Ze života zvířat aneb když je váš život Pes 1.

autor: Tok!oNiki
betaread: Janule
Ahoojky x)
Tak jsem se zase jednou rozhodla napsat nějakou tu povídku po tom, co jsem si přečetla ten článek o jejich nedostatku. Pravda, tahle je asi trochu (možná trochu víc xD) netradiční. Ale dřív než začnete číst, bych vás chtěla upozornit na pár důležitejch maličkostí…Tak za prvý: protože mě pořád nenapadalo nějaký dobrý a vhodný téma, chtěla jsem to vzdát. Ale pak mě jednou zčistajasna osvítil jeden z mých geniálních nápadů (cha chááá xD) a já se rozhodla, že dvojčátka i s celým dějem přenesu do světa němých tváří. I když tyhle zase tak němé nejsou, jak zjistíte po pár řádcích x) A za druhý: Určitě se hned po přečtění tohohle dílu budete divit, co to má společnýho s TWC… ale vydržte nějakej ten díl a buďte trpělivý, vždyť víte, co se říká… Trpělivost přináší růže x))
Tak vám přeju příjmný čtení a budu mooc ráda za každej komentář x)
Ještě poslední varování na konec (xD): Berte tuhle povídku s velkou rezervou, páč já jsem vážně z čirýho zoufalství jen rozvinula první blbost, která mě napadla a vím, že začátek bejvá vždycky zlomovej. Tak doufám, že těch, co od čtení dalších dílu odradím, bude co nejméně x))
Vaše Tok!oNiki x)
Pomalu otevřu jedno oko, zamrkám, potom druhý a… Nééé, už zase to příšerný ráno… ach jooo. Asi jsme to s tím včerejším lítáním po kosmetických salónech krapet přepískli. To byl zase jednou den, to vám povím.

Asi bych se měl představit. Jmenuju se Bill a jsem čistokrevnej černosrstej pudl s giganticky dlouhým rodokmenem. A právě od té včerejší chvíle, co jsem si nechal kompletně předělat svou image, se začaly psát nový dějiny. Teď mě už totiž určitě Linn, pouliční trpasličí jezevčice, neodmítne a konečně hodí za hlavu ty její věčný večerní toulky po parku s prvním vořechem, kterej jí přeběhne před čumákem. Poslední dobou se kolem ní totiž ochomejtá takovej divnej týpek, tuším, že se „honosí“ jménem Tom a ten určitě patří k nějakýmu pouličnímu gangu, protože u těhle individuí většinou už ani pro samou špínu a zanedbanost nepoznáte, co je to vlastně za rasu. A to je přesně případ tohohle Toma.
Ale já teď vypadám líp, než kdy předtím, pokud to vůbec ještě jde. Už od dob mého raného dětství, kdy jsem byl malý štěňátko, si velice zakládám na svém vzhledu. Sotva jsem se jakž takž udržel na nohou, několikrát denně jsem se dobatolil do paniččina pokoje k takový obrovský věci, co má od stropu až dolů přidělanou ke zdi. Myslím, že tihle „člověci“ tomu říkaj „zrcadlo“. A to je úúúžasná věcička, tohle zrcadlo. To můžu vždycky minuty bezmezně obdivovat svoji dokonalou černou srst. Protože před touhle věcí se můžete nakrucovat do všech stran a dělat různý grimasy a ono to po vás zopakuje, a to aniž byste museli mačkat nějaký čudlíky. Naštěstí, protože já jsem nikdy nebyl technickej typ, co si budem povídat. Vlastně ani nevím, na jakým principu to funguje. To jsem zatím ještě za ty dlouhý čtyři roky mýho života nezjistil.
To mi připomíná, před tím zrcadlem jsem byl naposledy včera. Óóó můj Psí Bože (kéž žiješ věčně), co když jsem si ten svůj novej účes přeležel?
V tu ránu je veškerá ospalost pryč, hbitě se vyhrabu ze svého pelíšku, protáhnu všechny čtyři ztuhlý končetiny a zamířím do paniččina pokoje. Dveře jsou pootevřený, ostatně jako vždycky. To kdyby mi zas někdy v noci bylo pod psa, tak abych si měl komu postěžovat. Páni! Může bejt vlastně psovi pod psa? Co je to vlastně za blbost?! Ty dvounoháci mají vážně někdy divný nápady. Co by asi pes pod tím druhým psem dělal?! Jejda… a jooo… xD …tohle by mělo bejt radši cenzurovaný a jelikož není po desátý hodině večerní, nebudu to radši rozebírat.
Opatrně strčím čumákem do dveří, aby moc nevrzaly. A vida… panička ještě spí. Je až k nevíře, jak tihle „člověci“ dokážou dlouho spát. No nic… Neslyšně přeťapkám na druhou stranu místnosti a stanu před tím posvátným vynálezem.
Wow! No páni! Fakt mi to sekne! Usoudím po zhodnocení své nové image.
Jelikož mě už nebavily ty přiblblý kudrlinky, který nosí ostatní pudlové mýho druhu, tak jsem si nechal mou lesklou černou srst vyžehlit, a to do posledního chlupu na mým štíhlým těle.
Asi se ptáte, jak může pes přijít do kadeřnictví a říct, že chce vyžehlit „vlasy“, jak tomu říkáte vy, dvounoháci. Myslíte, že to nejde?
Cha, pro Billa, čistokrevnýho pudla, je možný všechno!
Samozřejmě, že to nejde, ale nesmíte mě zase tak podceňovat.A že jste to vy, prozradím vám tu mojí „spešl“ fintu.
Když jsem si byl jistej, že je panička ve svým pokoji, šel jsem za ní a začal jsem kňučet na takovej kus papíru, co má přilepenej na zdi, ale nechtějte na mě, abych vám řek, jak se to jmenuje, můj psí mozeček, ač velmi inteligentní, nemá neomezenou kapacitu. Zkrátka a dobře jsem tam seděl a kňučel na ten papír, na kterým byl takovej divnej chlap se skoro stejně kudrnatýma vlasama jako mám já srst. A abych efektivněji vyjádřil svou nechuť k tomu týpkovi, postavil jsem se do bojový pozice a přidal i vrčení. No a když jsem usoudil, že by to už mohlo stačit, přešel jsem na druhej konec místnosti k dalšímu papíru s dalším chlapem, ale ten se oproti tomu prvnímu lišil tím, že měl dlouhý a (pozor!!!) ROVNÝ vlasy. A tak jsem začal spokojeně výt a skákat radostí, vrtět ocáskem, prostě jsem dělal, jako kdybych zíral na samotnýho Psího Boha (kéž žiješ věčně!).
Naštěstí je moje panička chápavé stvoření, občas jí dokonce podezírám, že je napojená na nějaký psí vlny a pomocí těch se dorozumívá s němou tváří. I když já teda nejsem němej ani náhodou! A jakmile pochopila, co měl tenhle divadelní výstup znamenat, druhej den už jsem seděl v kadeřnickým křesle v jednom z nejluxusnějších salónů pro psy v širokým okolí.
Teď se prohlížím ze všech stran a nemůžu se na ten skvost vynadívat. Hm, hm… ale něco tomu přece jen chybí, uvědomím si, když se na sebe zadívám pozorněji. Vůbec už nevypadám jako pudl, ale spíš jako nějakej obarvenej maltézák! To snad ne! Ale jakto?!
Bezradně se rozhlédnu po pokoji, jako kdyby za to snad mohl někdo neviditelný, kdo tam ani není a najednou můj zrak utkví na malé plastové „krabičce“, co se tak líně povaluje u paniččiny postele. A v tom mě osvítí můj geniální nápad. Ta bude koukat, až se vzbudí.
Na nic nečekám, popadnu tu věc do zubů, naštěstí je otevřená a ponořím do té polotekuté-polotuhé hmoty v jejím obsahu přední packy a začnu se s nima poplácávat po hlavě, i když je to pořádná fuška, fuj… Potom popadnu zmuchlanej hadr, kterej si tak nečinně lebedí pod psacím stolem a divoce si otírám mou dosud zplihlou srst na hlavě. Po pár vteřinách je dílo dokonáno.
Bomba! Senzace! Paráda! Takovej šmrncovní rozcuch nikdo nemá, kam se na mě hrabe ten vypelíchanec Tom.
„Bille, co to, proboha, provádíš s mým gelem?!“
A jéjé.

autor: Tok!oNiki

15 thoughts on “Ze života zvířat aneb když je váš život Pes 1.

  1. Úžasnej nápad, strašně se mi to líbilo… ještě že jsem ten článek napsala… bychom přišli o takovej skvost :D:D  J. :o)

  2. nevim, co říct … jako určitě je to zajímavý a originální a nevim … asi by to chtělo víc zkušeností s podobnými pokusy, abych byla schopná to dostatečně okomentovat, takže bys rozhodně měla pokračovat :o)

  3. Povídku s tak originálním názvem jsem si prostě musela přečíst:) A ukázalo se, že originální není jen název…xD  Líbí se mi to, je to něco naprosto jiného a jsem zvědavá, jak to bude dál… jen aby z nás kromě twincesťáků nebyli taky zoofilové xD

  4. To je úlet! To je drsné! Miluju psy (pudl je moje nejméně oblíbená rasa 😀 … vlastně už ani nevím proč :-D)! Doufám, že na další díl nebudeme čekat dlouho 😉 Je to prostě fakt cool 😉

  5. …………………………..nemamslov……=)……….mno to som zvedava ze ako to bude pokracovat……teda Bill a pudel s vyzehlenou srstou + riadny rozcuch…tak to ma podrz milostivy psi Boh (kez zijes vecne) xD…pekne..len tak dalej…mno dufam ze to nebude o dakych zvieracich orgiach..to by som akoze fakt skocily z okna aj ked mam na nom taku hnusnu sietku proti mucham…..=)

  6. Omg Niki tak to je zatim tvůj nejlepší výkon xD xD… že ses ani nezmínila, že začneš psát? xD xD…. Hehe xD… a já myslela, že pudlíky nemáš ráda xD xD… ae neva :D:D… fáktis motz supééér xD xD… rychle dááál berů :-*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics