What would Tom do (1/2)

Originál povídky

Bill čekal, ucho přitisknuté ke dveřím, které spojovaly jeho hotelový pokoj s tím bratrovým. Slyšel tlumené bouchnutí Tomových dveří a hluboké mužské hlasy, vzdalující se chodbou, jak jeho kamarádi z kapely konečně odcházeli pryč.
S oddychnutím se Bill přemístil zpět ke svojí posteli. Chtěl ještě chvíli počkat, dokud si nebude úplně jistý, že se Tom nevrátí pro nic, co mohl zapomenout. Po dvaceti minutách pomalu otevřel spojovací dveře a vplížil se do bratrova pokoje. Ani nevěděl proč se plíží. Přišlo mu to vhodné, i když tu byl sám.
Tom nechal rozsvícené světlo na stěně nad postelí. Kousky oblečení byly rozházené po ztemnělé místnosti, ale Bill věděl přesně co hledá a kde to najít.
Překračoval boty a různé svršky, ležící mu v cestě na podlaze, než dosáhl postele. Opatrně z ní zvedl velké černé vlhké triko, které tu Tom předtím odhodil. Přidržel si ho před obličejem a zasténal, když jej do nosu udeřila bratrova vůně a jeho vzrušení se ještě více prohloubilo. A ztvrdlo.
Nemohl si vzpomenout jak nebo kdy to začalo, tahle fixace na jeho dvojče. Věděl, že si Toma začal idealizovat před pár měsíci a nějak to přerostlo v posedlost, u které si nebyl jistý, jestli ji chce zastavit.
Show dnes večer byla pro Billa téměř mučení. Jedinečný pocit z toho, že je na pódiu, v záři světel, všechen ten křik a pozornost, která se na něj upírala – všechno to převýšila sexuální energie sálající z jeho bratra. Pak přišla část koncertu, při které vystupovali jen oni dva a Bill byl sotva schopný sedět na místě, když měl bratra vedle sebe. Celou dobu se na stoličce vrtěl a různě kroutil, pohupoval nohama, jen aby alespoň trochu uvolnil energii, pulsující jeho tělem. Třásl se vzrušením a nemohl jej dostat ze svého výrazu, jak zpíval jen a jen pro svého bratra.
Tom také vypadal roztěkaně. Odpovídajíc na každé hravé kopnutí, nebo šťouchanec od svého vzrušeného bratříčka, úšklebkem míněným pouze pro Billa. Každý mezi nimi mohl vidět zvláštní elektrické napětí, ale nikdo mu nemohl rozumět, včetně Billa.
Když končili vystoupení, Billovi se tak kroutily vnitřnosti, až se mu chtělo zvracet. Nemohl se smát a poskakovat okolo, kvůli čemuž si ho ostatní dobírali, i když na tom nebyli o nic lépe než on sám.
Všichni čtyři se po koncertě obvykle vraceli zpět na hotel, ale kluci se dnes večer horlivě snažili o nějakou změnu. Proto se rozhodli jít někam ven a slavit.
Bill nicméně věděl, že kdyby šel s ostatními slavit v náladě, v jaké se nacházel, udělal by něco, čeho by litoval. On sám měl svoje hranice, ale alkohol, který by bezpochyby velmi rychle otupil jeho smysly, žádné neměl. Nemohl jít, ačkoliv všechno co právě teď chtěl, bylo být nablízku svému bratrovi.
„Ah, ale Bille!!“ kňučel Tom, když byli na cestě do jejich pokojů. „No tak! Bude sranda, chci tě tam!“
Bill se slabě usmál nad výrazem malého štěňátka, který Tom vykouzlil, chytaje bratra za ruce.
„Necítím se dobře. Hlava mi třeští, v krku mám vyschlo a cítím se, jako bych měl zvracet.“ A nebyla to lež.
„Tak dobře. Hádám, že si nemůžeme dovolit riskovat, že onemocníš.“ Řekl Tom, když došli ke dveřím jeho pokoje. Zatlačením otevřel dveře, otočil se a usmál se na Billa. „A já také nechci, abys byl nemocný.“
Billův žaludek udělal malý kotrmelec, zatímco jeho majitel následoval svého bratra do zaneřáděného pokoje, stále nepřipraven se s ním rozloučit.
Díval se, jak Tom odhodil svoje věci doprostřed místnosti mezi ostatní.
„Fuj.“ Mumlal Tom a sundával si přitom obrovské triko, ve kterém hrál. „Smrdí potem.“ Odhodil jej na postel a pak málem zakopl o pár bot, když zamířil ke koupelně.
„Dám si sprchu.“ Řekl směrem k Billovi, který stál ve dveřích. „Možná by sis ji měl dát taky. Třeba se ti pak udělá lépe a půjdeš s námi.“ Usmál se vřele na bratra. Bill jen beze slova přikývl a sledoval, jak napůl svlečený Tom mizí v koupelně.
Bill si sprchu nedal, protože věděl, že by se stejně nic nezměnilo. Místo toho ležel natažený přes postel ve svém hotelovém pokoji. Pečlivě studoval nehty na rukou, než ho přišel Tom zkontrolovat. Bill řekl bratrovi, že se stále necítí na to, aby šel s ostatními slavit. Tom naštěstí nenaléhal, protože Bill nevěděl, jak dlouho by ještě vydržel říkat ne.
Poté čekal, až ostatní odejdou a nyní byl tady – svírající Tomovo potem nasáklé triko, jako by ho drželo při životě.
Pár minut si s trikem jen hrál, než ho položil zpět na postel, takže si mohl svléknout to svoje. S Tomovým tričkem vešel do koupelny a před zrcadlem si ho oblékl.
Nemohl si pomoct a rozesmál se nad svým směšně vypadajícím obrazem. Stejně jako vršek visel na Tomovi, tak visel i na mladším z dvojčat, ale na Billovi vypadalo opravdu nepatřičně. S úšklebkem zvedl Bill kšiltovku, kterou Tom v koupelně nechal a nasadil si ji na hlavu. Seděla mu, protože měl dnes večer vlasy volně dolů – po tom, co mu Tom řekl, že tak vypadá lépe.
Bill si zase myslel, že Tom vypadá lépe bez těch stupidních čepic, ale stejně je měl rád – protože byly Tomovy. Pečlivě studoval svůj odraz v zrcadle. Vlasy si přidržel vzadu, takže byly mimo zorné pole. Představoval si, že tak nějak by vypadal Tom, kdyby nosil makeup a neměl by piercing ve rtu. Bill si přejel prsty přes svůj koutek úst. Nemyslel si, že by Tom měl tu náušnici někdy vyndat.
Vešel zpět do hotelového pokoje a přeplazil se po bratrově posteli. Ležel na zádech a doufal, že se povlečení neměnilo od té doby, co tu Tom spal naposledy. Chtěl bratra cítit všude. Měl jeho triko samozřejmě, a tak si přitáhl výstřih blíž k obličeji a znovu se nadechl bratrova pižma.
V návalu opovážlivosti si Bill rozepnul kalhoty, spustil ruku dolů a pohladil svoje narůstající vzrušení. Zanaříkal, jak se masíroval přes látku boxerek. Dělal to Tom také takhle? V téhle posteli? Bylo to pravděpodobné, protože tady bydleli od včera a Bill věděl, že Tom tu v noci nikoho neměl. Ležel tu a uspokojoval se stejně, jako Bill právě teď? Dělal by to dnes v noci?
Billův žaludek se nad touto myšlenkou zhoupl a pomalá omezená péče, věnovaná Billovu penisu, už nebyla dostatečná. Tom by nikdy nenosil takové úzké kalhoty. Vlastně, pomyslel si Bill, jak se prohnul aby stáhnul džíny i s boxerkami, Tom by neměl žádné kalhoty. Všechno odkopl stranou.
S hlubokým rozkošnickým povzdechnutím, nechal svou dlaň uctivě pohladit vrcholek svého vzrušení předtím, než sevřel prsty okolo celé délky.
Opilý prostředím, nechal Bill spadnout hlavu do Tomova měkkého polštáře a víčka se mu jen třepetala, jak jeho dech nabíral na rychlosti.
Tomovo triko bylo dlouhé. Bill ho musel vykasat nad svůj pas, aby se mohl dotýkat sám sebe, ale jak svíral ten vlhký materiál, stáhnul ho zpět dolů a přehodil si ho přes penis. Lapal po dechu, jak pomalu přejížděl tričkem nahoru a dolů po svém vzrušení a jemné tření vystřelovalo rozkoš až do jeho chodidel.
Opět sevřel prsty, tentokrát přes triko a začal pomalu hladit zakrytý penis.
„Sakra!“ zasyčel a stiskl trochu silněji. Dělal to Tom také takhle? Měl to rád pomalu, nebo rychle? Jemně nebo tvrdě? Bill si bratra v mysli představoval – měl Tom stejný výraz v obličeji jako Bill, když se uspokojoval?
Bill se začal na posteli pomalu svíjet. Nezajímalo ho, že dělá nepořádek, to uklidí později. S každým pohlazením byl jeho vzdech o něco hlasitější, vždycky byl hlučný. Zajímalo ho, jaké zvuky přitom vydává Tom.
„Ehm.“
Billova mysl pročištění hrdla nezaregistrovala ihned, ale jakmile k tomu došlo, prudce otevřel oči a instinktivně se posadil, aby se zakryl. Naštěstí se pomalu ztrácel v obrovském triku.
Viděl svého bratra, objekt své touhy, jak stojí s otevřenou pusou u nohou postele.
„KURVA.“ Vyprskl Bill. Hodil sebou zpět na postel a obličej si skryl v dlaních. Byl si jistý, že celé jeho tělo musí rudě zářit.
„Co tady děláš?“ zasténal plačtivě. Opravdu se mu chtělo brečet. Tom měl být pryč hodiny. Jak to teď má vysvětlit? To přeci nijak vysvětlit nemůže.
„Vrátil jsem se pro tebe.“ Tomův hlas jakoby zvonil Billovi v uších, zvuk v jeho hlavě se zesiloval. Ale uklidňoval se tím, že nic nevidí – ruce měl pořád přes obličej. „Bez tebe tam nebyla sranda. Přišel jsem tě přinutit … jít s námi.“ Mumlal Tom.
Bill si povzdechl. Měl vědět, že se Tom nikdy nevzdá tak snadno.
Odmítal se podívat na svého bratra, nebo cokoliv říct, i když věděl, že jeden z nich bude muset začít. Ale nejhorší ze všeho byl jeho penis. Nějak. Nechtěl. Klesnout. Tomova přítomnost to dělala ještě horší. Chtělo se mu zemřít studem, když si představil výjev, který Tom viděl – jeho mladší bratr, rozvalený na jeho posteli, oblečený pouze v jeho triku – které vypadalo jako malý stan.
Po chvilce ticha Bill ucítil, že se matrace na jedné straně kousek prohnula. Žaludek mu poskočil. Trochu jako by mu chtěl vyskočit hrdlem. Uhodí Tom Billa? Zalapal po dechu, když se bratrovy ruce sevřely okolo těch jeho a odtáhly mu je z obličeje.
Vystrašeně se na Toma podíval, ale ten se jenom uculoval.
„A co jsi tu ty přesně dělal?“ Zeptal se Tom jemně a lehce pozvedl obočí. Ležel vedle Billa a podpíral se na jednom lokti.
Bill si skousl ret a sklopil zrak. Opravdu po něm Tom chtěl, aby to řekl?
„Vypadá to …“ Pokračoval Tom, sledujíc triko, které měl Bill na sobě, „jako kdybys … předstíral, že jsi já. Je to tak?“ Vycenil na bratra zuby a sebral z polštáře kšiltovku. Bill úplně zapomněl, že ji měl vůbec na hlavě. Tom hodil čepici na zem a tázavě se zadíval na bratra. „Ty sis hrál na to, co by dělal Tom?“
Bill se na něj ostýchavě usmál.
Tom se sklonil níž, takže měl obličej těsně u toho bratrova. Bill se trhaně nadechl, když ucítil Tomův horký dech na svém krku.
„Takže, ty si myslíš, že můžeš být mnou?“
Bill stále nebyl schopný mluvit. Nechal bratra, aby jej za ruce vytáhl do sedu. Tom měl jedno koleno mezi Billovýma holýma nohama. Chytil spodní okraj trika a tahal za něj, dokud jej Billovi nepřetáhl přes hlavu. Poté svršek odhodil na zem.
Nyní byl Bill kompletně nahý, lehce se třásl.
„Tom to nemá rád, když je oblečený,“ zašeptal Tom, pomalu tlačíc proti bratrově hrudníku, dokud opět neležel na zádech. Znovu si lehl vedle něj.
Bill zíral na svého bratra. Zdálo se mu tohle snad? Možná usnul a ani o tom nevěděl.
Ruka, která sevřela tu jeho, vypadala opravdu, ale opravdu skutečně, jak jej vedla dolů k jeho vztyčenému penisu, který se dožadoval pozornosti. Chtěl ho uchopit, ale Tomova ruka ho vedla ještě níž.
„Tomovi se líbí, nejdřív si trochu pohrát s koulemi.“ Mumlal Tom a očima visel na jejich spojených rukou.
Bill lehce kňoural, když se prsty jemně dotýkat svých varlat. Pohledem se nemohl odpoutat od Toma, který si olizoval piercing u koutku úst.
Konečně, po několika mučivých momentech, byla Billova ruka odtažena kousek výš, k jeho penisu. Tom jej nechal uchopit ho a svou ruku si položil na bratrův bok, čekaje na pokračovaní.
Bill se cítil značně nesvůj. Byl jediný úplně nahý a ještě držel v ruce svůj penis. Tom vypadal, že pochopil. Něžně nechal svou ruku klouzat nahoru a dolů po bratrově boku, aby ho uklidnil.
Bill se zhluboka nadechl a pomalu začal znovu masírovat svoje vzrušení.
„Mmmm…“ zazněl Tomův hlas vedle něj. Bill jen koutkem oka zahlédl jeho souhlasné přikyvování. Obrátil pohled zpět na svou ruku. Palcem si přejížděl po špičce vzrušení a zrychleně dýchal.
Začal rukou pohybovat rychleji, bojujíc s nutkáním tlačit své boky vzhůru. Tomovy prsty se opět sevřely okolo těch bratrových.
„Tom to má rád silněji.“ Uculil se a stiskl Billovu ruku okolo jeho penisu.
Bill slabě zasténal a udržoval si na vzrušení těsné sevření, i když Tom dal svou ruku pryč.
„Tak je to dobře.“ Zašeptal Tom. Bill mohl cítil jeho dech na krku a uvažoval, kdy se jeho bratr dostal tak blízko.
Věděl, že už nevydrží moc dlouho. Tlak uvnitř jeho těla se mu zdál, jakoby rostl celou noc a v kombinaci s Tomem, který se na něj tiskl a sledoval jej, jak se uspokojuje, byl na něj už moc. Skutečnost byla mnohem lepší než smradlavé triko.
Hodil hlavou dozadu, pevně stiskávaje oči, jak ze sebe vydal přiškrcené zasténání. Byl už tak blízko.
Horký dech na jeho krku zrychlil. Slyšel, jak se Tom trochu uchechtl.
„Tom obvykle nedělá takový hluk.“
Oh, sakra, dělá si srandu? Bill zasyčel a skousl si spodní ret. Jak od něj může Tom chtít projít něčím takovým bez jediného zvuku? Bill je hlučný a tak to prostě je.
Vystrčil boky vzhůru, s tím jak se hladil. Nemohl se udržovat v klidu a zároveň potichu.
„Hmmm …Tome!“ zalapal po dechu. Nemohl to v sobě udržet.
Ucítil ruku, jak se sevřela okolo té jeho a zastavila jeho pohyby. Bill zmateně otevřel oči. Otočil hlavu tak, aby viděl Tomovy hluboké hnědé oči, jak na něj zírají.
„Tom nesténá své vlastní jméno.“ Řekl Tom se zvednutým obočím a lehkým dráždivým úsměvem.
„Oh, kruci.“ Vykřikl Bill a škubl sebou. Byl už tak blízko a Tom jej zastaví jen proto, že vykřikl jeho jméno? Bojoval s Tomovou rukou ve snaze přirážet proti své vlastní, ale bratr držel pevně.
Tom silou odtáhl Billovu ruku a s očekáváním se na něj zadíval.
„Tak?“
Tak, co? Jak má Bill, do háje, vědět, čí jméno Tom křičí, když se uspokojuje?
Přestal se kroutit a zadíval se na svého bratra, který se posadil, když mu bránil v pokračování. „Bille?“ zašeptal Bill. Připadal si jako blbec, ale teď by řekl cokoliv.
Tom se usmál a lehce přikývl. Ale namísto, aby nechal bratra pokračovat tam, kde skončil, uchopil jeho penis on sám.
Ještě než mohl Bill pořádně vstřebat, co se děje, se jeho tělo napnulo. Křečovitě trhl boky a konečně vyvrcholil.
„Bože, bože …“ lapal po dechu, když Tom stáhl svou ruku. Bill otevřel oči a první co uviděl, byl bratrův smějící se obličej. Tom vtiskl bratrovi horký polibek na čelo.
Bill zasténal a objal Toma kolem ramen, zatímco si hlavu pokládal na jeho hrudník. Tom se na chvilku naklonil stranou a pak Bill ucítil, že je mu něco vtiskáváno do ruky. Kapesníčky.
„Tom po sobě uklízí.“ Zasmál se Tom, ukazujíc na lepkavou tekutinu rozmazanou po Billově břiše.
Bill zrudnul a ihned setřel ten nepořádek. Stále měl červeň ve tvářích, když se podíval zpět na bratra. Tom jej něžně pohladil po vlasech.
„Víš, Tom umí dávat stejně dobře, jako dostává.“ Zamumlal Tom s náznakem úsměvu.
Bill se podíval dolů a zaregistroval bouli na bratrových volných kalhotách. Zazubil se a začal se nadšeně prát s Tomovým páskem.
„Má to Tom rád pusou?“ Zeptal se Bill nevině a olízl si spodní ret, ukazujíc tak kovovou kuličku, se kterou se tak rád předváděl.
Tom polkl a se zaujetím sledoval bratrovy rty.
„Oh, Tom si myslí, že se to naučí.“

autor: Haylzee
překlad: Crowley
betaread: Janule

10 thoughts on “What would Tom do (1/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics