Zrcadla

autor: PeTišKa & Adella Kaulitz

TOM

Je to už tak dobrá půlhodina, co stojím nahý v koupelně, v naší krásné koupelně a musím se obdivně prohlížet v zrcadle. Celý rok jsem se přímo plazil za mamkou, aby mi zajistila k Vánocům zrcadlovou koupelnu. Nikdy nechápala proč a asi věděla dobře, že není dobré se ptát. Nevím, jestli jsem se nakazil bráchou, nebo je to prostě pubertou, ale potřeba prohlížet se v zrcadle pro mě byla vyšší den co den. Zrcadlo, kam se jen podíváte a mně to vyhovovalo. Kouknu se zrcadlem dozadu, vidím svůj malý, dokonalý zadek. Když na sebe kouknu v zrcadle před sebou, chválím si svou dokonale vypracovanou hruď a hlavně, co je středem pozornosti pro každého vlastnícího kluka, své nářadí.

„Perfektní,“ nestydím se pochválit a sjedu rukou po svém dokonalém těle. Klidně by mě mohli vystavit jako model spodního prádla. Jistě by měli zaručenou každodenní milionovou návštěvnost. Možná by se museli smířit s tím, že by museli denně mýt sklo, protože mladé slečny neudrží své emoce a poslintají celé výkladní okno. No, vlastně ještě jeden důvod, proč jsem životně toužil po zrcadlové koupelně tu byl. A dneska konečně můžu okusit jeden z mých největších snů. Pomilovat Billa přímo zde, uprostřed koupelny, té zrcadlové nádhery. Vidět ho z každého úhlu, když se pode mnou svíjí a zkouší své vlastní vymyšlené polohy, pro lepší prožití. Musím se pousmát.

„Bille?“ křiknu na něj z koupelny a sleduji odraz v zrcadle. Čekám pohyb dveří.

BILL

Tom měl vždycky zvláštní přání, ale skutečně mě zaskočila ta jeho zrcadlová koupelna. Samozřejmě nejsem proti, tolik zrcadel a jen v jedné místnosti? To by byl ráj! Prohlížet se v každém úhlu. Ale to v tomhle domě mohu pouze já! Asi jsem svou ješitností nakazil i Toma, kterej si teď sebe všímá víc než mě!

,,Bille?“ ozve se z koupelny bratrův hlas. Ooo, že by si vzpomněl na svého ubohého krásného brášku?
V druhé vteřině už otevírám dveře koupelny a naskytne se mi pohled na Tomovo dokonalé (moment… až po mně dokonalý!) tělo. Vypracované bříško, ramena, pevný malý zadek a skvěle vybavený. Stačí jen mrknout a mám jej v sobě. Už jen ta představa a pohled na to tělo mě vzruší na nejvyšší možnou míru a během další vteřiny mě má kolem krku.

,,Chtěl jsi něco, Tomi?“ usměji se andělsky a ohmatávám jeho krásná záda. Moje závislost, hned po prohlížení si sebe sama. Tomovo tělo.

,,No chtěl,“ usměje se na mě šibalsky. Tenhle pohled znám velice dobře. Ty chtivé oči, ten svůdný usměv, ty ruce, které bloudí po mém těle. Tohle značí jen jedno jediné. Tvrdej, vášnivej a živočišnej SEX!

TOM

Poznal, co chci. On to pozná vždycky, protože to by se nezačal tak svůdnicky kroutit. Je pravda, že kdybych měl určit nejdokonalejší div světa, bylo by to jeho tělo. On byl vždy založený na veškerou křehkost, něžnost a nevinnost. Já naopak, a tak to mělo být.

Chtivě jsem zkoumal rukama jeho tělo a zbavoval ho oblečení. Položil jsem ho na chlupatý kobereček, který měl v koupelně taky svůj účel. Myslel jsem opravdu na všechno. To jsem prostě já. Vždycky muselo být vše dokonalé. Opatrně jsem se na něj položil a nohou se otřel o jeho vzrušení. Zasténal a já musel přivřít spokojeně oči. Byla to pro moje uši slast. Rozhlídl jsem se a pečlivě kouknul na naše nahá těla v každém odrazu zrcadla. Z každého úhlu. Přinášelo mi to až neskutečně perverzní představy.

„Už víš, proč jsou tu ty zrcadla?“ pousmál jsem se na něj. Svíjel se a to mi vyhovovalo. Potřeboval jsem ho vydráždit, co nejvíc to půjde. Nebylo to nic těžkého.
„Tuším“ odpověděl mi tiše. Věděl to, chytrej. On měl vždycky tvář anděla, jenže opak byl pravdou. A to jsem měl možnost poznat jenom já. Nikdo jiný.

Projel jsem rukou mezi našimi propletenými těly a lehce přejel přes jeho „mužství“. Vnímal jsem, jak sebou cuknul. Jak se mu najednou zrychlil dech a jak pod mými doteky rychle tvrdnul. Jeho výraz se pomalu měnil a já musel zaklonit pod tou vlnou rozkoše hlavu. Obtočil jsem dlaň kolem jeho penisu a začal pomalu pohybovat.

BILL

Naprosté vzrušení. To je to, co teď mezi našimi těly panovalo. Tomova ruka si hezky hověla v mém klíně a já měl co dělat, abych nevybouchnul už při prvním jeho doteku. Okolní zrcadla mi v uklidnění rozhodně nepomáhala. Spíš naopak! Dostávala mě do totálního varu.

,,Tome, tak si mě už vem!“ zakňučel jsem zoufale. Tom se jen pousmál a zrychlil pohyby rukou. Tohle ne. Tohle ať mi nedělá! Vyhledal jsem jeho rty a vpil se do nich. Musel jsem někde tlumit svoje steny.
Konečně mě Tom pustil. Roztáhl jsem nohy, jak jen nejvíc to šlo. Už aby byl ve mně! Cítil jsem, jak si mě nadzvedl v bocích a už jsem jen cítil ten úžasný tlak, jak se dostává do mého těla. Velký, a tvrdý, tak to přímo miluju. Dostal se do mě na jediný silný příraz. Až nadoraz.

,,Tome!“ vyjekl jsem jeho jméno a vzdychl jsem slastí. Pozoroval jsem náš odraz v okolních zrcadlech. Bylo to neuvěřitelné. Poprvé jsem viděl, jak Tom do mě proniká, z jiného úhlu pohledu. Nádhera. Vzrušuje mě to víc, než normálně!
Cítil jsem Tomovy doteky všude. Viděl jsem je. Viděl jsem naše vzrušené obličeje a napjaté těla.
Tohle už se prostě nedalo vydržet! Cítit i vidět, jak do mě Tom proniká…
Už to nešlo dál. A Tom to cítil stejně.
Koupenou se rozléhaly naše táhlé steny a naše těla se vzepjala v křeči přívalu bouřlivého orgasmu.

,,Bože… Tome…“ vydechl jsem a schoulil se do jeho náruče. Tom se spokojeně usmíval a tulil si mě k sobě.

,,Tak. A koupelna je pokřtěna. Příště uděláme zrcadlovou kuchyň, co říkáš, Billí?…“

,,Je to fuk,“ usměju se a kouknu na náš odraz v zrcadle. ,,Ať už to zrcadlo bude kdekoli, tak stejně budu hezčí…“ usměju se poťouchle a otočím se k němu. ,,A ty budeš ten největší borec.“

autor: PeTišKa & Adella Kaulitz
betaread: Janule

23 thoughts on “Zrcadla

  1. úžasný, naprosto dokonalá povídka a ta zrcadla! úžasnýý!!! 😀 btw.nečetlas náhodou myrtilles? 🙂

  2. LOL xD ten konec mě dostal… Jinak upa super napsaný ty jo… xP Já chci taky zrcadlaaaaaaaaa… <3 Všude! Yeaah.

  3. adella kaulitz: :D…mě napadlo, jestli jste se neinspirovaly, víš, bernard měl taky všude zrcadla 🙂 ale to nic jako proti, jen jsem se ptala 🙂 je to super povídka!!! 🙂

  4. hej.. to je dobry akorat ta představa že bych měla já po cele koupelně zrcadla mě děsi…bych se bala xD xD jako ale super povídka

  5. ivet: možná to tak přijde, ale na Myrtilles jsem si v tu chvíli ani nevzpomněla. Vlastně jsem to začala psát při jedné takové situaci, kde převládá samochvála ;oD…no, ale to už chápe jen Adell…a já to tu radši nebudu nějak rozepisovat :D:D

  6. Ježiš to je dokonalý!!!! 😀 Vážně povedený 😀 ….krásný krásný krásný!!!…prej zrcadlovou kuchyň 😀 😀 by chtělo

  7. Beztak uz urcite pokrtili kazdou mistnost xD Nejlepsi bylo to "pomilovat Billa primo zde" a ten konec 😀 Jako kdyby to rekl fakt Bill xD Ja tu jeho samochvalu zeru 😀

  8. dobře oni……ať si nechaj rovnou v celym bytu udělat místo zdí zrcadla a budou mít skvělej život!

  9. Sauriel, jo to by byl osouložený celej barák xDDD…. myslím, žeby už pomalu na ty zrcadla nebylo vidět.. hjned by bylo vypalováno.. je to sice krajně nechutné ale stříkalo by se všude kolem xDD… chudáci.. nevím jestli by se jim to chtělo umývat.. byla by to dřina.. i když s vyhlídkou na takovej sex by to určitě rádi umyli xDDD

  10. Tak musím přiznat, že já si taky nejdříve vzpomněla na Bernarda a jeho zrcadla, ale tím nechci nic naznačovat :-))) A hned po tom mě napadlo, že se ta koupelna musí blbě uklízet a to jsem si ještě nečetla tvůj příspěvek Adellko, tak jsem to s tím úklidem neviděla zas až tak černě :)))

    Moc pěkné dívky, hezky jsem tu novou koupelnu s hochama zasvětila, hlavně se mi líbí, jak maj rozdělený role. Jeden je nejkrásnější na celým světě a ten druhej je největší borec :))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics