PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 23.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
Tááák po přečtení dnešního dílku vás dole čeká anketka, týkající se právě této povídky, jejíž výsledek ovlivní, jak to bude vypadat dál… je to na vás, vyberte si svou variantu x))
Tom a Billík se už nemůžou dočkat, jak s nimi naložíte :))) a o sobě ani nemluvím x)))
„To… to… to… to je ten sousedčin gay… gay slepý Pes,“ s vytřeštěným výrazem a prstem směřujícímu k Psovi koktá bráška.
„…nám prý přišel vrátit ten zvon,“ podotknu, když si uvědomím tu absurdní situaci. „Ho z něj ale musíme nejdřív dostat!“ Bill chytne Psa za gumový konec zvonu a rychle ho vtáhne dovnitř…
„Co blbneš, Bille? Chceš ho udělat?“ nechápavě vykřiknu.
„Já?? Zase jenom já??? Snad co tady blbne ten napíchnutý vořech?? A jak to, že má můj zvon??? Tys mu ho jako půjčil?“
* ° * ° *

„Ti jako vůbec nevadí, že nám tady běhá vymazaný Pes s mojí násadou v řiti po zahradě? Ti to jako přídě normální, jo? Mně teda ne! Co když uvidí ta obrovská sousedka, co se myje jen když jí naprší voda do sudu, jak její čtyřnohá bukvice hladově přiráží? Já se jí teda asi neubráním, kdyby po mně vyjela!!“ fňukne vyděšeně Bill. „Ta mi jednu vrazí a hlavu budu hledat na druhém konci zahrady!“ vražedně se zadívá na chudáka slepého Psa, který nechápe, vo co tady u všech zvonů gou.
„No, přijde mi to asi stejně normální, jako když si tady na tom vynálezu skákal ty…“ řeknu úplně klidně.
„Ale to byla přece nehoda!“ pohotově zareaguje.
„…hm a tohle bylo asi co??? Dobrovolné protažení prdících cest??? Si mi ten Pes prostě stoupl do okna a zavyl: „Vraž mi ho tam nebo ti ho ukousnu?“… Byla to stejná nehoda jako s tebou, akorát že ten Pes to schytal úplně omylem. Naštěstí se mu to zalíbilo, jinak by na nás asi neklepal, že?“ už ani sám nevím, co to plácám.
Bill znova drapne zvon a začne z něj setřepávat to nebohé zvíře. Nějak mu unikl fakt, že na druhém konci zvonu je Pes, který nechápavě lítá vzduchem. Ještě ke všemu mu uletěly i slepecké brýle, které měl přidělané gumičkou kolem uší, někam za sedačku!
„Klid, Bille, klid… přece to zvíře nechceš zabít?“ snažím se působit na bráškovy city. Ten mě ovšem totálně ignoruje. Zběsile cloumá tím zvonem nad hlavou sem a tam a začíná mírně zuřit, že se mu nedaří oddělit Psa od svého análního lechtadla. Tohle nedopadne dobře. Sauri, Sauri, co tě to zase napadlo, tahat toho Psa zpátky k nám domů!
„Hele Bille, mám nápad.“ Řeknu soucitně, když vidím jeho i Psův zoufalý výraz. Protože pátý orgasmus v povětří by už asi taky nezvládl.
„Přežerem ho a on pak vytlačí ten zvon i to ostatní,“ dořeknu a všimnu si, jak Billův boj s maximálně rozdrážděným psím leteckým maniakem pomalu ustává.

Psa i se žrádlem jsme zavřeli do koupelny, ať se činí. My jsme si šli dnes už po několikáté lehnout. Snad už naposled. Je kolem šesté hodiny ráno, tak snad do deseti se už nic nesemele, abychom se trochu vyspali, tedy hlavně já. Uložím nahého Billa na jeho půlku postele, ještě se trochu chvěje, jak se oháněl tím zvonem a sám se vší vahou zřítím na tu svou. Konečně klid. Nikdo neklepe, moje péro je suché, Bill už spokojeně oddechuje a já ho rychle následuji. „Chrrrr… pšššš… chrrrr… pššš…“

Leknutím otevřu oči, když uslyším ránu jak z děla. Mrknu na Billa ležícího vedle mě, kde jsem tedy myslel, že ho najdu. Druhý pokus. Mrknu se k sobě do rozkroku a vidím, jak Bill tou ranou úplně ztuhnul v momentě, kdy se chystal rozevřenou dlaní uchopit mého drahouše a vyplazeným jazykem až na bradu ho nejspíš polechtat. Mírně jsem do plácl do čela, aby se probral. Párkrát rychle zamrkal a najednou začal nechápavě třepotat hlavou, jako že vůbec neví, kde se tu vzal. Naklonil jsem se k němu a dal mu pusinku na dobré ráno.
„Ahoj miláčku, vyspinkaný?“ pobaveně se zeptám.
„Řekl si mi miláčku, Tomi,“ nádherně špitne a začervená se.
„Nelíbí se ti to? Měl bych tak snad říkat tomu Psovi?“ a při slově Pes ve mně zatrne.
„Ta rána, Bille! To byl určitě ten gay!“ rychlostí tryskáče vyletím z pelechu směr koupelna.
Jakmile otevřu dveře koupelny, málem omdlím. Do nosu mě praští nesnesitelný smrad a když se podívám na ten sajrajt kolem, mám sto chutí se do toho ještě vyblít.
„Bille, vypadni!“ křiknu, když ucítím jeho teplou ruku na svém rameni. Naštěstí neprotestuje a poslušně odkráčí. Zřejmě ucítil ten smrad, který jej odradil od vizuálního zkoumání této eklovité situace. Všude je plno vody, hoven, chlupů a psího žrádla. To musela být fakt bomba, když Pes ze sebe vystřelil ten zvon. Páč zvon prorazil hajzl mísu, ze které vytekla všechna voda a milého psa to odmrštilo směr vana. Teď tam leží ohnutý přes vanu jak vyždímaná vypelichaná deka, kterou někdo vytřel hromadu sraček.
Takhle jsem si první společné probuzení s mou láskou nepředstavoval.
„Bille, myslíš, že máme šanci, dožít se společně prvního výročí?“ zeptám se ho s nešťastným výrazem v obličeji, když se vrátím z koupelny, kterou jsem snad kromě wc mísy dal opět do pořádku.
„Tomi, s tebou přežiju všechno!“ nadšeně píská Bill a vrhne se mi kolem krku. No, ty asi jo, když nemusíš uklízet tu hovnozkázu, tiše si pomyslim a věnuji mu dlouhý polibek na čelo.
autor: ZoE
ANKETA:
Zažít vášnivý sex teoreticky značí konec celé povídky. Nepomilovat se spolu prozměnu vypadá tak, že zažíjí ještě několik trapasů a roztomilých situací a možná přijde i ten sex. Tak si vyberte xDD otázka tedy zní:

23 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 23.

  1. Jůů!! ZoE!!!! Mě se tahle FFka mooooocinky pááčííí!! ((= Kwááášně mi nawodí pozitiwní myšlenky, což je u mě pokaždý rekord ((= A mám názor:

    Nesouhlasím s tím, že sex naznačuje konec FFky!!! Mohl by být, ae i bez něj se mi to stráááááááááááááášně pááčí!! ((= Je to tak roztomile jetý, že jí upa milujuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ((=

  2. jo… je to v podstatě vo ničem, ale právě to se mi na tom tak líbí, ZoUšky smysl pro humor je fakticky nakažlivej xD xD a ty hlášky… ten sex tomu teda vůbec nechybí… navíc mi už Billí přijde nějakej moc ouchylnej, chudám Tomi, ten si eště užije xD xD xD a doufám, že v dalších dílech bude opět super gay Pes, páč ten fakticky nemá chybu xD

  3. žádnej sex! žádnej konec!!!! xD nechci konec!! jenom to ne!!! ta povídka mě vždycky totálně dostanee xD nesmíš jí ukončit!! to v žádným případě!!! Nééééééééé!!!!!! ikdyž… sex by mohl býýt… xD ale prostě…..xD konec NE! NE! a NE!! xDD

  4. no jako opovaž se to ukončit… co jako potom budu číst?=o=o=o=o=o=o=o=o=o… nenene… udělej cokoli, klidně i se sexem, ale každopádně to nesmí skončit! mě by fakt jeblo a nic neprobralo kdyby tak suprová megadobrá a nadvesmírně úžasná povídka měla skončit… ani náhodou, to ať tě ani nenapadne… i kdybys jich měla napsat ticíce dílů tak to končit nesmííí:P 🙂

    Miluju tvoji povídku .. jsem děsně ráda že tě taká capinka napadla páč to je naprosto dokonelé…..

  5. KikuSZka – bay ti tak prsty upadly.. jaké o ničem????… neeee ZoUííí nečti tooo!!…. prostě pokračuj a jestli přestaneš psát tak ti rozeberu vesmírnou loď:P

  6. JÁ MÁM JINEJ NÁZOR 😀 MĚLI BY TO SPOLU DĚLAT KAŽDEJ DÍL:-))) jo,myslím,že by bylo nejlepší,kdyby spolu nesexovali jenom jednou,ale víckrát,rovnou třeba příští díl:-)

  7. ZoE!!! ty zvíře naše…..počkej až tě uvidim tě umačkám k smrti……

    PS: Vzkaž Tomovi, že se mu za toho Psa v baráku omlouvám ale že spojení těch dvou a Psa je prostě neuvěřitelné a krásné! A že doufám že se ho jen tak nezbavěj a občas mě i nechaj pokochat se pohledem na Psa a Twinsátka….samozřejmě zvon nesmí chybět!

  8. hmmmm  jee to supeer aj bez toho sexu , je to uzasnyyy pribeeeeh milujem to super dej vsetko obkecanee aa zlatunkee ….:D 😀 Puzzle 4ever

  9. tak a neusnu!! 😀 zase budou záchvaty ze spaní..jako když sem třeba jednou se vydala na intru do koupelny a cestou potkala zvon 😀 …to sem vážně umřela!

  10. otázka života a smrti jedné povídky …. co se týče odpovědi, tak mám dilema …. rozhodnuto … možnost číslo dvě, ale jen tak mezi řečí … taky si nemyslím, že by sex znamenal konec povídky, i v posteli se dá zažít spousta vtipných (nebo trapných a až s odtupem času vtipných) situací :o)

    P.S.: reakce na anketu a výběr z odpovědí – Nemyslím si, že by si někdo, komu jde jen o to, aby byl v každém díle sex vybral zrovna tuhle povídku :o)

  11. Proč by to mělo končit? Tohle je ta nejlepší věc na odreogování, co znám 😉 Vždyť ještě existuje tolik jídlo, co Bill neojel, je tolik zvířat, co u dvojčat netrpělo 😀 No a kdo ví, třeba bude Bill nakonec ještě těhotný, tak nás neopuštěěěj! A rozveseluj dál :-*

  12. To bych tedy nikdy nevěřila, že v téhle povídce můžu něco nenávidět více než Billovu sukýnku. A ono jo. Pes. Toho tedy nesnáším z hloubi duše. A vůbec, já na tenhle fekální humor tedy moc nejsem 🙁

    Ještěže Tom říká Billovi miláčku, to mě alespoň trošku potěšilo…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics