Me vengo 1/3

autor: Lenna W.K.T. & Kačítek
Do našeho pokoje skrz závěs proudil jen slaboučký proužek světla z ulice. Bylo to zvláštní. Jeho nádherné tělo leželo vedle mě. Nahé, unavené, rozechvělé. Naprosto dokonalé. Nemohl jsem jen tak ležet vedle něj a… nezvládl jsem to. Moje ruka opatrně vklouzla do mých boxerek a hladila mě po penisu. Bylo to naprosto dokonalé. V mé hlavě jsem si představoval totálně chlípné chvíle s ním. Bohužel se nikdy nestaly skutečností. Tolik jsem ho potřeboval. Věděl jsem, že mě miluje, a že já miluji jeho. Byl tak neodolatelný. Tak neskutečně sexy. Umíral jsem, když mi nabízel své tělo, ale já si jej stejně nemohl vzít celého.

„Ahm…“ uteklo mi z úst. Moje chlouba tvrdla. Představil jsem si jeho ruku místo mé a z úst se mi vydral sten. Vzrušovalo mě všechno, co patřilo k němu, jeho vlasy, jeho ruce, ústa, jeho vůně a… jeho prdelka. Maličká přímo do dlaně. Vzbuzovala toho ve mně tolik. Lásku, něžnost, chlípnost.

„Aaah…“ zakňučel jsem znova. Snažil jsem se jej neprobudit. Moje ruka stále klouzala po mém penisu. Stále tvrdší se dožadoval uspokojení. Obepínal jsem svými prsty můj ďábelský nástroj, přejíc si, aby už brzy moji ruku vystřídaly Billovy rty. Mým tělem projela další smyslná vlna vzrušení a z mých úst se z neznámého důvodu vydral výkřik více než hlasitý.

„Me vengo, me vengo!“ nevím proč, jsem volal zrovna tohle, bylo mi to jedno. Mou ruku zaplnila kýžená, lepkavá tekutina. Srdce mi bušilo. Byl jsem zpocený. Poprvé po dlouhé době jsem kouknul na Billa. K mému zděšení byla jeho kukadla doširoka otevřená… Probudil jsem ho. 

„Proč tak ječíš?“  špitl a promnul si odmalované oči. Byl tak dokonalý. Když si všimnul ruky, kterou jsem otíral do kapesníku, vážně se na mě podíval.  
„Tomy, ty masturbuješ?“ bylo mi nehorázně trapně. Jen jsem přikývnul.

„Promiň. Mám určité potřeby.“ Zahuhlal jsem a cítil jsem červeň v obličeji.

„Proč si mi neřekl, že potřebuješ sex? Já bych přece…“ začal, ale nedovolil jsem mu to dokončit.

„Pšš…“ dal jsem mu prst na ústa, „nechci na tebe spěchat, lásko. Vyspíme se spolu, až se na to budeš cítit.“ Pohladil jsem jej po tváři, a nakonec i po rtech. Což jsem neměl dělat. Billovy šikovné prstíky ukořistily ty mé. Načež skončily v jeho krásné pusince. Jeho sametově hebký jazyk kroužil po mých prstech a nakonec je začal sát. V rozkroku mi opět zaškubalo.

„Billy…“ tentokrát jeho prst umlčel mě. Přisunul se blíž.

„Vím, jaké máš představy. Mám stejné. Chceš mě pokořit, ponížit, chceš, abych ti patřil. Chceš pokořit mou dokonalost.“ Šeptal mi. Přesně věděl, co chci. Věděl, že jako chlap budu natolik ješitný, že si budu chtít dokázat, že mi patři, že si s ním můžu dělat, co se mi zamane.
Jenže on to říkal tak strašně  chtivě, že mi v rozkroku opět silně zaškubalo. Popravdě, poprvé v životě jsem se obrátil k Bohu, ať mi dá sílu po něm neskočit a neojet ho jako levnou děvku. Jenže Bůh zřejmě chtěl, stejně moc jako já, abych se neovládl. Jinak by nedovolil Billovi říct onu větu, která ve mně podkopala veškeré sebeovládání, které jsem do té chvíle měl.

„Já chci to samé, Tomy. Chci, abys mě pokořil, ponížil.“ Zašeptal mi to přímo do ucha a jako by toho nebylo málo, začal žužlat můj ušní lalůček, což mě dohánělo k šílenství. Doslova mě to nutilo si na něj lehnout a líbat jej. Nebyly to ale obyčejné polibky, které padaly téměř neustále. Byly vášnivé a dravé. Bill mi oplácel mou dravost, jak jen dokázal a musím se přiznat, že mě to patřičně rozpálilo. A navíc mě dostalo, když mi Bill začal stahovat trenky.  
„Nejdřív bych chtěl, aby to bylo pomalé. Prosím. Snaž se vydržet, až se udělám, dělej si se mnou, co se ti jen zlíbí.“ Pošeptal mi, zatímco já se snažil udržet sám sebe aspoň maličko v klidu. Vzal mě za ruku. A směroval ji do svých boxerek.  
„Billy, já tě vážně nenutím, počkám.“

„Já to chci. Chci tě teď hned, strašně moc, Tomy.“ Skoro až zakňučel a mně se z toho postavil. Musel to cítit. Jak ho šíleně chci. O tom, že toho ďábla dole cítí, mě přesvědčil jeho vzdych. Jak mě objal nohama a snažil se na něj přitlačit. Moc dobře věděl, co dělá, a že se neudržím, když se o něj silně otře prdelkou. Překulil jsem si ho na sebe. Bude to takhle nejpohodlnější i pro něj. Stáhl jsem mu boxerky. Bill jako by hned věděl, na co jsem pomyslel a natáhnul se do šuplete pro lubrikant… který jsem ale nikdy já nekupoval. To musel koupit on.  
Jak se natahoval, dostal se jeho penis do úrovně mého obličeje. Neváhal jsem tedy a jemně  jej pohladil a pak objal prsty. Bill se automaticky prohnul. Jeho vzdych ve mně probudil dojem, že to vážně nedělá jen pro mě. Začal jsem pohybovat rukou. Zvedl jsem hlavu a vzal do úst jeho špičku. Měl jsem pocit, že mi přirazil do úst. Hladil jsem ho druhou rukou na prdelce a pomalu vsouval prsty mezi jeho půlky. Vzal mě za ruku a dal ji ze zadečku pryč. To mě trošku zarazilo. Celkově se posunul tak, abych ho dál mohl uspokojovat pusou a on mohl používat obě ruce. Rozdělal ten gel a napatlal mi s tím prsty. Pak se vrátil do původní pozice a ruku mi nasměroval k jeho vstupu. Neváhal jsem a hned jsem jemně zasouval dva prstíky. Přitom jsem jej kouřil. Jak jsem zasouval, cítil jsem, jak se kolem mých prstů Bill automaticky stáhnul. Skoro jsem zakvílel, jak mě jeho tělo lákalo. I Bill to poznal. Proto naváděl mou ruku tak, jak se mu to líbilo. Oba jsme věděli, že jakmile zasunu, nebude mi to k orgasmu trvat moc dlouho. Už jen úzkost a horkost jeho těla mě o tom přesvědčovala. Proto jsem jej musel co nejvíce vzrušit, abych splnil jeho přání.  
Uvnitř něj jsem nahmatal jakýsi měkký výstupek. Moje prsty na něj najely celkem tvrdě  a Bill slastí vykřikl mé jméno. To přidalo na tvrdosti mého penisu. Jenže to nebylo všechno. Rukou mě naváděl zpět k tomu místu.

„Tomy, tam, prosím, tam…“ kňučel, prosil. Naváděl mou ruku tam, kde se mu to líbilo. Prsty jsem mířil pod přibližně stejným úhlem. Našel jsem ho, opět na něj celkem silně zatlačil. Bill se prohnul, čímž mi jeho úd skončil kdesi v krku a přirazil mi na ruku.

„Ty, Tomy. Ty, hřebečku!“ zasténal a napatlal si ruce gelem. Objal můj penis, čímž jej udělal pěkně kluzký. Seběhlo se to velmi rychle. Rukama se opřel o mé bříško. Klekl si, roztáhl nohy, aby mi dopřál krásný výhled, jak můj natěšený kámoš mizí v jeho horkém těle. Pak si klekl na kolena. Objal jimi mé tělo. Vzal jsem jej za boky. Totálně omámený touhle chvílí, na kterou jsem čekal snad léta. Když získal potřebnou rovnováhu, jeho ruce se přesunuly na jeho zadek a roztáhl si půlky. Pomalu na mě nasedal. Nedalo se být potichu. Z mého hrdla se vydral vzrušený výkřik. Stiskl jsem pevně Billovy boky. Něco tak úzkého, jsem v životě nezažil.  
autor: Lenna W.K.T. & Kačítek
betaread: Janule

14 thoughts on “Me vengo 1/3

  1. aaaaa dockala jsem se. Na tuhle skvelost jsem se tesila. Stacilo mi cist tech par ukazek co si mi Lennus posilala na icku. A ted….ted jsem to totalne zhltla. A to bys nebyla ty a tvoje spisovatelske umeni aby mi orgasmus neklepal na dvere :DDD Predpokladam ze pri dalsich dvou dilech totalne odpadnu 😀 Oh boze….luxus tohle. Uplne je vidim pred ocima v teto zhave chvilce a jsem z toho na kolabs

  2. Héééj… a doprdele!!! xD Teďka se fackuju za to, že jsem taková, jaká jsem, asi si to až moc živě představuju, teďka je to trochu nevýhoda xD
    No teda. To, že si přečtu i druhou část a stoprocentně i třetí není pochyb, to vím už teď. Nevýhoda, že je to tak useklý, ale zase se máme všichni na co těšit a já věřím, že je na co. Čiší z toho žhavý sex a kromě toho jsem se párkrát i uchichtla, protože některý Billovy věty jsou fakt nášup xD Plně mi stačilo: "Tomy, ty masturbuješ?", o hřebečkovi ani nemluvě:-D♥
    No je to paráda, nemůžu se dočkat pokračování. Autorky sice neznám, ani jsem od nich nic nečetla, ale vypadá to opravdu slibně, ten váš talent xD Určitě uvažujte o spolupráci na nějaké vícedílce, nebo klidně i další jednodílce, jde vám to spolu krásně xD
    Achjo, to budou v noci zasejc sny xD♥

  3. rachel: eh to je jako ze jsem to psala ja, ale muj pocitac mi nedovoloval psat hacky a carky a tak to Kathulka opravovala, ale tedka uz to je v pohode uz ji budu otravovat jen jednou povidkou, vicedilkou:D
    Doris: zabije te treti dil 😀 me to vrazdilo totalne 😀 co tam Bill nakonec vyvede 😀

    Hrebecek je nadrzeny prase 😀 o sexy sceny neni nouze 😀 Ku*va uz aj versuju 😀

  4. No jo, Lennuška… xD Hele, Lennuš… normálně fakt dobrý xD 😀 Ses zlepšila v tom psaní 😉 No, jsem zvědavá dál, bylo to moc krátký a useknutý xD Billovy věty… zase perlíš xD A "Me vengo, me vengo!" to bylo hodně dobrý xD

  5. Jak se lepsim 😀 ja jsem byla vzdycky dobra… (ano toto je ego cloveka narozeneho ve znameni panny :D)Kratky to bylo naschval… uzijete si dalsi dily 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics