Maxwell 3/5

autor: Helushka
„Tak to nebylo, nemluv, když o tom nic nevíš!“ sykl Bill s obličejem tak blízko tomu bratrovu, že Tom mohl vidět, jak se mu rozčilením chvěje chřípí.
„Mně stačí, co jsem viděl. Jestli v tomhle,“ naznačil neslušné gesto,“ jeden z nás dvou není dost dobrý, já to nejsem.“
„Tak leda ve snu, bratříčku!“ prskl Bill labilně. Slzy lítosti dávno oschly. „Sex s klukem je o něčem jiným. To, že si spal s pár holkama, neznamená, že máš zkušenosti…“
„Já,“ podotkl Tom předtím, než své dvojče přitáhl za lem trička tak, že u sebe stáli mnohem těsněji než doposud, „bych dokázal svést každého, rozumíš? Angelinu Jolie, Maxwella… klidně i samotného papeže, kdybych chtěl. Můžeš se vsadit… prostě každého… včetně tebe,“ dodal sebevědomě a lehce přejel ukazováčkem obnaženou kůži Billova břicha. Blafoval, chtěl dokázat svou převahu… To ale netušil, co svými slovy způsobil.
Billovi se tělem rozlilo mrazení. Pootevřel rty a zahodil poslední zbytky sebekontroly, které v sobě ještě měl. „Vážně?! Tak to dokaž!“

Stáli proti sobě, hleděli si do očí a zrychleně dýchali. Ani jeden z nich se neopovážil ani pohnout, dokud… dokud se Bill nezadíval na bratrovy rty a nenahnul se, aby se jich dotkl. A Tom… uhnul.
S přerušením očního kontaktu opadlo i hmatatelné napětí, podobné elektřině, které mezi nimi probíhalo. Bill poraženě sklopil hlavu a tváře se mu zabarvily ruměncem studu. Sám se Tomovi nabídl. Jako ta poslední děvka. Hlouběji už klesnout nemohl…
„Věděl jsem to, prostě na to nemáš. Nedokážeš to,“ vyhrkl posměšně. Jeho hlas zněl tak jasně a pevně, ale popravdě si musel skousnout rty, aby zadržel slzy.
A pak se to stalo. Najednou nemohl dýchat, protože ho velká síla natlačila na zeď, až si málem vyrazil dech. Cizí ruce se obemkly kolem jeho zápěstí až s bolestivou razancí a Tomova charakteristická vůně a jemná kůže byla najednou všude kolem.
„Už nikdy mě nepodceňuj,“ zaslechl přidušené zašeptání a pak se s ním zatočil svět. Bill nedokázal udržet svá ústa dlouho sevřená. Jakmile ucítil vlhký dotek Tomova horkého jazyka na svém spodním rtu, se zasténáním jej vpustil dovnitř a něžně proti němu vyrazil tím svým. Lehce se s ním mazlil a dovolil mu pronikat stále hlouběji.
Čím déle se líbali, tím se jejich pohyby stávaly méně agresivnější. Tom si uvědomil, jak velkou silou Billa tlačí na zeď, a trochu povolil sevření. Bratrovy paže se mu okamžitě obmotaly kolem krku a on přesunul ty své na jeho pas. Jeho i tak krátké tričko se trochu povytáhlo a on měl ideální přístup.
Bill se cítil jako v nějakém opojném snu. Jakoby mu stále nedocházelo, že tělo, které se na něho tiskne, ruce, jež ho hladí, jazyk, co laská jeho ústa… že to všechno je Tom. Nevěděl, jak se to stalo, ale nedokázal přestat. Dychtivě přijímal, co mu bylo dáno, a sténal blahem.
Tom se odtáhl, jeho dlaně však zůstaly na svém místě.
„To, co teď děláme, není správné,“ hlesl rozechvěle.
„Já vím.“
„Kdyby se to někdo dozvěděl, zavřeli by nás.“
„Já vím.“
„Tohle je… jenom hra, jenom sex… že ano?“
„Jenom sex,“ potvrdil Bill se zavřenýma očima. Stále měl na paměti, co mu bratr řekl. Byla to výzva, ke které se nechal vyhecovat. On miluje Maxe, tohle pro něj nic neznamená, chce si jenom něco dokázat.
Tom bolestně semknul víčka k sobě. Takže přece. Bill se nechá, protože mu jde o tělesné uspokojení. Není v tom cit. Je to provokace… Ale tak zatraceně dobrá provokace!
Se zamručením se znovu zabořil do jeho sladkých úst. Tolik měsíců po tom jen marně toužil… a teď tu stojí a Bill ho líbá. Co záleží na tom, že to není z lásky?
Znovu se na okamžik odtáhl, ale jen kvůli tomu, aby mohl černovlasému chlapci přetáhnout tričko přes hlavu. Odhodil ho někam za sebe a zadíval se na siluetu bratra, která se v šerém pokoji temně rýsovala proti stěně. Nejraději by mu zašeptal, jak nádherně vypadá, ale musel ovládat své city, ne se vyznávat. Ještě by se mu vysmál…
Spokojil se tedy s tím, že naplocho přitiskl jazyk naproti jeho bradavce, když ho Bill znovu přijal do svého náručí. Cumlal ji a olizoval a spokojeně poslouchal mručivé sténání, které se dralo z Billova hrdla.
„Nechal ses dostat snadno,“ informoval ho, když se přesouval, aby i druhý vrcholek rozkoše potěšil svou přízní. „Myslel jsem, že budeš obtížnější kořist.“
Bill ho od sebe razantně odstrčil. Tom postřehl ohníčky zloby, které zaplály v jeho očích. Už už chtěl své popichování nějak zmírnit, když si proti němu bratr rozešel. Chytl jej za tričko a smýkl na stranu. Tom nebezpečně zavrávoral. Jen tak tak se udržel na nohou. Bill ale nepřestal. Napřaženou rukou ho postrkoval tak dlouho, dokud Tom nenarazil na postel a nesedl si na ni, protože už neměl kam dál ustupovat.
Bill se mu hluboce zadíval do očí předtím, než si rozepnul koflíček džínsů a bez okolků se mu posadil na klín. Chytl jeho obličej do dlaní a trochu našpulil rty. Tom očekával polibek, ale Bill místo toho zasyčel: „Uvidíme, kdo koho dostane snadno. Ještě mě budeš prosit, abych se tě dotýkal!“
Tom se jeho poznámce zasmál, ale než stačil odpovědět, Bill mu strčil jazyk do pusy. Zhoupl se proti jeho klínu, a jak mu zaryl nehty do ramen, aby udržel stabilitu, přinutil Toma zasténat do jeho úst.
Jejich polibky byly líné a pomalé, o to víc je oba vzrušovaly. Bill se ještě trochu posunul a zapůsobil svou vahou, aby Toma donutil položit se. Stále rukama pevně držel jeho tváře a jazykem pomalu hladil rty. Kdykoli je bratr pootevřel natolik, aby do nich mohl proniknout, stáhl se a znovu se nad ním sklonil, až když je opět zklamaně sevřel. Hrál si.
Tom mezitím hladil bratrova záda a pomalu posouval ruce dolů. Když konečně stiskl v dlaních malý zadeček, vybavila se mu vzpomínka na dnešní odpoledne a na Maxwella, který to udělal úplně stejným způsobem. Majetnicky si Billa přitáhl víc na tělo. „Jsi jenom můj,“ ujistil ho tiše.
„Cože?“ Bill zvedl hlavu a zadíval se svému dvojčeti do očí.
Tomovi zatrnulo. Co to proboha řekl? Jestli bude dál takhle hloupě plácat, co nevidět se prozradí. Snažil se zatvářit co nejvíc neutrálně. „Já jsem něco řekl?“ zeptal se jakoby nic.
„Jo, že jsem jenom tvůj,“ zopakoval mu Bill a nesměle mu vjížděl prsty do stále ještě sepnutých dreadů. Tom doma čepice nenosil, ale své spletené prameny svazoval alespoň gumičkou.
„Vážně?“ reagoval lhostejným tónem. „Ale to jsi, ne? Teď jsi v mojí moci a budeš to ty, kdo bude prosit o doteky,“ obrátil proti bratrovi jeho vlastní slova a ohrnoval mu lem uvolněných kalhot dolů.
Bill odtáhl bratrovy ruce od svých boků. „To se teprve uvidí,“ zachraptěl. Trochu se posunul a tak dlouho se vrtěl, dokud se pohodlně neuvelebil na Tomových stehnech. Téměř úplně vyhrnul jeho tričko a přitiskl se jazykem ke kýženému cíli. Malé prohlubni na plochém břiše. Tom se celý propnul v zádech, když Bill zajel dovnitř. Cítil, jak jeho ruce někde dole poslepu šmátrají po zapínání pásku, a neubránil se souhlasnému zamručení. Už jen při představě, co bude následovat, se mu všechny vnitřnosti kroutily vzrušením.
Spona cvakla a Bill se dychtivě prodral přes zapínání kalhot až k Tomovu spodnímu prádlu. Spokojeně se zaculil, když lem jeho boxerek stahoval co možná nejníž, ale zároveň tak, aby mu je úplně nesvlékl. Teď nebyl správný čas. Ještě ne. Bill jej chtěl provokovat a dráždit tak dlouho, dokud…dokud… Bože, nad čím to přemýšlí? Opravdu si myslí, že by ho bratr chtěl? Chtěl tak, jak to často vídal ve svých snech? Stydlivě sklonil hlavu, jakoby tak mohl uniknout myšlenkám o nestydatých nočních dobrodružstvích, kdy se se svým dvojčetem miloval. Doopravdy. Tvrdě, zároveň něžně, líně i vášnivě… ale bylo to s ním. Na ničem jiném nezáleželo.
Znovu se přitiskl k jeho břichu a tvářemi se otíral o rozpálenou pokožku, na které začínaly perlit drobné krůpěje potu. Přesně takhle to dělal v jednom z oněch snů a nemohl se ubránit tomu, aby to nezopakoval ve skutečnosti. Tolik miloval jeho nahou kůži.
Lehce vystrčil jazyk a dotkl se jím jeho hrudi. Tomovi při tom uniklo táhlé a hluboké hrdelní zasténání, které naprosto upoutalo Billovu pozornost. Zvedl oči a dychtivě se mu zadíval do obličeje. Nabýval rudé barvy a Tomovy skráně se co chvíli zachvěly pod návaly rozkoše.
A vlastně proč ne? Proč by se jeho nesmyslné a nereálné představy nemohly stát skutečností? Ještě před pár minutami by s lítostí odpřísáhl, že se nikdy nebude ani v náznaku smět dotknout Tomových rtů. A teď tu sedí a bezostyšně ho líbá! Takže… možná kdyby se mu povedlo Toma vydráždit, vyprovokovat ho až na tu nejzazší mez… třeba by se s ním sám chtěl milovat! Ani teď se neopovažoval doufat, že by bratr stál o více než o mazlení, chtěl si přece jenom dokázat svoji neodolatelnost… Ale kdyby ano, kdyby se mu povedlo jej přimět, Bill věděl, že nic jiného už by od života nechtěl. Musel by se sice smířit s faktem, že to nebyl akt lásky, jak o tom vždycky snil… ale představa, že byl alespoň jednou jedinkrát s člověkem, kterého doopravdy, celým srdcem miluje, by mu vystačila po zbytek života.
„Bože můj, Bille!“ Tomův naléhavý hlas, zhrublý vzrušením, jej probral z rozjímání.
Vyhoupl se na kolena a pomalu se plazil nahoru. Zapřel se rukama vedle jeho hlavy, a když měl obličej zhruba v úrovni toho jeho, smyslně se nad ním sklonil.
„Říkal jsi něco?“ zavrčel mu do ucha. Neubránil se, aby jej bezprostředně potom nestiskl mezi zuby.
„Po-polib mě.“
Bill nadšeně zaznamenal, že bratrův hlas nabývá mírně zoufalého podtónu. „Cože?“ protáhl líně. Neuvěřitelně se prohnul v zádech, aby se mohl otřít svým klínem o ten Tomův. Lhal by, kdyby tvrdil, že i jeho to nevzrušuje, ale na rozdíl od svého dvojčete se uměl více kontrolovat. Tom popustil stavidla své vášni už dávno, a tak Bill spokojeně poslouchal, jak se jeho dech trochu zadrhl, než se vrátil do normálu, když se jejich boky střetly.
„Dělej!“ přikázal Tom. Zvedl ruku a za vlasy si Billovu hlavu přitáhl. Bill dovolil bratrovi, aby olizoval jeho rty a marně se snažil proniknout jazykem za hradbu jeho zubů. Pevné semknutí ale nepovolil, dokud Tom ublíženě nezakňučel.
„No tak, pusť mě dovnitř,“ zamumlal. Ukazováčkem ho něžně pohladil po zatnuté čelisti.
„Asi takhle?“zeptal se nevinně Bill. Sklonil se a těmi vlhkými rozevřenými polštářky se přitiskl na jeho. Tom okamžitě vplul jazykem do tepla bratrových úst. V tu chvíli, kdy to udělal, Bill provlékl ruku mezi jejich těly, hbitě vklouzl pod jemnou látku jeho boxerek a razantně, až téměř bolestivě stiskl v dlani Tomův probouzející se penis.
Zvuk, který překvapený Tom vydal, jej zašimral až vzadu v krku.
„Bille!“ dostal ze sebe, když se nad ním bratr přezíravě zašklebil.
„Copak, nelíbí se ti to?“ zajímal se Bill naoko dotčeně. Moc dobře věděl, jak moc se to Tomovi zamlouvá. „Tak já můžu přestat…“ A téměř lasiččím pohybem se vyvlékl z jeho kalhot.
„Ne!“ Tom své dvojče chytil za zápěstí a přitáhl si jeho dlaň zpět do klína. „Pokračuj prosím,“ hlesl přidušeně.
„Prosíš? Ale nepovídej, to ses nechal docela lacino, myslel jsem, že bude obtížnější to z tebe dostat!“ oplatil mu černovlasý chlapec předchozí úsměšek a Tom se rozčileně plácl dlaní do čela.
„Sakra…“
„Ale když prosíš…“ dobíral si ho dál. Nebezpečně při tom vycenil své špičaté zoubky do vítězoslavného úsměvu, nakonec se však uvolil znovu se dotknout jeho pokožky.
„Tohle… dolů!“ zatahal za rukáv velkého bavlněného trička s barevným potiskem. Tom okamžitě poslechl. Trochu se nadzvedl, aby mohl přetáhnout přebytečný kousek přes hlavu, a odhodil jej někam za postel.
Bill se mezitím postaral o seprané džíny, které díky své velikosti sklouzly skoro samy. Poté si klekl mezi bratrova oddálená stehna, uchopil jednu jeho nohu a opřel si ji o nahou hruď, takže Tomovo chodidlo bylo zhruba v úrovni jeho hlavy. Vsunul prsty pod svrchní lem nízké ponožky a pomalu ji stáhl dolů. Než to samé zopakoval i s druhou nohou, věnoval Tomovi pár letmých polibků na kotník.
„Ty jsi neuvěřitelný,“ podotkl přerývaně Tom, když Billovy dlaně pomalu klouzaly od lýtek, přes stehna, až na jeho boky. Krouživými pohyby žádostivě třely citlivou pokožku a zanechávaly za sebou narudlé stopy.
„Já?“ zeptal se Bill udiveně. ´To bych měl říkat spíš tobě, lásko. Nikdy bych nevěřil, že tě uvidím v téhle pozici…´ dodal už jen pro sebe v duchu.
„Neřekl bych, že umíš být tak… tak… prostě takový.“ Tom nepotřeboval nic dál vysvětlovat, věděl, že bude pochopen. Bill byl pro všechny vždycky jen ten sladký, cudný chlapec, neohroženě čekající na skutečnou lásku. Pravý opak svého chlípného bratra.
„Teď nemluv,“ nařídil mu Bill a opatrně se přitiskl vlhkým, horkým jazykem k jeho lesknoucímu se břichu. Systematicky postupoval stále níž a níž, až narazil na jemnou látku Tomova prádla. Otevřel pusu, uchopil tmavou tkaninu mezi zuby a zatáhl. Cítil, jak se pod ním bratr vzepjal, když zaznamenal příval teplého vzduchu a v zápětí studený poryv, jak jeho vzrušené mužství vyklouzlo z těsného zajetí.
Bill povolil stisk a pomohl si rukou, aby bavlněnou látku stáhl alespoň do úrovně jeho kolen. Dál už se o to nestaral, jelikož Tom se sám z černého prádla vyvlékl a následně jej skopl z postele.
Omámeně se dotkl jeho tvrdého, horkého penisu. Prsty něžně obkroužil sametově růžový vrcholek, následně sjel po celé jeho délce dolů. Do dlaně opatrně uchopil Tomova varlata.
Tom se prohnul v zádech jako tětiva luku a nepokrytě vykřikl. Neměl se proč krotit, nikdo další v domě momentálně nebyl, navíc si nebyl zcela jistý, jestli by to dokázal, i kdyby chtěl. Jeho nemravný bráška jej dráždil k nepříčetnosti.
Cítil, jak se hrubá džínsovina otřela o vnitřní stranu jeho stehen, když se mu Bill natěsnal svým kolenem do rozkroku. Dlaň držel stále přitisklou k Tomovu vzrušení a rty se přisál ke krku.
„Bože můj, Bille!“ zachraptěl přidušeně, jak se mu nedostávalo dechu.
„Ano?“
„Si… Potřebuju to silně- silněji!“ dostával ze sebe těžce a vší silou potlačoval vzrušené sténání, které se mu dralo z úst.
„Ale Tomi,“ zavrněl Bill sladce. Rajcoval ho tón bratrova hlasu, zhrublý a nakřáplý touhou. „Nebuď přece nedočkavý,“ napomenul ho s hranou přísností. Vysunul jazyk, aby vlahým dotekem ošetřil ústa svého dvojčete, vysušená horkostí, Tom ho ale překvapil. Vyrazil proti němu tím svým tak náhle, že se střetly někde uprostřed, na území nikoho. Proplétaly se a olizovaly. Kroužily kolem sebe ve vášnivém, erotickém tanci a provokovaly tak svůj kluzký protějšek.
„Billy… Billy, prosím..!“ dostával ze sebe Tom mezi divokými polibky. Cítil, že bratr přesunul svou dlaň, aby obemkl jeho vzrušení, a začal jí pomalu pohybovat… ale to nestačilo. Tom to potřeboval hlouběji, tvrději, silněji. A těsněji.
„Bille, dotkni se mě tam… prosím, udělej to!“
„Dotýkám se tě,“ konstatoval nechápavě Bill. Sám měl co dělat, aby nevzdychal spolu s bratrem, tak moc jej vzrušovala pouhá tahle podívaná.
„Jinak!“ zasípal Tom zoufale.
Bill se přitiskl naproti jeho nachově se zbarvujícím rtům, nateklým od dravých polibků, a žádostivě zašeptal: „Tak mi to řekni. Pověz bráškovi, jak to chceš!“
„Oh, sakra! Sakra!“ kňoural Tom a zoufale se pod Billem svíjel. Pocítil směsici bestiálního vzrušení a rozčilení.
„Chci sem!“ upřesnil rázně a dvěma prsty pronikl do Billových úst. Cítil mučivé, spalující vlhko a horko. Vnitřnosti se mu zkroutily do uzlů, když bratr i s jeho prsty v puse přikývl, a žaludek mu udělal kotrmelec, jakmile ucítil hřejivý poryv vzduchu přímo proti svému naběhlému penisu.
„Tak pojď,“ promluvil Bill chlípně a široce otevřel ústa. Toma nemusel dlouho pobízet, jeho slova jakoby byla zvukovodem rozvedena přímo tam dolů, kde explodovala… a on nekontrolovatelně a divoce přirazil do jeho úst.
Zorničky tmavovlasého chlapce se rozšířily poznáním. Cítil Tomovo tvrdé, pulsující mužství najednou všude. Do očí mu vhrkly slzy, od rtů až do krku se mu rozlila pachuť známé, trochu slané tekutiny. Předznamenání bouřlivého orgasmu…
Maličko se odtáhl a několikrát přejel jazykem po lesklém vrcholku, než jej znovu silně vsál dovnitř. Poté Toma propustil ze sevření a zadíval se nahoru do jeho obličeje. Teď je ten správný okamžik…
Viděl, jak se jeho řasy zatřepetaly předtím, než odhalily skořicově hnědé nechápající oči.
„Proč… proč jsi přestal?!“ ozval se Tom netrpělivě. Prsty, které nořil do záplavy uhlových vlasů, vyvíjel podvědomý tlak, aby Billovu hlavu přinutil vrátit se zpět.
„Víš,“ hlesl tiše Bill, „můžeš se udělat do mojí pusy, jestli chceš… ale…“ Klekl si, aby nechal uvolněné kalhoty sklouznout z boků, a následně je stáhnul úplně. Po čtyřech se připlazil až nad bratrovo chvějící se tělo. „Kdybys chtěl…“ pokračoval chraptivě, „jsou i jiná místa, kam se udělat…“ V tu chvíli se otřel jemným elastickým prádlem o žalud Tomova penisu.
„Co?“ zajíkl se Tom. Interval jeho mělkého dechu se ještě zkrátil, když sklopil oči dolů ke zřetelné vyboulenině na bratrových boxerkách, poté pohlédl do jeho očí a náhle pochopil. Nebyl s to vydat ani hlásku, dokonce se vůbec pohnout, tak moc jej zasáhla jeho slova. Bill, jeho tajná touha, jeho zakázaná láska… jeho všechno… se mu sám nabídl. Chtěl, aby se s ním miloval! On to chtěl! Nemohl tomu uvěřit…
Nevidoucíma očima zíral do jeho dychtivého obličeje a téměř se mu chtělo plakat. To není možné… to přece…
Bill si skousl rty a čekal. Vteřina, dvě, tři… a Tom stále nic neříkal. Hledal v jeho pohledu náznak něčeho, co by mu napovědělo… jenomže jeho oči se jen podivně leskly. Sedm vteřin, osm… Poraženě sklopil hlavu. Pocit palčivého zklamání se mu rozlil v hrudi, těsně následovaného studem a jistým ponížením. Znovu se mu tak lacině nabídl. Znovu! Jak jen je ubohý.

4 thoughts on “Maxwell 3/5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics