Scream my name…

autor: Vanity

 

 

Další z mých jednodílných povídek je na světě… nějak si nemůžu pomoct, ale když píšu jednodílky, připadá mi, že prostě musí být perverzní 🙂
Ale tak zase věřím, že se najde alespoň někdo tak zvrhlý jako já 🙂 a moje povídky ocení 😀

Přeji příjemné čtení…

Vanity Blair…

*****

 

Bylo okolo půlnoci, když Tom odemykal vchodové dveře od bytu. Zkouška se mu nějak protáhla. David neustále s něčím nebyl spokojený. Nakonec poslal Billa domů, aby se alespoň někdo prospal a ostatní museli zkoušet. Davidovi se chvíli nelíbilo tohle a pak zase tamto. Pokaždé si něco našel. Tom začínal mít podezření, že je chce ve zkušebně držet celou noc. Nicméně v půl dvanácté je propustil. Zavolal Sakimu, aby je rozvezl domů.

Celý zmrzlý ze sebe Tom sundal mikinu, zul si boty a zamířil si to rovnou k ložnici. Sice si kvůli rodičům zařizovali dvě ložnice, ale používali jen jednu. Právě tu Billovu, do které mířil. Ještě než stačil otevřít dveře, svlékl ze sebe všechno oblečení a z šuplíku u stolku, který stál na chodbě pod zrcadlem, vytáhl dvoje černá plyšová pouta.

Potichu otevřel dveře a došel k posteli. Pouta položil na noční stolek a opatrně, aby bratra nevzbudil, si k němu lehl. Bill k němu ležel otočený zády a schoulený do klubíčka. Perfektní pozice, pomyslel si Tom. Přitiskl se na jeho tělo a s potěšením zjistil, že i Bill je úplně nahý. Ten se s trhnutím probudil, jakmile na sobě ucítil ledové ruce. Aniž by se otočil, usmál se…

„Studíš, je mi zima…“

„Zahřeju tě…“

Tom nelenil, vzal jedny pouta a přichytil Billovi jednu ruku k posteli. To samé udělal i s tou druhou. Bill ležel na zádech a poulil na bratra kukadla. Tohle byla podpásovka, tohle nečekal. Avšak nic nenamítal. Docela se mu líbilo být bezmocný.

Tom mu doširoka roztáhl nohy od sebe a klekl si mezi ně. Nahnul se nad Billův obličej a lehce jej políbil na rty. Poté sjel na krk a dráždil jeho jemnou kůži. Rukama bloudil po bratrově hrudníku, dokud nenašel drobné bradavky. Začal okolo nich kroužit prsty a s potěšením sledoval, jak tvrdnou. Když byly Billovy bradavky ztuhlé, sjel Tom dlaněmi na jeho zadeček a nadrženě jej stiskl. Naklonil se ústy k jeho oušku a zašeptal.

„Poslouchej mě, broučku. Dneska si tě vezmu po svém. Tak, jak to mám rád. Budeš prosit, abych přestal a zároveň abych nikdy neskončil. Chci, abys dneska křičel moje jméno.“

Tomův hlas byl chraptivý, ale tím víc navozoval vzrušivou atmosféru. Bill, s pusou otevřenou do písmene „o“, jej napjatě poslouchal…

„Ano, ano… Tomi, ano…“

Už jen ta slova jej příšerně dráždila.

„Udělej to, Tomi…“

Tom neváhal… Kdy jindy se mu naskytne taková příležitost. Vždy, pokud šlo o Billa, byl jemný. Věděl, jak to má jeho malý bráška rád. Ale teď potřeboval uspokojení podle svého. Dravé a živočišné. Alespoň jednou. A když se mu Bill sám nabídl, proč by měl otálet.

Rukama roztáhl Billova stehna co možná nejvíc od sebe, nasměroval svůj penis ke vstupu do jeho těla a než se Bill stačil nadechnout, Tom do něj pronikl tak prudce, že dech ztratil úplně.

„Aaah…“ vykřikl, když popadl dech.

Tom do něj rychle přirazil.

„Tome!“ vykřikl Bill znovu.

„Křič moje jméno, Bille…“ vydechl Tom, než se naprosto přestal ovládat. Čím prudčeji přirážel do Billova úzkého zadečku, tím hlasitější byly Billovy výkřiky. A čím hlasitější Bill byl, tím prudčeji Tom přirážel.

„Tome, Tome, Tome…“ sténal Bill bratrovo jméno, dokud nedosáhl bouřlivého orgasmu a i v tom krásném uvolnění šeptal zdrobněliny jeho jména. Tom se udělal chvilku po svém bráškovi a s tlumeným zakňučením zabořil svou tvář do jeho vlasů rozprostřených na polštáři.

*****

„Bille, sakra, soustřeď se,“ napomenul zpěváka David, dnes snad už po sté.

„Zkusíme ještě anglickou verzi Schrei…“ řekl.

Billův pohled padl na Toma. Vzpomněl si totiž na své vlastní výkřiky minulou noc a Tomův samolibý úsměv naznačoval, že si vzpomněl na totéž.

„Křič moje jméno, Bille…“

autor: Vanity Blair

betaread: Janule

21 thoughts on “Scream my name…

  1. WOOOW!!! No tak to je fakticky dobrý. 🙂 Já o sobě nemusím říkat že jsem asi perverzní, já o sobě vím, že perverzní jsem. (Když čtu 4 hodiny v kuse jeden yaoi za druhým tak asi ne že?) 😀 Jo, tahle jednodílovka byla úplně super! 😀

  2. I když to vypadá,že jsem jedinej kluk v tomhle babinci (asi sem i v ČR protože jsem ještě neviděl kluka něco takovýho číst…tedy krom mně..) tak jsem u té povídky ani nemrk a nezavřel pusu, to je tak strašně coooool !!!

  3. rawrrr……..miluju tyhle naše úchylárny….ne, nejsi jediná tak perverzní xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jsou i hořší případy…ehm ehm..xDDDD

  4. ja jsem asik taky perverzni ctu to s otevrenou pusou a zaroven i usmevem na tvari milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics