Snobárna vs. uspokojení

Tom sáhnul po sklenici s drinkem a pořádně si loknul. Neměl rád tyhle snobské akce. Všude kolem lidi v kvádrech nebo jiném společenském oblečení. Štvaly ho drinky bez špetky alkoholu, které by alespoň na chvíli otupily smysly natolik, aby nemusel vnímat tuhle vybranou společnost. Nudila ho nesmyslná hudba, linoucí se z reproduktorů, nudili ho lidé, kteří neodcházeli, ale také nepřicházeli noví, nudily ho dokonce i stoly, na kterých byly ubrusy, které dosahovaly až k zemi.
Rozhlédl se po ostatních. Georg hned na začátku zmizel za slečnou u baru, Gustav pospával v rohu stolu a David se vesele bavil se skupinkou lidí stojící opodál. Snad jen Bill na tom byl stejně jako on. Znuděně pozoroval dění v sálu a sem tam se napil coly, stojící před ním. Tom se se zájmem díval, jak bere svými štíhlými prsty do ruky skleničku, usrkne a pokládá jí zpátky na stůl. Nevědomky při tom dráždil Toma tím, že si při každém takovém počinu olíznul rty od kapek, které na nich zůstaly.
Tom se s židlí posunul víc pod stůl, takže pod ubrusem nebyly vidět ani jeho boky a nespouštěje z bratra pohled, pomalu sjel svou nohou po té bratrově. Bill sebou polekaně škubnul a podíval se na bratra. Tomu se však jen rty zvlnily do šibalského úsměvu a dál se třel kolenem o to bratrovo.
„Zbláznil ses?“ syknul Bill, avšak nenašel odvahu se odsunout. Tom se jen ušklíbnul, pod stolem si vyzul botu a začal mu prsty na noze masírovat stehna. Bill vytřeštil oči a poplašeně se rozhlédnul kolem.
„Uklidni se, bráško,“ zašeptal Tom a skousnul si spodní ret… Bill se po ujištění, že je nikdo nesleduje, přece jenom upokojil a pohodlně se rozvalil na židli. Přesně na tohle Tom čekal. Stále se díval Billovi do očí a nohou začal postupovat výš a výš, až donutil Billa zavírat víčka. Tom dospěl ke svému ,,cíli“ a jemně zatlačil na Billův klín. Tomu se z úst vydral přidušený sten. Musel se rukama zapřít stolu. S mírně přivřenými víčky vnímal jen Tomovu nohu, kterou jej začal jemně masírovat. …Tom se díval na Billa s neskrývaným chtíčem. Vzrušoval ho pohled na jeho dokonalou tvář, která teď hořela vzrušením. Pod prsty na nohou cítil bratrův nabývající klín. Pro Billa to byla doslova slastná muka. Toužil křičet, ale nemohl. I v plném ruchu, který v sálu vládnul, by ho stále bylo slyšet. Musel se ovládat. Klouby na rukou už měl celé bílé od neustálého zarývání prstů do desky stolu. Začínal cítit, že už je tohle na něj moc…
Prudce se odsunul, rozhlédl se kolem, a když zjistil, že se na něj nikdo nedívá, zmizel k Tomovu překvapení pod stolem. Tom už se chtěl taky odsunout a zmizet za bratrem, když ucítil na stehnech Billovy ruce. Prudce zaklonil hlavu, když mu Bill přejel dlaní po napjatém rozkroku. Bill mu jezdil rukama na stehnech tam a zpátky. Přisunul si Tomovu židli blíž a vyhrnul mu triko. Měl štěstí, že seděli v úplném koutku sálu, kde nedopadalo moc světla… Rukama mu hnětl boky, líbal jej na podbřišku a sem tam ho jemně kousl. Tom se musel silně kousat do rtu, aby nekřičel. Tělem mu procházelo příjemné teplo. Adrenalin mu tepal ve spáncích jako načasovaná bomba, jen jen vybuchnout. Cítil šimrání, které začínalo v podbřišku, procházelo vzrušením a končilo u konečků prstů. Neodolal, stáhnul ruce ze stolu a zabořil je do bratrových vlasů. Kdyby se na něj teď někdo díval, vypadalo by to vskutku zajímavě.
Bill pomalu zamířil prsty k zapínání Tomových kalhot. Tom se hned nadzvedl, aby mu je mohl lépe stáhnout spolu s boxerkami. Ani jeden už nevnímali dění v klubu. Vnímali jen sebe… Bill si zastrčil neposedný pramen vlasů za ucho. Bylo mu horko a pod stolem se mu nesedělo nejlíp. Teď se ale hodlal věnovat jen bratrovi. Znovu jej políbil na odhalené břicho… Jazykem vklouznul do jeho pupíku a zase zpět. Přejel jazykem po celé délce jeho vzrušení a zastavil se u kořene jeho penisu, kde začal zběsile sát. Tomovi se začaly na čele tvořit krůpěje potu. Dech měl zrychlený, jako by uběhl maraton…Už to nemohl vydržet, v podbřišku cítil tlak, jeho vzrušení bylo maximální…
„Bille,“ špitl směrem k bratrovi. Ten pochopil, naposledy ho políbil na pupík vzal ,,ho“ do úst a rytmicky pohyboval. Po chvíli začal sát špičku Tomova penisu. Rukou si u toho pomáhal tak razantně, až donutil bratra zaklánět hlavu. Tom cítil příjemné mravenčení z očekávaného orgasmu. Podvědomě začal pohybovat pánví tam a zpátky. Bill stáhnul ústa, čímž těsně obemknul jeho vzrušení. Tom byl v naprosté extázi. Tomuhle se nemohlo vyrovnat absolutně nic. Cítil povědomé pnutí svalů… V okamžiku, kdy Bill zapojil i jazyk a začal ho jemně šimrat, byl jako v nebi. Takhle vzrušený ještě nebyl.
„Lásko,“ zašeptal chraptivě, naposledy přirazil a jeho tělo zalila nepředstavitelná rozkoš… Svaly se napjaly, když plnil Billova ústa… srdce mu bušilo… víčka semkl pěvně k sobě… před očima měl mžitky… zadržel dech a… uvolnění.
Unaveně otevřel oči a mátožně se rozhlédl kolem. Naštěstí si jejich počínání nikdo nevšiml a ani teď jim nevěnovali pozornost. Nadzvedl se, natáhnul si kalhoty a sklonil se k Billovi pod stůl. Jemně vzal jeho hlavu do dlaní a políbil jej.
„Děkuju, bylo to krásný,“ zašeptal. Bill mu věnoval jeden ze svých nejhezčích úsměvů a zmizel, aby se o sekundu později vynořil naproti.
„Bille, cos dělal pod stolem?“ zazněl z rohu zívající hlas Gustava.
,,Ehm… no… já,“ zakoktal se ještě rudý Bill. ,,Ehm… spadl mi citron z coly,“ zamumlal. ,,Aha… no, máš z něho na bradě trochu šťávy,“ prohlásil Gustav, přetočil se a znovu se oddal podřimování…

autor: Kia
betaread: Janule

5 thoughts on “Snobárna vs. uspokojení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics