Wenn du willst 4/4

autor: paget

Bill:
Když už prošel 6 klubů, 2 hip-hop shopy a 4 prodejny hudebnin specializované na kytary (a všechno bylo zavřené, kromě jednoho klubu kam Bill trefil jen omylem když si spletl odbočku a kam by Tom stejně nikdy nešel, protože to byl gay-klub, kam by nevkročil ani Bill) pomalinku se vzdal naděje, že ho tak v rozsáhlém velkoměstě vůbec najde.

Smutně se vracel na hotel, prostě asi bude muset počkat na Toma na gauči a doufat, že buď neusne, nebo ho Tom nebude ignorovat. Na nejkratší cestě domů spletitými uličkami procestoval kolem několika nasvícených památek, z nichž nejvíc ho uchvátila Fontana Di Trevi, kam se ještě podíval, protože za a) šel kolem, za b) zítra už by nemusela být příležitost. Když došel na osvícené náměstíčko, nemohl uvěřit svému štěstí. Hned na první pohled poznal temnou postavu. Poznal by ho, i kdyby byla úplná tma. Zde na Římské památce, starší tři sta let, seděl Tom. Bill se k němu rozběhl a s velkou úlevou ho bezmyšlenkovitě (a velmi pevně) objal.

Tom:
Ovinuly ho něčí paže tak vášnivě, až málem zahučel k mincím do průzračné vody fontány a ani se nemusel namáhat s házením nebo s přáním. Jen co ho přešlo překvapení, uvědomil si, co ho to lechtá pod nosem a došlo mu, že jeho přání stojí přímo před ním a házení taky už skoro obstaralo.
Byl to Bill s jeho černou kšticí.
„Tome, promiň, promiň, promiň! Nechtěl jsem to udělat, ale nemrzí mě to!“ Vydechl, a přitom ho objímal tak pevně, jakoby se bál, že mu zmizí.
„Právě jsi mě podvedl s mou přítelkyní, Bille, proč?“ Miloval ho příliš na to, aby mu odpustil, že se vyspal s jeho holkou.
„Já s ní ale nespal, to bych ani nebyl schopný udělat!“ Jakoby věděl, na co Tom právě myslel. „Tome, já jen…“ Billovi se zlomil hlas a pustil Toma. Odhodlaně se mu podíval do očí, těmi nádhernými hnědými diamanty, ve kterých se teď leskly slzy. „Jen jsem chtěl, abys viděl, jaká je to mrcha, co by tě podvedla úplně s každým a taky… taky…“ Bill se nadechl a pak ze sebe vypravil: „A taky protože jsem žárlil. Nechtěl jsem, aby tvoje rty líbala ta holka, zrovna tahle kurva, když já jsem nemohl.“ Bill se sesul k zemi a odevzdaně sklopil hlavu, jako by čekal nejhorší.

Teď už Tom chápal Billův zoufalý čin a rvalo mu srdce, vidět jeho křehké tělíčko zdrceně krčící se na zemi. Tom si kleknul k němu a láskyplně ho objal. Podíval se mu hluboko do očí a přibližoval se k němu. Chtěl uklidnit jeho třesoucí se rty a přisál se na ně. Bylo to úplně jiné, než s jakoukoli dívkou, se kterou kdy co měl. Na rozdíl od všech ostatních, ho totiž Bill doopravdy miloval a neplenil pouze jeho ústa. Procítěně a něžně je líbal, tak jak může líbat jen ten, kdo je rozhodnut milovat, i kdyby kvůli tomu měl ztratit vše, kdo chce milovat, kdo miluje. Tom cítil lásku obklopující jejich rty. I on dával do polibku všechny své roky podvědomě potlačované pocity, vkládal Billovi do úst všechnu lásku. Miloval onu nádhernou bytost, jíž byl nyní součástí. Bill vzal Toma kolem krku a Tom ucítil něhu jeho dotyku. On sám Billa ovinul svými pažemi. Nikdy nic podobného necítil, teď konečně poznal, jaké to je milovat.
Po nekonečné době se od sebe neochotně odtrhli.
„Jsem ti vděčný, že jsi to udělal.“ Objal ho a postavil na nohy. Bill se k němu přitulil a Tom mu poskytl veškeré teplo svého náručí, protože věděl, že se Bill klepe zimou. Měl na sobě jen tričko, jak se ho narychlo vydal hledat. Pojď, vrátíme se do hotelu, ať nezmrzneš,“ řekl a sundal svou mikinu, aby do ní zachumlal Billa. Ten jí s vděčností a láskou v očích přijal. Tom ho vzal a společně se vraceli do hotelu, kde na ně možná čekalo víc, než teplo hotelového pokoje…

KONEC

autor: paget

betaread: Janule

11 thoughts on “Wenn du willst 4/4

  1. kráááááááááááááááááása….x)) opravdu moc hezký ale je škoda, že už nebude pokráčko….

  2. děkuju moc :)jestli bude pokráčko nevim, nejdřív dodělám jednu povídku co mám rozepsanou a potom uvidím podlečasu, každopádně moc moc děkuju 🙂

  3. ja už naozaj k tomu čo tu bolo napísané nemám čo dodať! je to perfektne napísané a prosím píš ďalej!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics