Varování: SEX… a Bill má rád nesquik 2/2

autor: Pawlinka
betaread: Janule
Tomí Billa líbal s takovou vášní, že si o tom nikdy ani netroufal nechat zdát. Jejich dlaně chtivě ohmatávaly tělo toho druhého, jejich jazyky spolu rozpoutaly hříšný tanec a tiché steny jim z úst unikaly čím dál častěji! Tomovy dlaně náruživě hladily bráškův malinký zadeček a Bill mezitím jazykem objížděl Tomův krk. Tom měl zakloněnou hlavu a dýchal čím dál rychleji, jak se mrštné ručky jeho dvojčátka přibližovaly k jeho rozkroku. Bill Tomovi věnoval pár pusinek na bradu a poté se rychle vysvlékl ze své šedé mikiny, kterou odhodil k zemi. Tomův pohled na bráškovo křehké tělíčko, navlečené v upnutém tričku, v něm probudilo pocit toho silnějšího, který musí chránit ty slabší…
Zpomalil tempo a Billíka si pomalu položil na gauč pod sebe, poté si nad něj kleknul. Pohled na něj byl dokonalý! Jeho očka zářila, tvářičky se červenaly, černé vlásky byly rozkošně pocuchané a rudé rtíky přímo prahly po dalších polibcích! Tom chtěl něco udělat, ale Billí ho jemným stiskem dlaně zarazil.
„Jen se dívej!“ špitl dráždivě a začal si kousíček po kousíčku vyhrnovat tričko, přitom se nezapomněl pořádně vrtět, takže jeho klín zezdola namáčknutý na Tomův zadeček, začal pozvolna tvrdnout… a Tom to cítil. Lišácky se usmál a pokusil se Billovi s tím tričkem pomoct, ten ho však razantně odmítl.

„Řekl jsem jen dívat.“ Nevinně se usmál a jedním prstíkem sjel od Tomova pupíku směrem dolů. Jakmile narazil na zip jeho kalhot, začal ho pomalinku rozepínat, přitom stále pohled zabodnutý do Tomových očí, které se div neprotáčely vzrušením.
„Jen ho pust ven, chudinku, ať se tam nemačká.“ Usmíval se Bill a už bráškovi pomalu stahoval i spodní prádlo.
„No tááák, už ho chci konečně vidět!“ zamlaskal nadšeně. Trvalo to jen chviličku a Tomova spodní část oblečení byla nemilosrdně stažená někde u jeho kolen. Bill byl na nadšený! Nechutně pomalu si vysvlékal svoje tričko a Tom ho hltal pohledem. Jakmile však konečně spatřil Billovo odhalené tělíčko bez trička, málem přestal dýchat! Byl tak křehký, tak překrásný, tak nehorázně sexy! Div mu od pusy nestekla slina! (xD) Billí si začal sám prstíkem pomalu hladit bříško, Tom z toho pohledu umíral! Bylo ta tak ubíjející a zároveň nádherné se jen dívat!
„Povídej, Tomí, jaký jsem?“ zavzdychal Bill a prstíkem si kroužil kolem pupíku.
„Zlato, jsi nádherný…“ zaúpěl ztěžka a jeho vzrušení stále nabíralo na síle.
„A co dál, Tomí… povídej.“ Vyzval ho svádivě Bill a palci si začal třít bradavky, přitom úpěnlivě zakláněl hlavu a z otevřených úst následoval jeden hluboký nádech za druhým. Jeho hrudník se divoce nadzvedával.
„Jsi… jsi ohromující, bráško! Tak sexy!“ zavzdychal Tom, když Bill začal svojí pánví malinko přirážet proti němu.
„Co by sis teď přál, Tome? Já to udělám? Jen povídej…“ V Tomovi se to kupilo všechno naráz! Vzrušení, vášeň… pomiloval by Billa na místě! Byl vydrážděný na maximum, už to chtěl nějak dokončit a Bill se ho pořád něco ptá… už to nevydrží, snad vybuchne!
„Bi-bille… prosím!“ vzdychal.
„A o copak, broučku?“ Bill na něj nevinně vzhlížel a viděl v Tomově tváři, jak se přemáhá, aby tady z něj na počkání nestrhal ty kalhoty a nevzal si co chtěl. Bavilo ho provokovat.
„Billí… tak si aspoň svlíkni ty kalhoty… zlato, prosím…!“ Bill se teda svůdně zavrtěl a pomalu začal stahovat svoje těsné tepláčky a to způsobovalo, že čím dál víc a víc na Toma vykukovala Billíkova nádherná hvězdička. Tom nevydržel. Jedním prudkým pohybem Billovi stáhl tepláky i se spodním prádlem a žádostivě ke hvězdičce přitiskl své vyprahlé rty! Jazykem vášnivě přijížděl ten kousíček hebké kůže a jeho prstíky kmitaly Billovi od jeho kolen, přes vnitřní stranu stehen až na zadeček. Jazykem přitom nepřestával olizovat tu černou ozdůbku a postupně klesal níž a níž… s každým milimetrem se tlukot jeho srdce zrychloval, jak se blížil k onomu místu! Bill ztuhl pod návalem slasti. Tomovy horké dlaně cítil všude, jeho dech hladil rozpálenou kůži, jeho jazyk ho dráždil do nepříčetnosti! Pak se ale vzpamatoval a Toma (ač nerad) silně odstrčil.
„Co…? Co se děje, zlato?“ zmatený Tom netušil, co se pokazilo.
„Řekl jsem NESAHAT!“ zákeřně se usmál Bill a stáhl z Toma jeho velké tričko, ani nemrknul.
„Tomí neposlouchá, teď bude náležitě potrestanej!“ Tom měl najednou pocit, jako by Billovi na hlavě narostly malé růžky. Ano, byl to jeho nezkrotný ďáblík! To ho dostávalo!
„Seď a dívej se!“ poručil si nekompromisně Bill a posadil se naproti vyjevenému Tomovi. Oba už byli nazí, proto je pohled na toho druhého nehorázně vzrušoval a ani nemuseli nic dělat. Bill to však na sobě nedal znát a pomalinku začal nožky roztahovat od sebe. Tom z něj měl málem infarkt, právě teď by dal všechno, kdyby tady měl inhalátor! (xD) Bill ladně vyšvihl jednu nožku vzhůru a kotníkem se zapřel o opěradlo sedačky, druhou nechal volně viset dolů. Mírně zaklonil hlavu, přivřel oči a dlaní, kterou si přiložil na bříško, sjížděl níž do svého rozkroku. Tom kulil oči co jen to šlo! Penis mu divoce pulsoval, ruce se mu třásly… to vše z jediného pohledu na nahého Billa z rozkročenýma nožkama, rozvaleného na gauči. Bill si pohladil špičku penisu, víčka přivřel slastí, tiše zamručel… Tom už to napětí nemohl dál vydržet a rukou si zajel též do klína. Bill se pro sebe potichu usmál ,má ho přesně tam kde chtěl.
„…mám pokračovat?“ zeptal se nesměle a rukou přitom mířil přes svůj naběhlý penis směrem ke konečníku.
„uhm… hm,“ Tom nebyl schopný odpovědět, svou ruku měl tak blízko vrcholu, stačilo by jen pár pohybů a bylo by po všem, ale on stále držel.
„Mám to brát jako souhlas?“ culil se Bill a prstem si pomalu začal kroužit kolem svého otvoru. Tomův zoufalý pohled mu byl odpovědí.
„Ach, jsem tak nadrženej…“ naoko si povzdechl a začal si prstík pomalu zasouvat dovnitř. Ještě nikdy tohle nedělal, bylo to pro něj něco zcela nového, ale chtěl se připravit, protože tušil, že Tomův průnik rozhodně nebude jemný a pomalý;-)!
Tom umíral touhou, ošíval se a nevěděl zoufalstvím co dál! Sakra, proč ho takhle trápí!
Bill si mezitím svůj tenký prstík zasouval hlouběji a hlouběji do svého těla, bylo to celkem příjemné, ale mnohem víc se těšil, až mu tohle udělá Tom! Nožky stále roztahoval dál od sebe, špulil na Toma rty a sem tam hlasitě zavzdychal.
„Billéé… prosím! Netrap už mě!“ procedil Tom skrz zaťaté zuby a stále se snažil potlačit vzrušení, které už ho skoro celého ovládlo.
Bill se ušklíbl. „No… já nevím…“ usmíval se jak měsíček na hnoji a prstíkem jemně kroužil ve svém zadečku.
„Bille!!“
„Tak dobře…“
Tom se k Billovi přiřítil jako hurikán! Dravě ho políbil a hned mu strčil tři útlé prstíky do úst!
„Lízej, honem.“ Pobídl ho a Bill se jen s radostí oddával jeho přáním. Když byly Tomovy prsty dostatečně vlhké, přiblížil je k bráškovu zadečku.
„Billí, promiň za tohle… ale… způsobil sis to sám, vyrajcoval jsi mě, hrozně moc!“ šeptal rychle a jeho hlas byl zastřený vzrušením, pak rychle vrazil všechny tři prstíky Billovi do zadečku! Ten se prohnul pod návalem slasti! Takhle drsně a rychle se mu to líbilo. Tom nevěděl, jestli nepřepískl, ale jakmile se setkal s Billovým chtivým pohledem, začal prsty divoce zasouvat tam a zase zpátky. Bill začal hluboce sténat. Tom neváhal a sklonil se k jeho klínu, vzal jeho penis do úst a začal ho vášnivě přejíždět jazykem.
„Jo, Tomí… pojď… přidej…!“ vyzýval ho Bill trhaným hláskem. Tom pomalu cítil, jak se jeho dvojčátko začalo znatelně třást. Proto pomalu vysunul prsty a jeho rty se naposledy pomazlily z Billovým jazykem!
„Bille, jak to chceš?“ šeptal na nejvyšší možnou úroveň vzrušený Tom. Billovi se zaleskla v očích neuvěřitelná touha…
„Tvrdě, nelítostně… a hlavně okamžitě, nebo už se zblázním!!“ Vychrlil toužebně Bill a pak už jen cítil Tomův tvrdý penis, jak si násilím prorazil cestu do jeho malého zadečku. Bylo to dokonalé! Cítil ho všude! Hned prvním přírazem se do něj Tom dostal až nadoraz, Bill šílel slastí, jeho orgasmus se nemilosrdně blížil. Ale on ještě nechtěl! Tohle byl nejkrásnější okamžik jeho života! S bráškou oba hlasitě vzdychali, jejich horká těla se o sebe třela…
Bylo to to nejdokonalejší propojení dvou sobě si tak blízkých bytostí! A pak to přišlo. Bílá tekutina zalila Billův zadeček. Pro něj to byl tak neuvěřitelně silný pocit, že v tom okamžiku taky sám vyvrcholil. Ještě chvíli leželi jen tak na sobě a snažili se zhluboka dýchat. Poté Tomík z Billa jemně vyšel a zadíval se na něj pohledem plným lásky a něžnosti. Měl zavřená očka a smál se jako andílek. Tom mu dal malou pusinku na každé víčko a potom se rozhlédl kolem… slunce už mířilo k obzoru…
Cože? Večer? Prolétlo mu hlavou, vždyť teď jsme dosnídali. (xD) Mrkl na stůl, kde stálo rozdělané mléko. Bill pomalu začal otevírat očka…
„Bylo ta dneska ale úžasná hra!“ smál se a dokonce i vesele zatleskal. Tom však malinko posmutněl. „Aha…jen hra…“ sklopil pohled ke svému bříšku, ulepenému od Billova spermatu.
„Ale Tomí…“ Billovy prsty mu nadzvedly hlavu a on se jazykem hluboko vpil do jeho úst. „…víš, že jsem to tak nemyslel. Spíš bych měl říct…“
„Co?“ zpozorněl Tom a poslal mu prosebný pohled.“
„Miluju tě, Tome Kaulitzi!“ vesele zašvitořil Bill a začal jazýčkem slízávat bílou tekutinu z Tomova břicha. Toma rázem pohltilo štěstí! Bylo tak překrásné tohle slyšet od někoho na kom mu tak záleží!
„Zlato… taky… tě miluju, ale tohle fakt nemusíš.“ Zašeptal něžně Tom a pohladil Billa po vláskách a pohlédl směrem dolů. Culilo se tam na něj jeho malé rozcuchané sluníčko.
„Ale Billík rád papá z Tomíkova bříška!“ olízl si bílé rtíky. Tom si ho rychle přitáhl a věnoval mu dlouhý polibek.
„Dělit se je ve vztahu taky důležitý, víš? A mimochodem, chutnáš výborně…“ usmál se a
Bill se začervenal.
„Dík! A teď si můžeme jít dojíst ten nesqik, chceš, dám ti ochutnat?“

autor: Pawlinka

30 thoughts on “Varování: SEX… a Bill má rád nesquik 2/2

  1. aaaaaaaaaaaaaaaawwwww x! loskošneeee xD aki ceee esteee 😀 to bolo nadhelnee 😀 as suslem xD preboha xD no ale aj tak sa mi pacila hlaska s horcicou xDXDXD chudak kralik ci zajac ci co to 😀

  2. Pawlinko, to si mě teda dostala!!!! Kečup je dobrej, Bill je dobrej, Tom je dobrej, sex je dobrej, povídka je dobrá….no co víc dodat??? xDDD

  3. Tak to stálo za to 😉 Chtělo by to další…

    Hm, asi za chvíli začnu na twincest myslet hlavně u jídelního stolu… banány, nesqik… a ty další věci, co jsem určitě zapoměla 😀

  4. to je vtipný,takový nadšený komentáře po takový nadržený ff xDDale je fakt,vidět takhle ty dva,tak

    vyteču jak rozbitá pračka xDD úžasný:)*aplaaaaaaus*

  5. [22]: Hele, asi jo.. nejdřív totiž musíš kliknout na část odkazu, kde je číslo jedna… pak jsi na prvním díle. Pak na dvojku a jsi na druhým… jednoduchý 😀

  6. [27]: No jo, už tomu rozumím.. teď když jsi to napsala s tím 1/2, je jasný, že tam jdeš z abecedního seznamu povídek, a já tam chodila skrz seznamu podle autorů a tam jsou odkazy správně. 🙂 Jojo, opravím to, už tomu rozumím. 😀 J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics