The Original Letter (cz)

autor: Ruavi
Dneska tu máme jednodílku, kterou nám poslala čtyřiadvacetiletá autorka jménem Ruavi, která pochází z Pákistánu, ale momentálně studuje v Anglii. Psala, že náš blog čte s pomocí překladače a že by u nás ráda zveřejnila svou první povídku. 🙂 Byla inspirována dopisem o lásce, který Bill nedávno zveřejnil na internetu. Píše sice, že její angličtina není perfektní, ale lepší, než aby povídku napsala v Udru, což je její rodná řeč. 😉
Požádala jsem Zuzu, jestli by byla tak hodná a nepodívala se na to, a pokud by se jí chtělo, zda by povídku nepřeložila. Zuzu byla hodná a přeložila to pro vás, ačkoliv normálně si překlady vybírá podle svého vkusu, samozřejmě :-), takže pro vás dnes máme obě verze povídky, nejdřív tu českou, a pak i anglickou. Určitě autorce uděláte radost, pokud jí zanecháte pod povídkou komentáře, to je jasné. J. :o)

„Děláš si srandu… že? Tohle nemůžeš publikovat, Bille, sežrali by nás zaživa,“ smál se Tom, když si prohlédl několik stránek papíru na mém klíně. „Myslel jsem, že jsme o tom chtěli být upřímní? Ty se za nás stydíš?“ Zeptal jsem se, jako by mi nebylo jasné, co právě řekl. Dopis o lásce. O pravé lásce. Zvednul jsem papíry a četl ty řádky znovu a znovu. Vím, co tím myslel. Největší otázka, na kterou naši fanoušci chtěli znát odpověď. Existuje twincest? Ach ano. Existuje.
Tom opět vzal papíry a s nevěřícným zavrtěním hlavou se posadil vedle mě, aby si přečetl, co jsem napsal o lásce. O mně a o něm. O… nás.

Tak tady jsem. Sedím ve své posteli a píšu o lásce. Vždycky jsem snil o velké lásce, o vztahu s velkým V na začátku. Už od chvíle, kdy jsem žil jako dítě v naší malé ​​vesničce Loitsche, mě užírala idea lásky, tak strašně a zoufale jsem ji chtěl. Lidé si vždycky mysleli, že jsem naivní panic, který nikdy neměl zlomené srdce, nikdy neměl s nikým vážný dlouhodobý vztah. Neměl žádný sex. Jenže ouha, je to pravda?

Image, kterou nám dal náš manažer, byla jednoduchá. Gustav: ten tichý, Georg: ten přihlouplý, Tom: playboy, a já: panic. Nikdo kromě mého bratra Toma nikdy nevěděl, že jsem zažil vše výše uvedené. Lásku, sex, vztah, dokonce i zlomené srdce. Ano, se všemi těmito věcmi jsem začal hned poté, co jsme se já a Tom přestěhovali do Los Angeles, protože, upřímně řečeno, v Evropě jsem neměl šanci ani vykouknout ze svého vlastního okna. Představte si, jak těžké by bylo jít ven a setkat se s tou pravou osobou, která by nešla po mé slávě a penězích.



V USA jsem konečně začal žít svůj vlastní život, bez paparazzi za každým rohem a ochrankou všude kolem mě. Našel jsem lásku, a ne jen jednou. První osoba byla muž, člověk o trochu starší než já, Scott. Potkal jsem ho jednou večer v baru, koupil mi pití, povídali jsme si a smáli se, a dokonce se i políbili na rozloučenou. Byl jsem velmi nadšený se s ním znovu setkat a samozřejmě to byla první věc, o které jsem pak po ránu řekl Tomovi, když se probudil. Já a Scott jsme pokračovali několika dalšími schůzkami, než jsme se rozhodli strávit společný víkend o samotě u něj doma. Všechny ty vtipné historky o ztrátě panictví mě přinutily si myslet, jak úžasné a bezbolestné to bude. Nebylo. Byl to jen jednorázový zážitek, to ano, ale přál bych si, abych si to schoval pro někoho, kdo si to opravdu zaslouží. Scott mi hodně lhal a taky podváděl, všichni mi říkali, že bych od něj měl dát ruce pryč. Odmítl jsem poslouchat, stále jsem měl nasazené růžové brýle. Den, kdy jsem ho konečně uviděl takového, jakým doopravdy byl, byl ten, kdy mi představil své manželky a přítele. Ano, měl dvě manželky a přítele. Dámy žily spolu, ale nevěděly o jeho příteli nebo o mně, stejně jako jsem já nevěděl o nich. I přestože náš vztah byl krátký, i tak to zanechalo jizvu na mém srdci a vzalo mi to kus mé duše.

Tom mě v té době opravdu podporoval, neustále se mě snažil rozveselit dárky. Čokoládou, vínem, šperky a taky malou nadýchanou chrápající kuličkou, kterou jsem pojmenoval Pumba. Miluju toho psa, jako by byl mé vlastní dítě, ale vždycky to takhle nebylo. Ani to roztomilé štěně mě nemohlo vytáhnout z hluboké díry deprese a začal jsem ho používat jako návnadu. Kdykoliv jsem ho venčil sám, bez Toma a jeho Caliho, šel jsem přes kopce do malého lesa, kde mladí brali drogy a měli sex. Pumba jako štěně byl uctíván množstvím kluků (a také holek, ale ty opravdu nebyly můj šálek čaje), kteří byli více než ochotni mi skočit do postele a vzít si mě. Ale ani poté nikdo nedokázal zaplnit tu prázdnotu ve mně, bez ohledu na to, kolik hodin jsme spolu strávili dotýkáním, líbáním a šukáním.

Konečně se mi otevřely oči, když si mě jeden z mých pravidelných postelových přátel vzal nedobrovolně přímo v lese a nechal mě ve tmě. Když mě Tom našel, uvědomil jsem si, že nepotřebuju hledat lásku u žádného cizího člověka. Tom je moje láska.

Můj Tom. Mnohokrát jsme dostali otázky ohledně našeho vztahu, kolikrát jsme podepsali nemravné kresby a fotomontáže během setkání s fanoušky. Ale vždycky jsem se tomu smál, hlavně proto, že právě myšlenka incestu mi byla nepříjemná a zdálo se mi to tak absurdní, že my… Jako „to určitě“. Ale bylo to tam, rostlo to ve mně jako oheň, hořící touha být jeho. Toma, který vždy podporoval můj život i má rozhodnutí. Toma, který dokázal vyvolat úsměv na mých rtech i v těch nejtemnějších dnech. Toma, který ze mě dokázal vyloudit sladké zvuky, když se dotkl mého těla.

Pár týdnů po nechtěném sexu s cizincem v lese jsem nechtěl opustit svůj pokoj, a dokonce ani drahý Tom nebyl schopný mě přesvědčit vyjít ven a alespoň chodit po domě. Styděl jsem se a myslel si, že jsem si to znásilnění zasloužil, jako by to byl nějaký druh trestu za mé lehkomyslné chování poté, co jsem se rozešel se Scottem. Trvalo mi 26 dní, než jsem nakonec vyšel ze svého pokoje. Moje okamžitá potřeba byla jít do Tomova pokoje a schoulit se mu v klíně, usnout mu na hrudi s tlukotem jeho srdce jako ukolébavkou. Dělávali jsme to tak, když jsme byli malí a měli strach z bouřek, hádek našich rodičů, prázdného domu. Tom byl pokaždé připravený s otevřenou náručí, ochotný dát mi pocit bezpečí a štěstí. Ale tentokrát Tom nebyl ve svém pokoji a nečekal na mě. Smál se u bazénu se ženou, asijskou dívkou Riou. Nikdy jsem na ni nežárlil tak, jako ona žárlila na mě, vždycky byla na Toma naštvaná, když mi dal přednost před ní.

Samozřejmě, že jsem byl vždycky tak trochu sobecký, z mé potřeby mého velkého bratra vždycky šílela a musím přiznat, i když se za to trochu stydím – miloval jsem to. V těch chvílích se mi líbilo, když jsem mohl jen pohnout prstem a udělat smutné oči a Tom ke mně více než šťastně přiběhl.

„Tome … Potřebuju tě,“ vzpomínám si, jak jsem řekl u bazénu, ale on sebou pouze cuknul. Jak jsem tam stál, spatřil jsem lesklý odraz na Riině levé ruce, když si odhrnula vlasy za ucho. Pod Tomovým křeslem byla otevřená sametová krabička na šperky. Ani si nepamatuju, jak jsem se dostal do jeho pokoje. Možná jsem běžel, možná jsem domem klopýtal hodiny. Byla téměř půlnoc, když jsem si konečně uvědomil, že je za oknem tma a od bazénu se neozývají žádné hlasy.
Rozsvícená čísla na budíku, stojícím na nočním stolku, ukazovala 23:47, když jsem zaslechl šustění kamenů na naší příjezdové cestě a bouchnutí předních dveří. Moje tvář byla stále pohřbena v jeho polštáři, když Tom přišel do pokoje.

„Můžu rozsvítit?“ Zeptal se drsným, ale šeptajícím hlasem.

„Prosím, ne. Brečel jsem…“ odpověděl jsem. Jasně si vzpomínám na zvuk zavírání dveří, oblečení dopadajícího na zem a měkkého žuchnutí, jak se položil vedle mě.
„Rozešli jsme se.“ Řekl po pár minutách ticha. „Požádal jsem ji o ruku, řekla ano a vzala si prsten.“ Byl jsem velmi zmatený, protože Tom se odmlčel a jemně mě objal, jako by on teď byl ten mladší bratr, ten, který potřeboval utěšit. „Chtěla, abych se odstěhoval a bydlel s ní. Nemohl jsem to udělat.“ Zamumlal a objal mě pevněji. V té chvíli byla moje deprese pryč, a dokonce bych zpíval, kdyby nebyl tak smutný. Uh, cítil jsem se neohleduplný.
„Tomi.“ Zašeptal jsem tiše a objal jej ještě více. „Děkuju ti… za to, že jsi můj bratr a můj nejlepší přítel. Ani nevím, co bych dělal, kdybys tady vedle mě nebyl.“
„Pravděpodobně bys pořád očichával můj polštář.“ Zasmál se. Nedokázal jsem zastavit úsměv, který se mi tvořil na rtech. Usnuli jsme spolu, a konečně jsem se cítil opravdu a hluboce milován.

Od toho dne jsem se plížil pod rouškou noci do jeho postele, toužebně přijímající náruč a pohodlí, které mi nabízel. Netrvalo mu dlouho, než si konečně uvědomil, proč tak toužím po jeho doteku. Věděl to dřív než já. Zamiloval jsem se. A dokonce ani o vteřinu později, i on.

„Bojím se bouřky, Tomi.“ Zaklepal jsem na jeho dveře jedné noci. Za okny se rozpoutalo peklo a naše zahradní židle i s altánem byly zničeny silným větrem. Dům bez elektřiny byl strašně tichý a děsivý. Vlezl jsem do jeho postele, aniž bych zaslechl souhlas a snažil jsem se najít pohodlnou pozici, ale když jsem se pohnul a posunul, ucítil jsem něco tvrdého, co mě šťouchlo do boku.
„Myslím, že je trochu pozdě na to říct ti ne…“ zašeptal, když vytáhl ruku zpod deky. Nejdivnější věc na tom všem nebylo žádné nepříjemné ticho nebo trapné řeči, ale skutečnost, že to bylo úplně normální, přirozené a dokonce i trochu vzrušující.
„Hádám, že jo.“ Povzdechl jsem si.
„Pojď sem,“ řekl Tom, jak si mě vytáhl jemně na hruď stále stoupající a klesající pod těžkými výdechy.

Leželi jsme nějakou dobu tiše, nespali jsme a jen poslouchali vzájemný tlukot srdce. Nakonec jsem to byl já, kdo prolomil ticho v místnosti, když jsem se posunul a podíval se mu do tváře. „Nevadilo by mi to dokončit za tebe. Všichni kluci říkali, že jsem docela dobrý v oblasti kouření.“ V té chvíli, když se mi podíval do očí, jsem si uvědomil, že Věděl.

Tom mě něžně pohladil po tváři a stáhl ze sebe deku, ukázal mi tak krásu svého těla. Byli jsme pořád stejní, a přesto v mnoha ohledech odlišní. Pamatuju si na jemnost jeho kůže a horkost, kterou jsem cítil, když jsem se ho poprvé dotkl. A když mě poprvé políbil, cítil jsem se jako v nebi.

Tom se mnou od té noci nemluvil po dobu osmi dní, zůstal celé dny ve svém pokoji a vycházel jen do sprchy nebo na jídlo, trucoval. Věděl jsem, že mu musím dát čas na přemýšlení. Tom si vždy potřeboval vše promyslet.

Ale pak přišel, přišel ke mně po těch osmi dnech a vplížil se do mé postele, jako jsem to dělával já.
„Miluju tě,“ zašeptal mi do ucha, tak tiše a láskyplně.

„Nebylo to tiché a láskyplné a ty to víš.“ Smál se Tom, když přestal číst a podíval se na mě.

„Vím, ty… zařval jsi mi do ucha jako tygr.“ Vtiskl jsem mu pár polibků na tvář. „Prosím, přečti si zbytek, Tomi.“

Bylo to poprvé, kdy jsme se milovali, a já jsem měl pocit, jako bych byl znovu panic. Panic pro svou pravou lásku, pro jediného člověka na světě, pro kterého bych neměl, a přesto je můj. Držíme náš vztah v tajnosti dokonce i přesto, že mi pořád říká, jak moc to chce vykřičet nahlas, aby to mohl slyšet celý svět. Miluju tě, Tome. Jsi moje pravá láska. S tebou vím, že láska může být nalezena na těch nejpodivnějších místech a s lidmi, které bychom nikdy nepovažovali za potenciální partnery a milence. Opravdová láska existuje.

„Pořád chci všem říct, jak moc tě miluju. Tak moc.“ Zašeptal Tom.

autor: Ruavi

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

8 thoughts on “The Original Letter (cz)

  1. So sweet story. ^^ If you are going to write next fiction, please, you must send it here! I wanna read more!!! ^^

  2. It was absolutely wonderful and sweet. I loved every word of that story. Keep writing, because it's perfect. Thumb up!

    A samozřejmě děkuji za překlad 🙂

  3. Ďakujem autorke, že sa rozhodla zverejniť takúto krásnu poviedku tu, a ďakujem zuzu, že ju preložila.
    Je to krásne, plné emócií a citu. Som vďačná za ten krásny koniec:)
    Bolo by pekné, keby tú knihu naozaj napísali a vydali a keby v nej bolo práve niečo takéto:)

  4. This is super sweet story! 🙂
    I was so sad because of Bill´s life almost whole time, but have to say, that the end was cute and Bill totally deserved it! Glad that he found his real soulmate!
    What a pity that we can´t read something like that in real life! 😉
    Really nice idea! Thanks a lot for this story which made big smile on my face!

    A Tobě Zuzu opět děkuji za skvělý překlad! 🙂

  5. That was nice 🙂
    At first, I was sad of Bill´s life. How he tried to find love and failed. But then, when he realized, that his true love is Tom … and the end was really cute.
    Very good job for first story. Thanks.

    A, samozrejme, ďakujem za preklad, Zuzu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics