Všechno bylo poprvé… 2/2

autor: PeTiŠka

47
První  sexuální uspokojení

„Sledujte, pánové, čím si dneska večer zpříjemníme…“ Georg zamával několika porno DvD a natěšen se uculil. Gustav souhlasně zamručel a Bill protočil očima. Snažil se nenápadně, ale já to přesto postřehnul. Dali jsme si k patnáctinám s Billem slovo, že začneme něco dělat s naším zájmem o hudbu. A opravdu jsme tak dodrželi. Teď máme kapelu společně s Georgem a Gustavem a řekl bych, že máme budoucnost…
„Kecáš, kde si to sebral?!“ zvedl jsem se ze země a okamžitě mu sebral jedno, abych ho mohl prozkoumat. Georg pokrčil rameny.
„Sebral jsem to od táty ze šuplíku. Má jich tam požehnaně…“ pronesl Geo a já rozklepaný nadšením jsem vsunul cd do přehrávače. Bill se s nezájmem rozprostřel po sedačce, já skočil vedle něj a Géčka se usadila dole pod gaučem.  
S naprostým zájmem jsem sledoval, jak se na obrazovce blondýna s pětkami cudně odhalovala. Nebudeme si nic nalhávat, po nějakých minutách se mi začaly potit dlaně, jak jsem je o sebe rozrušením třel a v kalhotech jsem začínal mít těsněji. Bylo mi trapně před klukama. Možná bych se měl na nahotinky dívat v soukromí a…
„Nevím, jak na ní můžeš takhle reagovat, je umělá už od pohledu…“ pronesl Bill chladně a já si až teď všiml, že je nalepený na mém rameni.

„Je to ženská s luxusníma pětkama, Bille…“ zavrčel jsem rozrušeně a zavrtěl se.
„Plastika…“
„Koukej na ty velký rty!“
„Plastika…“
„Sakra, Bille, tak na to nekoukej. O co ti jde?!“
„O to, že jsou tu i zajímavější objekty na koukání…“ uculil se pro sebe a já se na něj překvapeně podíval. Sklopil hlavu a červenal se. Pochopil jsem okamžitě, co tím myslí. Už od toho polibku byl jiný, všímal jsem si toho.  
„Myslíš, že bys mohl být lepší jako objekt pro vzrušení?“ přistoupil jsem na jeho hru a pozvedl pravé obočí.
„Každopádně.“
„Nevěřím ti…“
„Přesvědčím tě.“
Polknul jsem. Kouknul jsem na Géčka, kteří se taky netvářili zrovna při smyslech.
„Ložnice!“ vyhrknul jsem najednou. Potřeboval jsem ten tlak mezi nohama snížit. A lepší je uspokojení od cizí ruky než vlastní. A Bill se tak nabídnul. Oba jsme tiše, nenápadně vstali a zamířili nahoru do ložnice, kde jsme si stačili ještě ujistit, že to bude pouze bratrská výpomoc. Nic víc. Jakmile jsme stanuli oba v pokoji, pro jistotu jsem zamknul.

„No…“ Bill sprásknul rukama a kouknu na mě. Přešel jsem k němu a odhodlaný výraz mu opětoval.
„Tak prosím, přesvědč mě, že jsi lepší než nějaká umělá blondýna.“ Vybízivě jsem zvednul obočí a rukama jsem si začal rozepínat pásek.
„To nebude nic těžkého…“ odstrčil moje ruce a během minuty moje kalhoty dopadly na zem. Pozoroval jsem ho, jak si odhodlaně kleknul na kolena a dlaní přejel přes boxerky po mém napnutém klínu. Skousnul jsem ret, ale nevydal ani hlásku. Sklonil se k němu a lehce skousnul zuby.
„Uh!“ vyjekl jsem nevědomky a Bill se pouze usmál pro sebe. Zachytil ukazováčkama lem mých boxerek a stáhnul je dolů ke kalhotám. Zkušeně vzal můj penis do ruky a několikrát po něm silně přejel. Zaklonil jsem hlavu a tiše povzdychnul.
„Vážně tvrdý…“ zamumlal tiše Bill pro sebe a zkusil olíznout moji špičku.
„Ježiši…“ kolena se mi rozklepala a já mírně poklesnul. Bill se na mě šibalsky usmál a jazykem mě mapoval po celé délce. Přivíral u toho oči a občas vydechnu pro efekt. Byl sakra dobrej! A on to věděl.

„Drž se na nohou…“ kousnul mě a já tiše vykřiknul. Rukama mnul moje varle a mně se zatemnilo před očima. Vůbec jsem si nepřipadal divně, i když to byl můj bratr, moje dvojče. Vůbec jsem se neomezoval v projevování se, protože pokaždé, když jsem hlasitěji zasténal, Billovi to dodalo více sebevědomí a slast byla větší. Vsál mě do úst až po kořen, přestože jsem viděl, že se málem dusí. Kmital jazykem a občas zatlačil kovovou kuličkou na můj vrcholek.
„Ach… jo…“ zavřel jsem pevně oči a opravdu jsem začínal ztrácet rovnováhu. Bill se mě snažil přidržovat rukama, ale bylo to marné. Přirážel jsem do jeho úst a už jsem cítil známý pocit v břiše. Bill si vypomáhal rukou a slastně u toho mručel. Stačil mi ten pohled a slyšet jej, když jsem se udělal přímo do jeho pusy. Polykal všechno, co stačil. Svezl jsem se k němu dolů na kolena a vydýchával jsem se z orgasmu. Natáhnul ke mně s úsměvem ruce a já se tisknul na jeho nemužnou hruď. Probíral se mi dredy a tiše šeptal.
„Měl jsi pravdu…“
„Já mám vždycky pravdu, Tome.“ Usmál se sebevědomě a já jej následoval. Byl jsem na svého malého brášku prostě pyšný. A takové bylo naše první sexuální uspokojení…

První sex

„Je mi 17 a ještě jsem s nikým nespal. Bille, prosím.“ Zaprosil jsem zoufale, když jsme leželi nazí u Billa v posteli. Od té doby, co mě Bill vykouřil, se to stalo naším pravidlem. Neměli jsme spolu žádný vztah, šlo jen o tělesné uspokojení a šlo to tak už celé dva roky. Bohužel, k sexu, o který jsem se ho snažil přemluvit už dobrý dva měsíce, ještě nedošlo. Naléhal jsem, prosil jsem, škemral jsem, ale Bill odmítal se slovy, že se ještě na to necítí.
„Nespal? Však už si měl 25 holek v posteli, ne?“
„Víš, že jsem lhal před klukama, je mi to trapné…“ protočil jsem očima a nenápadně mu zajížděl rukou do rozkroku.
„Proč, není na tom nic trapného. To není závod, Tome, tady jde o city!“ zabrzdil moji ruku a podíval se na mě. Povzdychnul jsem si a promnul čelo. Tohle už neslyším poprvé. Bohužel.

„Bráško, nazvěme to zvědavost. Celý dva roky už se k sobě nechováme tak, jak by normální bratři měli. Není cesty zpět, a tak bych rád šel vpřed. Dovol mi to, chci být v tobě. Nejde mi o sex. Jde mi o sex s tebou… a to je rozdíl. Přiznej, že už bys rád měl vážný sex…“
„Když já nevím, Tome…“ Bill znejistěl a já poznal, že o tom přemýšlí. Bylo na čase jej začít přesvědčovat.
„Bille, bráško. Zkus mi věřit. Byl bych opatrnej, něžnej. Mám v šuplíku i lubrikační gel. Jasný, určitě to bude zezačátku bolet, ale tomu se musíš postavit čelem. Stejně tak, jako ses odhodlal na veškerá tetování, piercingy. Bolelo to, ale stálo to za to, že? Věř mi, Bille… neublížim ti…“
„Já ti věřím, Tome.“ 
„Tak v čem je problém?“ stisknul jsem jeho ruku. Kouknul se na mě a stisk mi opětoval.
„Dobře, uděláme to dneska.“
„Opravdu?!“ nadšeně jsem se zvednul na lokty.
„Opravdu, myslím to vážně. Dva roky je dlouhá doba…“ přikývnul rozhodnut Bill a já mu za odměnu tisknul dlouhý polibek. Líbal jsem ho a tím mu vlastně děkoval. Pomalu jsem se začal přesouvat na jeho tělo a Bill mi ochotně roztáhnul nohy od sebe pro lepší přístup. Uvelebil jsem se mezi jeho nohy, a když se naše penisy o sebe otřely, oba jsme vzrušeně zasyčeli. Natáhnul jsem se do nespodnějšího šuplíku pro gel a Bill mě nervózně pozoroval.

„Budeš opatrný, ano?“ přejel mi naléhavě po hrudi a těkal vyděšeně po mém obličeji. Sklonil jsem se k jeho uchu.
„Přísahám, že budu tak opatrný, jak jsem nikdy nebyl.“ Líbnul jsem jej pod ucho a přemístil jsem se na krk, kde jsem si jej téměř neznatelně značkoval. Palcem jsem otevřel tubu s gelem, odtáhnul se na chvíli od Billa a nanesl jsem si trochu na dva prsty. Přičichnul jsem si ke gelu a musel jsem se pousmát.
„Co?“ kouknul na mě Bill nechápavě.
„Banán.“ Vysvětlil jsem mu jednoslovně a prsty jsem namířil k jeho vstupu. Namazal jsem kolem něj gel a jedním prstem opatrně vniknul do jeho úzkého těla. Bill zasyčel a škubnul sebou.
„Klid, klid…“ pohladil jsem ho konejšivě.
„Je to nepříjemný…“ vydechnul a zavřel oči.
„Já vím, musíš si zvyknout, pak to bude dobrý…“  
A jak jsem řekl, stalo se. Nestihnul jsem se ani vzpamatovat a Bill mě pobídnul, abych pokrčoval. Vsunul jsem do něj druhý, a hned třetí prst. Bolestně  zaskučel a stáhl kolem mých prstů svaly. Zamotala se mi hlava při pomyšlení, že mě takhle bude svírat můj už naprosto hořící penis. Tolikrát jsem nad tím přemýšlel, jaké to bude, až mi to dovolí. A teď jsme tady a připravuju Billa na to.  
„Připrav se, řekl bych, že už jsi připravený.“ Řekl jsem mu, líbnul ho na rty a opět jsem rozdělal tubu s gelem a volnou rukou si ho nanesl na rozkrok. Párkrát jsem po něm sám přejel a tlumeně zavzdychal. Bill na mě s očekáváním čekal a dál ležel nehnutě. Přiložil jsem penis k jeho vstupu a pomalu jím nahrazoval prsty. Vniknul jsem do něj špičkou, když se okamžitě začal s prosbou odtahovat. Chytil jsem ho pevně za ramena a zabránil mu odmítání.
„Tome, prosím, bolí to!“ zafňukal a prosebně mě chytil za paže. Kapka bolesti se zvedla po jeho bledé tváři a já zatnul zuby.
„Musíš to vydržet, je to jako s těmi prsty. Zvykneš si, jen se uvolni a dýchej, Bille.“ Pomalu jsem se nořil hlouběji do jeho těla a snažil se ignorovat Billovy prosby. Kdybych ho uposlechl a přestal, zkazil bych to. Konečně jsem v něm byl až na doraz a snažil jsem se dýchat pravidelně a potlačovat nutkání pořádně do Billa přirážet. Jeho svaly se bolestí stáhly ještě víc a já byl v sedmém nebi. Možná i dál.  
„Bože, Bille…“
„Tome…“ popotáhnul a já mu setřel pár slaných slz.
„Šššš…“ usmál jsem se na něj a líbal jsem jej do koutku úst. V jeho dechu byly stopy bolesti, ale cítil jsem, že už se uklidňuje. Jeho dech se stával pravidelnějším, jeho svaly povolovaly a jen tiše sténal. Zkusil jsem se proti němu pomalu zhoupnout a k mému překvapení, Bill se mi snažil vyjít vstříc a nadzvednul proti mně boky. Sice bolestně zasyčel, ale nesl to statečně.
„Dobrý?“
„V pohodě…“ přikývnul a obmotal mi ruce kolem krku. Zafuněl a třel se nosem o moji tvář. Měl mazlivou a požadoval tím něžné zacházení, které jsem mu hodlal splnit. Líně jsem se třel o jeho tělo a občas lehce přirazil do jeho těla. Pokaždé zasténal, ale řekl bych, že už to bylo především slastí. Něžně jsem se proti němu pohyboval a očividně jsem natrefil na Billův bod, protože se najednou slastně prohnul a vydechnul.  
„Oh, Tome… Tome…“ zaskučel omámeně, když jsem pohyb zopakoval a pousmál jsem se.
„Trefa?“
„Jo, naprostá!“ stáhnul si mě k sobě a začal mě líbat. Tlumili jsme navzájem naše vzdechy do úst těch druhých. Trošku jsem přidal rychlostí na pohybech, ale žádná prudkost. Cítil jsem se naprosto omámený. Omámený svým vlastním bratrem. Nebylo to sice tak divoké, jak jsem si představoval, ale i tak to bylo něco nádherného. Po dalších několika minutách našeho soužití jsem cítil známý tlak v podbřišku. Orgasmus se blížil nezastavitelnou rychlostí. Zatnul jsem zuby, zavřel pevně oči a snažil jsem se to oddálit.
„Ne, ještě nechci…“ zaúpěl jsem, ale marně. Plnil jsem Billovo tělo a Bill se pode mnou nepříčetně svíjel. Pochopil jsem ihned proč, když mé břicho zasáhla teplá, bílá tekutina. Dostal jsme ho k vrcholu ve stejnou dobu. Unaveně jsem se zřítil na jeho tělo a poslouchal jeho divoce bijící srdce. Nechal jsem se hladit po tváři a uvažoval jsem, jestli vůbec chci někdy mít vztah a sexuální intimnosti s někým jiným, než se svým bratrem. Zavřel jsem. Naše první milování, náš první sex…

První  vztah

Opíral jsem se líně  o skříňku a protáčel jsem oči nad Andreasem, jenž vášnivě líbal drobnější blondýnku vedle. Tisknul ji na skříň a totálně se nezabýval okolím. Vlastně s ní chodil už celé dva měsíce, jak vykládal. Kouknul jsem na hodinky a podle hlasitého davu, jenž přicházel, jsem si domyslel, že Billova třída skončila.
„Díky bohu, že budeme od příštího roku studovat na dálku….“ usmál se Bill, když dorazil k nám a otevřel skříňku, aby do ní mohl sklidit učebnice. Andreas se konečně odtáhnul od blondýnky a kývnul na Billa.
„Tome, dneska pořádám párty u mě doma. Myslím, že bys konečně mohl vzít tu svojí kočku, co o ní furt tak básníš, a představit nám jí. Jsem na ní zvědav!“ uculil se Andreas a Bill s klidem zabouchnul skříňku a zaujal pozici vedle mě.
„Já nevím, Andy, asi ne. Chci si jí nechat pro sebe, chápej.“ 
„Já tušil, že si jí vymýšlíš…“ zašklebil se pobaveně na mě a přitáhnul si svoji drobnou slečnu pevně k sobě. Zavelel k odchodu a vyrazil ze školy, já s Billem následujíc je za nimi.
„To tvrdíš ty…“ zamumlal jsem pro sebe, otočil jsem se na Billa a mrknul na něj. Bill se uculil, zčervenal a bez ostychu spojil malíček s mým. A můžu vás ujistit, že bratrské gesto to rozhodně nebylo….

KONEC

autor: PeTiŠka
betaread: Janule

13 thoughts on “Všechno bylo poprvé… 2/2

  1. …toto…bylo…něco…nádherného…dokonalého…krásného…a…já newím co ještě…úžasná práce…chci víc takových poídek…chci víc tvých povídek…dokonalost…=)

  2. [1]: Úplne súhlasím… hrozne sa mi to páčilo :D… dvojka bola ešte lepšia než jednička :D… táto jednorázovka sa fakt podarila 😀

  3. to bylo hezkýýý…:) Moc pěkné, taky bych chtěla těch povídek víc xD Já vim no, 17 mi nestačí xD

  4. …ten koniec bol úplne perfektný…úplne z toho slzím…bolo to strašne sladké…jááj…pláč…už som chcela predtým komentovať ale keďže to nešlo som tu teraz…krása…

  5. Tak nejdříve chci říct, že v kapitole První sex jsem trošku postrádala více citu a něžnosti, ale ta poslední kapitola mi to plně vynahradila už jen svým názvem, nádhera ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics