud se ale nepřistihl, že usíná. Malátně vstal a došel do koupelny. Studená sprcha ho trošku probere…
„Už jsi tady?“ zeptal se tiše Tom z postele, když Bill vycházel z koupelny.
„Uhm,“ kývl Bill „Prolezl jsem hotel, chvilku seděl na střeše a rozhlížel se a potom jsem se prošel bosky po pláži, takže jsme měl písek všude. Musel jsem se osprchovat,“ mluvil, zatímco došel k posteli a hledal v kufrech čisté boxerky.
„Doufám, že tě ta voda nevzbudila,“ řekl a strčil hlavu do třetího kufru. „Sakra kde jsou…?“ mumlal si pro sebe.
„Zkus tu červenou tašku, kapsa na boku,“ poradil mu Tom a nadzvedl se na rukách, aby viděl, jestli ho Bill pochopil.
„Ahá,“ mával po chvilce Bill bílým spodním prádlem nad hlavou. „Jak to víš?“ nemohl se Toma nezeptat.
„Nezapomeň, že jsem to byl já, kdo ti balil,“ zašklebil se.

„Jo ták,“ zasmál se Bill, „já zapomněl,“ vypláznul na bráchu jazyk s lesklou kuličkou a začal přecházet po pokoji. Hledal věci na další den. Nakonec si stoupl zpátky k posteli, stáhl ze sebe ručník, který měl omotaný kolem pasu a obléknul si boxerky. Následně začal zase pobíhat sem tam a přenášet různé hromádky oblečení. Celou dobu byl jen tak, v upnutých, bílých, sexy boxerkách. Asi po deseti minutách si konečně lehnul do postele a otočil se na Toma.
„Ehm…“ začal nervózně a koutky úst mu zacukaly „Něco se ti před tím zdálo?“ zeptal se.
„Proč?“ nechápal Tom.
„No…“ řekl Bill a očima sklouzl po linii Tomova těla, aby naznačil podezřelou bouli v jeho klíně.
Tom vyvalil oči a nahrabal na sebe co nejvíc přikrývky, co jen mohl. „Já…“ zakoktal se. Bill vybuchl smíchy. „Proto jsi chtěl být sám na pokoji?“ zeptal se vševědoucně.
Tom, celý rudý kývl. „Jeden z důvodů…“ řekl ostýchavě.
„A… vadím ti tady snad nějak?“ zeptal se Bill nepokrytě na otázku, která ho jako první zapálila na jazyku.
Tom se na něj nevěřícně podíval. „N… Jo,“ vydechl. Tlak v jeho těle se zvětšoval, když byl Bill tak blízko, a když věděl…
„Proč?“ zazněla další palba. Trochu nemístné otázky.
„Bille!“ okřikl ho trochu Tom. Připadal si strašně trapně.
„To chceš čekat, až tě to přejde, nebo co?“ ptal se Bill dál, v myšlenkách se však zhluboka smál.
Tom se naštvaně otočil a zavřel oči s jasnou představou, že tohle prostě zaspí.
Bill se s vyplázlým jazykem co nejtišeji vyhoupl z postele a tiše došel k Tomovi. Ten Billovu blízkost poznal opravdu až potom, co se pod ním prohnula matrace. Okamžitě vystřelil do sedu.
„Co to děláš?“ vyjekl nervózně, ruce zaťaté v pěst, aby se nepokoušel a nesjel s nimi třeba níž, než bylo v bratrově přítomnosti vhodné.
„Tome…?“ protáhl Bill koketně „Nechceš s tím,“ kývl hlavou k hrbolu, který byl na rovně rozprostřené peřině do očí bijící, „třeba pomoct?“ dořekl.
Tomovi se zatajil dech. Co to tady proboha říká?
„B-Bille…“ vydechl ztěžka a navíc se už nezmohl. Ručka jeho brášky totiž ladně vplula pod Tomovu deku a opatrně pohladila lem boxerek.
Bill se soustředil, přesto se snažil vypadat co možná nejlhostejněji a s povytáhlým obočím a cukajícími kousky úst se znovu prsty zaháknul o Tomovy boxerky. Toma vzrušoval jen lehounký dotek Billovy ruky na jeho těle, jen ta představa, že se ho ty jemné prstíky dotknou.
„Bille, já nespal,“ vydechl rychle Tom, když se ruka jeho bratra přiblížila moc blízko.
V tu ránu však byla venku zpod deky.
„K- kdy…?“ zeptal se Bill bojácně.
„Když jsi přišel. Lehl sis ke mně a potom ses šel vysprchovat. Proč sis ke mně lehal?“
„Tys u mě minulou noc taky ležel,“ řekl smutně Bill a zvedal se z postele.
Tom se mu ale zaháknul prstem za ukazováček a zadržel ho. Tohle jemné gesto Billa vrátilo zpátky. Vyplašeně se na Toma podíval. Ten se usmíval.
„Víš, jak rychle mi teď bije srdce?“ zeptal se a položil si dlaň na levou stranu hrudníku.
Bill se zhluboka nadechl. Buď to teď zkusí a dostane vysvětlení toho, co měly znamenat ta zpola smytá srdíčka nakreslená ve sprše, nebo to bude konec.
„A… asi tak rychle,“ chytil Tomovu ruku do své, „jako moje,“ dodal a jeho dlaň si přiložil na srdce. Oči se mu zalily slzami, tak strašně se bál odmítnutí.
Tom pomalu, jedním prstem, vyjel přes Billův hrudník, po krku až k jeho rtům a usmál se. Tak moc se mu nabízely. Pomalu je pohladil, vzal Billovu hlavu do dlaní, nahnul se a políbil ho. Bill úlevou vydechl a zkřížil prsty na rukách. Co kdyby?
Tom se odtáhl a zahleděl se do očí svého bratra. Temnota obsidiánu, která se v nich objevila díky náhlému vzrušení, byla děsivá a něžná zároveň. Jeho rty zářily jako růže uprostřed plevele a jeho tváře nesly nádhernou barvu červánků. Pocítil touho políbit ho znovu. A to taky udělal. A Bill mu vyšel vstříc. Teď už bylo jedno, jak moc které srdce bije, teď bila obě zároveň, v jednom rytmu. Stejně jako se jejich rty dotýkaly, stejně jako se jejich jazyky splétaly. Tom sundal ruce z Billových tváři a pořádně si brášku k sobě přitáhl.
Bill se od něj ale pomalu oddálil a rukou mu sjel po hrudi. „Možná bych měl pokračovat, co myslíš?“ zkonstatoval poté, co ho Tomovo vzrušení málem bodlo do nohy.
Tom zrudl a pokrčil nohy. „Ne,“ vydechl s tím největším sebeovládáním, jaké zvládl. Nechtěl, aby si Bill myslel, že po něm hned něco chce.
Bill si to ale nemyslel. Věděl to, viděl to a cítil to. A bylo mu jasné, že za to vlastně Tom nemůže, že jediná příčina je určitě on.
„Ale já myslím, že ano. Stejně za to můžu já, viď?“ zeptal se s úsměvem milimetr od Tomových rtů.
„To si piš,“ zasmál se Tom do jejich polibku.
Bill se pomalu přesunul nad něj, nepřestávajíc v líbání a shrnul mu deku až po kolena. Lehce ho zašimral na bříšku a pustil jeho rty ze sevření těch svých, aby se mohl nadechnout.
Látka boxerek se nebezpečně natahovala pod tlakem pokladu schovaného pod ní. Bill se usmál a s upřeným pohledem do Tomova klína látku pohladil. Tom podvědomě nadzvedl boky a přivřel oči.
„Potřebuješ to,“ zašeptal Bill u Tomova ucha a následně ho vášnivě políbil. „Potřebuješ mě,“ skousnul mu kůži na krku. Zvedal si tím sebevědomí. Při tom ale stále nepřestával hladit Toma. Jeho ruka byla v jednu chvíli na bříšku, druhou chvíli na nohách, potom co ale Tom utrápeně zaskučel, posunul ji Bill pod jednu nohavičku spodního prádla a prstíkem lehce zavadil o citlivou kůži na varlatech.
„Chceš to?“ zeptal se Bill s úsměvem a znovu Toma dravě políbil. Při tom rukou úplně proplul pod boxerky a opatrně zmáčknul to, co už držel před tím.
„Udělej to, prosím,“ řekl Tom a odvrátil hlavu, aby ho Bill nemohl aspoň chvilku líbat. Teď potřeboval kyslík. Nikdy ho nenapadlo, že je jeho bráška takovýhle ďábel. Nikdy ho nenapadlo, že se tohle někdy bude skutečně dít. Ale ano, jeho sny to napadalo často, ale Tom se jim statečně bránil. Až doteď.
Bill se nad slůvkem prosím mírně pozastavil. To už musí být kritické, když i Tom prosí, zašklebil se pro sebe. „Tak pojď,“ zašeptal a stáhnul poslední zábranu, která mu bránila v úplném doteku. Boxerky odletěly někam stranou a Tom propnul záda, jak se o něj Billova ruka naplno otřela. Měl neklamný pocit, že nebude třeba moc a bude po všem. Chtěl Billa znovu políbit, lehce zatáhl za řetěz, který nahmatal ve vzduchu a přitáhl si ho až k sobě. Bill se po něm bez námitek vrhl a ve stejnou chvíli, kdy se jejich jazyky spletly do sebe, chytil Tomovo vzrušení naplno do ruky a opatrně ho zmáčknul. Tom mu zasténal do pusy a odtrhnul se, aby nabral nějaký vzduch. Cítil, jak Bill zkusmo přejel po špičce jeho penisu a potom na ni jemně přitlačil. To už měl ale jazyk zpátky v jeho puse. Nikdy nezažil takové vzrušení jen při obyčejném líbaní.
Billovi padaly vlasy do obličeje, to ale vůbec nebyl problém, protože Tom mu je ochotně shrnoval zpátky. Byl rád, že se ho může nějak dotýkat. Ruka s černými nehty se mezitím začala pomalu pohybovat nahoru a dolů a jemnou prohlubeň na špičce zaplnily drobné kapičky. Bill je jedním ze svých pohybů rozmazal prstem a ten si strčil do pusy. Toma ten pohled šokoval. V tu chvíli mu vůbec nevadilo, že ruka z jeho vzrušení zmizela. Stačilo se jen dívat, jak si Bill prst olizuje a jak u toho vrní. Džíny už mu začínaly být taky těsné. On si toho ale vůbec nevšímal, místo toho přejel prstem po Tomových rtech a sledoval, jak se jazyk jeho brášky pomalu plazí po jeho ukazováčku a vtahuje ho k sobě do pusy. Ten pocit tepla a mokra ho dokonale odrovnal. Když se potom vlhkou rukou vracel zpátky k Tomovu penisu, byl si naprosto vědom toho, co to s ním dělá a jeho boky se pohybovaly naráz s Tomovými. Stejné tempo nabralo jak jejich líbání, tak pohupování a i doteky.
Tom se mezitím opatrně rukou doplazil až pod Billovo tričko, kde laskal sametovou kůži na bříšku a na hrudníku. To mu ale s přibývajícím vzrušením přestávalo stačit. Bill ale jeho ruce odsunul.
„Nejdřív ty,“ řekl na Tomův ublížený výraz a s úsměvem přidal k ruce v Tomově klíně i tu druhou, kterou ho doteď hladil po bocích.
Tom se usmál a poddal se zrychlujícímu tempu Billových pohybů. Bill byl opravdu neuvěřitelný. V jedné chvíli ho dokázal hladit tam a potom zase jinde. Sem tam se nahnul, aby ho políbil na podbřišek, nebo aby se tváří otřel o jeho vzrušení. Pomalu začínali vzdychat oba. Postel se lehce prohýbala pod Tomovými přírazy, které Bill umocňoval svými pohyby. Ruce mu zkušeně klouzaly po celém Tomově klíně a pomalu mu deset prstů přestávalo stačit.
„Já už…“ vydechl Tom. Bylo jasné, co. Bill se pokusil ještě víc zrychlit a ruce ještě víc přitiskl k sobě. Tom pod tlakem nahlas zasténal. Bill se soustředěně usmál a znovu Toma políbil na podbřišek. Sotva se odtáhl, propnul se Tom v zádech a hlasitě vykřikl. Billovy ruce byly najednou plné lepkavé tekutiny, ale on stále nepřestával ve svých pohybech. Jednou rukou si Toma za boky podržel a druhou pomalu dokončil načatou práci. Narovnal se v sedu a podíval se na své ruce. Co teď? Seděl by tam takhle bez hnutí třena i několik hodin. Tom se k němu ale nahnul a chtěl ho políbit. Jenže Bill ho odmítnul.
„Měli by jsme si promluvit,“ řekl svým rukám a lehce zakýval prsty. Stále si nedokázal pochopit, že to, co se tu před chvílí stalo, se opravdu stalo.
Tom se usmál a přes látku kalhot ho pohladil v klíně. Bill se trhavě nadechnul, zaklonil hlavu a zavřel oči. Jeho tělo reagovalo dokonale.
„Teď ne,“ zašeptal mu Tom do ucha a zlehka mu dýchnul za krk. Zároveň znovu přitlačil na velký hrbol mezi jeho nohama.
Bill se znovu zhluboka nadechl, otočil se na Toma a zahleděl se mu do očí. Nebýt bratrovy škádlivé ruky, byla by tohle neskutečně romantická situace. Tom se nahnul a brášku zlehka políbil. Nechtěně se při tom ale opřel o ruku v Billově klíně a tím přitlačil na jeho vzrušení. Bill uprostřed polibku zalapal po dechu a musel odklonit hlavu. Tom se usmál, polibky si vynahradil něžnými pusinkami na krk. Při tomhle se mu podařilo Billa trošku uklidnit a uvolnit. Jeho ruka ale pořád šmátrala kde mohla. Znovu se pomalu propracoval k bratrovým rtům a políbil ho. Tentokrát mu ale Bill vyšel nadšeně vstříc a jejich jazyky se potkaly už v půlce cesty.
Tom oběma rukama zatahal za Billovo tričko, aby dal bráškovi jasný signál, co se chystá udělat. A Bill mu pomohl. Zvedl ruce nahoru a nechal se z překážejícího kousku oblečení vyvléct. Tom okamžitě zaútočil na jeho jemnou kůži, šimral ho pod žebry a jazýčkem hladil na bradavkách. Docílil toho, že se Billovi pod návalem vzrušení podlomily ruce a on dopadl přímo do peřin. Tom se nad něj naklonil a prudce ho políbil. Bill si obmotal ruce kolem jeho krku a nesundával je ani tehdy, když už byl Tom ve své cestě po jeho těle skoro u cíle. Jeho rty se otíraly o každý kousíček kůže a Billovo tělo pod nimi doslova plálo.
Tom se na chvíli zastavil u Billova pupíku, a zatímco si s ním hrál, rozepínal přezku Billova pásku a knoflíčky jeho riflí. Jakmile se mu to povedlo, stáhnul je z něj zároveň i se spodním prádlem. Viděl, jak Bill zrudl a odvrátil hlavu. Tom se k němu naklonil a políbil ho na tvář „Dívej se na sebe, jsi krásný,“ zašeptal mu do ucha a následně se jazykem vpil mezi jeho rty. Bill odevzdaně zavzdychal a propnul se pod náhlým dotekem Tomovy ruky na svém vzrušení. Bylo to tak intenzivní. Bratrova ruka se začala pozvolna pohybovat a při tom si prsty s Billem pohrávala. Ten se neubránil tichým stenům a prohýbaní páteře.
„Tohle ještě nic není,“ šeptl Tom, když Bill pod jedním ze zvlášť dobře mířených doteků zaskučel.
Bill se ani neodvažoval přemýšlet nad tím, co víc by ještě mohlo být, zato Tom to rovnou realizoval. Polibky se pomalu znovu dopracoval až k Billovu podbřišku a tváří se otřel o jeho vzrušení. Spletence vlasů Billa zalechtaly. Zároveň ale na špičce svého penisu ucítil něco vlhkého a teplého. Když se podíval, aby si ověřil svou teorii, nedokázal odvrátit od dokonalého obrazu oči. Tom s přivřenými víčky jemně cumlal špičku jeho vzrušení mezi rty a sem tam ji jemně olízl jazykem. Jeho horký dech všechno podtrhával.
„Bože, Tome,“ vydechl Bill. Byl absolutně mimo. Tomův jazyk si s ním pohrával a on to pomalu začínal vzdávat.
Tomovi zazněla rajská hudba v uších, když ho při tom Bill oslovil. Zahleděl se mu do očí a zároveň mu jazykem přejel po celé délce penisu. Bill zalapal po dechu. Ale Tom udělal ještě víc. Vzal Billa celého do pusy. To on nečekal a nechtěně přirazil. Toma to ale vůbec nerozhodilo, byl na tohle připravený a Billa si pevně držel za boky. Ten se prudce zmítal kdykoli se Tomovy rty na jeho vzrušení jen trochu víc přitiskly, kdykoli ho Tom vzal hlouběji.
„Tome, ne… já…ách,“ nedokázal ze sebe Bill dostat kloudnou větu. Tom ale dostatečně pochopil. Rychle si pomohl rukama a prudkými trhavými pohyby vynesl Billa až na vrchol. Bill mu v poslední chvíli silně zmáčknul rameno a přirazil nejvíc a nejsilněji. Když se podíval dolů, viděl Toma, jak rychle všechno polyká a zbytky slaného spermatu slíbává z jeho vzrušení. Bill si ho za jeden dred vlasů vytáhl k sobě a políbil ho. Slabě nasládlá chuť proplula jeho pusou zároveň s Tomovým jazykem.
Tom se od Billa udýchaně odtáhl, nahnul se pro deky, které při svém řádění shodili z postele a přikryl je. Chvilku vedle sebe jen tak leželi, potom si ale Tom Billa k sobě přivinul, objal ho a věnoval mu něžný polibek do vlasů. Bill se krásně usmál a na Tomovu hruď nakreslil svým černým nehtem srdíčko.
„Co se změnilo?“ zeptal se potom. Teď už si promluvit mohli.
„Všechno… A zároveň nic,“ odpověděl neurčitě Tom. „Pořád jsi můj malý bráška jako včera večer a pořád tě miluju stejně jako dneska ráno.“
„Dnes ráno…“ zamumlal Bill „Zvláštní ráno.“
„Přinejmenším,“ zasmál se mu Tom do vlasů a zavřel oči.
Stačí jediný den a váš život se může změnit od základů.
°O°
„Klapka!“
„Klip k písni Dnes ráno, scéna v hotelu – poprvé.“
„Jedeme!“

autor: Teddy

8 thoughts on “Making the video 3/3

  1. wow, teda některý věty mě dostaly:D nejlepší na tom je, že se to jmenuje Making the video a jedný co je tam z dělání klipu je ten poslední kousek:D mohli třeba antáčet a vrhnout se tam na sebe ne?:DD ale ne moc hezký Teddy, fakt povedený:-)

  2. Teddynko miláčku to je užasny… Já nemám slov broučku… strašně krásny a tvoje poprvé je užasny… smekám beruško… (tolik oslovení na jeden komentař je asi moc co? xD) si skvělá jsem ráda že jsme se poznali mám tě šíleně moc ráda broučínku :-* :-* :-*

  3. Kdyby tohle byla ta scénka do klipu, to by asi všechny twincesťačky rázem umřely na infarkt a ty ostatní taky :D:D Nebylo by to špatný, ale toho se nikdy nedočkáme, tak o tom aspoň budeme psát a snít :D:D Hezký Teddy, moc se mi to líbilo. :o) J.

  4. Moc se ti omlouvám že to čtu až teď ale dřív jsem to nestihla.Je to fakt moc pěkný.Temný obsidián…haha… našla jsem ho!Opravdu píšeš teddýsku moc pěkně…Ještě jednou se omlouvám (tobě dvakrát a mně jednou protože jsem to nečela dřív.) asi se v tomto komentu nevyznáš… já totiž taky moc ne ale nevím jak to napsat … holt takovej talent jako ty nemám

  5. Taky se mi to moc líbilo, pěkně napsaný… nejvíc to držení za malíček ;))

    Jen myslím, že tam máš možná takovou dějovou chybu…Bill přichází do té postele jen v bílých boxerkách (jestli sem to dobře pochopila) a pak z něj Tom sundává triko a džíny.

    Něco podobného se mi stalo i v té mé povídce, byl to trapas xD

    Ale stejně, tohle bylo krásný ^^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics