Královská vášeň

autor: PeTiŠka

51
„Prosím, následujte mě, prohlídka začíná v této části zámku. Chtěl bych vás upozornit, abyste na nic nesahali, ani nic nefotili a netočili. Děkuji za pochopení.“ Domluvil starší pán, zřejmě průvodce zdejšího barokního zámku.
„Jako bych z toho měl být celý rozrušený, že se můžu dotknout staré skříně…“ protočil očima mladík a upravil si své XXL kalhoty do pohodlnější pozice. Nesnášel kulturu a dějiny. A tohle se vztahovalo k dějepisnému semináři, povinné túry po hradech a zámcích.
„Nestěžuj si pořád, neumíš ocenit barokní umění. Pro ně to kdysi bývala čest a skvost. Jen si představ, že tudy, kde stojíme, kdysi chodívali vzácné dvorní paní a panovníci, hrabě a hraběnky, králové a královny, udatní rytíři. Zkus vnímat tu krásu dějin!“ Zasnil se černovlasý chlapec a zasněně se nadechnul. Byl přesný opak svého staršího bratra, jeho dvojčete Toma. Bill byl dějinami naprosto okouzlen. Často býval ve školní knihovně a pídil se po věcech, které ještě nevěděl. 

„No jo, prosím tě. Nezajíkej se tím tvým uchvácením.“ Zašklebil se Tom. Bill jej škádlivě zatahal za jeden z černých copánků a vypláznul na něj jazyk.
„Pánové, držte se prosím skupiny, ať vás nemusím nahánět po celém areálu!“ zavřeštěl starší profesor na dějepis a společně, po boku průvodce, bavě se s ním, vešel dovnitř. Celá početná třída jej následovala.  
Zámek jako takový byl až k neuvěření velký a rozlehlý. Prohlídky byly celkem tři, každá jinou částí zámku, a k Tomovu štěstí, třída měla absolvovat jen jednu část prohlídky zámku. Všichni hlučně štěbetali úžasem vždy, když vešli do další místnosti. Včetně Billa, kterému oči přímo zářily, jakmile spatřil sebemenší věc s nádechem historie. Od obrazů po staré knihy a nábytek. Tom znuděně přešlapoval a stále koukal na hodinky, protože prohlídka měla končit ve tři. Bylo teprve čtvrt. Povzdychnul si a zarazil ruce do kapes.

„Teď vás poprosím, abyste byli obzvlášť opatrní. Přejdeme do místnosti, kde se nachází nejvzácnější, a především nejdražší nábytek v celé Evropě. Nechal jej sem dovézt tehdejší císař Ludvík 2., aby se v této místnosti mohl dvořit svým dámám, na které z převážné části udělal dojem sám pozlacený nábytek, a tím se staly pro císaře povolnějšími.“ Usmál se průvodce, odemknul velké pozlacené dveře a s opřením o ně je otevřel.
Bill s Tomem vešli jako poslední a mladší z dvojčat vydechlo obdivem. Jak se již průvodce zmínil, veškerý nábytek byl zde pozlacený a s krásnými vyřezávkami. Místnost byla vybavena velkými rohovými kamny, jídelním stolem se židlemi, nízkou skříní a velkým zlatým křeslem s červeným potahem.

„Byl mazanej, co? Já bejt ženskou, taky bych po tomhle skočil, ani bych nemrknul!“ šeptnul Tom bratrovi do ucha a Bill se jen tiše zachichotal. Mezitím, co Tom si představoval nemravné věci, které by se tu daly praktikovat, Bill se zájmem poslouchal výklad a občas si napsal nějakou tu zajímavost do poznámek. Tomova záda často posloužila jako pevný podklad.
„To křeslo je nádherné, takové ušlechtilé a elegantní!“ rozplýval se Bill.
„Ano, takové by se hodilo do porno filmů. Jen si představ téma – královsky pěkná a dobrá blondýnka s pětkami a její oddaný služebník. On na tom křesle a ona ho-„
„Ježíši, přestaň, Thomasi, myslíš ty vůbec na něco jiného než sex?!“
„A ty na něco jiného než dějiny?!“ Zahájil protiútok Tom. Během jejich zápalu v dohadování se, si ani jeden nevšimnul, že zbytek třídy už je dávno v další místnosti a průvodce, zabraný do vyprávění jejich staršího profesora, je právě zamyká. Ozvala se totiž mohutná rána a chrastění klíčů. A kolem nikdo, samozřejmě! Obě dvojčata na sebe vyděšeně pohlédla a Tom se okamžitě vydal ke dveřím. Bouchal do nich, cloumal s klikou, křičel a nic.

„Jak tě to může nechat v klidu?“ vyprsknul Tom na naprosto klidné dvojče.
„Snadno. Za prvé, oni si všimnou, že chybíme, Tome. Za druhé, za půl hodiny by měla jít další skupina a za třetí by se docela toho času v téhle vzácné místnosti dalo šikovně užít…“ usmál se Bill chytře a pohlédl na Toma
„Šikovně využít? Oh, jasné, tebe to tu alespoň baví, mezi těmi starými krámy, mě ale ne!“ Tom odmítavě máchnul rukama a znova zabušil hlasitě na dveře. Bill protočil očima a přešel zezadu k Tomovi.
„A kdo říkal, že si chci užívat těch starých krámů? Tomi, tvé představy o sexu na tom krásném, pozlaceném křesle a na té nízké skříni, se mi docela zamlouvaly, víš to?“ pousmál se, objal bratra kolem pasu a lehce stisknul jeho ušní lalůček. Tom se zachvěl a pookřál. Billovy ruce mu mapovaly břicho pod svetrem.

„Bille, nechceš riskovat, že ne?“
„Chci…“
„Může kdokoliv přijít, musíme být opatrní. Nemyslím si, že je to dobrý nápad…“ zavrtěl Tom hlavou a snažil se dlaní od sebe bratra odstrčit, ale zároveň po té představě toužil.
„No právě, bude to risk, a o to více vzrušující, hm?“ Bill táhnul svého bratra za lem svetru k oné menší skříni, nad kterou viselo obrovské, naleštěné zrcadlo. Opřel se o ni a přitáhnul si bratra těsně k sobě. Jeho rty okamžitě vyhledaly ty Tomovy a s přivřenýma očima vsál Tomův piercing ve rtu. Zacinkal o něj svojí kuličkou v jazyku a Tom tiše povzdychl. Propustil Billův neodbytný jazyk dovnitř svých úst a vzájemně proplétali své jazyky jako v nějaké souhře.  
„Rozmyslel sis to?“ optal se Bill s úsměvem, když zbavoval Toma svetru, a zároveň trička. Omámeně povzdychnul, když se před ním objevilo lehce svalnaté tělo, které se Tom každou sobotu pokoušel dělat neodolatelným. Pomalu si klekal, přičemž mapoval jazykem Tomovo břicho. Tom zaklonil hlavu a přivíral oči.
„Rozmyslel…“ špitnul tiše a snažil se udržet na nohou. Bill přejížděl mokrým jazykem po jeho téměř neznatelně opálené pokožce, občas ji skousnul jemně mezi zuby. Rozepnul chvatně knoflík od jeho džínů, rozepnul poklopec a kalhoty dopadly k Tomovým kotníkům. Uculil se pod pohledem nad bratrovy napnuté boxerky. Nehty ho poškrábal na bocích a tváří se začal třít o jeho erekci přes spodní prádlo. Tom tiše zavyl a prsty projel Billovy krátce zastřižené vlasy. Tom jej škádlil, kousnul jej přes látku a vypustil z úst tlumený sten. Tomovi se zatočila hlava slastí.

„Vezmi si ho, prosím.“ Zaprosilo starší z dvojčat naléhavě. Muselo přežít ještě chvilkové škádlení ze strany bratra, než konečně zaznamenal, že i jeho boxerky teď leží u jeho kotníků a že to, co pevně svírá v dlani jeho penis a zkušeně po něm přejíždí, je Bill. „Ach ano, to je ono, Bille!“ pochválil si Tom a zatahal jej jemně za pramen černých vlasů. Bill si s ním hrál, zrychloval pohyb rukou, nebo občas zajel dlaní na jeho varle, které promnul a zase se vrátil k jeho rozkroku. Provokoval, hrál si, škádlil a dráždil. To byla jeho parketa. Chtěl Toma vydráždit, co nejvíce to šlo. A dařilo se mu.
„Pojď, vezmi si ho, Bille!“ zasténal hlasitě Tom. Bill se spokojeně uculil, přitiskl jeho pulzující penis k břichu a přejel po jeho spodní straně od kořene až po špičku. Spokojeně zamručel a Tom sebou škubnul. Jeho penis se ocitnul v další minutě v Billových vlhkých ústech a vnímal, jak jeho rty, tvarované do O, po něm přejíždějí ke kořeni až po špičku.
„Uhm…“ Tom jej chytil za bradu a začal do jeho úst přirážet. Jeho boky jako by samy chtíčem škubaly proti té bráně, která mu poskytovala slast. Bill stlačil dráždivě jazyk proti špičce Tomova penisu a ten táhle zavyl.
„Já už budu…“ zamumlal omámeně Tom a rozklepanýma rukama hladil Billa po lících.  
V tu chvíli se Bill vyzdvihnul na nohy a laškovně se na Toma usmál. Pomalu si rozepínal černou košili a svou nohou zatím dráždil Tomův rozkrok dál. Tom tiše naříkal a třel se o jeho nohu nevědomky. V kratší chvíli, kdy Bill ze sebe shodil veškeré oblečení, se opřel lokty o skříň a vyšpulil na Toma zadek. Tom si olíznul suché rty a jemně mu přes něj přejel dlaní. Bill se prohnul v zádech a vybízel se. Lákal Toma svým svůdným pohledem a mrkal.
„Nemám s sebou ani kondom, gel…nic…“ podotknul Tom, který se přitisknul na Billova záda a třel se tváří o jeho vlasy jak nepomazlené kotě.
„To nevadí, já to zvládnu. Pospěš si…“ zamručel Bill a nehty přejížděl po vzácném nábytku. Tom se pro sebe ušklíbnul. Přejel rukou před bratrova bedra a druhou ještě párkrát přejel po svém vzrušeném údu. Přiložil jej k Billově vstupu a pomalu zatlačil do jeho těla. Bill usykl a pevně se chytil okraje skříně. Pronikal do jeho těla na jeden nádech, až byl v bratrovi ponořen úplně. Bill zrychleně dýchal a viditelně se třásl. Byl zvyklý, ale zároveň to ještě stále bolelo. Zvlášť bez nějakého lubrikačního přípravku.

„Jsi v pohodě?“
„Téměř…“ vzdychnul bolestně a zároveň slastní Bill. Stačilo počkat chvíli, než Tom zaznamenal, že se jeho dvojče začalo proti němu pohupovat. Něžně se o něj třelo, lehce přirážel na jeho penis a slastně u toho naříkal. Tom se pousmál, chytil jej za boky a proti každému Billovu zhoupnutí dozadu, Tom přirazil dopředu. Oba hlasitě zasténali. Jejich společné přírazy se stávaly razantnějšími a Billovy zvukové projevy hlasitějšími. Bill ležel rozpláclý na vzácné, barokní, pozlacené skříni za dobrých pár miliónů, a ta se společně s Tomovými přírazy mohutně otřásala. Bill skuhral a nakrčil pravou nohu pro lepší přístup do jeho těla.

„Ne, ještě nechci!“ zaskřehotal Tom vzrušeně, když cítil, že orgasmus jej postihne každou chvíli. Bill se narovnal, jednou rukou hmátnul dozadu a obtočil jí kolem Tomova krku. Ten se přitiskl rty na jeho krk a tvořil mu drobné flíčky. ‚Podepisoval‘ si jej tím. Bill zvrátil hlavu přes jeho rameno a vzdychal mu do ucha, což Toma dorazilo úplně. Přitiskl si za boky Billa co nejvíc k sobě, jak to šlo, a zastavil své divoké pohyby, když konečně dosáhl bouřlivého orgasmu. Bill tiše sípal, zatímco Tom plnil jeho tělo svým spermatem.
„Oh bože…“ Bill se otočil čelem k Tomovi a v mžiku jej objal kolem krku, jako by tím vyhledal oporu, jinak by se sesunul k zemi. Tom jej políbil ochranářsky na čelo a vydýchával se. Otřel krůpěje potu z čela. Bill se odtáhnul a Tom se na něj pousmál.

„A co to křeslo?“
„Mám nápad…“ pousmál se Tom. Za ruku dotáhnul mladší dvojče před křeslo. Prudce do něj strčil a Bill do něj s vyjeveným výkřikem dopadl. Tom se zasmál a kleknul si před něj. Billovi okamžitě došlo, co se bude dít. Nahodil jeho ‚královský‘ úšklebek, ležérně položil ruce na mohutná postranní opěradla a trochu podsadil pánev dopředu.
„Copak byste si přál, služebníku?“
„Potěšit Vás, ó Vaše výsosti!“ usmál se Tom a něžně přejížděl prsty po Billových lýtkách, občas zajel i výše.
„A jste si jistý, že jste toho hoden?“
„Jsem si tím více jistý, věřte mi. Nebudete litovat.“ Přikývnul Tom a začal sát Billova stehna z vnitřní strany. A královská výsost si panovačně seděla v křesle, roztahujíc nohy víc a víc od sebe.  
Tom tvořil vlhké cestičky na jeho stehnech a rukou dráždil jeho vztyčený penis. Byl horký  a nateklý samým vzrušením. Uchopil jej do své dlaně  a tvrdě po něm začal přejíždět. Bill zasténal, natočil hlavu mírně do strany a stále pozoroval z křesla Tomovo počínání.
„To… to je něco úžasného, Tomi!“ vyhrkl téměř bez dechu, když Tom přitiskl jeho penis k břichu a začal si hrát jazykem s jeho varlaty. Postupně je sál a rukou občas zapohyboval. Bill se slastně prohýbal a doslova se Tomovi nabízel. Konečně jej vzal do úst celého a lehce jej stisknul zuby. Bill vypísknul a škubnul sebou v bocích. Tom se pousmál, přidržel si jej ukazováčkem a prostředníčkem u kořene a začal jej sát. Olizoval jeho úd jako to nejsladší lízátko a občas jemně skousnul. Bill omdlíval pod jeho dotyky úst i rukou.  
„Líbí se vám to, veličenstvo?“
„Oh, kurva, ano!“ Bill chytil bratra za týl a nevědomky si začal jeho hlavu přirážet s větší vervou do rozkroku. Tom se snažil to všechno vydržet, ale občas se odtáhnout musel, jinak by jej Billova divokost udusila. Když konečně ucítil první vlhké kapky na jazyku, pomohl si rukou, aby Billa mohl přivézt k vrcholu úplně. Bill se naposledy napjal se srdceryvným výkřikem a udělal se Tomovi přímo do pusy. Všechno bylo slušně spolykáno a Bill se ovíval rukou. Seděl v křesle jako opravdový král a Tom se musel nad tím pohledem zasmát.
„Co?“
„Nic, zlatíčko, jen vypadáš v tom křesle tak arogantně.“ Usmál se Tom.
„Měli bychom se oblíknout, každou chvíli tu bude další skupina, asi by nebyli rádi, že?“ Bill se nechal vytáhnout na nohy a oba se začali soukat zpět do svých oblečení. Přesně v okamžiku, kdy se otevřely dveře a dovnitř vešla zřejmě další třída, si Bill dopnul poslední knoflík od košile. Tom se na slečnu průvodkyni usmál a s ruměncem ve tváři šel vysvětlit situaci…

^_^

„Ah, tady jste! Pánové, jsem rozzuřen, říkal jsem, ať se držíte pohromadě!“ vypísknul pohoršen profesor, když se dvojčata s úsměvem od ucha k uchu dostala ven ke své třídě.
„Omlouváme se, zakoukali jsme se do obrazu…“ pousmál se omluvně Bill a profesor na dějepis si jej sjel nedůvěřivým pohledem.
„No tak dobře. Kaulitzi? No vy, starší. Tak mi řekněte, jak byste nazval stručně dnešní exkurzi?“
„Řekl bych, že to na mě působilo jako Královská vášeň, pane profesore. Dokonce jsem viděl samotného krále…“ zatetelil se Tom a Bill zčervenal.
„Nechte si ty vaše fóry, laskavě, a zařaďte se ke zbytku třídy!“ Stařík se vydal do čela své skupiny studentů a dvojčata se se smíchem odebrala za ostatními. Tom se nemohl dočkat další exkurze…

autor: PeTiŠka
betaread: Janule

10 thoughts on “Královská vášeň

  1. tak toto bolo úžasná!! 😀 pre boha som sa musela držať na uzde… lebo keby že sa začnem smiař na hlas… ešte by na chodbu došla mama a začala čitat xDDDDDDD úžasne!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics