Můj život s vojákem

autor: Tina

Ahoj všichni. Máte tady ode mě další povídku. Inspirací mi bylo jedno video vojáků, kteří se vrací domů ke své rodině. Pro jejich rodiny to určitě není nic příjemného, když jeden z jejich blízkých bojuje proti nepřátelům a může klidně přijít o život. A tak mě napadl tento příběh. Je o silné lásce, která překoná všechny války, a také o věrnosti. Tak doufám, že se vám povídka bude aspoň trochu líbit a objeví se mi tady nějaké komentíky. Přeji příjemné čtení. Tina


Dovolte mi, abych se představil. Mé jméno je Bill Trümper. Jsem šťastně ženatý muž a milující otec mého krásného syna Patrika, kterému teda víc říkáme Paťo.
V dnešní době s vědou pokročili tak daleko, že je možné, aby byl muž těhotný, a proto jsem toho hned využil. Jeho druhý tatínek je můj krásný manžel Tom Trümper, který je voják z povolání. Rád bych vám pověděl celý můj příběh, který má své světlé i stinné stránky.

Všechno to začalo na jednom setkání. Nedokážu už přesně určit, co to vlastně bylo, ale byli tam vojáci, úředníci a nějací významní hosté, takže rozhodně ne nějaká párty na zahradě. Vlastně už ani nevím, jak jsem se tam dostal já, tenkrát jsem tam byl jako zástupce ředitele, protože ředitel společnosti měl nějaké jiné vyřizování. Pamatuji si, že to bylo skutečně narychlo.

Co si však pamatuju dobře, že tam byla skutečně nuda. Počítal jsem s tím, že na takovýchto akcích rozhodně žádná zábava nebude, ale nikdo si mě tam nevšímal, takže jsem jenom vesměs poslouchal, když někdo povídal u pódia.

Postával jsem tam se sklenkou šampaňského u jednoho stolu s jídlem a díval jsem se kolem. Absolutně jsem nechápal, jaká je zde moje úloha, a upřímně jsem to chtěl už zabalit, ale pak ke mně přišla jedna žena a pustili jsme se do řeči.



Bylo to tak zvláštní, ale prostě jsme se bavili o naprosto obyčejných věcech. Nic velkého se na té akci stejně neřešilo, vypadalo to trochu jako nějaká oslava. Ta žena se jmenovala Monika a byla opravdu milá. Daleko milejší než většina ostatních lidí, takže se stala takovou mou společnicí na tento večer a aspoň jsme si dobře popovídali.
Usadili jsme se k jednomu stolu a povídali dál. Byla to tak hodná paní, že to ani nebylo možné a tak hezky mi zpříjemnila ten nudný večer.

Čas ubíhal a lidi začali tančit, a pro Moniku přišel jeden galantní pán, takže jsem u stolu opět zůstal sám a jenom popíjel šampaňské. Nezaujatě jsem se koukal kolem, až jsem si všimnul jednoho vojáka, který stál kus ode mě. Také se na mě díval, tak zvláštním a pronikavým pohledem.

Rozhlédl jsem se kolem, jestli tam náhodou nezaostřil na nějakou slečnu, ale žádná se tam nenacházela. Skutečně se díval na mě.

Postával tam se skupinkou vojáků a stále mě sledoval. Musel jsem uznat, že byl skutečně hezký a sexy. Jeho postava samý sval, z toho jsem šel do kolen. Černé vlasy měl spletené do rasta copánků, které mu končily u týlu hlavy. Měl plné rty, které rovnou vybízely k políbení. Neodvážil jsem se za ním jít. Za prvé, jsem byl moc stydlivý, a za druhé, jít na takové snobské akci balit vojáka mezi bandu dalších vojáků, by taky mohlo skončit pěkným trapasem.

Proto jsem zůstal sedět a jenom si jej dál prohlížel. Měl tak vážný a zároveň milý obličej. Nedalo se to pořádně popsat. Když se potom na mě usmál, myslel jsem, že sebou fakt seknu. Tak pronikavý a roztomilý úsměv jsem ještě neviděl. Připadal jsem si jako malá puberťačka, a to mi prosím bylo už přes dvacet.

Pak jsem málem dostal zástavu srdce, když se ke mně rozešel. Jenom jsem ztěžka polknul a snažil se vypadat co nejvíce přirozeně.

„Je tady volno?“ usmál se na mě a ukázal na židli naproti mně. Hlavně zůstat v klidu a jenom se přirozeně usmívat.

„Jistě, je,“ úsměv jsem mu oplatil a pozoroval ho. Až teď jsem si všimnul, jaké měl krásné mandlové oči. Jenom zářily a přidávaly mu ještě víc na kráse. Jak je možné, že právě tak hezký muž si vybral být vojákem.

„Všiml jsem si, že jste tady sám,“ promluvil opět ten hezoun a upíral na mě ta svoje mandlová očka.

„Byl jsem sem vyslán jako zástupce ředitele, ale moc se tedy nebavím. Ještě před nějakou dobou jsem si tu povídal s jednou milou paní, ale ona šla teď tančit.“
„Jo, všiml jsem si,“ přikývl. Páni, takže to mě asi pozoroval déle, je zvláštní, že já si ho všiml teprve teď.
„Ou, ani jsem se nepředstavil. Jsem Thomas Trümper, ale říkej mi, prosím, Tome,“ opět vykouzlil ten dokonalý úsměv a potřásl si se mnou rukou. Jeho stisk byl tak pevný, ale zároveň pro mou ne zrovna silnou ruku jemný.
„Jsem Bill Kaulitz.“ Představil jsem se také a nepřestával se usmívat, jako bláznivá puberťačka.

Celý večer jsme si spolu povídali opravdu o všem. On byl tak milý, vtipný a pořád se na mě tak krásně díval. Z nudného večera se najednou vyklubal naprosto skvělý večer. Okouzlil mě na první pohled. Lapil mě do svých sítí a už mě nepustil.

Nakonec se se mnou rozloučil s tím, že se musí vrátit do kasáren, ale určitě by mě zase rád někdy viděl. Naprosto jsem souhlasil a dal mu svoje číslo, aby se ozval, a tak to všechno začalo.

Vídali jsme se spolu vždycky, když mohl, a když jsem ho poprvé viděl v civilu, bylo to něco úplně jiného. Vypadal pořád stejně úžasně, vlastně jsem se ani nemohl rozhodnout, v čem vypadal lépe, protože uniforma mu skutečně slušela.

Abych pořád neodbíhal od cesty, vídali jsme se spolu poměrně často, a to, co se mezi námi dělo, začínalo nabírat na síle. Pocítil jsem, že jsem se do něj zamiloval, protože tak milého a hodného člověka, který mě vždycky dokázal rozesmát, jsem ještě nepoznal.

Dlouhou dobu jsem se mu o tom neodvažoval říct, ale jednoho krásného večera to prostě prasklo. Už jsem ty pocity nedokázal v sobě držet a všechno jsem mu pověděl.

„Tome, já už ti to musím říct, už to prostě nemůžu vydržet,“ podíval jsem se na něj. Seděli jsme právě na lavičce a společně se dívali na jezero, které bylo v parku.
„Co mi chceš říct?“ podíval se na mě těmi svými mandlovými kukadly. Na chvilku jsem zmlknul a v duchu formuloval věty.
„Prostě jde o to, že jak jsem spolu často a ty jsi tak milý a hodný, tak se stala jedna věc. Přirostl jsi mi k srdci a já se do tebe zamiloval,“ hleděl jsem na své boty, a potom se váhavě podíval na něj. Mile se na mě usmíval a vůbec se nezlobil, ani se mi nevysmál, právě naopak.
„Jsem rád, že jsi byl ten statečnější a řekl to první. Já to cítím stejně, jen jsem neměl dost odvahy ti to říct. Je to celkem sranda, když jsem voják a odvaha patří na první místa.“ Díval se na mě a já věděl, že jsem našel svou spřízněnou duši.

Jemně jsem ho pohladil po tváři a on si mě přitáhl víc k sobě. Pak se naše rty spojily v něžném polibku. Měl tak plné a jemné rty. Nemohl jsem se jich nabažit a stále jsem ho líbal. Byl to náš krásný první polibek. Líbali jsme se střídavě vášnivě a něžně, bylo to tak dokonalé. Úplně jsem přestal vnímat svět a vnímal jenom jeho něžné doteky a jeho plné rty.

Tohle byl náš první polibek. Nikdy na něj nezapomenu, bylo to tak magické a procítěné, připadá mi to, jako by se to stalo teprve včera.

Od té doby jsme spolu začali chodit. S Tomem jsme se vídali každý den a naše láska kvetla jako krásná růže pod rukama dobrého zahradníka. Byl jsem do něj bezhlavě zamilovaný. Stával jsem se na něm závislý a každá hodina, každý den, co jsem bez něj byl, mi bylo neuvěřitelně smutno, a už jsem se těšil na jeho doteky, polibky, na jeho nádherný úsměv.

Zhruba po měsíci, co náš vztah takto oficiálně odstartoval, jsme spolu měli první sex. Šli jsme s Tomem na všechno pomalu. Nechtěli jsme nic uspěchat. Oba jsme si přáli, aby bylo všechno perfektní. Je to na gaye celkem zvláštní, ale my jsme to prostě tak chtěli a taky se to vydařilo.

Náš první sex byl báječný. Něžný, procítěný, ale také vášnivý. Tom byl úžasný, a já si to užil jako nikdy. Pak jsme se spolu milovali celkem často. Pořád jsme zkoušeli něco nového, a i když se to vždycky nevyvedlo, chuť nám to nezkazilo.

Mělo to ale taky své stinné stránky. Jako voják měl své povinnosti, a když jej zavolali, musel prostě jet. Většinou to bylo jenom pár měsíců, a i když to pro mě byla muka, vydržel jsem to. Láska k němu byla silná a já jsem se rozhodl mu zůstat věrný. Byl to jediný člověk, který mě přijal takového, jaký jsem, který mě miloval, a jak mi řekl, seslal by mi modré z nebe, kdyby mohl.

Pokaždé když přijel, mohl jsem ho ulíbat k smrti a pořád jsem se ujišťoval, zdali je v pořádku. On byl můj poklad a pokaždé, když byl pryč, jsem se o něj tak strašně bál. Máma mi říkala, že to není moudré zamilovat se do vojáka. Kdykoliv se může něco stát, a už se mi nevrátí. S tímhle jsem taky počítal, ale nechtěl jsem si to tak moc připustit. Ta vidina mě děsila.

Trochu to popoženu dál, protože je to vesměs to samé. Milování, krásné chvilky a plno zábavy. Už si ani ty všechny zážitky s ním nepamatuju. Je jich tolik.

Uběhly téměř dva roky a náš krásný vztah s Tomem stále existoval. Byli jsme do sebe stále zamilovaní, a to kouzlo i po takové době nepominulo. Zvykl jsem si na Tomovu přítomnost tak moc, že jsem si už život bez něj nedokázal představit. On byl celý můj svět. Povídal mi sladká slovíčka a byli jsme spolu tak šťastní. A pak přišel ten osudový den. Den, kdy se všechno změnilo.

Bylo sobotní krásné ráno a můj miláček mě ráno probudil sladkým polibkem a dobrou snídaní. Skutečně jsem si pochutnal. Bylo to všechno tak milé. Pak najednou začal povídat.

„Víš Billi, hodně jsem o tomhle uvažoval. Miluju tě, jsi celý můj život. Jsi ten nejúžasnější a nejkrásnější člověk, kterého jsem kdy mohl mít. A myslím, že je čas na změnu, protože bych se tě rád na něco zeptal. Vezmeš si mě?“ kleknul si a otevřel krabičku s nádherným prstýnkem. Úplně jsem oněměl a nedokázal nic říct. Začaly mi téct slzy a já přikývl.
„Ano. Ano, vezmu,“ objal jsem ho a brečel jako želva. Byl jsem tak šťastný.

Pak už to šlo všechno pěkně za sebou. Následovalo to oznámit rodičům, poté příprava na svatbu a nakonec samotná svatba. Takovou by mi mohl závidět kde kdo, protože byla doslova pohádková. Byl to další z mnoha okamžiků, na který nikdy nezapomenu. Následovala svatební noc, která má na mém seznamu úžasných zážitků také své místo. Toma mi prostě může závidět kde kdo. A já se můžu pyšnit tím, že je právě můj.

Teď asi přijde ta horší část mého příběhu. Bylo jenom pár měsíců po naší svatbě a my jsme si užili nádherné líbánky. Toma však povolali, a tak musel hned odjet. Měl jsem o něj opět strach a dlouho jsme se loučili za doprovodu slz. Sliboval mi, že se vrátí a já mu věřil.

Čekal jsem na svého manžela téměř rok a půl. Tohle byla skutečná muka. Nevěděl jsem pořádně, co s ním je. Sledoval jsem zprávy, ale stejně jsem se nic užitečného nedozvěděl. Dny bez něj se táhly jako celý věk lidí. Snažil jsem se zůstat pozitivní, ale stejně mě děsila ta představa, že mi dojde oznámení o jeho smrti.

Nedovedete si představit, co to je, když nevíte, co je s vaší životní láskou, ale i přesto se snažíte myslet pozitivně. Stačila by mi jedna blbá zpráva o tom, že je v pořádku, ale toho jsem se nedočkal. Přesto tady zůstávali lidé, kteří mě drželi nad vodou. Rodina, mí přátelé. Těm jsem skutečně vděčný.

A pak najednou z ničeho nic ta muka skončila. Bylo to tak, byla to pravda. Tom se vrátil domů a já myslel, že jej radostí umačkám. Brečel jsem a byl tak nehorázně šťastný, že se mi vrátil. Doufal jsem, že teď na dlouhou dobu zůstane se mnou. Že bude doma a nikam nepojede bojovat, a taky se tak stalo.

Nějakou dobu byl klid a my jsme si užívali společné chvíle. Užili jsme si každý den. Každý den byl něčím zajímavý a skvělý. Na našem vztahu bylo to, že tam bylo minimum hádek a maximum štěstí, lásky a samých dobrých věcí.

Tak neskutečně jsem ho miloval a stále miluji. On je pro mě skutečný hrdina. Můj hrdina.

Jak čas plynul dál, rozhodli jsme se s Tomem založit rodinu. Jak už jsem v úvodu řekl, věda je tak dobrá, že nám umožnila, abych byl těhotný. Když se nám to konečně povedlo a já čekal dítě, Tom se o mě staral jako o porcelánovou panenku. Pořád se zajímal, zdali mám pohodlí, a když už mi bříško rostlo, byl tak starostlivý. Prostě dokonalý otec. Vždycky k večeru si s mým bříškem povídal a jemně ho hladil a masíroval. Miloval jsem ho za tohle ještě víc. Věděl jsem, že nedopustí, aby se mně a dítěti něco stalo, že se o nás postará.

Po devíti měsících se blížil čas porodu, a když se tak stalo, Tom mě odvezl do nemocnice. Byl stále se mnou a uklidňoval mě. Šel se mnou i k porodu. Byl to statečný muž a stále mě hladil ve vlasech a uklidňoval. Když se konečně naše miminko dostalo císařským řezem na svět a my slyšeli ten pláč, políbil mě a poděkoval mi. Měli jsme krásného zdravého syna. Má Tomovy oči a celkově má něco ze mě a něco z Toma. Ten první okamžik nikdy nezapomenu. Pojmenovali jsme ho Patrik, a teď mu bude už pět let. Je to naše zlatíčko. S Tomem sice pořád blbli, ale copak se na ty sluníčka může člověk zlobit.

Momentálně je ze mě ředitel společnosti. Dovolím si říct, že se nám vede skutečně dobře, takže si nemůžu stěžovat. Paťa chodí do školky a brzy půjde do školy. Jediné, co mi chybí ke štěstí, je můj úžasný manžel Tom. Momentálně je už téměř dva roky v Iráku a jediná komunikace je přes webovou kameru. Oběma nám s Paťou chybí a nemůžeme se ho už dočkat.

Dneska je pátek kolem půl dvanácté odpoledne a já sedím ve své kanceláři s hromadou papírů a lámu si nad tím hlavu. Tohle mě skutečně nebaví. Je to tak nudné, ale někdo to udělat musí. Jenom jsem si povzdechl a podíval se na naši společnou fotku, kde jsem já, Tom a Patrik. Jemně jsem po ní přejel prstem a raději se vrátil zpátky k papírování.

Když jsem v práci skončil, sbalil jsem si věci a vydal se ven, a pak po schodech ke vchodu. Ostatní zaměstnanci také už odcházeli a zdravili mě na rozloučenou. Sešel jsem poslední schod a zadíval se ke vchodu. V tu chvíli jsem myslel, že asi zkolabuju. U vchodu stál můj krásný manžel v uniformě a s kyticí růží v ruce. Hned jsem se k němu rozeběhnul. Pustil jsem na zem kufřík a padl mu kolem krku. Nezajímalo mě, že se na nás všichni dívají.

„Oh pane Bože, ty ses mi vrátil,“ šeptal jsem plačtivě a po tváři se mi kutálela jedna slza za druhou. Pevně mě objímal a hladil po zádech.

„Slíbil jsem ti to přece,“ zašeptal mi a dlouze jsme se políbili a objímali. Moje radost přesáhla maximum. Nedalo se to ani popsat, jak jsem byl rád, že ho vidím. Vzal jsem svůj kufřík a vydali jsme se k autu. Vzal jsem si od něj kytici, a ještě ho políbil. Nezajímali mě okolní lidé, většina stejně věděla, že jsem gay a můj manžel je voják.

„Musíme ještě do školky pro Paťu,“ usmál jsem se a vyjeli jsme. Nechal jsme raději Toma řídit. Byl jsem tak roztěkaný, že bych to nezvládl.

„Už se na něj těším. Uděláme mu takové menší překvapení,“ usmíval se můj krásný manžel tím nádherným úsměvem, který mě vždycky dostával.

Přijeli jsme ke školce a vystoupili. Držel jsem Toma za ruku a společně jsme se vydali dovnitř. Došli jsme ke třídě, kde byl Patrik a vešli jsme dovnitř. Paťovi se rozzářila očka, když mě viděl, ale když uviděl Toma, hned se k němu s brekem rozeběhl a doslova mu skočil do náruče. Tom ho objímal a tulil k sobě.

„Chyběl jsi mi, drobku,“ zašeptal mu a stále si ho držel u sebe.
„Taky jsi mi chyběl, tatínku,“ zabrblal mu Paťa přes brek a odmítal se jej pouštět.

Tolik radosti a slz je, když se vojáci vracejí domů, a já jsem za svého manžela rád. Nikdy bych ho nevyměnil. On je můj hrdina, je to pravý bojovník. Okouzlující manžel a milující otec tak jako já. Nikdy ho nepřestanu milovat.

autor: Tina

betaread: J. :o)

19 thoughts on “Můj život s vojákem

  1. Bože to je tááák moc dokonalý ,, málo jsem měla k tomu ,abych neuronila slzu :/ . Prostě dokonalý příběh 🙂 . Moc se ti to povedlo a ještě lepší by byla vícedílka! , Moc dokonalé jsi šikulka! :)))

  2. Sakra, to je tak dokonalý.. Ztratila jsem slova, naprosto překrásná povídka… To je prostě.. Nádherné, až mě to dohnalo k slzám. Neuvěřitelné, dokonalé..♥

  3. Děkuju vám za komentáře, těší mě to, ještě bych možná k tomu doporučila si poslechnout od Christiny Perry – A Thousand Years.

  4. Taky jsem viděla nějaké video, kde se vojáci vrací ke svým rodinám. Je to tak strašně emotivní. Tak jako tahle povídka! Nádherně napsané! 🙂

  5. OH MŮJ BOŽE!!!!!!!!!!!!!!!! Tahle povídka je naproto dokonalá a ani nevíš jak mi sevřela srdce!!!!!!! Napsala jsi to tak krásně, že jsem u toho ronila slzy(jsem fakt emotivně založená), ale prostě kdybych měla na hlavě kloubouk, tak bych ho před tebou smekla! Kdybych před tebou stála, uklonila bych se ti s rukou na srdci, že bych se nosem dotýkala země! Tohle je přesně taková povídka, která člověka chytí za srdce a rozhodně mu dá něco k zamyšlení…:-) Opravdu dokonalé a doufám, že časem napíšeš další takovouhle úchvatnou povídku, která bude nasycená láskou, věrností, důvěrou a vším, co obsahovala tahle povídka! 🙂
    Nikdo si nedokáže představit ty muka, která prožívají rodiny těch, kteří jsou na míle daleko…. Opravdu nááádherně a já mám totálně vyražený dech!!! 🙂 Opravdu před tebou smekám!!! 🙂 Napsala jsi to tak nádherně, že já jsem nadšená a mám pocit, jako bych se vznášela na obláčcích!!! 🙂 Náááádhera!!!!♥♥♥♥

  6. Tahle Billova zpověď byla moc pěkná 🙂
    Příběh byl krásný a něžný a taky trochu smutný, protože si u něho člověk uvědomí, kolik vojáků takové štěstí jako Tom nemá.
    A nejsmutnější věcí v povídce je fakt, že v době, kdy je lidstvo natolik vyspělé, že muži mohou mít děti, stále ještě existují války.
    Povídka na mě zapůsobila hlavně proto, že manžel mé sestřenice je voják z povolání a brzy bude nasazený v Afghanistánu, takže se o něj všichni moc bojíme…

  7. Děkuju vám moc za tak pozitivní a pěkné komentáře udělali jste mi radost.

    [8]: Jsem moc ráda, že se ti povídka líbila a moc si cením toho, co jsi tady napsala. Děkuju

  8. toto se nedá popsat..Nejsou pro mně žádná slova,kterými bych vyjádřila to, jak se mi tato povídka líbila..Je to jedna z nejlepších co jsem, kdy četla.Opravdu smekám..Je to opravdu opravdu opravdu dokonalé povedené..Nelze to popsat jak je to prostě úžasné

  9. Nádherné 🙂 Celý čas som tŕpla, že sa niečo stalo 🙂 A ono to bol dokonalý nádherný príbeh o láske. Zbožňujem príbehy,keď sa nikomu neubližuje a nikto netrpí.

  10. ach můj bože :'3 to je tak strašně moc nádherný! :)*nikdy sem nic podobného nečetla!je to originální a nádherně napsané :))nenapadá mě dostačující slovo chvály které by vystihlo tohle dílko :)celou dobu se tu usmívám a tečou mi slzy :)*je to vážně moc nádherné!<3

  11. Bože, to bylo úžasný. Na začátku jsem se trochu bála, jak to skončí, psychicky jsem se připravovala na špatný konec, ale tohle je teda nesčetněkrát lepší. Prostě krása. A ten jejich chlapeček… bože, skvělá povídka. <3

  12. přesně takhle to chodí i u naší tety…strejda je voják…všichni ho milujeme, ale půl roku doma a půl roku v Afghánistánu je pro nás všechny, a hlavně pro jeho rodinu, šílený.
    Velké díky

  13. BRECIM JAKO ZELVA!!!! UPLNE JSI MNE DOJALA, JE TO FAKT SILENE NAHDERNY!!! nedokazu si predstavit, ze bych mela strejdu nebo tatu vojaka, musi to byt opravdu tezky ♥♥♥♥ jeste jednou dekuji za krasnou povidku, tesim se nashledanou ;P 🙂

  14. Nádherná povídka. Když jsem se asi před pár měsíci koukala na videa vojáků, taky mně napadlo, že bych mohla napsat něco podobného, jenže nebyl čas a ani jsem nevěděla, jak něco podobného zformulovat do kvalitní povídky. Když se tak koukám, předběhla jsi mě a tohle byla jedna z těch nejkrásnějších povídek vůbec. Od nápadu přes zpracování až po dobře odvedenou práci, která obsahovala úplně všechno, co si jen čtenář může přát. Obdivuju tě a opravdu tě respektuju, nádherný příběh!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics