Život je jen bolest. Nebo ne? (1/3)

autor: Psycho-Vampire♥
Takže mám tady jednu jednodílovku 😉 Nevím co bych napsala takže rovnou k FF-ce 😉 vaše psycho-vampire♥
Všechno kvete, všichni se radují. Děvčata si povídala jak se svými chlapci strávila víkend. Celá třída si vzrušeně povídala, jen jeden černovlasý chlapec s černě obtáhlýma očima seděl tiše v poslední lavici a smutně koukal na fotku chlapce velmi, velmi sobě podobnému, akorát s dredy. Tak dlouho už se neviděli, nelíbali, nemazlili, už tak dlouho nespojili svá těla v jedno…
Na ten den by nejraději zapomněl. Bylo 24.12.2007. Vánoce. Každý by řekl, čas lásky v rodinném kruhu, jenže pro něj to byl nejhorší den v životě.

Flashback
……………………………
,,Tome miluju tě. Tyhle boty jsem vždycky chtěl. A jsou růžovo-černý!!!!“ zakřičí Bill na Toma a už si skáče pro pusinku. ,,Týý jo, to triko je úžasně XXXXL!! Díky, Billí.“ Pevně se objali a dlouze políbili.
Do toho přišla Simone, ničeho si ale naštěstí nevšimla. Chlapci se zatvářili jako by se nic nestalo. ,,Tome já myslela, že pozveš tu svoji novou dívku, s níž jsem tě načapala jak ji líbáš.“ A jen na něj mrkla.
,,Ach Tome, je to pravda?“ odpověděl přidušeně Bill. Simone právě odcházela a tak si to kluci mohli vyříkat.
,,Tome, jaks mohl? Co ta slova, že spolu budeme navždy a že nás nikdo nerozdělí? To byly jen lži, které jsi mi vykládal při extázi??“ nasupeně křičí Bill na své úplně ohromené dvojčátko.
,,Bille, počkej, nech mě to vysvětlit. Já jsem…“
,,Ne, Tome nic neříkej, mně stačilo to, co říkala mamka. Měl jsem si hned uvědomit, že vztah s tebou nebude nijak dobrý, si hroznej děvkař. Teď jsem si to zase ověřil, víc nepotřebuju.“
,,Billéééé, počkej, nech mě to vysvětlit!!“ ale to už Bill třískl dveřmi.
Byl pryč.
Navždy odešel.
Nikdy ho už nepolíbí, neucítí a asi ani neuvidí.
……………………………..
Konec flashback
Ano takhle to asi před půl rokem bylo. Ne, nechtěl na to vzpomínat. Ta vzpomínka ho zabíjí. Ne, nezabíjí jeho, zabíjí je oba.
Tom se mu kolikrát pokoušel zavolat, ale Bill ho měl dost, nechtěl ho už nikdy vidět za to, co mu provedl. Podvedl ho, prachsprostě ho podvedl. Nechtěl mu to odpustit přísahal si že na něj už nepomyslí, ale síla lásky je silnější, každou noc vzpomíná jak usínal s ním. Pláče na jeho fotkou, tolik mu chybí. Přemýšlel o tom, že by mu zavolal, ale co když má Tom holku a jemu se jen vysměje, že to byl jen malý flirt, že si chtěl jen užít. Ta představa ho zabíjela, zabíjela jeho malé upřímné a láskou zničené srdíčko.
autor: Psycho-vampire♥
betaread: Janule

6 thoughts on “Život je jen bolest. Nebo ne? (1/3)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics