The Placht 2/2

pokračování
Bill
Spokojeně zakňourám a prsty promotám do jeho dredů.
„To je slabé slovo, tygře. Nemohl jsem z tebe, už jak si se zeptal, co chceme k pití,“ šeptnu do polibku, prsty druhé ruky zatahám za lem jeho trička, chci, aby se dotýkal mé nahé kůže. Ne, přes tričko.

Slabě podklesnu v kolenou, začínám do polibku funět a můj rozkrok tvrdne.
„Tome, tohle mě skoro až mučí. Chci tě cítit na své kůži, ne tu hnusnou látku.“

Tom
„Vážně? A mně se začaly okamžitě potit dlaně, jen co si promluvil…“ zasměju se a odtáhnu se tedy od něj. Popadnu tričko a přetáhnu ho přes hlavu, odhodím kamsi za sebe. Otočím si chlapce čelem k sobě a přitisknu se na jeho nahou hruď. Vydechnu spokojeně, je tak horký, rozpálený.

„Někdo by tu potřeboval zchladit… jsme teprve na rozjezdu…“ hlesnu pobaveně a utvořím mu matný cucflek na krku. Rukama jej pevně svírám kolem pasu a náruživě se třu klínem o jeho. „Oh, to není dobrý…“ přivřu oči.


Bill
„Není to dobře?“ vydechnu a zakloním hlavu.
„Ukážu ti, jak dobré, to může být,“ brouknu a vezmu ho za ruce, trošku ho odtáhnu a jazykem přejedu po jeho hrudi. Pomalu si kleknu a začnu rozepínat kalhoty.
„Nechceš si to ještě rozmyslet?“
Tom
Kouknu na něj dolů a chytnu se rukama zábradlí. „Jediné, co si budu rozmýšlet, bude to, jestli si tě vezmu něžně nebo tvrdě…“ vydechnu rozrušeně a prohnu se v pánvi proti němu.

„Tak předveď, co je dobré…“ pousměju se a olíznu naučeně rty. Nakloním hlavu do strany a stále sleduju jeho počínání, jak je rozechvělý…

Bill
Vydechnu na jeho podbřišek a následně mu na něj začnu klást mlaskavé polibky, kalhoty stáhnu a rovnou i se spodním prádlem. Nějak jsem popravdě nezaregistroval, jestli ho vůbec měl.

Polibky pomalu sjedu až k jeho penisu, pomalu začnu klást polibky po celé jeho délce. Pak jej slabě olíznu, když ucítím, jak tvrdne. Ještě chvíli si s ním takhle hraju a mnu jej v dlaních, dokud nestojí úplně a já nepřetáhnu kůžičku, abych směl políbit jeho žalud.

Tom
Ohnu se mírně přes zábradlí zády a protočím očima. Poklesnu v kolenou a pevně se přidržím rukama, až mi zbělají klouby. Počíná si docela zkušeně. Docela dost.
„Hmmm…“ nakloním hlavu do strany, skrz lehce přivřený oči ho pozoruju, jak si se mnou hraje, jak začnu vlhnout a bokama doslova vybízet, ať si mě bere do pusy, jak nejhlouběji dokáže.
Prohrábnu mu vlasy prsty a vzápětí si jej s mírným škubnutím přitáhnu za týl blíž do rozkroku. „No tak…“ zamlaskám vzrušeně a pousměju se.

Bill
„Nech mě si hrát,“ šeptnu s úsměvem. Dlaní ho pohladím přes hruď. Zatnu nehty. Pak ale vstanu, přitáhnu ho k sobě a začnu se otírat rozkrokem o ten jeho. Začnu mu pokládat malé polibky na krk.
„Chceš, abych pokračoval? Abych tě vzal hluboko do hrdla?“ rád provokuju a rád si hraju.

Tom
Natisknu se na něj a vtlačím mu koleno mezi nohy a začnu se jím o něj otírat. Skousnu s úsměvem dolní ret, když tiše zanaříká. „Proč se tak hloupě ptáš?“ stisknu mu zadek mezi dlaněma. „Chci, abys mě bral pořádně hluboko, abys měl na krajíčku, jen aby ses dusit nezačal… chci…“ vydechnu rozrušeně a blýskne se mi v očích. „…chci projíždět tvou přeslazenou, ač drzou pusu…“ odtáhnu ho od sebe a pozvednutím obočí ho vybídnu k činům.
Bill
„Tak fajn,“ šeptnu a zatlačím na jeho hruď, doslova ho povalím na deku a opět si vlezu mezi jeho kolena. Rovnou ho vezmu do úst. Jazykem začnu tlačit na stěnu jeho penisu, kmitat a sát. Prsty probírám jeho koule a druhou rukou jej tisknu u kořene. Okamžitě cítím jeho ruce ve svých vlasech.

Tom
Prohnu se v zádech a zatahám ho za pramen vlasů. „Oh, ber si ho… mmm…“ škubnu sebou, jak začne sát tvrději a nechtěně ho samým rozrušením nakopnu nohou. „S-sorry…“ vydechnu s úsměvem a za týl ho tlačím víc k sobě, čímž ho nutím brát mě ještě hlouběji.

Bill
Bolestně zaúpím a za trest ho slabě kousnu, spíše po něm přejedu zuby. Přestanu masírovat jeho koule a roztáhnu mu kolena od sebe a líp se mezi ně uvelebím. Propustím jej ze svých úst a začnu po něm přejíždět jazykem. Olizovat jako slaďoučké lízátko.

Tom
Zvednu se na lokty a s naprosto vzrušeným pohledem jej propaluju. Cítím, jak penis prudce pulzuje pod jeho drážděním. „Přestaň!…“ vydechnu ze sebe těžce a odtáhnu se lehce.

Bill
Překvapeně zamrkám. Že by už měl dost? Nepřestanu, musel by hodně prosit. Sjedu jazykem až na jeho koule a začnu je hladit, dokud nejsou dostatečně vlhké. Pak přejedu zase přes penis a přitulím se k jeho hrudi.
„Copak, snad mi nedáš košem.“

Tom
„Rozhodně bych to v tomhle stavu udělal…“ vydechnu a strhnu ho pod sebe. „Ne, já chci jen dohru někde jinde…“ pousměju se. Stáhnu mu už rozeplé džíny a líbnu jej na podbřišek. „Jen teď trochu navnadit tebe, aby si tady… nudou neusínal…“ skloním se a jazykem přejedu přes celou linii vnitřního stehna až nahoru k rozkroku, který halí ještě černá látka. Přejedu přes rostoucí bouli rukou a po té lehce stisknu mezi zuby. „Hmm…“ usměju se pro sebe, když sebou škubne.

„Chladný nebudeš…“ vydechnu a špičky prstů vklouznu ze strany pod látku a pohladím ho po erekci.

Bill
„Já, já… Chladný nebyl už od chvíle, kdy si mě přepadl támhle u toho… Ah… Zábradlí…“ náhle zvážním, protože rád si hraju a tím vyhecuju a vzruším sám sebe a další dráždění partnera mě dohání k šílenství.
„Nebudeš mě moc mučit, že ne?“

Tom
„Jsi srab, o zábradlí to mohlo být více vzrušující, než na dece… deka je… pro suchary…“ šeptnu mu provokativně do ucha a olíznu s úsměvem. „Měl jsi někdy už sex s klukem? Hm?“ skloním se zase dolů. Sundám mu poslední kus látky a odhodím k ostatním hadrům. Líbnu jej na koleno a přes délku nohy se vrátím ke klínu, kde kolem něj obemknu ruku a dýchnu horký vzduch na jeho špičku.
Bill
„Ne-nejsi můj první…“ heknu a roztáhnu nohy.
„Možná jsem srab, ale ani ty už ses nemohl udržet na nohou, spadl bys na mě a oba bysme skončili ve vodě,“ natáhnu šíji, srdce mi splašeně bije v břiše mi lítá minimálně dva tisíce motýlů, a klín se dožaduje pozornosti.

Tom
„Prosimtě, mám výdrž velkou, i přes to, že to tak nevypadá, nikdo by nespadl…“ přejedu dlaní po jeho erekci a uculím se od sebe. „Vypadáš opravdu skvostně, jak se kroutíš a nevíš…“ sehnu se k němu a rty přejíždím po vnitřní straně penisu, dávám si záležet, abych ho co nejvíc dráždil kovem ve rtu. Občas vystrčím trochu jazyk a olíznu ho.

„Co by to byl za nudný večer, kdybys byl se svojí přítelkyní…“ usměju se, dlaní jej hladím po hrudi a dráždím bradavky střádavě.

Bill
„Nechtěj vidět náš sex… Už je to tak nudné, že je to jen to bezduché vrzání,“ zavru oči a zasténám. Nedá se na něj koukat.
„Víš, proč jsem ti ho kouřil? Protože tím jsem se snažil vzrušit i sebe, abych další dráždění už nepotřeboval,“ hekám trhaně a zakláním hlavu.
„Ale tohle mě… Už doslova mučí, Tomy,“ vydechnu, horkost se mi hrne do hlavy. Bože, yeah!

Tom
Zasměju se. Natáhnu se nad něj a loktama se zapřu kolem jeho hlavy, rukou stále spočívajíc v jeho klíně. „Říkáš, že je to s ní nuda?“ zamručím a sjedu prstem k jeho zadečku a začnu kroužit kolem jeho vstupu. „Proto nevěřím ani na manželství, představ si, že bys tohle měl mít doma pořád…“ šeptám mu provokativně do ucha a zasunu do něj prst.

„Takhle si můžeš užívat bez omezení i s lepšíma…“ skousnu ret, když vidím, jak se pod zasunutím mého prstu prohnul v zádech a jeho obličej se nakrčil v zoufalém úšklebku. „…takhle ti alespoň ukážu, jak pravý sex má vypadat, žádné nudné vrzání, budeš prosit, abych tě nechal, souhlasíš?“ zasténám a otřu se silně rozkrokem o jeho, prst v něm zkroutím.

Bill
„Ač to na to nevypadá, nejsem moc příznivcem tvrdého a neosobního šoustání, kde si člověk vybíjí hlavně zlost a sn-aah- snaží si napravit ego. Mám rád sex, to ano… Ale, prosit, abys mě nechal, se mi nechce…“ brouknu upřímně. Věděl jsem, že jsi ten typ nezávislého samce, který si jde tvrdě za svým ještě tvrdším pérem. Ale když už se později nejspíš nikdy neuvidíme, měl by se snažit už teď, aby se mi to líbilo, protože potom už nebude možnost, aby mi to vynahradil, aby mi to udělal tak, jak to mám rád já.
„A Saskii si vzít musím, nejde o to, že bych chtěl, ale rod… rodiče si to přejí… Nejradši aah.. Nejradši bych žil jako ty, na lodi, každej den jinýho nabíječe… Aaaaaaah!“ hrdelně zasténám a prohnu se v zádech, nohy pokrčím v kolenou a se zkroucenými prsty omotám jeho boky. Pocit, že něco půjde ven, je úplně překonaný a moje svaly se uvolňují každou vteřinou více. Je to tím horkem Tomových prstů a i dobře mířených na mou prostatu, i když bych se nedivil, kdybych byl jeho první kluk a tohle byla čirá náhoda.

Tom
„Jediný, co musíš, je zemřít… a momentálně taky potěšit mě i sebe…“ usměju se a přidám další dva prsty do úzka. Vnímám tu vlhkost a horkost jeho těla, začnu tedy pomalu přirážet proti jeho prostatě a občas prsty zkroutím. Sám si druhou rukou netrpělivě přejíždím po erekci a táhle zasténám.

„Tak tu zůstaň… uteč… odřekni nějakou podělanou svatbu, manželství tě akorát bude omezovat… napadlo by snad někdy tu tvojí frajerku udělat tohle?“…skloním se k němu hlavou, k jeho rozkroku. Přidržím si jej u kořene a oblíznu mu s mlasknutím varle. Usměju se pro sebe, když sebou nejistě škubne a prsty začnu nahrazovat jazykem. Objíždím kolem vstupu a rozklepanýma rukama mu oddálím nohy od sebe, aby mě nezadusil.

Bill
Zapřu se v loktech, zakloním hlavu. Uteče mi sprška slastných stenů. Svaly ve stehnech se doslova a citelně chvějí, stejně tak jako moje boky se pohybující vůči jeho hlavě. Jeho rtům. Mám silnou potřebu jej tisknout stehny, ale on mi je oddaluje dlaněmi.

Vypadá tak rajcovně, když se sklání nad mými slabinami. Táhle zasténám.
„No do prdele, jsi… Dobrej!“ vydechnu a zkroutí se mi prsty, až mi v nich zakřupe. Protočím slastí oči, chce se mi samou nadržeností, zoufalostí a potřebou plnosti brečet.
„Do-dost… Ne-nechci se udělat. Teď.“

Tom
„Nechceš? A to se necháš připravit o…“ odmlčím se na chvíli, vystrčím maximálně jazyk a přejedu mu jím přes vstup a vzápětí zase pozvednu hlavu s úsměvem. „… tohle?“

Bill
„Bezpodmínečně musím něco v sobě cítit… Ne-ne! Prsty ne, ty jsou málo, bože snad bys mě překecal i k bezmyšlenkovitému dravému a… Kurva živočišnému šukání… Aah… Tak… Udělej už něco!“ vyjeknu pod náporem jeho dráždění. Jenže dostaví se víc dráždění. Vezmu ho za ruku a přitáhnu k sobě, překulím ho pod sebe a natáhnu se do kabelky pro lubrikační gel. S úsměvem mu s ním zamávám před obličejem a svezu se na jeho stehna. Silně tak přejedu jeho penisem mezi mýma půlkama. Skousnu si ret.
„Začínám z tebe šílet, asi uteču, ale nemám kde bydlet, mohl bych být na pár dlouhých dní tady?“ usměju se, nanášejíc si do dlaně lubrikant.

Tom
Škubnu sebou pod ním, ale drží se pevně. Pozvednu hlavu a vydechnu. „Chtěl bys tu zůstat, abys měl toho dravého, kurva živočišného sexu dostatek? Yeah, je to nuda s ní, že? Co ona ti dá?“ Usměju se povrchně a rukama jej pevně stisknu za boky. Zareju mu nevědomky nehty silně do kůže, jak přejíždí po mým klínem, který je beztak už na vybuchnutí.

„Shit, mám pocit, že takhle velkej… tvrdej jsem ještě nebyl…“ zavrčím vzrušeně a přirazím se proti němu nedočkavě. „Jestli tu nezůstaneš, mám pocit, že… ah… že budu v sexu dost vybíravej…“ sjedu rukou mezi nás, kde ucítím oba nedočkavé hořící klíny a usměju se samolibě. „Tak si ho vezmi, ponoř ho do sebe, na co čekáš!“…

Bill
„Líbí se mi, jak jsi nedočkavej…“ usměju se, ale stále čekám.
„Opři se o lokty, chci ti něco ukázat,“ brouknu a rukama sjedu ke své prdelce, krátce se projedu prsty, abych z nich dostal všechen gel na místa určení. Když se Tom opře, kleknu si nad jeho klínem a roztáhnu si půlky. Tomův zrak míří přesně tam, kam chci, aby mířil.

Pomalu dosedám. Hodně pomalu, až mučivě. Nechávám jej si užít ten pohled a jsem si stoprocentně jistý, že to i v tom sedu vidí.
Moje tělo začalo pomalu pohlcovat to jeho. Rukou jsem se zapřel o jeho bříško.
„Dívej se, jak tě do sebe vtahuju,“ pošeptám mu do ucha. Tom se tváří, jako by jeho mysl odešla někam do jiných sfér. Nevnímal mě, měl pootevřená ústa, div mu netekla slina. Řasy se mu slabě chvěly, měl slabě přivřená víčka a zpod nich čišela jen živočišná touha, vypadal jak zvíře. A to mě rajcovalo snad ještě víc. Dosedl jsem, cítil jsem ho v sobě, jak tepe, snad každou žilku jsem cítil. Byl veliký, horký. Tom divoce škubnul boky, zavřel oči a zaklonil hlavu.

„Můžu tě rozrajcovat ještě víc, jestli chceš… Chceš cítit pořádné úzko, chceš nade mnou mít kontrolu?“

Tom
Celou tu dobu se nezmůžu ani na hlásku, se zčernalýma očima pozoruju jeho počínání a mám co dělat, abych se udržel v klidu, abych jej prudce nestrhnul pod sebe a bezcitně nezačal projíždět jeho tělo, pořádně to do něj bušit.
Jakmile dosedne až ke kořeni, hlasitě vydechnu a prohnu se v zádech jak luk. Jako bych do něj přímo pasoval, dokonale mě semkne svým tělem, tak pevně a můj penis až zoufale pulzuje pod těmi silnými pocity slasti. Přejedu si jazykem po vyprahlých rtech a zavrtím párkrát s kovem ve rtu.

„Já…“ vydechnu těžce, ztěžka dýchám. Zakňučím a rozechvěle jej pohladím po stehnech a stisknu. „Já myslím, že… víc už to ani nejde…“ kouknu na něj a s lehkostí do něj přirazím. Vydechne trochu bolestně, ale snaží se držet si tvář. Nespokojeně zamlaská.

Bill
„Donutím tě jen nepříčetně bušit do mého těla, teď ti to dovolím, jako jednomu z mála lidí ti dovolím být bezcitný, sobecký, líbí se mi totiž, jak dokonale ztrácíš sebekontrolu,“ vydechnu jen a pak se přesunu na jeho hruď, kde začnu laskat jeho bradavky, nejprve si jednu jen olíznu a začnu přejíždět ukazováčkem a rty se přesunou k druhé, začnu ji dráždit jazykem i zuby, zatímco svaly kolem jeho penisu začnu pozvolna zatínat a povolovat. S každým novým zatnutím jej stisknu o to více. Cítím, jak se chvěje, jak se potí, zoufale, ale oddaně čeká, kdy spustím jeho zuřivé běsnění. Ale nejdřív si to trošku užiju i já.
Vezmu ho za ruku a vyhoupnu ho do sedu, začnu ho líbat na krku a pomalu se na něm houpat. Pomalinku, moje vzdechy jsou hluboké, silně ho objímám pod pažemi, pak slastí zakloním hlavu, Tom mi rukou vjede do vlasů a tou druhou silně tiskne můj bok. Začne mě líbat pod bradou, jak mám zakloněnou hlavu, má snadný přístup. Jsem rád, že pochopil a přistoupil i na moji hru. Za odměnu mu za chvíli dovolím, aby byl dravější než jakékoliv zvíře na světě, on mě rajcuje takovým způsobem, že bych se nechal připoutat na vodítko a nechal si říkat děvko.

Tom
Ještě chvíli mu trpím ty jeho něžnosti. Líbám jej chtivě na krku a občas silněji skousnu kůžičku mezi zuby, čímž tvořím dokonalé narudlé cucfleky. Nechám jej na sobě jezdit s veškerým citem. Jen ať si to užívá, chlapec, moc času si nedávám.
Obě dlaně položím na jeho bedra a přejíždím před celou délku jeho páteře, nehty občas zareju do jeho křehké kůže, když se silněji stáhne, nebo sebou nějak provokativně cukne.
Zatáhnu jej za dolní ret zuby a usměju se. Okamžitě se zase vnořím jazykem do jeho úst a proplétám s jeho, jazykem mapuju celý otvor.

….

Během dalších pár minut ale přepnu. Rukou mu zajedu do vlasů a prudce mu zakloním hlavu dozadu. Vydechne bolestně a přes přimhouřený oči plný očekávání pozoruje můj naprosto nadržený pohled. „Těch něžností už bylo dost…“ vydechnu a olíznu mu ucho, lalůček pevně stisknu zubama. „To si užívej doma s nastávající…“ zavrčím a stále jej držím pevně v záklonu. Odstrčím ho na důkaz silně na záda, stále zůstávajíc v jeho těle, a na potvrzení svých slov do něj přirazím s větší razancí, než jsem se spíš pohupoval doteď.

Bill
„Vím, ale… Ještě nejsi zdaleka tak nepříčetný, jak jsem doufal, že budeš,“ usměju se provokativně. Zakloním hlavu a chytím se jednoho lana, které mám nad hlavou.
„Nechtěl by sis mě podrobit jako submisivní čubičku, co se pod náporem silného přiražení zmůže jen na křik?“ pozvednu laškovně obočí a následně naprosto levně roztáhnu nohy. Připadám si jak děvka. Ale mám pocit, že tenhle frajer mi za to stojí. Doširoka roztáhnu kolena od sebe, jako bych snad byl přivázaný. Odvrátím hlavu a lehce zatřepotám řasami, líce mi rudnou rádoby studem. Umím působit až nechutně erotickou cudností.
„Můj pán si teď může dělat, co chce,“ šeptnu podřízeně, chtivě a abych ho dokopal k výbuchu zvířecího pudu, silně stisknu jeho penis v sobě. S rukama nad hlavou, nohami levně roztaženými a cudným studem v obličeji, mohl by se přestat ovládat. Připadám si bezbranný a chci, abych takhle působil i na něj, ještě neví, co ve mně všechno je!

Tom
Odtáhnu se nad něj na chvíli a prohlídnu si ho. „Něco ti teď povím…“ přejíždím mu rukama po nahých, dlouhých nohách a samolibě se uculím. „…chováš se jako naprosto laciná, zoufalá děvka, co nemá ani trochu soudnosti…“ stisknu jeho útlá stehna pevně v dlaních a škubnu s ním k sobě. „Jen tak dál… tak to má pán totiž rád…“ usměju se.

Skloním se k němu a zavzdychám mu do ucha. Začínám pohybovat pánví prozatím jen krouživě. Natočí hlavu do strany a tiše zasténá. „Vnímej tu mojí velikost penisu v tobě… vnímej, jak se tě dotýkám…“ sjedu jednou dlaní mezi jeho nohy a stisknu silně jeho varle a zatahám mírně. „Vnímej tu tvojí vybízivost, jak se jen kroutíš, jak je toho na tobě moc a to jsme teprve na samém začátku…“ natočím si prudce jeho hlavu k sobě a donutím ho se mi koukat na oči. „Donutím tě křičet moje jméno, donutím tě k tomu, abys jen PROSIL, abych přestal, jak to ta tvoje prdelka nezvládá… ten nátlak… nápor… ten impuls…“ prohnu se proti němu a dostanu se ještě víc hloubš. Zakloním lehce hlavu a zamručím. „Vnímej fakt, že tě šuká Tom Kaulitz…“ zakončím a začnu do něj přirážet rychlejším tempem, především silou.

Bill
„Udělám všechno, co si jen pán bu-bude… přát,“ začnu slabě koktat a přivřu oči. On to fakt umí, jen co je pravda, zatím jsem se zmohl jen na ubohé kňučení. Nemám rád, když mě někdo bere jen jako děvku, ale Tom se mi prostě líbí v roli velkého samce, který si vezme všechno, co chce a vůbec se neptá, zda smí. Němě zalapám po dechu, když přiráží na moji prostatu, automaticky se stáhnu. Když však přirazí znovu, a o to silněji, hrdelně zasténám. Pevně se držím provazu, jako kdybych byl spoutaný, a jen slastně protáčím oči a nohy roztahuju.
„Velký…“ jo, je velkej, horkej a tím třením mám pocit, že ve mně doslova hoří. Pokrčím nohy a kolena dám doširoka od sebe.
„Víc, prosím… pane…“ zaškemrám podřízeně.

Tom
Vysunu se z něj a zavrním spokojeně. „Chtěl by si víc, yeah? Něco zkusím…“ olíznu prsty zase dva. Přiložím je ke špičce svého penisu a společně s nimi do něj proniknu zpátky. Je to divný, ale cítím, že ho tak roztáhnu víc. Cítím tření svého penisu o prsty, o to víc je to vzrušující i pro mě. Začnu přirážet a prsty kroutím, jak to jde.

„Mmm, divný…“ zamručím s přivřenýma očima. Ještě chvíli v něm vydržím takhle jezdit, než vytáhnu jak prsty, tak i penis. Přetočím ho prudce na břicho a donutím si kleknout jako kotě. Plácnu ho po zadku a rukou zajedu do rozcuchaných vlasů, za které naléhavě zatahám.
„Chyť se toho zábradlí…“ kývnu k okrajovým železným tyčím. Jakmile se chytne, nasměruju zpátky svůj penis a prudce do něj vjedu. Chytnu jej oběma rukama za boky, díky čemuž si ho můžu sám proti sobě přirážet a začnu do něj jezdit hlava nehlava.

„Hell, yeah…“ zavzdychám a začnu mu nehty dělat až lehce krvavé rýhy na bocích. Neustále olizuju vyprahlé rty a skousávám je.

Bill
Moje prostata je pod palbou a mně samým vzrušením div netečou slzy. Nechávám jej dělat si se mnou, co chce, prudce zakláním hlavu, protože mě občas vezme za vlasy a zatahá. Motá se mi hlava, a kdybych stál, asi hodně rychle letím k zemi.

Je to, jako kdyby vás někdo dráždil jazykem, ale nechtěl zasunout vaši chloubu do úst. Střípky rozkoše, které se chvílemi zarývaly hluboko do mého těla, když Tom byl hluboko ve mně, mě nutilo křičet. Prsty jsem měl zkroucené snad už do malých uzlíků. Náhle mě Tom vzal za vlasy, přitáhl na jeho hruď a začal silně cukat pánví do mého těla. Neoddálil se ode mě, skoro vůbec, jen boky cukal a dral se do mě, špičkou tak dráždíc moji prostatu intenzivněji než kdykoliv před tím. Z mých vyprahlých úst se draly prosebné výkřiky. Slzy vzrušení mi tekly a já už opravdu nemohl dýchat, zmohl jsem se jen na hrdelní steny, lapání po dechu, byl jsem tak blízko, tak blízko orgasmu.

Tom mě pustil a silně roztáhnul moje půlky, derouc se ještě hlouběji do mého těla, skoro to zabolelo, ale spíš jsem vnímal jen ten nedostatek kyslíku a přehršel slasti. Omdléval jsem, totálně. Můj obličej byl zarudlý, šílel jsem. Byl jsem tak těsně od toho slastného výkřiku, poslední zbytky energie jsem vynaložil na zaostření na svůj naběhlý penis, připraven k explozi, jeho špička byla vlhká, k zemi stékaly kapky touhy, kňučel jsem a Tom stále tak kurevsky silně tlačil tam… A když už jsem se nadechoval, že zařvu v agonii, Tom se odtáhl a začal zase tvrdě přirážet. Stáhl jsem silně kolem něj své svaly.

„Prosím, potřebuju, aby se mě tam pán ještě dotýkal, potřebuju orgasmus, pane, prosím,“ vydechnu.

Nečekal jsem, že bude tak dobrý a já budu prosit tak brzo.

Tom
Natáhnu se k němu a zakloním mu hlavu tak, abych mu viděl do očí. Sám jsem rozdrážděnej na nejvyšší možnou míru, každou chvíli cítím výbuch, ale nechci tak brzo… ne, když je to tak kurevsky dobré, tak smyslné. „Ale ne… moje malá děvka pláče… samým… vzrušením?“ zasměju se a setřu mu pár nezaschlých slz na tvářích.

„Proč bych měl poslouchat, co chceš ty? Když už ses mi tak pěkně nabídnul, že se necháš řídit mnou, hm?“ stlačím ho za bedra níž, čímž roztáhnu nohy daleko víc a klesne k zemi. Vysunu se z něj a odtáhnu se. Skloním hlavu, vtisknu pár odbytých polibků na zadek a jazykem začnu opět kroužit kolem jeho už naprosto zavlhlého vstupu. Dlaněma roztáhnu jeho půlky a jazykem vniknu dovnitř a zakmitám. Táhle zavyje a mně se rozhostí z toho až husí kůže po těle. Druhou rukou mu promnu koule a stisknu ho u kořene silně. Moje pohyby rukou jsou rychlé, tak dráždivé… palcem přejíždím po mokré špičce, na které jsou usazené první kapice semene, a zamlaskám.

„Oh, yeah, řekni… čí dneska seš, hm?“ zamumlám a snažím se jazykem dostat hlouběji, pomáhám si prsty.

Bill
Jsem totálně v tranzu, hlava se mi motá, v uších mi hučí. Jsem jako sjetej.
„Ta… takhle šuká To-Tom Kaulitz,“ vzdychám trhaně, nemůžu, už nemůžu, potřebuju vyvrcholit a jsem si téměř jistý, že až to přijde, bude to tak tvrdé jako nikdy. Bude mě to stát život, normálně mu tu pojdu na infarkt.

„Tome, ah! Ne-nemůžu dýchat…“ další hrdelní sten. Roztáhnu kolena od sebe a vyšpulím zadeček.
„Ve-vem… vem… mě… si… vem si… svojí děvku, pane,“ začnu bezsmyslně blábolit, jen vím, že potřebuju jen pár tahů rukou, intenzivních tahů, a budu hotovej. Po tomhle už se k Saskii nevrátím, i kdyby mi koupila k narozeninám robertka.

Tom
Vstanu od něj a vytáhnu ho za loket nahoru na nohy. Stejně jak já se drží tak tak, rozklepané nohy vzrušením neposlouchají zrovna dobře. Natisknu ho břichem na studené zábradlí, přejíždějíc rukou. Usykne, ale jakmile se natisknu na jeho záda, nemá šanci nějak odporovat, nebo se odtáhnout. Opřu si bradu o jeho rameno a vydechnu vyčerpaně, a zároveň stále ještě pln elánu.
„Půjdeme do finále, co říkáš…“ šeptnu dráždivě a koušu mu chvíli ucho. Rukou přejíždím po jeho nevyspělé hrudi a hraju si s bradavkama, dráždím je. „…oba víme, že už stačí málo…“ zasténám. Chytnu svojí naprosto naběhlou a už mokrou erekci a začnu jí přejíždět mezi jeho půlkami.
„Upřímně doufám, že tě tohle odradilo od nějakého zbytečného manželství a…“ zasunu do něj zpátky a pokrčím mu bez protestů levačku pro lepší přístup. Zaklání hlavu a zoufale naříká, prosí, slibuje a škemrá. „…vítej na Kanárech.“ Propletu ruce kolem jeho těla, chytnu se taktéž zábradlí a začnu proti němu zbrkle a tvrdě přirážet. Projíždět jeho už tak podrážděný zadek.

„Ano, pojeď, pojeď…“

Bill
Ano, doslova naříkám, připadám si jak zfetlá děvka, zakloním hlavu. Ztěžka dýchám, položím svoji hlavu na jeho rameno. Sevřu víčka, rty mám popraskané, rozkousané, silně ho kousnu do krku, když zase začne narážet na moji prostatu, přivřu oči a z pod víček se mi linou další a další slzy totálního zoufalství po orgasmu.
„Tam, tam, Tomy, já…“ pustím jeho krk, ač totálně vyčerpaný, zoufalý, bolavý a hlavně nadržený, slabě mu tato slova švitořím do ouška. Náhle ale zalapám po dechu a zakřičím, že mě musí slyšet celé nedaleké město. Zatnu nehty do jeho ruky tak silně, že mám pocit, že tam bude mít šlincy do konce života. Moje varlata propustila veškerý tlak a mé tělo se zmítalo v plamenech orgasmu a vášně, můj penis se chvěl, cukal, pulzoval, mám závrať a myslím, že jestli mě Tom nebude držet pořádně, malátně dopadnu na palubu vedle kotvící lodi. Slastně protočené panenky, od úst mi teče slina, tolik kýžený orgasmus se dostavil, celý jsem se chvěl a bylo mi totálně jedno, že právě teď asi Toma svírám jako nikdy nikoho, nevím, zda se udělal, já jsem úplně mimo, je mi to jedno, i když vlastně není. Tom mi poskytl nejlepší zážitek na světě. Nejlepší sex.
„Tygře…“ vydechnu, necítím žádné pohyby, jen Toma uvnitř sebe. Slyším oddychovaní, jeho zpocenou hruď na mých zádech, funí mi do vlasů, ale víc nevím, lapám po dechu, abych neupadl do mdlob.

Tom
Poslední jakékoliv činy, pohyby, slova, zvuky, doteky… bylo pro mě poslední kapkou. Už jen naše spojení, které jsem si uvědomil, se mnou mlátilo na pokraj šílenství.
Když se ozval jeho srdceryvný výkřik díky bouřlivému orgasmu, moje veškeré svaly se napjaly na maximum a já začal ne zrovna skromně plnit jeho zadek, můj penis sebou zběhle škubal a já byl v křečích. Bolestně jsem úpěl, jak se mi dlouhé nehty zarývaly do rukou a tvořily na nich až krvavé šrámy.
Nemohl mě slyšet, mé zoufalé výkřiky, protože sám měl nabráno slušně vysokých decibelů, že pokud ho neslyšel celý ostrov, tak se budu hodně divit.
„Viděl jsem právě nejjasnější hvězdu…“ vydechnu zmoženě do jeho vlasů a tisknu se na jeho zpocené záda. Zavřu oči a snažím se uklidnit dech, tempo zvedání mého hrudníku.

Bill
„Můžu tu u tebe zůstat? Nevrátí-tím se. Ne-nedokážu to. Brzo si ně-něco najdu…“ odmlčím se, abych polknul. „A nebudu tě otravovat, jen… Potřebuju často takhle… Ah…“ vydechnu. Cítím tlak, jak mě bere za bříško, flákneme sebou na deku. Bolest už necítím, cítím jen Tomovo tělo na mě, šílené vyčerpání a pomalu povolující svaly kolem Tomovy chlouby.
„Jen doufám, že sis uvědomil, že tohle ti nikdy žádná ženská nedá, stejně jako mně, kundičky nikdy nebudou tak úzký jako moje prdelka,“ brouknu vyčerpaně. Usínám.

Tom
„Na to se nedá zapomenout…“ vydechnu potichu, převalím se vedle něj a obejmu jej kolem pasu. Přehodím přes naše dolní partie alespoň své obří tričko a zavřu oči příjemně vyčerpaný. Je mi jasné, že zítra povedeme vážnější debatu, možná si ho tu nechám, mám pocit, že by mi bylo tak podivně teskno, kdyby odjel… kdybych ho viděl naposledy, i přes to, že jej znám jeden večer.
„Dobrou noc, hvězdo…“ zamumlám s úsměvem a během dalších pár vteřin upadnu též do spánku.

autor: PeTiŠka & Lenna W.K.T.

betaread: Janule

10 thoughts on “The Placht 2/2

  1. Tak tohle byla vážně úžasná uchylárnička.Tom takový zvíře a Bill taky takovej samec mno prostě úžasný.

  2. D-O-K-O-N-A-L-O-S-T! nevím, co víc k tomu napsat, prostě přímo ráj pro nás, úchylné twincestní duše!:D ♥

  3. tak toto byl masakr, vážení!!! 😀 absolutní dokonalost… prostě, nic víc k tomu nejde napsat… tahle povídka se řadí k tomu málu "úchyláren" :D, který jsou opravdu dobrý… prostě dokonalé… nemám slov… ♥

  4. Och bože 😀 ja mám dosť! naozaj…
    Absolútne neviem čo by som k tomu dodala… proste nemám slov
    Toto bol naozaj luxusný sex na Tomovej jachte 😀 och bože keď som si predstavila to more ten teplý večer a to ostatné 😀 och bože už len to miesto pôsobilo úžasne 😀
    Strašne sa mi to ľúbilo 😀 fakt niečo skvelé 😀 baby ste super! 😀

  5. Holky, mě to nepřišlo až tak tvrdý, neněžný, extrémně úchylný xD četla jsem od tebe, Lenn, úchylnější věci xD
    Tohle se mi líbilo víc, jak webka xD ten Bill tady byl úplně takový… dobrý. Celkově se mi to líbilo prostě xD nejlepší scéna byla ta něžná. Houpy, houpy na Tomanovi xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics