Tomova „pravda“

autor: Lussynka

Ahoj twincesťaci, tak jsem se konečně rozhodla taky nějakou tu svou povídku zveřejnit, tak ji tu máte, ale prosím, buďte shovívaví je to můj první příběh, ale ze začátku to jako twincest nevypadá, mno však uvidíte sami. Lussynka přeje pěkné počteníčko
Zrovna jsem přišel domů, když na mě hned Žanet vyjela cosi o nevěře, nevěřícně na ni koukám.
„Cože, jaká nevěra?“ zeptám se trošku překvapeným tónem.
„Jo tak ty nevíš, jo? Co je to za černovlasou cuchtu, co se s ní taháš? Proto býváš pozdě do noci ve studiu, jo? Hovno, ve studiu si užíváš s tou děvkou, co?“ Vychrlí na mě jedním dechem má „milovaná“
„Ale miláčku, jaká černovláska, víš, že žádný jiný holky než ty, se mi nelíbí.“ Jo pravda, holky opravdu ne, kdyby jenom věděla, pomyslím si. „Já nemám žádnou milenku, lásko, věř mi.“ No tak s tou láskou jsem se musel teda hodně přemáhat.
„No tak mi laskavě vysvětli, proč seš tady na té fotce,“ začne mi strkat jakejsi papír do ruky, „s nějakou černovlasou cuchtou, a máš v obličeji ten svůj svádivej úsměv… na kterej jsi dostal i mě,“ už skoro vyjekne. No tak se teda podívám na tu fotku… No ty vole… třikrát zamrkám, vůbec nevím, že nás při tomhle rozhovoru někdo fotil. Doufám, že nás nesledoval, protože to by byla Žanet ještě překvapená, co se z úsměvu a černovlásky vyklube.

„Ale Žanet, neblbni, to je přece Bill, jak sis ho proboha mohla splíst s holkou,“ řeknu jí naprosto čistým tónem, protože je to pravda. Opravdu je to Bill.
„Jo tak Bill, jo? Proč máš teda ten svádivej úsměv a jemu čouhají z kalhot červený tanga?“ Sakra, tak teď mě dostala, co jí mám říct, pravdu asi těžko.
„No, víš, no ten úsměv mám, protože jsme si povídali o tobě, samozřejmě,“ vypadá že jsem ji přesvědčil, ale potom se zase zamračí.
„A proč má ty tanga jako, když je to Bill?“ Sakra, myslel jsem, že na to zapomněla, teď udělám z Billa totální nechutný prase, ale přece jí nemůžu říct, že to byl můj nápad.
„Co já vím, pletu se snad svýmu bráchovi do toho, co nosí za hadry? Ať si chodí, v čem chce, když chce chodit v tangách, ať chodí, říkal mi, že je to pohodlný.“ Tak, teď už nemůže nic namítnout.
„No tak jo, zlato, věřím ti, ale ještě mě budeš muset přesvědčovat nahoře,“ řekne rádoby svůdně a myslí si, jak není sexy. Jo, kdyby to řekl někdo jinej, nejspíš by se mi i postavil, ale ona? Prosím, bože, zachraň mě.
„Jo jasně, jenom se vysprchuji a přijdu za tebou, Žanetko,“ snažím se mluvit jak nejvíc nadržený prase, musí si myslet, že mám absťák, protože už tři noci jsem byl ve studiu, ale já absťák rozhodně nemám.

Zrovna když vylézám ze sprchy, tak mi zvoní mobil. Kouknu na mobil a spása, hurá!
„Ano, Billi… jasně, že přijdu… že máš něco důležitého ve studiu, s čím potřebuješ pomoct, no tak jo, když jinak nedáš,“ řeknu a oddychnu si, protože nebudu muset být s tou saní v jedný posteli. Jenom na sebe hodím věci a houknu nahoru: „Zlatíčko, promiň, ale volal mi David, že máme něco ve studiu, pokusím se být co nejdřív doma.“ Jo, to si myslíš ty, já jenom tak domů nepáchnu, neberu ohledy na její nespokojený mručení seshora a letím k autu. Hned, jak se dostanu před studio, už se nemůžu dočkat, jel jsem i na červenou. Rychlostí blesku vyběhnu schody a mířím rovnou do haly s tím pohodlím gaučíkem.
„Tak copak jsi chtěl, myšáčku?“ řeknu tím nejvíc svůdným tónem, co umím, ale teď se nemusím přemáhat. Bill vstane ze sedačky, je v županu na vše připraven. Dobře, zakřikl jsem to, už je bez županu. Teď na vše připraven jen tak, jak ho Adam stvořil, jde ke mně, vidím, že je pěkně nadrženej a vůbec se nestydí, přímo ke mně dokluše, a hned se na mě vrhne a šeptá mi při olizování ucha: „Už jsem to bez tebe nemohl vydržet, lásko, chci tě tady a teď, proto potřebuju pomoc, když si to dělám sám u tvý fotky, tak to není ono,“ řekne a zakousne se mi do krku. Jo, Žanetka holt počká, tohle se mnou udělalo mnohem víc, než její nabídka sexu nahoře…
betaread: Janule
autor: Lussynka

18 thoughts on “Tomova „pravda“

  1. ahoj x)
    povídka je suprová xD
    tangáče…no Bilííí xDD
    jináč,založila jsem blog s povídkama…za nedlouho tam jednu strčím..zatim mi můžete okomentovat první článek,kterej je více méně důležitý x)

  2. Takže nejnovějc je Adam stvořitelem světa, jo? No počkej, až já to v kostele na tebe prásknu! :))) Ne, neboj, kostel jsem zevnitř v životě neviděla. Pěkná povídka, ale kam se poděla láska, se raději neptám. 🙂

  3. Bylo to supr s myslim, ze by z toho byla super vicedilka… docela by me zajimalo, jak by se to vyvyjelo…

  4. no tak to se vůbec nedivim že to na něj zapůsobilo víc než nabídka Žanetky. Gosh to prostě bylo výborné.

  5. no tak to bylo dokonalý… krátký, působilo to na mě spíš jako drabble, ale skvělý … xD Žanet má smůlu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics