Jestli tě miluje… vrátí se II 1.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule
Tak, jak jsem slíbila, Jsem tady s Druhou řadou ‚Jestli tě miluje… vrátí se‘. Docela mi trvalo, přijít na to, jak začít. První dílky budou… no řekla bych divnější, protože se musím nějak rozepsat, ale slibuju, že to snad bude lepší xD…Tak příjemné počteníčko Vám přeje Adella Kaulitz, Gayové, a Twincest… jo a taky Danny s Alexem xD:-*
… DANNY …
,,Alexi?… Alexi! No tak, bácho, pojď už dolů!“ Volal jsem na své mladší dvojče.
,,Bille! No tak, zlato… co tam furt děláte? Vždyť už musíte vypadat víc jak sqěle!“ s tátou jsme čekali na ty dva zdržovatele, tudíž na Alexe a taťku. Pořád tvrdli v koupelně a dodělávali ‚poslední‘ úpravy svého vzhledu. Podle mě oba vypadali strašně dobře. No ale oni prostě né… nenamalovaní nevyjdou ani vynést odpadky.

,,Tatí… už mám hlad. Pojedeme napřed, než se taťka z Alexem dostanou z té koupelny, tak pojdu hladem.“
Táta se trpělivě podíval na hodinky.
,,Ještě 36 sekund,“ řekl klidně a díval se směrem ke koupelce. Přesně za 36 vteřin se opravdu dveře otevřely a Alex s taťkou vykoukli ven.
,,Hele, jak ty to vždycky poznáš?“
,,Znám Billa 35 let, z toho 22 let se maluje… tak co myslíš?“ usměje se na mě klidně a usmál se ještě zářivěji, když taťka ladně došel až k němu.
,,Sluší ti to, lásko…“ políbil ho a objal.
Alex přiběhl až ke mě a zaculil se.
,,A mě to sluší, Danny?“
,,No… taťka vypadá rozhodně lépe.“ Kecám. Taťka je sice v líčení zručnější, ale Alexovi to sluší taky.
Čokoládové oči měl vystínované černými a fialovými stíny. Jeho už tak dlouhé husté řasy byly ještě zvýrazněné řasenkou a černé polodlouhé vlasy měl divoce rozcuchané. Vypadal fakt sqěle, ostatně jako vždy, ale musím ho trochu poškádlit. Alex jen protočil oči a ráčil se vybrat si boty, které by se k jeho outfitu – fialovému upnutému tričku ze stříbrnými cvoky a světlým otrhaným kalhotám s černobílým opaskem, hodily. Nakonec se rozhodl pro bílé tenisky s fialovými nápisy.
Alex byl hodně po taťkovi. Teda taťkovi Billovi. Oba rádi nosily extravagantní věci, malovali se a byli velmi kreativní.
To já byl spíš po tátovi Tomovi. Oba dva hustí hopeři. Prostě XXL hadry 4ever…
Líbí se mi od táty dready. Asi bych neměl nervy se o ně starat, tak si je prostě stříhám tak nějak nakrátko. Taťka Bill mi často říká, že vypadám s těma vlasama jak Harry Potter. No a? Je to frajer a ten rozcuch je suprovej. No, hlavně že na to letí holky. Se to nezdá, ale ve svých 14 letech jsem docela… zkušenej. Rozhodně více než Alex. Nevím, jestli se mi to zdá, ale vypadá to, že se holek bojí. Jako né jich, ale vztahu s nima. Když se třeba ve 12ti poprvé líbal s holkou, byl po tom rudej jak paprika a z tou holkou už od té doby nepromluvil. Vypadalo to, že z ní měl docela trauma. Od té doby z nikým nic neměl.
„OK, dvojčata… jdeme?“ zeptal se taťka Bill a když viděl, že jsme všichni řádně přichystaní, vypustil nás ven.
,,Já sedím vepředu!“
,,Né, já sedím vepředu!“
,,No ták, nehádejte se…“ uklidňoval nás taťka ,,JÁ sedím ve předu.“ Taťka si sedl vedle táty na sedadlo spolujezdce.
Já s Alexem jsme se smířlivě uvelebili na zadních sedadlech tátova auta a propalovali se pohledem *zpátky pojedu vepředu já*.
autor: Adella Kaulitz

9 thoughts on “Jestli tě miluje… vrátí se II 1.

  1. mno jo, musela jsem to posunout aby jste věděli jak se k tomu přeci dostali ne??:D:D. nemůžu je tam dupnout v 15 a už by byli milenci to by bylo krapek blbý xD….

  2. juj…….pokráčko…..doufám že Danny a Alex budou hooodně po tatíncích!!! A hlavně ve všem! xDDD

  3. hele, abyste to pochopili.. Táta- Tom (řídil), taťka – Bill :D:D:D:D:D:D… kapiště to fšeci??? xD.. já vím je to nesrozumitelné a nepochopitelné, ale hlavní, že to chňapu já xDxDxDxD

  4. proč si v posledním dílu psala o oslavě jejich 15 a teď je jim 14 a Danny nemá lexe rád????? to je zvláštní,ale jinak pěkný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics