Wenn du willst 1/4

autor: paget

Ahoj, tohle je můj první pokus o slash a o twc vůbec, tak se moc nedivte, že to oproti všem ostatním skvělým bude možná působit jaksi neslaně nemastně, ale všechno je jednou poprvý, snad se to bude líbit, psala jsem to 4 dny a 3 přepisovala a ještě to nemám celý, bude to kapitolovka asi na 4 díly.
Budu moc ráda za každej komentář, kladnej i zápornej, protože se chybama člověk učí, prosím, prosím, prosím komentíky, protože povídky by bez komentářů prostě nemohly bejt, zvlášť můj první pokus. Díky, paget

Bill

Bill seděl na balkoně jejich společného apartmánu. Skupina jménem Tokio hotel měla mít za dva dny koncert zde v Římě. Bylo pozdě večer, na temně safírovém nebi zářila souhvězdí, měsíc byl v dokonalém srpku měsíce, v dokonalé kompozici s nasvíceným Koloseem, na které měl ze svého balkonu výhled. Bill miloval tyhle noci, prostě jen seděl na čistém vzduchu, díval se na hvězdy, unášen návalem myšlenek, se skleničkou hruškového džusu v ruce.

Tohle byly chvíle jen pro něj, kdy nebyl ničím rušen, ničím omezován, nemusela myslet na své problémy, jen na štěstí, které ho potkalo… Měl vše, co by si mohl přát. Vynikající kapelu, fanynky, peníze a milující rodinu. Ach ano… milující rodinu. Mamku s taťkou měl rád, ale nejvíce miloval své dvojče… Toma… miloval ho láskou jinou, než by možná měl, ne bratrskou, ale nefalšovanou ryzí a pevnou jako diamant, a zároveň zoufalou jako holubice ve spárech orla. Jeho bratr sice taky miloval, ale jinak a ne jeho. Vlastně ano, miloval ho, ale jako rodinu, jako dvojče. Ale ani mimo rodinu Tom doopravdy nenašel pravou lásku a Bill to dobře věděl, přesně věděl, jak Tom bere lásku, protože jemu se svěřoval se vším, už od té
doby, co začali mluvit. A právě proto DNES Bill nebyl šťastný, jako obvykle v těchhle chvílích býval.

Tom totiž nikdy nebyl doopravdy zamilovaný. Bez sexu si lásku neuměl ani představit (ne že by věděl, co to doopravdy láska je). Holky po něm šílely stejně, jako po něm šílel Bill. Tom se ani moc nemusel namáhat, aby je sbalil, protože jeho sex-appeal a neodolatelný šarm to zvládly za něj.
Poslední tři týdny jeho lože sdílela prsatá blondýna s dlouhýma nohama a (pro Billa) odpornýma modro-šedo-zelenýma očima, které Billa přímo odpuzovaly. Ještě před tím, než se Billovo srdce bláznově zamilovalo do Toma, se samozřejmě Billovi líbily holky, ale vždy měly jen upřímné, vroucí, převážně hnědé oči. Ale Romana (tak se ta koza jmenuje), má prostě falešné, úlisné oči. A právě tahle Romana právě pilně vzdychala vedle v pokoji. Bill měl co dělat, aby při pomyšlení na ni nevyvrátil obsah svého žaludku.
Takhle už to dál nešlo! Bill prostě nemohl jen tak přihlížet, jak se v posteli jeho brášky střídají ty semetriky, jedna falešnější než druhá. Musel s tím NĚCO udělat. A to něco ho právě napadlo, i když to od něj bude taky chtít jistou oběť, pro Toma to ale vydrží.

Tom

Tom pomalinku otvíral své podzimní hvozdíky. Na jeho hrudi spočívalo cosi blonďatého. Ani dráždivé sluneční paprsky Romaně zřejmě nevadily a Tomovi tahle situace docela vyhovovala. Romana mohla být možná hezká, ale jen se zavřenýma očima, a když jí někdo řekl, co má zrovna dělat. Byla to prostě tuctová blondýna s hloupým pohledem, přesto k ní Toma vždy něco dokázalo přivábit zpět (ačkoli samozřejmě nezabránilo občasnému krátkému flirtíku, nic víc než slovní dráždění a pár pohledů z toho však nikdy nebylo). Zatím se jejich „vztah“ dokonce dal nazývat úspěšným, a dokonce patřil k těm nejdelším, jaké měl.
Ne něžně ani hrubě Romanu odsunul a vstal. Romana se jen zavrtěla, převrátila se na druhý bok, zasténala jeho jméno a spala dál.
Tom se tomu jen tiše zasmál a jen v boxerkách pokračoval dál do obýváku, kde si na gauči chrupkalo další ničím nevyrušené stvořeníčko.

autor: paget
betaread: Janule

5 thoughts on “Wenn du willst 1/4

  1. hej píšeš skvěle!!! jen tak dál….je to fakt krásný!!! moc nádehrný!!! určitě budeš moje nej autorkám!!! hrozně se mi to líbí!!!!

  2. moc nádhetný…moc se ti to povedlo stejne nechapu jak to delas…..moc hezky jen tak dááál….Padet;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics