Stěhování 10. (konec)

autor: Evča-Tokiačka
betaread: Helushka
(Bill)
Byl tak něžný! Všichni si o Tomovi myslí, že je to tvrďas, ale pravda je opak. Neuvěřitelné jak je jemný. Zajel mi rukama pod triko a já dostal husí kůži. Pomalu jsem mu vysvlékl triko a odhodil ho kamsi pryč. Tom mi udělal to samé. Rukama jsem studoval celé jeho bříško a záda. Někdy jsem se zhoupl na jeho klíně a Tom se neubránil vzdechům. Otřel jsem se svým vzrušením o to jeho.
,,Billí… já tě miluju,“ řekl Tom. Musím si toho vážit, jsem první, komu Tom řekl, že ho miluje! Já ho taky miluju!!!
,,Já tebe taky,“ řekl jsem a pusou jsem se přesunul na jeho krk. Někdy jsme skousl pokožku, a tak tam zůstávaly fialové flíčky. Zajel jsem mu k oušku a pošeptal mu: ,,Tome… vem si mě, chci tě cítit co nejblíž u sebe,“ řekl jsem, ale měl jsem trochu strach.

,,Opravdu můžu, lásko???“ zeptal se ochotně.
,,Ano, můžeš,“ řekl jsem a už jsem mu rozepnul sponu pásku. Vysvlékl jsem mu kalhoty i boxerky zároveň. Tom mě taky vysvlékl a pak si mě položil na gauč. Vytáhl lubrikační gel, natřel si prstíky a dva do mě strčil.
„Ssss,“ sykl jsem bolestí, ale i vzrušením.
,,Bolí??“ zeptal se Tom a přestal pohybovat prsty.
,,Ne, pokračuj,“ sykl jsem na něj. Tom si namazal penis a pomalu a jemně do mě vniknul.
,,Au,“ zašeptal jsme do polštáře. Ze začátku to bolelo, ale pak to bylo příjemné a vzrušující.
(Tom)
,,Ahhh,“ narazil jsem poslední náraz a svalil se vedle Billa. Po chvilce jsem si všimnul, že Bill ještě ,,není“. Klekl jsem si na něho obkročmo a začal ho dělat. ,,Ahh, Tomi, miluju tě a vždycky tě budu milovat,“ řekl a spokojeně se usmál.
O 15 ROKŮ POZDĚJI
,,Bille, berete si Toma za svého právoplatného manžela??“
,,Ano“
,,Tome, berete si Billa za svého právoplatného manžela??“
,,Ano“
,,Nyní se smíte políbit.“
PO SVATBĚ
,,Andy, jsme tak rádi, že ses dostal na místo prezidenta a povolil incest mezi sourozenci,“ poděkoval jsem mu. ,,Tatii?? Jdeme s Alexem nahoru, jo??“ zeptal se mě Andreas (mladší). ,,Jistě, miláčkové naši,“ řekl jsme oběma našim synům a ti se rozběhli nahoru. ,,Ale Tome, vždyť jim je jen patnáct,“ řekl Bill. ,,Ale Bille, já jsem tě začal milovat už ve 14!“ řekl jsem Billovi a líbl ho na jeho tvářičku. ,,Pojď, jdeme si užít svatební noc.“
KONEC
Chtěla bych poděkovat za komenty a za to, že jste moji povídku četli :-* Děkuju moc, doufám, že ještě nějakou TWC Ffku napíšu. Vaše Evča-Tokiačka
autor: Evča-Tokiačka

14 thoughts on “Stěhování 10. (konec)

  1. panebože to je nádheraa x)) wow! jedna z nejlepších,škoda že už je konec x)) plošíím smutně koukám,já bych chtěla mocky další řadu x))) a mohla by se do toho zaplést nějaká holka.. x)) třeba…nebo o Alexovi a Andreasovi..ehm.. xDD no nic je to jenom můj názor,ale bylo by to dobré…super povídka x))

  2. No bolo to dosť urýchlené a v podstate celá tá poviedka bola dosť rýchla, ale nápad fajn, len by to chcelo sa s tým trošku viac pohrať. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics