Dar II 3. (2/2)

autor: Janule
betaread: Janik
Povedlo se… Konečně jsou doma. David nakonec uznal jeho argumenty a zrušil bezvýznamné rozhovory. Bill potřebuje nabrat nové síly a není sám. Všichni už jsou utahaní tím věčným tempem, s jakým se prodírají svými hektickými životy.
Uložil kytaru do stojanu a nenápadně vyhlédl z okna. Ve tmě zářily jen čtyři červené body zapálených cigaret, kterými si dívky krátily dlouhou chvíli…
„Sleduješ cvrkot?“ ozvalo se mu za zády potichu a na rameni mu přistála Billova brada. Ani si nevšiml, že sprcha utichla, zíral tu do tmy, nevnímal a teď sebou leknutím trhnul, když jej bratrovy ruce zezadu obtočily kolem pasu. „Dneska jsou tu jen čtyři,“ zašeptal do ticha temného pokoje. Za sebou cítil bratrovo horké vlhké tělo… nahé tělo…
„Co myslíš, že by říkaly ty holky venku, kdyby věděly, co se spolu teď chystáme dělat?“ zašeptal mu Bill do ucha a začal ho něžně líbat na krku. Tom zaklonil hlavu a opřel ji o bratrovo rameno. Zavřel oči a vnímal ruce s dlouhými nehty, jak mu něžně bloudí po hrudníku, sjíždí pomalu na břicho, a když začaly opatrně posouvat lem jeho boxerek níž a níž, konečně odpověděl.
„Myslím, že by ječely… jako vždycky,“ usmál se a vydechl, když Billova horká ruka sevřela jeho penis, který za tu chviličku ztvrdnul a zmohutněl. Bratrovy ruce byly spolehlivé.
„Hmmm,“ zahučel uznale Bill a pomalu začal po jeho mužství přejíždět prsty. „Myslím, že by daly cokoliv za to, aby teď držely v ruce to co já,“ zašeptal Bill a stiskl. Současně se silněji přitiskl na Tomův zadek, aby i on mohl cítit, že je připravený a tvrdý.
„Musíme doufat, že nemají dalekohled s nočním viděním,“ vydechl Tom s úsměvem, když jeho boxerky tiše spadly na zem…

„Nedáme jim šanci,“ odpověděl mu Bill a pomalu ho začal tlačit k posteli. U okna to sice bylo s adrenalinem, ale postel je pohodlnější.
„Zamkl jsi?“ zeptal se pro jistotu Tom, a když uslyšel známé cvaknutí, usmál se. Takhle to bylo bezpečnější. Oknem sem pronikalo měsíční světlo a vrhalo zvláštní stíny. Leželi na boku proti sobě a dívali se jeden druhému do očí. Nedotýkali se… jen se upřeně dívali. Svá těla po devíti měsících vztahu vzájemně dokonale znali a přesně věděli, kde a jak se svého protějšku dotknout, silněji nebo jemně, aby to vyvolalo mučivé vzrušení a následně dokonalé uspokojení. Vzájemné dívání se tomu druhému do očí, bylo jedním z nejsilnějších momentů jejich předehry, v tuto chvíli se rozhodovalo, jakým způsobem se budou milovat a mazlit. Byla to hra, která je bavila čím dál tím víc. Naučili se dodržovat rituály, které udávaly směr, jakým se bude jejich milování ubírat. Stačilo naznačit nepatrným pohybem a okamžitě věděli, po čem ten druhý touží a jak mu to splnit. Oba věděli, že hra právě začíná… Bill se k bratrovi naklonil, lehce ho políbil na špičku nosu a jemně ji obkroužil jazýčkem. Odtáhl se zpět a čekal, jak bude reagovat bratr na jeho výzvu. Tom mu oplatil stejnou mincí, ale vzápětí zvedl ukazováček k bratrovým rtům a jemně je obkreslil bříškem prstu. Chvilku čekal, než pomalu prstem vnikl mezi rty a nechal svůj prst vtáhnout do Billových úst. Oba věděli, co tohle gesto znamená. Bylo rozhodnuto… Tom objal Billa kolem ramen a netrpělivě stáhl jeho nahé tělo na sebe, aby na vlastní kůži cítil silnou erekci, kterou mohl doteď jen hladit dychtivým pohledem. Roztáhl nohy, aby se Bill mohl pohodlně položit do jeho klína a dotýkat se ho tak, jak to miloval. Zbožňoval tvrdý dotyk jeho penisu, který se mu zarýval do břicha, když se jejich těla třela o sebe. Stiskl bratrův mini zadeček přesně ve chvíli, kdy se jejich ústa střetla v prvním polibku. Jazyky divoce tančily, ve snaze užít si ústa toho druhého, než se budou muset rozpojit. Věděli, že dneska si nemůžou dovolit moc hlasité milování, nebyla ještě tak pozdní hodina, aby si byli jisti, že rodiče spí. Museli být tišší jako myšky. Žádné hlasité sténání, jen tiché výdechy mohly doprovázet jejich dnešní milostný zápas.
Bill opustil s lítostivým úsměvem bratrova ústa a pomalu se začal sunout po jeho těle dolů. Cestou políbil každý kousek Tomovy jemné kůže, něžně hladil rukama štíhlou siluetu jeho těla, mazlil se s každou pihou, dotýkal se vzrušením napjaté pokožky, poslouchal zrychlené dýchání, občas přerušené krátkým zasténáním a nemohl se dočkat okamžiku, kdy se Toma poprvé dotkne svým horkým jazykem, stejně jako před chvílí jeho nosu. Těšil se, až bude moci způsobit svému dvojčeti ty nejkrásnější pocity, provázející každé jejich spojení. Byli jedna duše, jedno tělo, rozdělené na dvě poloviny a při každém milostném setkání se jako jednotlivé zoubky zipu spojovaly jejich buňky, násilím rozpojené při narození.
Tom tuhle chvíli očekával se zatajeným dechem, pevně zavřenýma očima a tělem napjatým jako luk. Zasténal tiše, když ucítil Billův horký dech a jemný dotek špičky jazyka na vrcholku svého penisu. Tělem mu projel záchvěv něčeho, co i kdyby chtěl, nedokázal by popsat pouhými slovy. Své dlouhé štíhlé prsty zaryl do prostěradla a napjatě čekal na další mučivě krátké doteky, kterými ho Bill pokaždé ze začátku uváděl do stavu absolutního vzrušení a očekávání. Věděl, že teď je všechno jak má být, že tohle je návrat k jejich souznění, k prvopočátku všeho. V tomhle stavu cítil, že musí každou chvíli pod náporem slasti a vzrušení vybuchnout, pokud ho Bill nepřestane dál trápit a nezasune jeho nedočkavý penis do svých hlubokých, dychtivých a horkých úst. Ve chvíli, kdy se to konečně stalo, vystřelily Tomovy ruce vzhůru, aby zakryly jeho pootevřená ústa a zabránily hlasitému zvuku, který přicházel vždy, když si byli jistí, že je nikdo nemůže slyšet. Zakousl se do hřbetu dlaně, aby ztišil své sténání, které bývalo vždycky hlasité a dlouhé. Cítil, jak Billův jazyk soustředěně krouží kolem jeho penisu hluboko ponořeném v horkých ústech a jak ho dokonale rytmicky uspokojuje. Vycházel bratrovi vstříc jemnými pohyby pánve, ale dával pozor, aby nepřirazil moc hluboko a nevysloužil si jeho nesouhlasné zamručení. Sám sebe mučil a snažil se oddalovat svoje vyvrcholení. Čím větší bylo vzrušení, které ho pohlcovalo, tím dřív by nastal jeho konec a on věděl, že když se teď toho nádherného pocitu dokáže na chvíli vzdát, později bude stokrát silnější… V tom okamžiku, o kterém věděl, že jej nesmí za žádnou cenu propásnout, protože později už by to přerušit nedokázal, zatlačil dlaní jemně na Billovu hlavu a ten okamžitě přestal a opustil Tomův klín.
Bill věděl, že ještě pár pohybů šikovného jazyka a Tom by byl v ráji, ale respektoval jeho poslední gesto… mluvilo jasně… Teď byl na řadě on. Nedočkavý, vzrušený a napjatý tím, jak uspokojoval svého bratra… Posadil se tak, aby byl pohodlně opřený o polštáře a pelest postele a čekal, až se Tom trošku vzpamatuje, pomalu a líně se přesune mezi jeho nohy a bude se zpočátku jemně mazlit s jeho vzrušeným klínem. Natáhl se k nočnímu stolku vedle postele a naučeným pohybem rozsvítil malou lampičku, aby Tom mohl vidět jeho vyzývavě vztyčené mužství, dosud nedotčené a plné vzrušeného očekávání. Měl rád, když mohl sledovat bratrovu jemnou práci ve svém klíně. Uspokojovaly ho nejen doteky jeho rukou a úst, chtěl všechno vnímat ještě dalším smyslem a jeho oči pozorně sledovaly každý jemný pohyb Tomova nádherného těla. Bratr si klel mezi jeho vyzývavě roztažené nohy, sklonil se k Billovu vzrušení, ještě roztřesenýma rukama jemně hladil dlouhá štíhlá stehna a citlivé oblasti v jeho rozkroku, a když pomalu palcem rozetřel čirou kapku po vrcholku Billova penisu, zaslechl jeho první jemné zasténání. Zvedl pohled k hlubokým očím, které ho sledovaly, plné vzrušeného očekávání, aby si zapamatoval jejich úžasný výraz, který tak miloval, pak konečně sklonil hlavu a od chvíle, kdy se jeho jazyk poprvé dotkl sametově jemného Billova penisu, už jen poslouchal tiché naléhavé sténání. Kroužil a hladil, jemně jej stiskával a skousával tak, aby mu způsoboval ty nejhezčí pocity, jaké mu mohl dát. Postupně zrychloval a ubíral tempo, podle toho, jaké slyšel sténání, sál nebo jen jemně obtáčel svým jazykem Billovo mužství, aby vzápětí pevně stiskl a přidal na razanci, když Bill zatnul své dlouhé nehty do kůže na jeho ramenou a prosil tak o silnější stisk. S blížícím se bratrovým vyvrcholením cítil, jak zvedl nohy a sevřel jej stehny kolem ramen a naléhavě si jej tiskl blíž ke svému tělu, aby během pár minut s tlumeným zasténáním zaplnil Tomova ústa horkým spermatem. Až do poslední chvíle se snažil sledovat Toma, ale další silná vlna vzrušení ho přinutila oči definitivně zavřít a prožívat orgasmus, jenž ho svou intenzitou přivedl do neuvěřitelné extáze. Tom hladil třesoucí se tělo uspokojeného bratra, které se stále ještě chvělo v jeho náruči. Líbal jej všude, kam dosáhl, uklidňoval ho a tiskl k sobě.
Když se Bill konečně po dlouhých vteřinách uklidnil, natáhl Tom ruku na stolek, kde byla připravená tuba s lubrikantem. Teď přišla konečně jeho chvíle… Bill předtím přijal jeho prst do svých úst, takže souhlasil s tím, co se teď chystal udělat, co potřeboval a na co se těšil. Nanesl vrstvičku gelu na svůj dokonale tvrdý penis, nadzvedl Billovy nohy na svá ramena a pomalým tlakem pronikl do jeho vzrušením se chvějícího těla. Bratr ho přijal bez potíží, naučil se správně uvolnit a krátkou počáteční bolest snášel s očekáváním nádherných pocitů, které ji ihned vystřídaly, když Tom do jeho horkého těla začal postupně pronikat hlouběji a tvrději. Snažil se nekřičet, když se Tom poprvé dotkl hluboko uvnitř prostaty a jeho mužství opět dokonale ztvrdlo. Sevřel ho v dlani a rychlými pohyby se snažil znovu docílit návalu vzrušení, které před chvíli skončilo a teď se znovu hlásilo ke slovu, díky Tomovým nárazům uvnitř jeho těla. Zbožňoval Toma v sobě, miloval, když jej cítil stále hlouběji, a když nakonec horké semeno pronikalo do jeho těla. Podle Tomova naléhavého sténání poznal, že už to nebude dlouho trvat a dočká se. Chtěl to prožít znovu… současně s ním… Tom pomalu ztrácel schopnost sledovat Billovy oči, do nichž se předtím dlouho díval, jeho smysly se byly schopny soustředit už jen na úžasně horké a těsné bratrovo tělo, které mu vycházelo vstříc se stále se zvyšující razancí. Nastupující orgasmus ho ovládal a jeho pohyby v bratrově těle byly čím dál rychlejší. Cítil, že nedokáže dlouho oddalovat úžasný pocit, kterého se předtím dobrovolně vzdal a jehož intenzita byla nyní dvojnásobná přesně tak, jak očekával. Oba sténali ve stejném rytmu svých štíhlých propletených těl, která jakoby splývala na chvíli v jedno jediné. Snažili se nebýt hlasití, ale Tom už na tom byl tak, že těžko dokázal své sténání tišit. Bill si volnou rukou přitáhl jeho hlavu a polibkem ztlumil hlasité sténání, které už hrozilo prozrazením jejich vášnivého milování. Prudké doteky vlhkých jazyků, zrychlený dech a Tom, narážející uvnitř jeho těla, Billovi způsobil už podruhé pocit, že během chvilky vybuchne v dalším krásném vyvrcholení. Vycházel Tomovi vstříc, přirážel proti němu stále větší rychlostí, a když se Tom najednou zastavil a strnul v nehybné poloze, ucítil Bill, že přišel okamžik jejich společného orgasmu. Horké semeno si prorazilo cestu mezi jeho sevřenými prsty, donutilo jej pustit Toma, aby mohl ztlumit svůj výkřik, kterému se nemohl a už ani nechtěl bránit. S posledním pohybem si Tom v záplavě nádherných pocitů už jen matně uvědomoval, že všechno vzrušení, které se v něm po okraj nahromadilo, prudkými výstřiky proniká do bratrova těla, které je bez výhrad přijímá a konečně se tím uzavírá pomyslný zip, spojující v tuhle chvíli jejich rozdvojenou osobnost zpátky do jedné… úplné a jedinečné.
„Jsi unavený?“ zašeptal Tom, když po chvíli vyklouzl z bratra a ten si konečně mohl položit roztřesené nohy na podložku. Bill jen němě přikývl a usmál se. Byl unavený, ale krásně… takhle by mohl být unavený každý den a nevadilo by mu to, miloval to. Přitáhl si Tomovu hlavu k sobě a něžně ho políbil. Na odpověď nemusel čekat dlouho. Oba měli rádi líbání a mazlení, které vždy předcházelo tomu, než usnuli ve společném objetí.
„Měli bychom se umýt,“ zavrněl Bill, když se oba nabažili polibků a něžných doteků, ale věděl, že je to jen jeho zbožné přání… nechají to až na ráno, teď už se mu chtělo jen spát…

autor: Janule

16 thoughts on “Dar II 3. (2/2)

  1. Jetště se nechat obtěžovat takovou maslicherností jako je nějaké mytí…:o) Billíkoj bylo ale trošku na pendrek, když se před tím byl dobíjet. Určitě věděl, že ho Tom spolehlivě vyždímá. A že ho teda ždímal hezky….:o)

    Jinak jsem toršku čekala, že se nám malinko víc poodhalí to, co si minule nakousla s tou faninkou, ale já věřím, že to ještě přijde. Holt budu muset vydržet. Vůbec si zatím naprosto tajuplná. Zatím mě nenapadl žádný možný vývoj tohohle příběhu, i když věřím tomu, že mě to nezklame, ať jim uchystáš cokoli. :o)

  2. Zapomněla jsem dýchat… já vážně nerada píšu citoslovce, ale teď mě nanapadá nic jiného než dlouhé Aaaach 😀 Každá věta, která mě napadne, začíná různým oslovením boha a to jsem prosím zapřísáhlá ateistka… ale prostě musím… Kristepane, to bylo Něco. (s velkým N, to není překlep xD). Asi po něčem takovém nejsem schopná napsat smysluplný komentář. Jak to jen dokážeš tak úžasně napsat, to asi nikdy nepochopím…

    Tvá povídka mě prostě dobíjí stejně jako Billa voda nebo objímání se stromy xD Jen s tím rozdílem, že já si tu energii pravděpodobně pošetřím, Bill ji hned vyplýtval… ale tím nejlepším způsobem, že:D

    Víc toho ze sebe nedostanu:) Prostě to bylo perfektní… víc než perfektní…

  3. Mnoooo jo, to bylo zase dechberoucí, jak jinak.. =)

    a sem hrozně ráda když někdo zabuduje do ffky reálnou událost.. i ten sex se mi pak zdál o tolik pravděpodobnější 😉

    krásnýýýý

  4. ow ….. myslela som , že i hrabe ….oči centimeter od obrazovky =D uplne  wow diel ♥♥♥

  5. Ach, tento díl předčil všechna moje očekávání 🙂

    Erotický výboj byl popsán bravurně a opravdu mám pocit, že až teď můžu uvolněně vydechnout, po celou dobu téhle kapitoly jsem totiž měla zatajený dech :))

    Dále zdravím dceru, a je mi velkou ctí, že mám stejné jméno jako ona, protože být oslovována stejně jako dcera autorky Čaroprastoru je opravdu velká čest 🙂

    Tak, těším se na další dílek, doufám, že to zatím bude klapat dobře, i když z minulého dílu usuzuji, že se něco neblahého semele 8-D

  6. Janu obdivuji tvoji bujnou fantazii co se sexu týče. Ty by jsi se tím mohla živit, že by jsi jenom psala a psala x) přísahám! Čtu třetí díl pořád dokolečka a znovu a znovu a znovu.. a nedalo mi to spát 😀 Takže nějaké mé plány, že se před VMA vyspím, ztroskotaly. Už se moc těším, až se něco dozvím o zápletce, která byla uvedena v druhém dílu. Tohle bude ještě hodně napínavý 🙂

  7. No jo, Dar, to je pro mě vždycky dárek 🙂 Sex byl naprosto perfektní, v tvým podání to ani jinak nejde. Ještě že my nejsme jedna z těch holek před jejich domem a můžeme všechno "vidět" prostřednictvím tvého excelentního psaní. Jen tak dál, hlavně žádný komplikace, užívám si tu dokonalou pohodu, která je mi balzámem na duši po těch strašných dnech ve škole… takže pokud možno, žádný šoky, nebo se picnu x) Kdepak, kecám, nejdřív to dočtu až do úplnýho konce, musela bych se v hrobě otáčet zvědavostí x))

  8. Jak Bill říká, co by asi ty ječící holky daly za to držet v ruce to co on… jen jsem tak pokývala hlavou a říkala si: Jj, Billí, sice nejsem uječená holka :D, ale plně souhlasím :D:D Jejda, jsem dneska zas nějaká uvolněná :D:D

    No a sexík… škoda mluvit. Ve tvém podání to je vždycky ojedinělý zážitek, takže i tady jsi víc než splnila mé očekávání 🙂

  9. Bože, to byla nádhera … jak ty to děláš, že tak dokonale dokážeš popsat jejich pocity. Co jiného k tomu můžu napsat … jsi prostě úžasná stejně jako tvoje povídky.

  10. Jééžiš, já jim ten sex tak závidím.. myslím ten klučíčí a navíc dvojčecí… Vrr, *BREČÍ, ZÁVIDÍ, STYDÍ SE* krásný ♥

  11. Ano, nádhera… x) strašně jim to vždycky přeju, jakmile přijde chvíle, kdy jsou jak jedno tělo, které někdo při narozením násilím rozdělil, a proto můžou být šťastný jen spolu x) při tomhle díle jsem skoro zapomněla i dejchat, jak jsem hltala každý slovo… x) ale celkem by mě zajmalo, jakou roli hraje v týhle povídce ta Nikola… jak už jsem psala v komentáři u 2. dílu, je to moje jmenovkyně (taký imaginární dvojče xD)

  12. Nádherně napsané! Někdy jsem zapomínala dýchat a jenom jsem hltala řádky očima 🙂
    Ta Billova věta, že by holky určitě měly rády v ruce to, co zrovna drží byla naprosto dokonalá! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics