The Sailor and the Naiad 3/4

autor: sarahyellow

Rozkoš

Tomovi trvalo slézt dolů nebezpečným srázem, jeho obratnost se vůbec nerovnala obratnosti jeho nelidského společníka, který už slezl o několik metrů níž a plaval ve vodě. Dnes byli na nejvyšším bodě ostrova, který byl zároveň nejblíž jeho nejvýchodnější straně; až moc blízko tomu, kde sídlily sirény.

Ale Bill ho ujistil, že Eugenia a její sestry se nikdy ze skalních útesů nevzdálí. Byli vysoko a daleko od jeho sestřenic, Bill naléhal, aby se šli podívat na slunné místo, kde z kopců vystupuje skalní horninový podklad a vytváří zvláštní obrazce. Někde v hloubi tam byl potůček, a jeho vody plnily štěrbiny a prohlubně ve skále, tvořily malá jezírka.

Voda byla ohřátá od slunce a byla moc příjemná, dokonce, i když byl horký den. Když se podíval dolů, Tom viděl, že dno bazénku se zužuje do malé trhliny, tóny vody byly tak tmavší až po ty nejkrásnější odstíny. Viděl Billa, který se změnil do své druhé podoby, jak plave v té nejtmavší modré a sbírá předměty ze skalnatého dna.

Blonďatý mladík obdivoval to, jak se najáda pohyboval, jak páteř protáhl do rybího ocasu, pohyboval se ladnými a svůdnými pohyby. Černé prameny jeho vlasů se vznášely ve vodě nad ním, zatímco jeho bledé ruce se natahovaly po mušlích, které sbíral. Bylo to jako sledovat mimozemský tanec – překrásný, poklidný a zvláštní. Tom pochyboval, že by on pod vodou vypadal tak hezky.

Vyhýbajíce se horkým paprskům slunce, vlezl námořník do vody, dokud mu nesahala až po ramena. Na straně byl příhodný kus, kde se mohl posadit, stín skaliska ho hezky překrýval přes hlavu. Bylo tam pohodlně, Tom kopal nohama ve vodě a sledoval Billa. O pár chvil později se mladík pod vodou unavil tím, co dělal a vynořil se nad vodu, ruce plné. Připlaval tam, kde seděl blonďák, a odložil svoje nálezy na kraj. Obličej měl protáhlý, chybělo mu to nadšení, které v sobě obvykle nosil. „Není jich tady tak moc jako obvykle,“ postěžoval si.


Na dně žil specifický druh měkkýšů, to mu Bill už říkal, přinášený z oceánu racky, házeli je do bazénků teplé vody. Jejich hezké, perleťové mušle byly to, co vodní tvor hledal. Chtěl Tomovi udělat náhrdelník, ale bylo jich málo, a tak toho moc nenašel.

Tom se podíval na mušličky, a když se pohledem vrátil zpátky, Bill už měl zase nohy, a vypadal rozmrzele. Tom natáhl ruku, aby ho chytil kolem pasu. „Myslím, žes jich našel dost, netrucuj.“ Bill byl tak překrásný, když byl veselý, takže se to rychle stalo oblíbenou chvílí v námořníkově životě.
Sám na pustém ostrově, Bill byl stvořením, které nikam nezapadalo, a tak miloval lidský kontakt. Opřel se do dotyku, a netrvalo dlouho, než Bill vylezl tam, kde Tom seděl, uvelebil se člověku na klíně. I když věděl, že v tom není nic sexuálního, pro Toma to byla pozice naprosto intimní a jeho tep se zrychlil.

Přes rok ve společnosti mořského tvora, žádný člověk by nedokázal nepodlehnout. A tak se blonďák nestyděl přiznat, že shledával Billa překrásným; takové pocity už k mužům v minulosti cítil. Pravá výzva bylo to, o čem posledních pár měsíců přemýšlel. Poslední dobou si Tom pohrával s myšlenkou, že se jeho city k najádovi zvětšují a že už to není jen ryze tělesná přitažlivost. Proč by ho Billův smích inspiroval, jeho charakterové chybičky nutily usmívat se, kdyby v srdci necítil něco většího? Tohle bylo těžké přijmout. Tom se vždycky snažil sám sebe přesvědčit, že tahle situace je jen dočasná, že se z ostrova brzy dostane.

Ale s Billem v náručí byl Tom přesvědčený, že nikdy nebude chtít odejít. Měsíce se líbali a nic víc, a tak námořník dvakrát nepřemýšlel, než se mu vpil do rtů. Voda zacákala, když Bill zvedl ruce a dal mu je kolem krku, okamžitě a nadšeně si uvědomoval námořníkovy záměry. Přitulil se k němu a v krku udělal spokojený zvuk, Bill se zavrtěl na svém místečku, byl rád, že se mu znovu dostává intimnosti a s nadšením si to užíval.

Tom se snažil nesténat, když se mu neustále v klíně vrtěl Bill, a pevněji sevřel jeho boky. Tom nepochyboval, že Bill chce zajít dál, že chce dělat víc. Jen nevěděl, jak o to požádat. Teď se líbali, pak se oba vzruší a Bill bude dělat prosebné zvuky plné potřeby, které Toma doháněly k šílenství, ale najáda nevěděl nic o sexu, a tak nikdy neprosil o víc.

A tak zatím Tom nikdy nepokročil v činech dál, ale bylo to opravdu hodně těžké. Tak nějak by se cítil jako perverzák, kdyby naléhal na mladého a nevinného najádu kvůli sexu, a ještě hůř, v skrytu duše se bál, že až si Bill jednou uvědomí, k čemu ho to Tom vede, tak že bude odmítat.
Ale Bill teď opravdu nevypadal, že by něco odmítal, ne podle těch nadšených a prudkých pohybů, které dělal, hýbal se, jako by chtěl najít cestu, jak se do druhého muže dostat, jelikož si už byli tak blízko, jak to jen šlo. Bill se hýbal jen podle svých pocitů a chtíče, celý nadšený. Tomovi to nevadilo, vlastně se mu to líbilo. Koutky úst se mu nadšením zvedly, zatímco části dole na těle mu ztuhly, a jeho ruce ovládaly nezkušené stvoření, ukazovaly mu jak dostat to, co chtěl.

Polibek byl rychlý, ale ne tak drsný, jak by mohl být. Bill chtěl převzít vedení, rty ho stále chytal a chytal, Tom ho zpomaloval, položil mu ruce na obličej a ukázal mu, že rychlé není vždy to nejlepší. Bill nedočkavostí zanaříkal, ale nakonec se zdálo, že se zase rozzářil, když se dostal s Tomem tam, kde našel vzrušení jen tím, že se sebe rty pomalu dotýkaly, než se oddálili, aby to udělali znovu.

Bill ho rukama chytil kolem krku a přitáhl si ho blíž, jejich hrudníky se na sebe přitiskly. Bill se zvedl na kolena, takže Tom měl hlavu zakloněnou, rukama hladil Billa po zádech, když Tom znovu pocítil jazyk, který se mu dobýval do rtů. Usmál se a Bill přitlačil jazykem víc, chtěl být vpuštěn dovnitř. Tom nechal nedočkavého najádu čekat ještě nějakou chvilku, než konečně otevřel rty a nechal ho vstoupit. Bill udělal triumfální zvuk a vjel jazykem dovnitř, byl spokojený, že se mu to konečně podařilo. Tom mu prsty zatlačil na lopatky a tvrdě si ho přitáhl k sobě, přitiskli se k sobě mnohem víc.

Bill ze sebe při tom pohybu vydal překvapený sten, přirazil boky a jejich erekce se setkaly, Tom byl najednou tvrdší než kdy předtím. Tohle byla chvíle, kdy by Tom normálně přestal. Ale namísto toho, aby se odtáhl pryč a ukončil jejich doteky, něco námořníka nutilo pokračovat, a setkal se s Billovým přírazem, který mu odpovídal na všechny otázky v jeho hlavě, využil najádovy otevřené pusy a zajel mu dovnitř jazykem. Dle zvuků, které dělal, se to Billovi rozhodně líbilo, nechal Toma zkoumat mu ústa, jak se mu zachtělo. Tom byl tak soustředěný na hru jejich rtů a jazyků, a pocit, který jim to přinášelo, že si jen sotva všiml toho, jak se najádovy ruce posouvaly dolů mezi jejich těla.

To až když je měl Bill oba v ruce a zatáhl, Tom zaklonil hlavu a zasténal, oči se mu zavřely. Když je znovu otevřel, Bill si skousával oteklý ret, výraz plný chtíče a nejistoty. „Můžu?“ zeptal se, nebyl si jistý, jestli tohle může, ale chtěl to tak moc.
Uvnitř Tom umíral vzrušením. Bill v jeho klíně, nahý, mokrý a překrásný, prosil o tolik věcí, cítil se jako na vrcholu svého chtíče. Potlačoval nutkání automaticky souhlasit, namísto toho Tom promluvil: „Chceš to? Chceš mít sex?“
Billovy oči byly plné vášně, ale s Tomovými slovy se naplnily nadšením. „Tohle je sex?“ zeptal se a jeho dlaň se semknula a znova pohnula, oba vzdychli.
Tomovy ruce si znovu našly cestu na najádovy boky, a otřel se o něj, dostalo se mu od Billa spokojeného zamručení. „Je to jeho částí,“ vydal ze sebe, zatímco Bill pokračoval v pohybech rukou, stiskával jejich přirození k sobě v perfektním rytmu.
„Pak ano,“ Bill rychle přikývl, dech se mu trochu zrychlil. „Chci to. Chci mít sex.“ Bill chtěl mít s Tomem sex už od té doby, co mu člověk potvrdil, že Eugenia mluvila pravdu. Najáda nikdy nebyl někomu tak blízko, a od Tomova příchodu na ostrov byl život najednou mnohem hezčí než předtím. Bill věděl, že musí námořníka milovat, jelikož mu srdce poskočilo pokaždé, když se políbili.
A teď, byli těly přitisklí na sebe, Bill si myslel, že sex musí být něco, co zahrnuje něco božského, když to, co dělali teď – byla pouze ‚část‘ sexu, jak řekl Tom – už bylo tak neuvěřitelně krásné. Znovu se k němu naklonil a spojil jejich rty. Pustil je a chytil se Toma za ramena a dál se o sebe třeli.

Byli oba dva zticha, až na jejich hlasité a zastřené dýchání, zatímco se dál snažili dosáhnout toho nejlepšího potěšení. Bill vykřikl, když se mu jedna poloha až moc zalíbila a opřel se hlavou o Tomovo rameno, kde ho políbil na vlhkou kůži. Pod dojmem, že tohle budou dělat dál, dokud oba nedosáhnou vrcholu, Bill zavřel oči a zašeptal: „Tohle je s tebou o tolik lepší.“

Tomovy pohyby při tomto zpomalily, a Bill se ho chytil pevněji, přirazil tvrději, snažil se ho znovu rozhýbat. Zrovna když chtěl udělat nedočkavý zvuk, najáda byl přerušen Tomovým hlasem, který byl díky vzrušení hrubší; ptal se: „Lepší?“ Tom měl dojem, že má nápad, ze kterého se mu svíraly vnitřnosti, ale chtěl, aby to Bill řekl.
„Než když se dotýkám sám sebe,“ odpověděl Bill. „Nikdy to není takové – ah!“ jeho vysvětlování bylo přerušené odpovědí na jeho slova, pohyby, které ho doháněly k šílenství.

Tom mohl přísahat, že byl ještě vzrušenější, když Billa viděl rozvaleného v nějakém scénickém vodním prostředí, masturbujícího. Zaúpěl, znovu chytil druhého chlapce, dal si ruce kolem jeho těla a začal mu laskat čelist. Dostal se až k lalůčku Billova ucha, kde ho olízl a chlapec se zachvěl, znovu se zastavil.

„No tak,“ zachraptěl. „Jdeme jinam.“
Bill zanaříkal, když si ho Tom sundal z klína, a postavil se ve vodě, nedostatek kontaktu byl přesný opak toho, co chtěl.
„Ne. Proč?“ stěžoval si, ruce stále kolem člověčího krku, snažil se jej dostat zpátky k sobě, i když Tom couval.
„Protože,“ odpověděl Tom mezi krátkými polibky, „musíme si lehnout, jestli chceme mít sex.“
Bill se zdál s touhle odpovědí spokojený a jeho pohyby se změnily na hledání správného místa. „Pojď tudy,“ řekl, táhl Toma za ruku. Mimo fakt, že jim mezi nohama stála přirození, dostali se za skalky, a jejich nahota jim vůbec nevadila. Tom vzdal nošení zbytků svého roztrhaného oblečení už před několika měsíci. Teď to byla vášeň, co nutilo námořníka dívat se na tělo najády, vysílalo to do jeho těla tak silné signály, že měl opravdu problémy s tím, aby šel a nesnažil se Billa dotýkat.

Skončili pod klenbou podivně zakřivené skály. Bill jim našel krásné místečko, kde byla několikacentimetrová vrstva vody a skála byla příjemně hladká, a Tom se už nemohl dočkat, až se k sobě zase přitisknou, vzal Billa do náručí a znovu spojil jejich rty. Sál jeho nateklý ret a jemně ho skousával, než se mu do rtů ponořil jazykem a přitiskl se na něj tak, že nezkušený mladík mu zasténal do úst.

Tom je oba položil, aniž by se od něj rty odtáhl, a nakonec Bill ulehl do vody, zpola zakrytý Tomovým tělem. Stále se pomalu líbali, Tom se natáhl pro Billovu erekci, tvrdou a krásnou jako zbytek jeho celého těla. Najádův obličej se naplnil nadšením, když ho prsty chytil a zatahal, Tom měl pocit, že Bill nikdy nevypadal takhle smyslně. „Bille,“ řekl do polibku, přestal s pettingem a jednoduše položil dlaň na jeho bok, než se mu znova dostalo pozornosti.

Bill na něj zamrkal zamlženýma očima a Tom jel prsty dolů, kolem Billových koulí a dál až tam, kde do něj mohl vstoupit. Billův dech se při tom dotyku skoro až neuvěřitelně zrychlil, ale jeho oči vypadaly nadšeně a ne ustrašeně. „Tady si tě vezmu,“ řekl Tom tiše, chtěl dát najádovi vědět, co se bude dít. Přitlačil prstem, masíroval ho tam, ale nevnikal do něj. „Přímo tady.“

Bill se usmál a zvedl pánev, vydal při tom ze sebe zvuk plný vášně.
„Ano,“ souhlasil, „oh.“
Zajel do něj jedním prstem, Tomovi uvnitř připadal tak horký a kluzký, naprosto nelidský. Soustředil se na to, aby prst vytáhl, a pak ho trochu nakrčil a znovu zastrčil zpátky, doufal, že se to Billovi líbí.

Bill se rychle nadechl, když Tom začal prstem uvnitř něj hýbat, a i když to bylo pomalé, všechno mu to připadalo nové a intenzivní a tak rychlé.

„Oh, oh,“ vydechoval, přemožen zvláštností toho pocitu, že se ho někdo takto dotýká. „To je…“ bylo to zvláštní, ale bylo to tak dobré, zvedal pánev a dával tak své pocity najevo. V očích se mu objevily jiskřičky, když Tom pohnul rukou novým směrem než předtím, a Billův dech se zadřel, chytil Toma za zápěstí. Podíval se mu do očí, olízl si rty a naříkal, „P… přesně takhle.“
Jestli to bylo ještě možné, Tomovy oči ztmavly ještě víc, přikývl, dal ruku pryč a přidal do něj další prst. Dál Billa uspokojoval rukou, dráždil ho uvnitř a nutil ho vrtět se, užívat si všechno, co mu bylo děláno. Bill vydal zoufalý sten, když se do něj dostaly tři prsty a dotýkaly se toho místa uvnitř něj znovu a znovu. Bill zakláněl hlavu, Tom se naklonil a políbil ho na bradu, žaludem své erekce se otíral o najádovo stehno. Tom pohyboval rukou, rozdával si to s Billem prsty a miloval ten pocit, který mu to přinášelo. Tom věděl, že se do něj musí dostat. Přestal a rychle se mu dostalo najádovy pozornosti.

„Oh prosím, nepřestávej,“ řekl Bill okamžitě, ale Tom ho utišil polibky, dal svou ruku pryč.

„Nepřestanu,“ slíbil, dal Billovi mokré vlasy z obličeje. „Teď půjdu do tebe, ano?“ kdyby si dělal starosti, že mu Bill nebude rozumět, pak to nepotřeboval, oči najády se totiž okamžitě posunuly směrem dolů, kde byl Tomův penis, žadonil o pozornost, zatímco ležel na jeho břiše.
„Ve mně…“ zopakoval Bill tiše, tón hlasu skoro ohromený, když se snažil pojmout fakt, co budou společně dělat. „Oh, ano,“ přikývl a zvedl pohled zpátky k Tomovi, jako by byl vděčný za tak skvělou nabídku. „Ano. Teď.“ Jeho přitakání bylo zesíleno povzbuzujícím přiražením pánví, pohyb, z kterého se Tomovi motala hlava, a blonďák se okamžitě usídlil mezi Billovy roztažené nohy, roztáhl mu je ještě víc, dokud neuviděl svůj cíl, místo, kde za chvíli bude. Sám sebe uchopil do ruky, Tom zadržel dech a modlil se, aby nijak neublížil tomu překrásnému stvoření před ním, a přitlačil.

V té chvíli kdy začal vstupovat do toho nejteplejšího, nejužšího, nejmazlavějšího a nejkrásnějšího nebe, které kdy poznal, zavřel pevně oči, takže to byly pouze Billovy vzdechy, které znal jako výsledek své práce. Najáda pod ním zalapal po dechu tak, jak se to dělá, když vás něco bolí nebo když vás něco dohání k extázi, ale po tom přišel dlouhý hluboký sten, ke kterému se připojil i Tom, jenž námořníkovi říkal, že Bill netrpí bolestí.

Zdaleka ne, Tom se na něj jen krátce podíval, po tom, co se přinutil oči otevřít. Zastavil se dost dlouho na to, aby pohladil Billa palcem po tváři, mladík se na něj podíval a Tom přirazil pánví, zajel do Billova těla ještě hlouběji. Zastavil se, vydechl a sklonil se, aby propojil jejich rty.

Bill vydechl a dostal se pusou k Tomovi, ten polibek bylo přesně to, skrz co mohl přesně vyjádřit, co cítí. Byl tak, tak plný a byl to Tom, kdo byl v něm, Tom který se do něj dostával tím nejintimnějším způsobem. Bill zajel jazykem Tomovi do úst a řekl mu tak, jak úžasné to je, Tom ho líbal zpátky a říkal mu přesně to samé. Takhle blízko spolu ještě nikdy nebyli.

Hýbali rty v dalších opakujících se polibcích, a i když se zastavili, aby se nadechli, Tom začínal docházet k vrcholu. Přiražení Billovou pánví bylo to, co Toma dohánělo ke konci, a Bill hlasitě zasténal, byl překvapený z toho, jak úžasné to bylo.
„Oh,“ vydechl, když Tom přirazil znovu a znovu. „Mmm.“ Bill zvedl nohy a obtočil je Tomovi kolem pasu, semknul ho kotníky a pomáhal mu hýbat se. Lehce našli rytmus, konečně našli společnou polohu, předčila předchozí stupeň spokojenosti, zatímco si mezi nimi vášeň znovu stavěla své místo. Bill si skousl ret a zavrtěl se, už se cítil tak dobře, ale byl si jistý, že to dokáže být ještě lepší.

Cítil, co dělal, Tom se odtáhl a nechal Billovi místo se posunout, a když do něj znovu přirazil, stvoření pod ním zakřičelo hlasitěji než předtím, Tom věděl, že Bill našel lepší polohu. Sklonil se nad najádou, Tom se opřel vedle jeho ramen a přidal na rychlosti. Bill lapal po dechu a křičel hlasitěji s každou nastávající vteřinou, Tomovi také každou chvílí unikl sten skrz těžké výdechy.

Přes přivřené oči spolu stále drželi kontakt, dívali se na sebe, zatímco si přinášeli ty krásné pocity. Neslo je to dál, bojovali s blížícím se vrcholem, který měl každou chvílí přijít, dokud si Tom nebyl jistý, že už je skoro tam. Pod ním byl Bill perfektní; celý zpocený a zoufalý a vzrušený. Tom ho chtěl vidět prvního. Chtěl ho udělat. Znovu spojil jejich rty a dál přirážel pánví. Dech zastřený, Tom se díval najádovi přímo do očí, neodvracel pohled, natáhl ruku mezi jejich břicha a chytil jeho erekci, párkrát ho stiskl a dostalo se mu elektrizujících výkřiků.

Bill pevně zavřel oči, když se ucítil v Tomově ruce, která obklopovala jeho penis v příjemném teple. Teď přirazil a položil pánev dolů, mysl měl zamlženou tím, že se nemohl rozhodnout, jakým směrem je to lepší. Nesnesitelná úzkost uvnitř rostla až nepředstavitelnou rychlostí, a Billovi se dech zadrhl v hrdle, když ucítil, jak se perfektnost uvnitř něj spojila do dokonalé zářící koule; před očima mu vybuchla v oslepující záři. Pánev zvedl a zastavil se, když se uvnitř něj všechno zastavilo, a Tom s úsměvem pozoroval, jak spokojeně vykřikl a tvrdě se mu udělal na břicho.

Najádova rozkoš se odrážela v jejich tělech, a Tom to také pocítil. Extra porce kouzelného pocitu donesla námořníka na vrchol, jeho sten uspokojení byl utišen najádovým ramenem. Bill ho konejšivě pohladil po zádech, ale po pravdě se myslí stále ještě vznášel někde v oblacích. Tom to spatřil, když sebral sílu a zvedl se na ruce, viděl, jak má najáda zamlžený pohled. Sklonil se pro polibek, aby ho rozptýlil. Bill se trochu zašklebil a spojil jejich rty, hvězdy v jeho očích se změnily na pohled plný čisté lásky. Tom nevěděl, jestli má alespoň trochu podobný výraz jako stvoření pod ním, ale nemohl popřít to, co se odehrávalo v jeho srdci.

autor: sarahyellow

překlad: LilKatie
betaread: Janule

7 thoughts on “The Sailor and the Naiad 3/4

  1. Bože, chtěla bych být strom nebo kytka nebo cokoli jiného, na tom ostrově a pozorovat je při tom. Dokonale popsané, úžasně vzrušující a sexy jako blázen!O_o Už teď se těším na další, konečný díl a nemůžu se ho už dočkat!!!♥♥♥

  2. pane boze! naprosto uplne nejwic dokonaly!
    doufam, ze to neskonci tak, ze Tom nekam odpluje. jestli jo, tak se asi zabiju 😀 dokonaly!

  3. To bylo naprosto, naprosto překrásný. ♥ Jenom se trochu obávám toho, co nám přinese poslední část.

  4. Já mám takový tušení, že za hvíli budu sušená, jak hrozinky, protože prostě………. tohle se přežít nedá 😀
    Opět tleskám, tohle je fakt úžasný nápad. Postavit božského Billa do role poloboha…. úžasné!

    Jen se bojím, že ty sirény Toma najdou a zabiji ho….

  5. Tak konečne sa nám Tom odhodlal 🙂 aj keď sa trochu obávam , že Tom z ostrova odíde a Bill nie , lebo jednoducho nemôže ….stál ma fascinujú Billove premiaňajúce sa nohy , skvelý nápad 🙂 !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics