One Night In Tokio

autor: Vanity
betaread: Janule
Bill se tulil bráškovi v náruči a celý se chvěl. Neměl rád bouřky a ta, která řádila za okny jejich hotelového pokoje, byla přímo děsivá. Byla čím dál blíž a blíž a Bill neměl daleko k slzám.
„Ššš… to je v pořádku, jsem tu…“ zašeptal mu Tom do jemných vlásků a následně jej políbil na čelo.
Bill se k němu přitiskl, jak jen nejvíce mohl. Rty, ač chtěně či nechtěně, se otřel o Tomovo rameno a instinktivně mu vtiskl jemný polibek. Toma to nepřekvapilo. Věděl, že kdykoliv se Bill bojí, podvědomě vyhledává něčí blízkost a Tom mu byl nablízku rád. Bill pro něj byl víc než jen bratr. Byla to jeho druhá polovina. Někdo, koho chtěl chránit před těmi zlými lidmi, kteří jsou tam venku, za vysokými okny.
Hlasitý hrom protnul ztichlý pokoj a donutil černovlasého chlapce vykřiknout.
„Tome!!!“
„Šššš… jsem u tebe, neboj, nepustím tě…“
Tom sklonil hlavu právě v tom okamžiku, kdy Bill svou zvedl. Narazili o sebe nosy a jedny rty se dotkly těch druhých.
Dvojčata na sebe překvapeně kulila očka a ani jeden z nich nebyl schopný sebemenšího pohybu.

Bill, i přes svoji plachost, se osmělil jako první. Dlaní, kterou měl celou dobu položenou na bratrových zádech, jej jemně pohladil a malinko pohnul rty, jako by se prudšího pohybu bál.
Tom v první chvíli nechápal. Právě jej políbilo jeho dvojče. Jenže ať už mu to přišlo jakkoliv absurdní, nedokázal se od těch měkkých sametových polštářků odtrhnout. Sám pohladil Billův odhalený bok a polibek mu nesměle opětoval. Jen co se svým jazykem dotkl bratrova, věděl, že už nedokáže přestat.
Zpola se na Billa položil a ochutnával jeho rty. Chutnaly po malinách a čokoládě. Zvedl ruku, aby jej pohladil po tváři, ale Bill mu ruku chytil a položil si ji těsně nad zadeček.
Kromě spodního prádla na sobě dvojčata nic jiného neměla. Tom odhodlaně zasunul svou dlaň pod bratrovy boxerky a hladil jej po nahém zadečku. Bill udělal přesně to samé, jen s tím rozdílem, že z Toma jeho prádlo nemilosrdně strhnul.
Tom se odpoutal od bratrových úst a přemístil se rty na jeho krk, ze kterého se velmi pomalu přesouval na jeho hruď. Pootevřenými rty přejížděl od klíčních kostí až k pupíku a zase zpátky. Nevyhýbal se žádnému místečku na Billově hrudníku. Pečlivě pusinkoval a olizoval každičký kousek.
Když se opět dostal k Billově pupíku, zahákl ukazováčky za lem jeho boxerek a začal mu je pomalu stahovat. Každé nově objevené místečko políbil. Jakmile bratrovy boxerky sundal, odhodil je na zem. Chtěl se vrátit k pusinkování Billova bříška, ale ani nevěděl jak a už ležel na zádech on a Bill líbal jej. Zopakoval naprosto přesně to, co Tom dělal jemu.
Jelikož Tom už žádné spodní prádlo neměl, Bill se přesunul až k jeho penisu. Chytil jej pevně do dlaně a smyslně mu olízl špičku, aby jej následně dostal do úst celého. Pocit štěstí, který jej naplnil, když ucítil jak pod ním bratr tvrdne, se ani nedal popsat. Zintenzivnil pohyby jazykem a dával si záležet, aby se bratrova penisu dotýkal hlavně svým piercingem.
Tom snad zapomněl i dýchat. Byl naprosto omámený. To, co s ním dovedl udělat Bill, ještě žádná dívka neuměla. Natáhl ruku a hladil Billa ve vlasech, čímž si jej k sobě přitahoval blíž. Bill se maličko vzepřel, přeci jen mu docházel kyslík a začal rudnout v obličeji.
Tušil, že se blíží Tomův vrchol. Jen párkrát stačilo olíznout jeho žalud a ucítil v ústech nahořklou lepkavou tekutinu…
Tom jej pohladil po tváři a vytáhl Billa k sobě.
„Miluj se se mnou…“ zazněla tichá prosba z Billových úst.
Tom se nenechal dvakrát přemlouvat. Představa úzkého a horkého Billova těla jej rajcovala. Bill si lehl na záda a roztáhl nohy od sebe tak, aby se Tom mohl uvelebit mezi ně. A Tom to také udělal…
Políbil jej a prsty hledal Billův otvor…
Bill zašmátral rukou pod polštářem a vytáhl bílou tubu s průzračným gelem. Tom nastavil dlaň a Bill mu do ní trochu vymáčkl. Rukou si to namířil ke svému tvrdému penisu a potřel si gel po celé délce. Poté rukama sám ještě víc oddálil bratrovy nohy a silným přírazem do něj pronikl.
Bill vykřikl bratrovo jméno a celý se napnul. Takovou slast už dlouho necítil. Prosil jej, aby nepřestával a žádal i prudší přírazy. Nedokázal se Toma nabažit. Bylo tak zvláštní cítit v sobě právě jeho. Tomův druhý orgasmus byl ještě silnější než ten předchozí. Posilnila jej vidina toho, že se udělá hluboko do svého roztouženého bratra. Jen co na to pomyslel, ucítil známé škubání v penisu a náhlé uvolnění po bouřlivém vyvrcholení. Bill dosáhl orgasmu ve stejnou chvíli.
Tom se unaveně zhroutil Billovi do náruče a těžce oddechoval. Zavřel oči a chtěl si představovat jen tuhle chvíli, ale před očima se mu zjevila zhnusená matčina tvář, která se právě dozvěděla, co její synové vyvádějí. Pak viděl tváře i ostatních, Gustava a Georga, Davida a Andrease i zničené tváře fanynek. Dopadly na něj výčitky. Musel se ujasnit, že tohle byl jen zkrat. Jen pouhé poblouznění.
„Bille… Byla to jen jedna noc, že?“ zašeptal svou otázku a netušil, co tím způsobil. Bill zkameněl. Cítil se, jako by mu někdo zabodl ostrou dýku do srdce a otáčel s ní z jedné strany na druhou. Oči se mu zalily slzami a vší silou se k Tomovi přitiskl, jak jen nejvíce byl schopný.
„Pro každého jsem jen jedna noc… Pro nikoho nic víc neznamenám…“
„Co to povídáš? Pro mě znamenáš strašně moc, Bille. Jenže tohle by nás zničilo, bráško. Museli bychom se schovávat, a to ani jeden z nás nechce, že. A koho si myslel, když si říkal, že jsi pro každého jen jedna noc?“
„Andreas, David… Oba řekli totéž, co ty. Ale od tebe to bolí nejvíc.“
„Billy, poslouchej mě…“ řekl Tom s vážnou tváří a do dlaní chytil bratrovu, aby se mu musel dívat do očí.
„Ty moc dobře víš, že tě miluju, bráško… Vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude. Nikdy v životě nebudu litovat toho, co se dneska stalo, to mi věř. Na tohle budu vždycky vzpomínat s úsměvem, protože to bylo nádherné. Tohle jsem ještě nikdy nezažil. Víš, že pro mě jsi v životě nejdůležitější a to je taky ten důvod, proč to nemůžeme dělat dál. Bráškové se pohádají, ale za pár hodin je to zase v pořádku, jenže když se pohádají milenci, znamená to většinou rozchod a následnou ignoraci a to bych já nepřežil. Nedokázal bych okolo tebe jen tak chodit a nepromluvit na tebe. Nevydržel bych to. A myslím, že ani ty bys to nevydržel.“
Bill si povzdechl. Slzičky však byly pryč. Ještě nikdy od Toma neslyšel takové vyznání lásky, i když „jen“ bratrské. Věděl, že má Tom pravdu. Ve všem. Teď mají oba alespoň na co vzpomínat. Ani jeden z nich totiž nikdy nezapomene na jejich jedinou noc v Tokiu.
autor: Vanity

6 thoughts on “One Night In Tokio

  1. pekné :)) a ten billikuv strach zbourky…so muzem podat ruce heh :)))

    moc pekne napsaný … mozná trochu smutnounkej záver, ale nevaadí :))

    všecko spatný je rpo neco dobrý ne??  maj na co vzpomínat 😀

  2. je to hezký :))))) a jako zační další vícedílku …. dobrě se to čte páč to není ani tak náročný na přemejšlení :))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics