Vzplanutí vášně – okamžik s Medvídkem Pú

autor: paget

Seděl jsem na gauči ve vážné depresi, na kterou nepomáhaly ani naše nahrávky, co jsem právě poslouchal. Byl jsem prostě nasranej a ani Billův něžnej hlásek mě nedokázal utěšit. Potřeboval jsem ho cítit u sebe a žádnej virtuální záznam mi ho nemohl nahradit. Jenomže Bill jel nakoupit s nějakym trpanym Hamburskym štábem, aby prý všichni viděli, jak nakupuje Tokio Hotel a jak tráví volný čas. Měl jsem sto chutí okamžitě rozpustit kapelu, abych měl Billa jen a jen pro sebe.
No… Ne, kapelu bych asi nerozpustil, ale docela bych si zopakoval Maledivy. Mhm… Rty mi zvlnil slastný úsměv. Bill jen v plavkách, Bill nahý, Bill na vrcholu orgasmu, Bill…
Začínal jsem pomalu nesnášet novináře každým kousíčkem těla.
Jo… každým… to jsem možná neměl…
Moje perverzní povaha totiž zase zabloudila k „té časti“ těla, která začala pulsovat, už jen při pomyšlení na Maledivy. Mhm… znovu slastná vzpomínka. Letos musíme jet do Karibiku. Na nějaké slunné opuštěné místo. Jen já, Bill a sex.
To už jsem nevydržel sedět. Proklínal jsem sám sebe, že jsem radši nešel spát a nechal to zajít tak daleko. Jestli se Bill nevrátí do deseti minut, tak ze sexuální frustrace budu nucen skočit z okna.

/po deseti minutách/
To s tím oknem byl asi ukvapený závěr. Ačkoliv jsem deset minut jen přecházel sem a tam bez Billa, nechtěl jsem skončit můj nadějně rozjetej život sebevraždou z nedostatku sexu.
Tohle pomyšlení už na mě bylo moc, až Bill přijde, vezmu si ho rovnou u dveří. Znovu jsem se posadil do křesla naproti nim. Hypnotizoval jsem je pohledem, jestli neuslyším kroky.
Po pěti minutách jsem začal mnout můj pulsující orgán. Docela vážně jsem o té sebevraždě začal uvažovat. Moment! Kroky! Zpozorněl jsem. Rychlé pravidelné kroky se zastavily před dveřmi, ruka neznámého však začala odemykat pokoj naproti. Bože můj! Asi vybouchnu. Zaskřípal jsem zuby. Pod okny jezdila auta, modlil jsem se, aby jedno z nich konečně přivezlo Billa. Nemohl jsem se dočkat jeho plných rtů, nezbedného jazýčku, nenechavých jemných rukou a nejdráždivějších a přitom nejkrásnějších očí na celém světě.
Ne. Tohle musí přestat. Začínám bláznit. Fajn, dávám mu 15 minut a pak se půjdu koukat na nějakou nevinnou disneyovku. Třeba… Medvídka Pú!
Znovu jsem se odhodlaně posadil. Opět jsem vyzýval dveře, aby se otevřely a odhalily černou střapatou hlavu.
Další kroky. Zavrzání kliky. Bože, je to Bill. Pomalinku se otvíraly dveře. Skutečně se v nich objevil uhlově černý poklad.
Vystartoval jsem a připlácl ho na dveře. Začal jsem ho intenzivně a nenasytně líbat. Zprvu překvapený Bill rychle pochopil co se děje a začal plně spolupracovat. Jeho smyslný jazýček prozkoumával každé zákoutí mých úst a chtivě bral, co jsem mu nabízel.
Vyskočil mi do náruče, obtočil nohy kolem mých boků, stále pokračujíc ve vášnivém líbaní každé části mého krku a obličeje. Chytil jsem ho za zadeček a začal ho odnášet do ložnice.
Povalil jsem ho na postel a zatížil mým rozpáleným tělem. Teď jsem to byl já, kdo se ujal vedení a konečně začal uspokojovat své touhy. Ani nevíte, jak moc jsem byl rád, že na Medvídka Pú nedošlo.
Rozepnul jsem mu jeho nádhernou sexy pruhovanou mikinu a odhodil ji jako kus hadru. Billovy neposedné prstíky začaly šmátrat po mých svalnatých ramenou a potom si mě impulsivně přitáhl blíž a přisál se na můj krk, přičemž rozepnul mou mikinu. Za neustálého oslintávání mého krku mi ji začal sundávat.
Bože můj, bože můj, jak jen on to dělá, že mě svými hbitými prstíky dohání k orgasmu jen sundáváním mikiny?! Ta už teď ležela u nohou postele odhozena stejným způsobem jako ta Billova.
Zkušenýma rukama kytaristy jsem Billovi vyhrnoval tričko a při tom líbal každé odhalené místečko jeho bříška a hrudníku. Ani jsem neměl čas přemýšlet, kam tričko odletělo, protože černovlasý ďáblík mě právě překulil pod sebe, nezaobíral se zbytečnými polibky a dravě ze mě stáhl tričko na jeden zátah. Seděl na mně obkročmo a rychlými pohyby rozepínal můj pásek. A bloudil svými dráždivými prsty za lem mých džín a jal se je rozepínat. Brzo ležely u nohou postele a já se znova přisál na Billova ústa. Bill slastně zavrněl. Usmál jsem se na něj a utápěl se v jeho očích. Hladil jsem ho po zadečku a nedočkavě jsem rozepnul knoflík a serval z něho kalhoty. Netrvalo dlouho a neměli jsme pojem o poloze našich boxerek.
Když mi teď nebránil žádný zbytečný kus látky, mohl jsem se ho nesměle dotýkat jeho nahého těla. Bill se provokativně nabízel a já bral. Ležel jsem na něm a ruce jsem měl položené každou z jedné strany Billovy hlavy tak, abych mu mohl líbat krk. Poté jsem se lehce přesunul na jeho ouško a skousl jsem mu lalůček. Bill zasténal. Umlčel jsem jeho nádherná ústa a rozhodl se, že to už nebudu déle protahovat. Oddálil jsem od jeho naběhlých rtů svá vlhká ústa a sjížděl svými prsty od krku dolů. Zastavil jsem se u jeho chlouby. Bill se totiž skutečně má čím chlubit. Uličnicky jsem se na Billa usmál, ten mě už přímo vybízel pohledem, abych to udělal. Jemně jsem mu ho začal třít a líbat podbřišek. Bill nezadržoval steny. Cítil jsem, jak je vzrušený, přesto jsem ho ještě chvíli škádlil za to, že mu ty nákupy trvaly tak dlouho. Hrál jsem si svými prstíky, projížděl jsem jimi všude po jeho sálajícím těle. Oba jsme byli na vrcholu orgasmu. Konečně jsem se jal ukonejšit svoji i Billovu touhu. Vstoupil jsem do něj. Pak už jsme ani jeden nebyli s to vnímat okolí.
Po vášnivém sexu jsme si vyčerpaně leželi v náručí.
„Tome, seš skvělej.“ Dostala se mi pochvala. Nadmul jsem se pýchou a zakřenil se na něj.
„Ty víš, že ty taky.“ Smáli jsme se. „Chce se ti vůbec ještě spát?“ Nedokázal bych teď usnout. Bill asi taky ne. Usmál jsem se na něj. „Mám nápad.“ Vstal jsem, došel k televizi, která stála naproti posteli. Našel jsem příslušné DVD a vložil ho do přehrávače. Rošťácky jsem na Billa mrkl a skočil zpátky k němu na postel. Bill se zvědavě podíval na obrazovku a propukl v smích. Smál jsem se s ním, když se na nás roztomile přihlouple zadíval Méďa Pú. Ještě dlouho se pokojem ozývaly salvy smíchu, jak jsme lechtali nebo řehtali dětským příběhům ze Stokorcového lesa. Nakonec mi Bill usnul na rameni a brzy po něm jsem vytuhnul i já. Zdál se mi šílený sen o tom, že jsem Medvídek Pú a Bill Prasátko.

autor: paget

betaread: Janule

9 thoughts on “Vzplanutí vášně – okamžik s Medvídkem Pú

  1. jo je to výýýýbornýýý!!! moc se to povedlo…..představa Billa jako čuníka mě velmi pobavila…..A Tom s lahví medu a celou zapatlanou pusou to je taky dobrý!!!

  2. tyvole XDD tlemim se jak blbá xD teb jibec bený xhybu xDD nádhera!! úžasný!! moooc hezů! jaj Méďa Pú s dredama xD LOL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics