Zkrocení zlého muže

autor: Yeah.Lila

Tom byl odjakživa typ kluka, který si chce v životě užívat a je mu jedno, jestli při tom někomu ublíží. Kolika holkám už zlomil srdce tím, že jim dal naději. Potom si s nimi užil a čau. Nenáviděl jsem ho za to jak jim ubližuje – přece jenom jsou to naše fanynky – ale na druhou stranu mě to na něm neuvěřitelně vzrušovalo. Že jsem na kluky vím už dávno. Vlastně – od té doby, co vím, že jsem cvok do něj.

Jednou – bylo to v sobotu k ránu, jsme se s klukama vraceli z jedné afterparty. Tom si jako vždycky už večer nabalil nějakou holku a rozdal si to s ní přímo v klubu. Styděl jsem se za něj, jak se potom vrátil ke stolu s tou holkou a přede mnou a klukama jí poslal do háje.
„Chováš se jak idiot!“zakřičel jsem na něj sotva se zavřely dveře našeho hotelového pokoje.
„Co ti zase přeletělo přes nos?!“ koukne na mě znuděně a sundá si boty a kšiltovku.
„Proč se pořád k těm holkám chováš jako by byly něco míň jak ty?“ dal jsem si ruce v bok a pozoroval ho. On na mě jenom koukal a ušklíbnul se.
„A co je tobě do toho? Žárlíš snad?“ šklebil se na mě. Trochu jsem se zarazil, ale nedal na sobě nic znát. Pak jsem si ho sjel pohledem a tajemně se usmál. Nechápal, co tím myslím.
„A co když trochu ano?“ pozvednul jsem obočí a čekal, co řekne. Jak má vždycky hubu plnou keců, nebyl schopný na to nic říct. Šel jsem přímo k němu a zblízka jsem mu kouknul upřeně do očí. Jenom jsem si všimnul, jak nasucho polknul.

„Někdo by ti měl dát malou lekci slušného chování, bráško,“ naklonil jsem se k němu a šeptnul mu do ucha, do kterého jsem ho potom kousnul. Slabě vzdychnul, to mě ujistilo v tom, že se nebude bránit, a proto jsem ho začal líbat. Chvíli trvalo než začal spolupracovat, ale pak to šlo vše ráz na ráz. Trika, kalhoty, boxerky – všechno bylo během chvilky dole. Chytil mě za boky a chtěl mě hodit na postel, ale nedovolil jsem mu to. Opřel jsem se o zeď a chytil ho za krkem. Pochopil, co chci. Sklonil se a při své cestě ‚dolů‘ se zdržel u mých bradavek, které byly vzrušením ztvrdlé. Přejížděl kolem nich jazykem a to mě vzrušovalo čím dál víc. Chtěl jsem víc pořád víc. Chytnul jsem opět jeho hlavu a stáhl si ji až ke klínu. Tom mi ho tedy začal ochotně kouřit. Přejel rukou po celé délce, potom kroužil špičkou jazyka kolem a pak ho vzal do pusy celého. Zaklonil jsem hlavu a užíval si to. Dělal to poprvé, poznal jsem to, ale snažil se. Byl tak jiný než jakého ho znám. Takový – nezkušený – ne ten suverénní frajer. Zrychloval tempo. Cítil jsem, že se blížím k vrcholu a on to poznal taky. Přestal mi ho kouřit a pracoval jenom rukou. Posléze vše vzorně spolknul a zvednul se.
Opřel jsem ho přes stůl a prudce mu ho tam strčil, div nevykřikl bolestí. Počkal jsem, jestli bude v pohodě a pak začal přirážet tempem, které se líbilo mě. Nezajímalo mě, co chce on. Byl jsem takový, jaký jsem vždycky k němu chtěl být. Dělal jsem si s ním cokoliv jsem chtěl a on nenašel síly se bránit. Jenom vzdychal a rukama drtil stůl. Udělal jsem se brzo. Tom se na mě jenom kouknul.
„Já nic?“ zeptal se a na tváři se mu objevil malý úsměv. Posadil se na stůl. Kleknul jsem si před něj a začal dodělávat to, co jsem začal. Netrvalo to dlouho a byl hotový taky. Pak jsem se s ním ještě líbal. Jeho polibky byly divoké a plné vášně a jeho doteky – připadal jsem si jako ve snu. Vlastně – byl to sen! Sen, který se stal skutečností. Usínali jsme sobě v náručí.

Ráno mě vzbudil polibkem a usmíval se. Taky jsem se usmál, vstal a začal se oblíkat.
„Někam jdeš?“zeptal se.
„Na snídani.“
„A to na mě ani nepočkáš?“ nahodil svůj sexy úsměv.
„Co se mělo stát se stalo. Řekněme, že se mi povedlo, co jsem chtěl. Víš už, jaké to je,“ ušklíbnul jsem se. Jenom jsme ještě viděl, jak úsměv z jeho tváře zmizel. Já odešel z pokoje.
Co se dělo ten den víc – nevím. Pili jsme. Ale jedno vím jistě – od té doby se na žádnou holku ani koutkem oka nepodíval.

autor: Yeah.Lila
betaread: Janule

14 thoughts on “Zkrocení zlého muže

  1. juuuj…. by se pan Shakespeare divil, co všechno se dá z pozměněného názvu jeho komedie vytvořit 🙂 super 🙂

  2. hodně dobrej nápad… x))a i hezky napsaný… x)) líbí se mi i ten konec… upřímně mi ho není ani moc líto… x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics