My angel

autor: Tina

Ahoj moji milí. Jsem tady opět s další jednodílkou. V poslední době se u mě docela roztrhl pytel s nápady a já už je pomalu ani nestačím všechny sepisovat. Ale tady se jeden uchytil, tak doufám, že se bude tahle jednodílka líbit a budu ráda za každý komentář. Přejí příjemné počteníčko. Tina


Byl podvečer. Něco kolem šesté hodiny. Zašněroval si dlouhé kozačky a vydal se ven. Ladnými kroky se procházel po chodníku a díval se na kolem projíždějící auta, zdali někdo zastaví. Byl v krizi a potřeboval peníze, aby se mohl postarat o sebe a svého malého bratra.
Po chvíli zastavilo černé BMW. Přišel k němu a ohnul se ke staženému okénku.
„Chceš společnost?“ zeptal se s trochou hrané smyslnosti. Chlap v autě jen přikývl a on se šel posadit na sedadlo spolujezdce. Upravil si své havraní vlasy.
„Ke mně, nebo k tobě?“ optal se ten muž.
„K tobě,“ zadíval se na něj sexy pohledem. Nedělal tohle rád, ale rozhodně to teď byla jediná možnost, jak si vydělat.

Auto zastavilo před celkem velkým rodinným domem. Bill i ten muž vystoupili a šli dovnitř. Nějaké rozhlížení se po domě nebo tak vůbec nepřicházelo v úvahu. Jejich cesta vedla rovnou do ložnice.

Bill odložil svůj strach a veškerou paniku někam hodně daleko. Tohle jej teď nesmělo ovládnout. Musel být sebejistý. Sundal si koženou bundičku, pod kterou měl síťkované tričko. Úzké džíny a vysoké boty mu tak dělaly štíhlé nohy a tvarovaly jeho zadek.
Ten muž si jej přitáhl za pas k sobě a začal jej líbat na krku. Pomalu se dostával výš, ale Bill jej zarazil.
„Na rty ne,“ tohle byla jediná výhrada, kterou měl, a také ještě to, spát s někým jedině s kondomem.

Muž pochopil a nedělal žádné moresy. Hodil Billa na postel. Ladnými pohyby mu sundal vysoké boty, které po Billových nohou lehce sklouzly, a okamžitě mu sundával kalhoty a tričko. Nedočkavostí mu ho až roztrhl. Bill nebyl pozadu a zbavil toho muže veškerého oblečení. Když už se muž chystal roztahovat mu nohy, připomněl.

„Kondom, jinak do toho nejdu,“ díval se na něj vážně.
„Nemyslíš, že jako děvka máš docela dost požadavků?“ zamračil se.
„Mám jenom ty dva. Buď si vezmeš kondom, nebo čau,“ řekl pevným hlasem. Muž se tedy pro něj natáhl do šuplíku a navlékl si ho. Roztáhl Billovi do široka nohy a tvrdě do něj přirazil. Černovlásek zahekal. Byl už na tohle zvyklý, ale musel to trochu předstírat, aby dostal co nejvíc.

Muž do něj tvrdě přirážel a Bill sténal přesně jako laciná děvka. Zčásti to na něj hrál a on mu to dokonale baštil. Když bylo po všem, odskočil si Bill rychle do sprchy, oblékl se a vzal si od něj peníze.

„Nechceš zůstat přes noc? Připlatil bych,“ díval se na něj ten chlap.
„Kolik?“ zadíval se na něj Bill. Ten muž mu řekl hodně slušnou částku, a tak se k němu Bill vrátil a zůstal u něj až do rána. Potřeboval jednoduše peníze a na takovéhle nabídky se ne prostě neříká. Obzvlášť, když není zákazník agresivní.

Ráno se vypařil stejně rychle, jako se u jeho auta objevil i s penězi. Vrátil se domů a našel svého malého brášku schouleného na gauči, jak sladce spinkal. Bylo mu tak moc líto, že jej musel občas nechávat doma samotného, ale on už byl šikovný a poučený o tom, že nemá nikomu otvírat nebo někam chodit. Zvládal to skvěle.

Bill zašel udělat nějakou dobrou snídani. Za včerejšek si vydělal opravdu dost, takže mu něco pěkného koupí. I když si vydělává celkem slušně, tak spoustu toho spolkne ten jejich malý byteček. Nájem je tam přemrštěný, ale nic lepšího teď prostě nemají.

Bill udělal vafle s marmeládou a spoustou šlehačky. To bylo Tedovo oblíbené jídlo. Přišel s tím do obýváku a sladce zašeptal.
„Teddy, vstávej, je tady snídaně,“ pohladil chlapce po jeho černých vláscích. Ten otevřel svá modrá kukadla a usmál se.
„Billi, ty už jsi doma?“ usmál se a objal ho.
„Ano jsem a mám pro tebe dobrou snídani, koukej,“ usmál se na něj.
„Jůů… vafličky. Ty mám nejraději,“ zatleskal ručkama.
„Já vím, tak papej,“ usmál se na něj a sám se šel umýt. Když byl u toho muže, tak to nestihl a nechtěl ho navíc budit.

Po koupeli se s Tedem vydali do města. Bill mu chtěl jako odměnu za to, že je tak hodný, něco koupit. Bylo to neuvěřitelně skromné a bystré dítě. Moc toho nepotřeboval. Spokojil se bohatě s balíčkem bonbonů. Ale Bill mu ještě něco koupil. Nechtěl ho odbýt jen bonbony.

Nakonec se vrátili domů na oběd a spolu si užili celý den. Různě blbli a skotačili.
Když se opět blížil večer, Bill se šel připravit. Dneska mu Andy domluvil zákazníka sem domů. Moc často si sem klienty nevodil, ale když se naskytla příležitost, tak to bral.
Andy se mu snažil pomáhat, jak mohl, aspoň tím, že mu někoho sehnal, když už to nešlo finančně.

„Dneska za mnou přijde jeden pán, tak buď hodný a koukej se pěkně na televizi, ano?“ koukl Bill na Teda, a ten přikývl.

Brzy zazvonil zvonek. Bill šel otevřít. Za dveřmi stál muž s rasta copánky. Byl i celkem pohledný. Měl koženou bundu a lehce volnější džíny.
„Pojď dál,“ pozval ho Bill a zavedl ho do svého pokoje. „Vydrž minutku, jen se připravím, udělej si zatím pohodlí,“ řekl Bill a odběhl zpět do koupelny se ještě dolíčit a obléct.
Muž s černými copánky se zatím díval kolem po pokoji a sundal si koženou bundu, kterou přehodil přes židli. Pod ní měl jen bílé, uplé tílko, které mu zvýrazňovalo svaly na hrudi a břiše. Měl vymakanou postavu. Když se otočil směrem ke dveřím, uviděl tam stát malého černovlasého chlapce, jak na něj jen mlčky koukal.

„Ahoj,“ lehce se na něj usmál. Ač vypadal, jako rváč a bručoun, ve skutečnosti měl celkem milou povahu a děti měl docela rád.

Chlapec mu však neodpověděl a jen se na něj díval. Vtom přišel do pokoje Bill, který měl na sobě župan.
„Tede, co tady děláš, říkal jsem, abys byl vedle,“ koukl na něj Bill.
„Já vím, ale nejde mi zapnout televize,“ postěžoval si a Bill už ho vedl do obýváku a zapnul mu ji.
„Tak, tady máš křupky a koukej se na SpongeBoba a buď hodný, ano?“ pohladil ho po vlasech a vrátil se zpět do pokoje a raději zamkl.
„Omlouvám se, už je to v pořádku,“ koukal na rastu omluvně.
„Ten je tvůj?“ otázal se.
„Bratr,“ vysvětlil Bill a sundal si župan. Skrýval pod ním latexové mini kraťásky a tričko, které měl nad pupík. Rasta si jej prohlížel od hlavy až k patě. Bill jej chytil za rameno a posadil na postel. Vylezl si mu na klín.

„Tvoje jméno, krasavče?“ zeptal se smyslným hlasem a trochu se na jeho klíně provokativně kroutil.

„Tom, a tvoje?“ otázal se Tom tentokrát.
„Jsem Bill,“ odpověděl mu a sundal mu bílé tílko. Musel uznat, že má opravdu hezkou hruď. Opálenou a svalnatou. Bill mu do ní lehce zatlačil, aby si Tom lehl, ten tak učinil a Bill ho začal líbat na krku. Cítil na svých zádech Tomovy horké dlaně, jak sjely až na jeho zadek a stiskly ho.
Bill mu začal rozepínat kalhoty a Tom jej zbavil toho titěrného oblečku. Brzy byli oba nazí a Bill ležel pod Tomem. Rasta si automaticky nasadil kondom a roztáhl Billovi nohy. Přirazil do něj a Bill vydechl.
Pohupoval se nad ním a přirážel do něj. Bill se pod ním kroutil a sténal. Musel uznat, že takhle dobrý sex už dlouho nezažil. Tom byl jiný než ostatní zákazníci. Samozřejmě byl vášnivý, ale tak trochu jinak než ti ostatní.

Oba slastí přivírali oči a sténali. Tom otevřel oči a díval se na Billa, který měl lehce zakloněnou hlavu, zavřené oči a pootevřené rty. Tom se k němu víc sklonil, přitiskl své rty na ty Billovy a jazykem vplul do jeho úst.

Černovlásek překvapeně otevřel oči. Sice už chtěl začít protestovat a Toma odtáhnout, ale on do něj opět přirazil a trefil se do jeho slastného bodu, tak Bill zavřel oči a vzdychl do polibku. Začal to Tomovi oplácet. Líbal dobře a pro jednou mu to dovolí.
Tom funěl, rychleji a tvrději do Billa přirážel a jazykem plenil jeho ústa. Navzájem se dotýkali toho druhého všude, kde mohli. Tom víc zrychloval a Bill věděl, že už bude a skutečně, Tom se odtáhl a s hlasitým a hlubokým zasténáním se udělal. Vyšel z Billa, sundal si hned kondom a vyhodil ho do koše, který byl poblíž a svalil se vedle něj na postel. Oba mocně oddychovali a jejich hrudníky se rychle zvedaly.

Bill po chvíli vstal a oblékl si župan. „Pokud chceš, koupelna, je hned naproti,“ oznámil Tomovi, který se potom zvedl a odešel se jen rychle umýt. Pak se vrátil, hodil na sebe boxerky a kalhoty a z nich vytáhl několik bankovek a podal je Billovi. Musel uznat, že byl fakt dobrý, takže mu dal i něco navíc. Navíc, proč by nedal, peněz měl dost. Možná, že až moc.

„Nechceš se zítra stavit? Zaplatil bych ti,“ zeptal se Tom.
„V kolik?“ zeptal se Bill a držel v ruce stále peníze, které mu dal Tom.
„Řekněme tak kolem půl sedmé?“ navrhl a Bill jen přikývl. Tom mu dal na stůl svou vizitku s adresou a potom vypadl z bytu. Tom byl hodně bohatý a mohl si zaplatit děvek, kolik chtěl, ale slyšel o Billovi, že prý je nejlepší, a navíc chtěl zkusit něco nového, proto šel k němu domů.

Dalšího večera Bill opět opustil byt a nechal Teda doma. Bylo mu to líto, že jej tam musí nechávat, ale jak už bylo řečeno, potřeboval peníze, takže většinou takové nabídky neodmítal.

Podle adresy dojel na místo, kde měl bydlet Tom. Stanul před velkou luxusní vilou, kterou chránil velký kovový plot. Sotva zazvonil, už jej vedli dovnitř do haly. Všechno tam bylo tak přepychové a nablýskané. Tohle se s Billovým skromným bytečkem nedalo vůbec srovnávat. Brzy uviděl, jak po schodek k němu přišel Tom a kamsi jej vedl.

„Máš hlad?“ optal se Tom.

„No trochu… tohle je celé tvoje?“ zeptal se Bill.
„No vlastně teď už jo,“ dovedl jej do jídelny a usadil na židli. Bill nechápal. Na takovéhle jednání nebyl zvyklý.
„Já myslel, že na to hned vlítneme, ne?“ nechápavě se na něj koukal.
„Neměj obavy, času dost. Navíc si myslím, že dobrá večeře bodne vždycky,“ mrkl na něj a mávl na služebnou, aby nosili na stůl.
Černovlásek byl ohromen. Tohle opravdu nečekal. Myslel si, že to bude jako vždycky. Přijde. Celou noc prošuká, dostane prachy a nad ránem vypadne.
Ale bylo to milé, že byl Tom tak… ochotný.
Najedli se opravdu královsky. Bill už se hodně dlouho takhle dobře nenajedl.

„Chutnalo?“ optal se Tom, když viděl spokojeného Billa.

„Opravdu hodně dobré, no, jsem zvědavý, jak na to s plnými žaludky vlítneme.“
„Máme ještě celý večer, já nikam nespěchám,“ mile se na něj usmál, až to Billa zaskočilo. Celý večer byl takový zvláštní, příjemný. Bill si spíš přišel jako Tomův společník, než jako děvka a Tom ho tak i bral. Až se nakonec odebrali do ložnice. Uprostřed stála majestátně velká postel se saténovým povlečením.
Tom nechal černovláska se vynadívat na tu krásu, než si ho přitáhl k sobě a chtěl ho políbil na rty, ale Bill ucukl.
„Ne, na rty ne…“ díval se na něj. Myslel to vážně.
„Předtím jsi mi to dovolil, proč ne teď?“ otázal se rasta.
„Nelíbám své zákazníky na rty, tenkrát jsi mě zaskočil a já už nezareagoval.“
„Ani kdybych si připlatil?“ zkusil to Tom. Věděl, že díky penězům roztaje každý. Bill se na chvilku zamyslel, ale odpověď byla předem jasná.
„Fajn,“ přikývl. Tom se pousmál, přitáhl si ho za týl a začal ho líbat. Bill mu jeho horlivé polibky oplácel.

Pomalu se posunovali až k posteli. Tom černovláska na ni položil a vylezl si nad něj. Bill hned přesunul své ruce k jeho kalhotám a začal je rozpínat.

„Hej, hej,“ chytil jeho ruce. „Nespěchej a uvolni se. Jsi moc zbrklý,“ něžně mu šeptal. Bill na něj jen překvapeně zíral. Každý byl spíš rád, když na to hned rychle a tvrdě vlítli. Tohle ho naprosto vyvedlo z míry. Nechápal to. Tom mu mezitím sundal tričko a začal ho líbat na krku.
Bill musel uznat, že to bylo opravdu příjemné. Celý tenhle večer byl skvělý.
Černovlásek mu rukama zajel pod tričko a hladil jeho svaly. Pomalu jel rukama výš a vyhrnoval mu tak tričko, které mu následně sundal. Pomalu si zamilovával Tomovy svaly a pořád je hladil nebo po nich přejížděl jemně nehty.
Navzájem se svlékali, až byli úplně nazí. Líbali se a hladili všude možně. Bill už začínal chápat, co po něm Tom chtěl.
Poté mu rasta roztáhl jemně nohy a pokrčil v kolenou. Vtěsnal se mezi ně a natáhl se do šuplíku pro kondom a lubrikant. Nasadil si ho a lubrikantem se natřel. Přehodil si jednu Billovu nohu přes rameno a vklouznul do něj. Ten, jakmile v sobě Toma opět cítil, se kousl do rtu, zasténal a lehce zaklonil hlavu. Cítil ho v sobě celého, byl tak velký a začal se v něm pravidelně pohybovat a Billa to nutilo sténat. Čím rychleji se Tom pohyboval, tím hlasitěji Bill sténal. Přirážel proti rastovi a rukou si zajel do klína. Tom omotal prsty kolem jeho sevřené ruky a určoval mu tempo. Jejich těla se pohybovala v dokonalém rytmu.
Brzy už to bylo rychlé a tvrdé. Slast je nutila zrychlovat a hlasitě sténat, než se oba udělali.

Vyčerpaně padli na postel a zrychleně oddechovali.

„Oh bože…“ vydechl Bill. Tom se jen usmál a podíval se na něj. „Takhle dobrý sex jsem už dlouho neměl,“ vydechl a podíval se na Toma.
„Jo, to jsme dva,“ přikývl muž s černými copánky a oba je přikryl a otočil se k němu čelem. Bill stále ležel na zádech a sledoval ho.
„Mám návrh…“ řekl Tom po chvíli a Bill na něj upřel svá čokoládová očka. „Zůstaň u mě týden. Zaplatím ti, a pokud bys náhodou neměl hlídání pro bratra, můžu se o to postarat,“ sledoval jej mandlovýma očima.
„Kolik mi nabídneš?“ otázal se černovlásek. Byla to docela zajímavá nabídka, a tak nějak tušil, že Tom s ním nebude zacházet jako s obyčejnou děvkou.
„Dva tisíce euro,“ vybalil na něj rovnou částku. Nijak ho to finančně nezasáhne. Peněz měl dost a tuhle částku klidně obětuje. Bill na něj vyvalil oči. Byl v šoku, takovou částku opravdu nečekal.
„Na tohle ne říct opravdu nejde, a co bude s mým bratrem tedy?“
„Mám neteř, bude tak v jeho věku a chůva je může hlídat spolu, nebude sám a ještě si užije plno zábavy. Zítra pro něj můžeme zajet.“ Bill si připadal jako ve snu. Tohle opravdu nečekal.
„Mám ale na tebe jeden požadavek,“ řekl ještě Tom.
„Jaký?“ otázal se Bill trochu bázlivě. Nevěděl, co po něm bude Tom chtít.
„Buď uvolněný a o nic si nedělej starosti,“ usmál se na něj muž s černými copánky. Bill si výrazně oddechl. Tohle mu klidně splní. Už se bál, jaký nesmyslný požadavek na něj bude Tom mít.

Dalšího dne se Bill probudil v Tomově náručí. Vůbec netušil, že v noci tak cestoval a zakotvil až v jeho náručí. Ale musel uznat, že se mu to líbilo. Připadal si tak nějak hezky a bezpečně. I když věděl, že to jsou jenom jeho mylné pocity. Jemně zvedl hlavu a podíval se na spícího Toma. Vypadal jako anděl, který mu svým způsobem podal pomocnou ruku. Jen tak se na něj koukal a začal si hrát s černým copánkem, který mu ležel kolem krku. Hrál si s ním a přemýšlel. Když pak k němu zvedl opět pohled. Střetl se s mandlovýma očima, které se na něj koukaly.

„Oh…“ Bill nechal být Tomův copánek a stydlivě se usmál. „Dobré ráno.“

„Tobě taky,“ usmál se na něj. „Jsi dlouho vzhůru?“
„Ani ne, před chvilkou jsem se vzbudil, a jak dlouho jsi ty?“
„Taky jsem teď otevřel oči, něco mě šimralo,“ usmál se na něj a viděl, jak si stydlivě skousl ret.
„Já… promiň, nechtěl jsem tě vzbudit,“ omlouval se.
„Nic se nestalo,“ usmál se na něj a lehce ho políbil na rty. „Mám otázku,“ řekl, když se odtáhl.
„Povídej, jakou?“
„Jak ses k tomuhle vlastně dostal?“ upíral na něj své mandlové oči.
„No… celkem dlouhý příběh. Naši umřeli při autonehodě, když mi bylo sedmnáct. Napálil to do nich kamion. Ten řidič tenkrát usnul. No a zůstali jsme jen já a Ted. Nechtěl jsem, aby mi ho vzali do děcáku. Navíc za pár dní jsem měl mít osmnáct. Bylo těžké sehnat práci a tohle byla jediná možná alternativa. Potřebuju peníze, abych mohl zaplatit nájem a Tedovi věci do školy, proto to dělám,“ skončil svůj monolog a Tom na něj jen koukal.
„To je mi moc líto, mohl bych ti nějak pomoct?“
„Už mi pomáháš tou velkorysou nabídkou, no a teď mi řekni ty, jak jsi přišel k tolika penězům a takové vile.“
„Jednoduše. Otec vlastnil firmu, která hodně vynášela, a brzy jsme měli dost peněz na tohle všechno. Teď jsem po něm firmu převzal já a otec mi nechal i tuhle firmu. S mámou si teď koupili menší vilu a pořád cestují. Táta říkal, že si ten důchod chce pořádně užít.“
„Aha, je celkem zvláštní, že ještě nikoho nemáš, na tebe se musí lepit tolik ženských a určitě i chlapů,“ usmál se Bill.
„No, většinou se lepí jen na ty moje prachy než na mě samotného, už jsem to vzdal.“ Billovi bylo Toma celkem líto, protože vypadal jako hodný člověk, a podle toho, jak se k Billovi choval, to mohl i potvrdit, že skutečně byl.

Nakonec se oba vyhrabali z postele, dojeli pro malého Teda a zašli si na skvělou snídani. Tom poté seznámil Teda se svou malou neteří Sophií. Ti dva si spolu skvěle rozuměli. Chůva se už o ně postarala a Bill s Tomem měli čas pro sebe. Tom mu ukázal celý dům, včetně zahrady. Bylo to všechno velké a luxusní.

Bill byl z toho unešený. Nebyl na tohle vůbec zvyklý, a taky nebyl zvyklý na to, jak s ním Tom zacházel. Jako se sobě rovným člověkem. Dělo se tam však něco, co ani jeden jaksi nezamýšleli.

Po týdnu

Nastal poslední den, kdy měli být Bill s Tomem ještě podle dohody spolu. Bylo něco před polednem a Bill sledoval, jak Tom dováděl s Tedem a Sophií. Bylo to tak zvláštní. Přišlo mu, jako by sem patřil, jako by byl členem rodiny. Tom je nebral jen jako děvku a jeho bratra. Bral je jako své přátele. Lidi, které měl rád.

Černovlásek seděl na lehátku a díval se na ty tři, jak dovádějí. Ted se Sophií se rozeběhli a skočili oba na Toma. Ten neudržel rovnováhu a spadl do trávy i s nimi. Bylo slyšet plno pištění a smíchu. Bill se jen usmíval a nahříval se na sluníčku. Nějak se mu to tu ani nechtělo opouštět. Tom na chvíli zaměstnal děti nějakou bojovou hrou a vydal se za Billem. Přišel až k lehátku a od jeho nohou se po čtyřech doplazil až k němu.

„Copak ty se tady sluníš jak ještěrka,“ culil se a Bill ho hladově políbil. „To beru jako ano, ty ještěrko.“

„Tome, ať to lehátko nerupne, je nějaké vrtkavé,“ koukal na něj Bill.
„Neměj obavy, je to pevný…“ nedořekl však větu, protože ono vrtkavé lehátko, které už bylo nalomené pod vahou obou těl, prostě prasklo a oni oba skončili na zemi.
„Není pevný,“ smál se Bill, který měl na sobě smějícího se Toma.
„Co jsem to koupil za krám?“ smál se. Bill trochu zvedl hlavu a viděl Teda a Sophii, jak se smíchy válí na zemi.
„Vidíš, i dětska se nám smějí,“ culil se Bill a vysloužil si od Toma další hladový polibek.

K večeru, když už děti spaly, se šli Bill s Tomem koupat do bazénu nazí. Bazén byl osvětlený, takže to vytvářelo krásnou atmosféru.

Oba si užívali té příjemné vody a líbali se.
„Tak dneska naposled,“ řekl Bill, když se odtáhl. Měl ruce a nohy omotané kolem Tomova těla.
„Jo, to už se asi neuvidíme,“ přikývl Tom. Neměl z toho zrovna radost. „Co budeš dělat dál?“
„No, zaplatím nájem, Tedovi školu a rád bych si našel nějakou jinou práci, rád bych s tím už přestal.“
Tom pouze přikývl. Pocity se v něm míchaly a on nevěděl, čemu má dát přednost. Bylo to celkem složité. Věděl, že by měl Billa nechat jít, ale zároveň nechtěl.

„Zůstaň,“ vyhrkl, aniž by si to pořádně rozmyslel.

„Cože?“ koukal se na něj nechápavě Bill. Tom na něj upřel svá mandlová očka.
„Zůstaň tady se mnou. Nechoď nikam. Já se o vás dva postarám. Je mi s vámi tak dobře. Nechci tady být zase sám, prosím, rozmysli si to. Mám vás rád, oba dva,“ chrlil to na něj jako vodu na oheň.
„Tome, to nejde. Nemůžeme tě tady otravovat, dohoda už vypršela.“
„Kašli na dohodu. Já tady chci vás. S vámi to tady konečně ožilo, konečně jsem si připadal trochu šťastný. Je to zvláštní, že i když mám plno peněz, nejsem šťastný. Každý mě chce o ně jen co nejvíce připravit a přišlo mi, že s vámi je to jiné. Nějak se to za ten týden zvrtlo, zvykl jsem si na vás až moc. Prosím, zůstaňte, bude vám tady dobře,“ přemlouval jej. Bill byl opět šokován. Tohle musela být asi Tomova specialita.

„Já… já nevím,“ vypadlo z něj a cítil, jak jej Tom víc objal a díval se na něj štěněčím pohledem.

„Prosím,“ zašeptal Tom. Pro Billa to byla zvláštní představa, že by se už nemusel starat o peníze a o to, jak to bude dál. „Prosím, Bille, já jsem se zamiloval jako puberťák a pomyšlení, že bys měl být jinde, mě děsí.“ Další šok. Bill už si na to začínal docela zvykat.
„Za-zamiloval do mě?“ vykoktal ze sebe.
„Ano, Bille, do tebe,“ přikývl a čekal na to, co Bill řekne. Tomu to šrotovalo v hlavě na plné obrátky. Měl Toma taky rád, vlastně opravdu hodně, takže by se dalo říct, že ho i miloval.
„Dobrá, zůstaneme,“ vynesl své rozhodnutí a Tom jej radostně objal a poté políbil. Byl tak šťastný.
Bill se cítil konečně šťastný. Konečně v sobě pocítil ten zaplavující a hřejivý pocit, který tak moc celá ta léta chyběl.
„Ty jsi můj anděl,“ zašeptal Tomovi a políbil ho.

autor: Tina

betaread: Janule

11 thoughts on “My angel

  1. Jůů 🙂 tak to bylo opravdu krásný 🙂 dobrej nápad, dobře sepsaný, no prostě paráda 🙂 mohla by jsi to třeba udělat jako vícedílnou povídku 🙂 možná by to bylo ještě lepší, kdyby to bylo více rozvité 🙂 no mě se to fakt líbilo! 🙂 nejdřív jsem si povídku číst nechtěla, ale nakonec jsem se do toho pustila a myslím, že jsem chybu fakt neudělala 🙂

    Jinak je to hnusný, že Bill takhle dopadl, i když některým lidem prostě nic jiného nezbývá.. no.. je to smutný, ale je to jenom povídka.. 😀 fakt se mi to líbilo a mohla by jsi k tomu přidat další díly 🙂 určitě by to mělo úspěch, si myslím, protože povídka je fakt úžasná! :))♥♥

  2. [2]: Děkuju za pochvalu i za tip. Jestli si ěnkdy najdu čas, možná, že to trochu rozepíšu, ale zatím to nechám jen jako jednodílku 🙂 Škola docela vyčerpává.

  3. To bylo strašně krásné..taky mi to připomělo Pretty woman jenomže v omnoho hezčím podaní

  4. Někteří mí sem píšete, že je to jak Pretty Woman. Sranda je, že mě to taky napadlo, až když jsem měla povídku hotovou a dělala jsem obrázek 😀

  5. bylo to úžasný… já teda s prominutím! takovýhle romantický slátaniny nečtu, ael tady sem chybu neudělala… děkuju x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics