Momenty 6.

autor: Dania
betaread: Janule
O 5 měsíců 1 den dříve….
Proklínal den, kdy se rozhodl mu poslat ten zpropadenej prsten! Kdyby tehdy dokázal držet svoje choutky na uzdě, nikdy by se nedostal do takových sraček! Tehdy si myslel, že to bude jedině lepší – když bude mít náladu, ošoustá ho. Žádný city, žádný zbytečný kecy. Jen sex!
Teď by si za to nejradši nafackoval. Už tehdy mohl tušit, že to nepůjde hladce. S tím klukem nikdy nic není bez problémů!
Nejhorší na tom ale bylo, že chyba se začínala objevovat i na jeho straně. Myslel na něj víc, než bylo zdrávo. Zdávalo se mu o něm. A to bylo už samo o sobě dost špatný. Když se k tomu přidala ještě palčivá touha, kterou k jeho zděšení, dokázal uspokojit jen černovlasý kluk s neskutečně šikovným jazykem, byl takříkajíc úplně v prdeli. Nechtěl si to přiznat, nikdy by to neřekl nahlas, ale na ty chvíle, strávené s Billem, se těšil. Jednak kvůli dokonalé rozkoši, protože si z Billa vycvičil divokou šelmu, a zadruhé – ať už chtěl nebo ne, ten kluk ho fascinoval. Vlastně jej dost obdivoval. Obdivoval na něm tu ‚nekonzumnost‘, neochotu se podřídit většině, jeho sebevědomí. Věděl, že tvrdě pracuje, že si jde za tím, co chce.

Zítra jsou Komety a on má strach. Má strach z toho, co bude cítit, když se s ním setká. Bože! Začínal toho kluka nenávidět! Co to s ním provedl? Kdy se z něj stala taková přecitlivělá bačkora? Zhnuseně zavtěl hlavou. Tohle kdyby někdo zjistil, tak se posměchu nezbaví ani po smrti!
Pomalu v něm kypěl vztek. Na sebe, na Billa, na jeho ‚kámoše‘, na společnost, na všechny a na všechno! Navíc nemohl spát! Podíval se na digitální budík. Protočil oči a vztekle praštil pěstí do matrace. Vymotal se z prostěradla a šel si dát studenou sprchu. Jeho libido se v posledních dnech zbláznilo. Linda nepomáhala, grupie nepomáhaly, nikdo nepomáhal! Jen on! Jen ten kluk s dokonalými rty a uzoučkou prdelkou. Připadal si jako nadrženej puberťák. Jeho penis byl opět v pozoru a to na něj jen pomyslel! Kurva! Musí se vzchopit.
Proud vlažné vody mu masíroval záda, čelo opřené o studené kachličky. Snažil se nemyslet na nic, vyčistit si hlavu. Zítra si opět přijde na své, jenže do té doby musí přežít asi čtyřiadvacet hodin, aniž by na něm bylo poznat, že je tvrdý a nadržený jak stepní koza! Kolikrát už přemýšlel, ve chvílích největšího chtíče, že to prostě není normální, že by bylo lepší toho nechat, vykašlat se na všechno, vrátit se ke starým dobrým zvykům, k ženám. Jenže aby byl k sobě upřímný, ty chvíle strávené s Billem byly prostě prvotřídní! Ten kluk nějak vždycky dokázal uspokojit nejen jeho tělo, ale i mozek. Po každém orgasmu byl naprosto uvolněný, uspokojený a naprosto spokojený! V jeho nitru klíčila obava, že se jeho choutky už nikdy nevrátí do starých kolejí. Houby, vrátí! Až bude mít toho kluka dost, tak ho prostě pošle do háje a všechno bude zase při starým! Jo, přesně tak to bude. S nepříliš povzbudivým povzdechem zastavil vodu a po chvíli opět uléhal do postele. Potřeboval se vyspat.
****
O 5 měsíců dříve….
Bill nervózně podupával o podlahu vozu. Měl pocit, že asi vyskočí z kůže. Právě zastavili u červeného koberce, poupravil si šálu kolem krku, vlasy hodil na záda a chystal se vystoupit. Slyšel křik fanoušků. Počkal, až vystoupí Georg s Gustavem. Než opustili hotelový pokoj, dostal od Toma kázání. Věděl, jak to bylo myšleno a byl mu vděčný, že to přijal tak, jak to přijal. Nevěděl, co by si bez Toma počal. Mluvili o tom, jak nejlépe navázat na tak choulostivou záležitost, jako byl vztah. Protože Bill čím dál víc toužil po opravdovém vztahu. Nejen po skvělém sexu, ale i po večerech, strávených příjemným povídáním, toužil po někom, komu by mohl svěřit svoje obavy, svoje touhy. Nějak si nedokázal přestavit Anise v téhle roli, ale nevzdával se. Chtěl to alespoň zkusit. Chtěl mu dát šanci ukázat, co v něm skutečně je. Nevěděl, co by dělal, kdyby jej odmítl, kdyby to skončil. Asi by mu stejně nezbylo nic jiného, než to přijmout, jenže pasivní přijímání skutečnosti nebylo jeho povaze vlastní. Byl bojovník, chtěl to vždycky alespoň zkusit. Kdyby přijal všechno, co mu bylo řečeno, za skutečnost, nikdy by to nedotáhl tam, kde je teď. Nikdy by nekoncertoval v Hollywoodu, nikdy by necestoval skrz Evropu, nikdy by nebyl Bill z Tokio Hotel – Bill, kterého znal skoro celý svět. A proto se nevzdá, nedá mu pokoj, dokud z něj nedostane upřímnou odpověď.
****
Už měli Kometu za nejlepší živé vystoupení a na pódium právě přicházel Anis. Nejlepší band. Bill na devadesát devět procent věděl, že tuto cenu získají oni. Modlil se za to od chvíle, kdy zjistil, že tuto cenu bude předávat právě Bushido. Bylo by to dokonalé.
„Mé dámy a pánové, Kometu 2008 za Nejlepší kapelu získává Tokio Hotel!“ Sálem se ozval ohlušující řev. Bill vyskočil a objal se s prvním člověkem, který mu přišel pod ruku. Byl šťastný. Vydali se k pódiu převzít cenu. Cítil lehké šimrání v podbřišku, když si uvědomil, že za pár hodin jej ty dlaně budou hladit. Snad.
Usmíval se na všechny strany, adrenalin v krvi se vyšplhal do nebeských výšin. Blížili se ke schodům na pódium, cítil mravenčení v konečcích prstů. Stoupl na první schod, když jej něco mokrého a studeného udeřilo do ramene. Leknutím ztratil rovnováhu a kdyby za ním nestál Tom, spadl by ze schodu na zem. Celou levou polovinu těla měl mokrou, snažil se zhluboka dýchat, uklidnit se. Nevnímal ticho v sále. Roztřesenýma nohama zdolal poslední schod a stál tváří v tvář svému milenci. Cítil silnou ruku, držící jej za předloktí, vedoucí jej k pultu s mikrofony.
Anis jej pustil, stiskl pravou ruku v gratulaci a s úsměvem mu předal cenu.
„Dýchej. To bude dobrý.“ Šeptal mu do ucha.
Kývnul a snažil se usmát. Nějak se nedokázal přinutit k normálnímu chování. Jeho mozek byl zpomalený. Děkovné řeči se chopil Tom, Bill se jen vlažně usmíval a v dlaních tiskl plastovou kouli.
Když domluvil, vydal se ke schodům. Podepřely jej silné paže jeho bodyguardů a vedly jej k jejich místům. Po pár krocích se vzpamatoval a vyprostil se z jejich sevření. Každým krokem zrychloval, prošel kolem jejich míst, aniž by se zastavil a rovnou pokračoval do zákulisí. Prosmýkl se kolem Natalie a Dunjy. Nechtěl s nikým mluvit. Musel zmizet, nebo by vybouchnul vzteky přede všemi. Byl rozzuřený! Jak jen si někdo může dovolit… jak si ty svině můžou dovolit po mě házet nějaký sračky!!!! Kurva! Práskl dveřmi a rázoval po místnosti. V ruce stále držel Kometu, nejradši by s ní třísknul o zeď. Vztekem mu stékaly slzy po tvářích. Uslyšel klepání na dveře.
„Nechci nikoho vidět!“ zakřičel. Věděl, že to přehání, ale nedokázal si pomoct. Byl totálně vyveden z míry. Zastavil se a kopnul do pohovky. Takový záchvat vzteku snad ještě nikdy neměl. Nepoznával se. Na klidu mu nepřidal ani mokrý rolák, který nepříjemně studil. Děkoval, že jej to nezasáhlo do obličeje, protože potom by se znemožnil před celým Německem. Začal by vřískat přímo tam, na pódiu. Znemožnil by se před ním! Najednou jej všechen vztek přešel. Ztěžka dosedl na pohovku a schoval hlavu v dlaních. Zničí si make-up! Sakra! Zaklonil hlavu a zběsile mrkal. Musel se tam vrátit a každýmu ukázat, že Billa Kaulitze žádná vodní bomba nerozhodí! Sundal šle, opatrně vysvlékl mokrý svetr a oblékl si jiný. Děkoval prozřetelnosti, která jej nutila si na každou akci brát několik podobných svršků, právě kvůli takovýmto nepředvídaným událostem. Poupravil si líčení a s dohasínajícím vztekem opustil místnost. Přede dveřmi se srazil s Dunjou.
„Jsi okey?“
„Jo, už je to v pohodě.“ Ušklíbl se. Uhladil si vlasy a šel vedle blondýny zpět do haly. Přede dveřmi nahodil zářivý úsměv a vstoupil do jámy lvové.
Zbytek večera probíhal naprosto bez problémů. Proměnili všechny tři nominace, což jim zajistilo i cenu Super Comet. Až na ten incident s útokem, byl tento večer výjimečně vydařený. Bill se bavil, smál, z myšlenek vytěsnil těch několik nepříjemných chvil. Dokonce se mu podařilo zasunout hluboko do podvědomí i myšlenky na nadcházející rozhovor s Anisem. A tak, aniž by si to uvědomil, opět se ocitl v náruči, vnímal pevné tělo tisknoucí se na to jeho. Se rty dobývajícími ústa, horkým dechem hladícím jeho pokožku.
„A…Ani..si…“ vydechl mezi jednotlivými polibky.
„Hmmm,“ zamručel muž se rty hladícími hebkou pokožku Billova krku.
„Já… chci… si promluvit…“ s obtížemi formoval jednotlivá slova. Jeho myšlenky byly zahaleny oparem únavy, vzrušení a alkoholu.
„Hmmm…“ opět další nezřetelné zamručení. Bill se zapřel dlaněmi o Bushidův hrudník a zatlačil.
„Anisi… prosím, přestaň!“ tentokrát Bill požádal o poznání důrazněji.
„Co je?“ přišla podrážděná odpověď.
„Chtěl bych si s tebou chvíli povídat.“ Billovo odhodlání nabývalo čím dál nezřetelnějších kontur. Viděl rozladění v Anisových očích. Neochotu k čemukoliv jinému, než je tělesné potěšení.
„Tak mluv, mě to nevadí. Klidně si u toho i zpívej!“ Prohlásil muž s úšklebkem a opět se sklonil k růžové bradavce.
„Ne! Anisi! Sedni si, dneska si budeme povídat!“ Bill jej prudce odstrčil, jeho odhodlání pro konverzaci se vrátilo. Snažil se posadit, vysoukat se zpod snědého těla.
„Tak to teda ne! Žádný takový!“ Strčil do chlapce před sebou, donutil jej si opět lehnout.
„Anisi! Přestaň!“ Bill začínal být rozčilený. Planoucím pohledem se díval do jeho tváře. Viděl vztek v černých očích.
„Zmlkni!!! Ticho!! Chci tě šoustat, tak roztáhni nohy a drž!“ Bill cítil, jak mu hrubě stahuje kalhoty. Cítil se, jako by dostal facku. V očích jej štípaly slzy spolu s líčidly. Snažil se jej odstrčit, jenže věděl, že je proti němu bezmocný.
Cítil dlaně na svých nahých stehnech, jak mu roztahují nohy od sebe. Zavřel oči. Nikdy by jej ani ve snu nenapadlo, že se to tak zvrhne. Ležel bezvládně na pohovce, rezignoval. Nemělo to cenu, nikdy to nemělo cenu. Oni dva spolu žádný vztah nikdy mít nemůžou. Ne po tom, co jej Anis takhle ponížil.
Cítil kluzké prsty, přejíždějící po jeho otvoru, vstupující do jeho těla. Bylo mu zle. Bylo mu zle ze sebe samotného. Protože věděl, že kdyby opravdu nechtěl, nevzdal by se tak snadno. Styděl se za svoje potřeby, styděl se za vzrušení, šířící se jeho tělem. Otočil hlavu na stranu a nechal se šoustat jako děvka. Protože nic jiného nebyl. Jen jeho děvka, která mu podrží, kdykoliv si vzpomene. Jeho ponížení bylo o to větší, když cítil svůj penis tvrdnout. Přitiskl si dlaň na oči a zatnul zuby. Slzy volně stékaly po tvářích, veškeré vzdechy utlumily pevně stisknuté rty. Jeho tělo se otřásalo mohutnými přírazy. Cítil dlaň na svém mužství. Ve chvíli, kdy se jeho útroby zaplnily Bushidovým semenem, vyvrcholil i on sám.
„Nikdy to nezapřeš.“ Ušklíbl se muž nad ním, poté se zvedl a oblékl.
„Nenávidím tě,“ zašeptal Bill a stočil se do klubíčka. Nemohl se na něj už ani podívat. Hnusilo se mu vše, co se během minulých patnácti minut odehrálo. Nikdy se necítil tak ponížený, tolik zneužitý!
Bushido otevřel dveře a s pohledem na chlapce, otřásajícího se na pohovce, odešel.

autor: Dania

11 thoughts on “Momenty 6.

  1. ou ! prosíííííííííííím 7 diel x) sa usmievam ako blbeček , tento diel je proste zatial najlepší 🙂 ♥♥♥♥

  2. Wow! Mazecký! Je mi toho chudáka Billa úplně líto. A navíc, vždycky sem měla Bushida celkem ráda, ale znala jsem ho vlastně jen z povídek, a právě proto, že v povídkách byl navenek drsný, ale uvnitř milující a citlivý, právě proto jsem si myslela, že je takový i ve skutečnosti.

    Když teďka vidím a čtu tu změnu, úplně začínám měnit názor…

    No, jinak příběh…uchvacující 🙂 Přečetla jsem to staršně rychle, mohlo by to být delší xD

    A útok na Billa? Toho sme si teda nevšimla…zkusím si něco najít, ale mohla bych tě poprosit o nějaký video, fotku nebo článek? Kdybys měla čas tak to třeba pošli na mail, nebo nech odkaz v komentu u mě na blogu. A nebo icq → 387821966…děkuju moc předem a těším se na další díl 🙂

  3. Tak svou prosbu ruším, už sem jedno video našla 🙂

    Teda, vážně drsné…chudák Bill, ještě jednou.

    Ale vypadal úplně v pohodě, takže buď dokáže vážně skvěle hrát a nebo ho to třeba netrefilo…?

    Nevím, netroufám si hádat. V každém případě je statečnej!!! <3 ;))

  4. Skvělé……no tak nevim….já bych byla proto aby se s Bushidem nějak udobřili xDDD……nooo já vim chtít můžu…xDDD

  5. A já jsem Bushida měla vždycky za hodnyho xD xD to neměl… Danio ty jsi mi ho zhnusila xd xD ne vtípek xD dokonala povídka

  6. Cítil dlaně na svých nahých stehnech, jak mu roztahují nohy od sebe. Zavřel oči. Nikdy by jej ani ve snu nenapadlo, že se to tak zvrhne. Ležel bezvládně na pohovce, rezignoval. Nemělo to cenu, nikdy to nemělo cenu. Oni dva spolu žádný vztah nikdy mít nemůžou. Ne po tom, co jej Anis takhle ponížil

    **

    jen si tu dělám malou poznámku,kde musím začít číst znovu…nestíhám xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics