Jestli tě miluje… vrátí se II 2.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule
… ALEX …
,,No nazdár! Tatí! Kaulitzáci už jsou tady!“ Dirk, jeden z našich nej kámošů a starší z dvojčat a synů strejdy Andrease, nás vřele pozval do luxusního domu. Z prostorného obývacího pokoje k nám rychlostí blesku přiletěl i Dirkův nachlup stejný bratr Artur a strejda Andy, ten se přivítal s tátou a taťkou a Dirk s Arturem nás táhli do jejich pokoje.
Jakmile se za námi s prásknutím zavřely dveře, Artur přiskočil k Dannymu.
,,Danny! Dneska ráno jsme venku potkali Nicole a… ptala se po tobě.“ No… jak jsem si myslel, bráška okamžitě zbystřil sluch a hltal každé Arturovo slovo.
Nicole byla holka z o dva roky vyššího ročníku. Není žádnou novinkou, že po Dannym jedou i starší holky. Je fakt moc pěknej, čehož jsem si stačil všimnout i já… Daniel se mi fakt moc líbí, ale říct mu to bylo nad moje síly. Vím, že by to určitě pochopil. Vždyť incest je povolen a taťka s tátou jsou taky dvojčata a mají spolu mě a Dannyho. A to jsme prosím vlastní!

Když jsem byl jednou hodně zvědavej, tak jsem se taťky zeptal, jak nás vlastně rodil a… no… zkrátka, radši budu bezdětnej, než abych měl mít děcka takovým způsobem. To prej mu skalpelem nařízli podbřišek – všude prej valila krev a táta při pohledu na krev omdlel… tím taťkovi rozhodně nepomohl – a pak vytáhli Dannyho a hned po něm mě. A pak mu to prostě zašili. Má tam jen nepatrnou jizvičku, ale ta jde vidět jen trošinku a to když se jó hodně opálí.
Danny si ze mě někdy dělá srandu, že na mě doktoři v tom bříšku zapomněli a tak jsem musel jít jinou cestou… samozřejmě myslel tou, kterou jsem se tam i dostal. No ale dělal si samozřejmě srandu… doufám xD.
,,Alexi… nad čím kutíš?“ drknul do mě Dirk a šoupnul mi do ruky mléko s brčkem, ze kterého když pijete, tak mění barvu i chuť (nj, vymoženosti roku 2026).
,,Nad spásou velryb a nad tím, kolik plastik použila stará Pamča na své 23 kilové kozy,“ pocákám Dirka brčkem a ten mi to z mrmláním oplatí.
,,…no a pak pohodila těma svýma blonďatýma vlasama…“
,,Nejsou pravý…“ skočil jsem mu do řeči a Danny mě s hlasitým ,,Kušuj!“ umčel a pobídl Artura, aby pokračoval.
,,…no prostě jimi pohodila a řekla o tobě, že jsi děsně sexy, a že jestli budeš mít v sobotu čas, tak se za ní máš určitě stavit!“ Artur dokončil své podrobné předávání vzkazu a pořádně si lokl z brčka.
,,Tak co, půjdeš za ní?“ vyzvídal Dirk a zvědavě si poposedl.
,,No jasně že…!“
,,No jasně že né!“ přerušil jsem bratra ,,Danny, v sobotu máme být spolu. Slíbils mi to!“ protestně se postavím a dám ruce v bok.
Každou sobotu jsme trávili spolu. Od rána do večera. To jsme se sešli u jednoho z nás v pokoji a celej den jen kecáme, blbneme a díváme se na bednu. Soboty mám nejradši. A žádná prsatice s falešnýma blonďatýma vlasama nám ji rušit nebude!
,,Ale Alexi… ty naděláš! Vždyť jsem s tebou každej den, tak tě jedna sobota nezabije.“ Danny po mě hodil jeden ze svých psích pohledů, kterým samozřejmě nejde odolat… ale když já se na tu sobotu ta těšil!
,,Danny… soboty mají bejt naše…“ řeknu vyčítavě a trochu si dupnu nohou… prd to pomůže, já vím… ale musím si trochu ulevit, abych neřval.
,,Bráško… prosííím… vždyť je to nejhezčí holka na škole!“ prosil mě Danny…
,,No tak, Alexi… přece mu to nebudeš kazit? Copak ty mu nepřeješ žádnou holku? To mu to tolik závidíš?“ uchechtl se Artur. Myslel to ze srandy, ale zpražil jsem ho tak vražedným pohledem, že raději ihned zmlkl.
Závidím? Dannymu?! Né… závidím těm holkám, že ho můžou mít.
,,Prosím, Alexi… slibuju, že ti to vynahradím!“ přísahal Danny a chytil mě kolem ramen. No co můžu dělat. I kdybych tisíckrát nechtěl, stejně mu v tom nemůžu bránit.
,,Tak fajn… běž si kam chceš…“ svolil jsem rezignovaně a v mém hlase se odrážel smutek a zklamání. Danny, kterej si toho očividně nevšiml, mi skočil kolem krku a skákal jak pominutý.
,,Fajně! Klucííí, pak vám povyprávím veškeré podrobnosti!“ Všichni tři kluci se radovali, jen já seděl na posteli a jen tak tak jsem zvládl zadržovat slzy zklamání…
autor: Adella Kaulitz

11 thoughts on “Jestli tě miluje… vrátí se II 2.

  1. dokonalý:-) ale ještě mi nějak nedošlo to že v posledním díle 1. řady už jako měli bejt spolu a tady ne:D má to být jako z minulosti?:D

  2. Cathy –  jo, to abyste veděli, že je to celá taková twincestní rodinka… chtěla jsem prostě v druhé řadě napsat, jak se vlastně Kaulitzáci mladší dali dohromady…

  3. tolik twincestu….xDDDDDD…oh jsem na pokraji blahaXDDDDD…..ty woe…a ted treba budou spolu i ti dva od andyhoxDDDDD..och  ty woe to by bylo xDDDDD

  4. Maria: no jistě celý Německo bude provozovat Twc a incest….xDDD.

    Povídka perfektní!!! jen tak dál….

  5. Maria –  hele víš.. no nebudu nic říkát je to překvápko.. vrr já jsem taka koza, že bych nejradši fšechno vykecala ale .. no.. neee nic neřeknu:D:D:D:D:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics