One Night With Star 2/2

autor: Ellis Elicious


pairing Bill/Jeffree Star


Bill

Usmál se a zeptal se: „Tys ty jahody objednal schválně, viď?“

Zasmál jsem se a podíval se na něj.
„Víš… rád provokuju… a jahody miluju… tak jsem si myslel, že ti to nebude vadit.“ Zasmál se a přitáhl si mě blíž k sobě.
„Nevadí, ale… docela mě to překvapilo… kdybych věděl, že doma nikdo nebude, tak bych si tě vzal domů… ale nejde to… je tam brácha,“ vydechl a dal mi do pusy další jahodu.
„Saki už mi to zařídil… zarezervoval mi pokoj na hotelu a všechno tam připravil.“
„Proto odjel na tu půlhodinu?“ Přikývl jsem a Jeffree se podíval kolem. „Nezabalíme to?“ zašeptal mi do ucha a jemně mě za něj zatahal. Zaculil jsem se a přikývl.

Paul k nám přišel, já zaplatil a šli jsme k autu za Sakim.

„Můžeme jet?“ zeptal se, když jsme si sedli a já přikývl. Jeffree si sedl blíž ke mně a začal mě jemně kousat do krku. Přivřel jsem oči a hladil ho dlaní po zádech. „Jsi nahoře nebo dole?“ zašeptal mi do ucha a díval se na mě.
„Dole…“ vydechl jsem a Jeffree si vyhrnul už tak krátkou minisukni, aby si na mě mohl sednout. „Doufám, že tě nerozmačkám,“ zasmáli jsme se a začali jsme se líbat. Zajel jsem mu rukou pod triko a hladil jsem ho po páteři. Jeffree spokojeně zamručel, když jsem mu zmáčkl zadek a já se usmál. Saki si odkašlal a my jsme se na něj podívali.
„Už jsme skoro tam… nechtěli byste si to nechat až na pokoj?“ zeptal se a najel k obrubníku.


Jeffree

Slezl jsem z Billa a vystoupil. Upravil jsem si sukni a Bill vystoupil hned za mnou.

„Saki, kdyby něco, tak ti zavolám, ale dnes už bych neměl nikam jet, tak si můžeš sednout do baru nebo někam zajít. Ale buď na mobilu,“ řekl Bill a usmál se na mě. Šli jsme do hotelu a Bill si na recepci vyzvedl klíče. Šli jsme do pokoje a všiml jsem si, že u postele je pár balíčků kondomů a 2 tuby lubrikantu.
„Ty máš asi hodně rád sex, že?“ řekl jsem a Bill se ke mně zezadu přitulil. Začal mě líbat na krku a já se k němu otočil. Sedl jsem si na pohovku a Bill se ke mně přitiskl. Sundal mi triko a začal mě líbat na hrudi.
„Máš krásný tetování…“ vydechl a líbal mě na čelisti. Usmál jsem se a vyhrnoval jsem mu triko. „Proč to oblečení, tak překáží…“ sykl a zasmál se. Sundal si oblečení a zůstal stát přede mnou, jak ho bůh stvořil. Natáhl jsem k němu ruce a Bill pokýval hlavou, že ne.
„Proč ne?“ zašeptal jsem a Bill si ke mně klekl. Začal mi stahovat sukni a potom i boxerky.
„Teď už se mi to líbí víc…“ broukl a sedl si mi na klín. „Dal by sis víno nebo šampaňské?“ zašeptal mi do krku a nosem mi přejížděl po spodní čelisti.
„Mmm… dal bych si tebe…“ zašeptal jsem a posunul jsem se tak, že Bill ležel pode mnou a já byl na něm.
„Tak to máme stejný chutě…“ zamručel spokojeně a přitáhl si mě blíž k sobě.

Líbali jsme se, hladili a Bill se ode mě odtrhl.

„Nechceš jít do postele…? Na pohovce to není moc pohodlný…“ broukl a obmotal mi ruce a nohy kolem těla. Vzal jsem ho a dostal jsem se s ním do postele. Bill se natáhl po vypínači, takže vypnul světla a rozsvítil lampičky, co byly u postele. „Máš rád romantickou atmosféru, jo?“ Bill se spokojeně usmál a sjel mi rukama po trupu až k pánvi. Kousl se do rtu a za pánev si mě přitáhl blíž k sobě.
„Jsi hrozně sexy…“ vydechl jsem mu do ucha a Bill se na mě nevinně podíval. „Vypadáš jako kuřátko…“ broukl jsem a klekl si mu mezi nohy. Vzal jsem mu ho do ruky a olízl jeho špičku. Bill zaklonil hlavu a kousl se do rtu, aby nezavzdychal. Chvilku jsem ho takhle uspokojoval, dokud jsem nepoznal, že Bill je skoro na hranici. Unaveně zvedl hlavu a podíval se na mě.
„Proč jsi přestal?“
„Chci si tě ještě užít… ale nechci, abys odpadl hned na začátku,“ vydechl jsem a oblízl si rty. Bill si unaveně sedl a přitáhl si mě k sobě. Začal mě líbat a během toho mi sjel rukou do klína. Zavzdychal jsem a Bill spokojeně zamručel.

Odtáhl jsem se od něj a povalil ho do peřiny. Začal jsem ho líbat na krku a on natahoval ruku k lubrikantu. Potřel mi s ním 2 prsty a já jedním do něj zajel. Zavzdychal a podíval se na mě.

„Spal jsi už s někým?“ zeptal jsem se a pokrčil ten prst. Chytil jsem jeho obličej do dlaně a on zavzdychal.
„Jo… neboj se… nejsi první… nebude mě to bolet… ale dlouho už jsem to nedělal… ach…“ na konci jeho proslovu jsem přidal další prst. Bill zaklonil hlavu a hlasitě zavzdychal. „Přidej další… prosím…“ zavzdychal a já se na něj podíval. Vytáhnul jsem ty prsty a Bill nespokojeně zamručel. Podíval se po mně a já rozdělával balíček kondomů. Sedl jsem si na paty a on si sedl ke mně. Pomohl mi roztrhnout balíček a chtěl mi ho nasadit, ale hrozně se mu klepaly ruce.

„Je ti zima, nebo co tě trápí?“

„Když jsem vzrušenej, tak se klepu, jako kdyby mi byla zima… i když není,“ šeptl a sklopil hlavu. Zvedl jsem mu ji a líbl ho na nos.
„To je v pohodě… já zase když jsem vzrušenej, tak mám někdy divný hlášky a chci dělat divný věci…“ zasmáli jsme se a Bill mi pomohl nasadit kondom a rozetřít gel po penisu. Zase si lehl a já si k němu přilehl. Začal jsem ho líbat a pomalu jsem se třel o jeho vstup. Jemně jsem do něj zajel a zasténal. „Bille, jsi tak vražedně úzkej…“ Bill se prohnul v zádech a podíval se na mě.
„A chceš ještě něco navíc?“ zeptal se a stáhl kolem mě svaly. Svalil jsem se na něj a on toho využil. Přetočil nás, takže na mně seděl. Zhoupl se na mně a já zaklonil hlavu společně se zavzdycháním.

Bill

Jeffree si mě držel za pas a já se na něm znovu zhoupl.

„Bille…“ zavzdychal a zaklonil hlavu. Padl do peřin, ale i přesto mě držel.
„Líbí?“ zašeptal jsem mu do krku a jemně ho kousnul. V intervalech jsem na něm začal jezdit a oba jsme vzdychali.
„Billy…“ zavzdychal a kousl se do rtu. Pousmál jsem se a opatrně jsem se zvedl. Lehl jsem si vedle něj a přitáhl si ho na sebe. Jeffree se na mě rozněžněle podíval a znovu do mě přirazil. Zaklonil jsem hlavu a Jeffree zavzdychal: „Billy… tohle je úžasný…“ zhluboka jsem se nadechl a chytil jsem ho za pas. Pomalu jsem mu jel rukama po zádech a zakotvil jsem s nimi za jeho krkem. Přitáhl jsem si jeho obličej k sobě a začal se s ním líbat. Jeffree se po chvilce odtrhl a já se na něj zadíval.

„Když jsi na vrcholu, tak jsi neuvěřitelně sexy…“ zašeptal jsem a pohladil ho po boku.

„Už… skoro…“ zavzdychal a narazil na můj bod. Vykřikl jsem slastí a Jeffree se pousmál. Narážel na můj bod a do ruky vzal můj penis. Zakláněl jsem hlavu a držel jej pořád za krkem.
„Už budu…“ zavzdychal jsem a vyvrcholili jsme společně. Já mu na ruku a on uvnitř mě do kondomu. Padl na mě a zhluboka jsme dýchali. Podíval jsem se na něj a hladil ho po zádech. Vyšel ze mě, sundal si kondom a natáhl se pro kapesníček. Utřel si ruku, mně bříško a kapesník hodil do koše. Pousmál jsem se a zavrtal se do peřiny.
„Tohle bychom si mohli někdy zopakovat…“ broukl jsem, líbl ho na tvář a v jeho náručí pomalu usínal.

autor: Ellis Elicious

betaread: J. :o)

14 thoughts on “One Night With Star 2/2

  1. já nevím…nevím…..ně tenhle pár nějak nesedí..nevím nevímm….ale třeba je to jen můj problém 😉

  2. uz sem to cetla u tebe na blogu a ted po druhy a je to porad stejne dokonaly*-*vic takovych!:3nyuuu Jeffree<3

  3. Stále si stojím za svojom a som PROTI ….. Jeffree Star je Buzna !  Toto je predsa Twc stránka a nie JS a BK :/ !

  4. [6]: hej a co jako ? OMG i z Billa a Toma se tu dělaj ehm buzny (pardon za tohle vyjádření, ale to slovíčko tu bylo použito).
    Navíc je tu víc SLASovejch povídek.

    [5]: [7]: heej nechte toho, Jeffree star je brutální borec .. slečna .. prostě děvka … Kdyby jste ho trošku znaly. Ale zas vám ho nechci vnucovat, ale zastat se ho musím.

    A já přestanu kecat a půjdu si to přečíst (až večer). OMG párování Billa s Jeffem ♥♥ Hrála sem hru s tímhle párem .. a awrrr.

  5. [8]: Děkuji za tvůj koment hodně mě potěšil..
    [5]: Když se ti tenhle paring nelíbí, tak si to neměla číst.. já to nikomu nenutím.. :o)
    [4]: Jakmile bude čas.. pokusím se splnit tvoje sny ohledně JS
    [3]: Děkuji, vůbec nevím, jak jsem se dostala k tak "úžasné" jednodílovce.. :o) vážím si tvojí chvály.. :o)

    [2]: Já vím a děkuji.. :o)

  6. Ja som si tiež zagooglila, Jeff ma nechytil, ale táto poviedka je dobrá 🙂 Taký bezprostredný sexík môže byť fajn.

  7. Chachacha tohle je Joffovy uplne podobny … Teda az na to – no myslim si ze by se Jeff neodlicoval .. Neverim ze by se pred nekym ukazal bez make-upu…
    Hihi sexik bezvadnej .. Dej povidky se mi libil.
    i kdyz mam par vyhrad k Tomovy, takovej trapnej 'velitel'.

  8. [11]: Možná ano, ale momentálně nic neplánuji.. žádnou povídku ani jednorázovku.. mám moc učení do škole a nápady mě taky opustili.. 😀 Pokusím se co nejdřív dát vše do pořádku a napíšu pokud možno další pairing JS/Bill 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics