Nevzdám to!

autor: tEzUlKa_kAuLiTz
betaread: Verushka
Usmál jsem se, když jsi mi včera zavolal, protože jsem si myslel, že se chceš omluvit za ten poslední týden, co ses choval opravdu strašně. Křičel jsi na mě, ani pusu jsi mi nedal, nechtěl jsi mi říct, co se ti děje, když jsem přišel z obchodu a nemohl tě v domě nikde najít. Našel jsme tě v ložnici a chtěl tě obejmout a ty jsi mě vyhodil, protože jsi řekl, že potřebuješ přemýšlet.
Všechny tyhle tvoje nálady jsem ti celý ten týden trpěl. Probděl jsem noci a přemýšlel, co se asi mohlo stát. Co jsem udělal špatně?
Všechny tyhle moje myšlenky zmizely v okamžiku, kdy jsi mi zavolal a řekl, že si se mnou chceš promluvit. Řekl jsi, ať přijdu do kavárny naproti přes ulici. Byl jsem tam přesně na 3. Tak jak jsme se domluvili. Ty už jsi tam seděl a usrkával kávu. Posadil jsem se a objednal si. Hned když mi číšník donesl můj ledový čaj, dopil jsi kávu a vstal. Nechápavě jsem se na tebe díval.

„Nemá to cenu.“ Řekl jsi a oblékl si kabát. Pak ses ale ještě otočil a vrátil ses zase zpět ke stolu. V mojí dušičce, která se právě rozpadla na tisíc kousků, zazářila naděje, že to nemyslíš vážně, ale ty jsi pouze dodal a to celkem vesele: „Neboj, zůstaneme bráchové a přátelé.“ Poplácal si mě po rameni a odešel jsi.
Ještě dlouhou dobu jsem tam seděl a jen tak koukal do zdi. Asi po 3 hodinách ke mně přišla servírka a řekla, že zavírají. Posbíral jsem si pár svojích věcí a vyšel ven. Viděl jsem, jak ta žena otočila tabulku. ZAVŘENO, bylo najedou na dveřích.
Když jsem to slovo uviděl, nahrnuly se mi do očí slzy.
7 písmen, 3 slabiky, prostě a jednoduše – zavřeno.
Ale bohužel jsem dnes nebyl svědkem pouze zavírající se kavárny, ale i mojeho zavírajícího se srdce.
Být bráchové? Nebo jen přátelé? Jasně, to je fajn, sedneme si k jednomu stolu, pokecáme, něco vypijeme, ale nic víc, žádný jiný vztah, než přátelství nebo bratrství, tam nebude.
Tohle prstě nezvládnu. Nechápu, že už nechceš slyšet to moje Mám tě rád.
Vidím, že si přepnul na program brácha a kamarád.
Ty už jsi možná zavřel, ale já ještě ne, Bille, já to nevzdám!
autor: tEzUlKa_kAuLiTz

12 thoughts on “Nevzdám to!

  1. to je ale smutný:'( celou dobu sem nevěděla kdo se ským rozešel, až na konci když je tam to Bille mi došlo že Bill s Tomem. Čekala bych to asi spíš naopak.

  2. program brácha a kamarád??? to bolí!!! ano, máme zavřeno! Tom Kaulitz, prosím, už nevstupovat! taková smutná věc na dobrou noc x((

  3. Nejprve jsem si myslela, že vše vypráví Bill, a že Tom jej opustil. U Billa je tohle totiž nezvyklé, ale nádherné ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics